|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Idę po pracy wreszcie te wyra pooglądać
![]() Chłopaki - ochroniaki mi mówią, że najlepiej na podłodze lub na materacu i żebym nie zapomniała o lustrze na suficie i o rurze do tańców na środku pokoju ![]() Kazałam im zaprojektować takie cudo
|
#7802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. to kiedy możemy przyjechać pooglądać to nowoczesne wyposażenie w pokoju ?
|
|
#7803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszy pokaz zrobią nam chłopaki, a muszę powiedzieć, że niektórych to chętnie bym obejrzała bez gatek
|
|
#7804 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
Jak tam dzionek? Bo ja siedzę przed kompem zakatarzona. Znowu Mam nadzieję, że reszta Mafii w lepszych nastrojach
|
#7805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() katara wygoń!!
|
|
#7806 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałabym wygonić, oj chicałabym. Już próbuję od 2 tygodni i nic
Ale może to dokarmienie pomoże ![]() Trzymajcie się dziewczyny
|
#7807 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu se jeszcze posiedzę z godzinkę - czekam na Asiulkę moją - przecież sama do miasta nie pojdę
no
|
#7808 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej. dziś facet (ten którego jeszcze 2 dni temu niecierpiałam) pochwalił mnie na angielskim, jako jedyną aktywną i prowadzącą dyskusję
rany, ale to motywująco działa . aż mam ochotę na następny raz przygotować wszystkie prezentacje i takie tam .Bri a TY normalnie jakaś pobudzona dziś jesteś . ech jak mi dziś dobrze. jeszcze tylko gdyby Blondas porwał mnie na noc do wrocka . aaa no i żeby Miśkę moją główka przestała boleć
|
#7809 |
|
Zakorzenienie
|
aj tam pobudzona od razu
![]() wydreptałyśmy dziś raptem cztery sklepy meblowe - no pełno tego tałatajstwa jest - ale co za szajs ![]() chcę jakieś wygodne wyrko - ale nie sofę - ona się na mój kręgosłup nie nadaje.zostaje więc jakaś fajna wersaleczka albo typowy tapczan - no ale to co tam stało to jakieś koszmary z lat 70-tych! mało co w ogóle mi sie podobało. poza tym musi być na sprężynach - więc kolejne ograniczenie . kolor pasujący do wnętrza - następne ![]() jest jeden fajny tapczan, ale ciut drogi. zobaczę jednak co na to rodzinka ![]() ech... idę oglądać Gotowe na wszystko
|
#7810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, pewnie miliony odcinków straciłam . ech nie wiem czy iść spać czy co robić. poziom energii nadal wysoki .
|
|
#7811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. więc typowe łoże, którego się nie składa, ani nic. i jeszcze jednoosobowe. w ogóle nie patrzyłam przyszłościowo jak szalałam po ikei jakieś 6 lat temu. marzy mi się kanapka. ładna, zielona lub fioletowa kanapka. może zielona nie, bo meble już mam zielone. ale ten fiotel albo ognisty pomarańcz. no dobra może ja najpierw pracę sobie znajdę, a potem będę planować zakupy.
|
|
#7812 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc kochane.
Życzę Wam miłego dnia moje Parówianki ulubione ![]() Ja jakoś ostatnio smutna jestem... Za dużo pewnych uczuć i wspomnień... ![]() Za dużo... Po prosto. ![]() Chore uczucia, chora miłość, chora Ja..
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
#7813 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Juda Gonka - pisałam tu już o desperatkach, ale Ty chyba wtedy lostów na jedynce oglądałaś, bo akurat leciało jednocześnie co do wyrek to jadę dziś jeszcze z kumplem w parę miejsc - może coś mi się spodoba ![]() Yenn - "Pan Kotek jest chory i leży w łóżeczku?" Miruś - wymieniłaś już łepetynkę na lepszą, nie bolącą?? Paula007, Anul3k i cała reszta - JAK BOSKO, ŻE JUŻ PIĄTEK!!!!!
|
#7814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie na zakupy ide![]() ![]() Briśko kochana miłego dzionka piątka ![]() ![]() Misia wysyłam eskaa Yennuśka i jak i jak(wiesz z czym )??![]() Juda spokojnie,bedzie dobrze Paula buziak na zdrówko Anulek and more ![]() ![]() Jaszek jak z tymi smackersami cooo?? ![]()
|
|
#7815 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
. jest tu kto? gonka już wstała . za chwilę wybieram się po świadectwo pracy dp pracy, a potem na koreczki, a potem do wrocka. powinnam była wstać o świcie, bo pewnie z czymś się nie wyrobię .Misia nawet nie wiesz jak się cieszę, że się w końcu pokazałaś. pisałam do Ciebie na gadu, smsy, a TY nic. jak kamień w wodę . ale super, że głowa dała sobie w końcu spokój . kocham CIĘ wariatko Frankowa
|
#7816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bri TY masz racyję dziś piątek, słoneczko świeci i generalnie życie jest pikne (mimo, że blondas nie ma już zupełnie nic na karcie i spaliła mu się płyta główna kompa - więc kontakt mamy nielada , a jakby tego było mało to muszę zapłacić 500 zł za Moskwę, a w czerwcu przecież chciałam wyjechać, bardzo bardzo pilnie więc poszukuję pracy
|
|
#7817 |
|
Zakorzenienie
|
u nas też słońce i ogólnie dzień jakiś spokojowy
![]() dziubię od rana w corelu, a jutro na 10.00 na strzelnicę - zawody z okazji rocznicy wyzwolenia naszego pięknego mieściska
|
#7818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#7819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak najbardziej są aktualne Dzień dobry dziewczyny ja jakaś dzisiaj nie w sosie jakoś mi smutno i nieciekawie. Nie wiem za co mam się brać, wszystko leci mi z rąk idę zaraz powiesić pranie- bo przynajmniej do tego się zmobilizowałam w ciągu ostatniego tygodnia ![]() Ehh miłego dnia Wam życzę (bo mi to się chyba wszystko sypie )
|
|
#7820 |
|
Zakorzenienie
|
Jaszmurencjo, jutro będzie lepiej!!!!
Mnie też coś przymuliło, a jeszcze tyle latania dziś przede mną No ale jak sie chce wygodne i ładne wyro - to trzeba.
|
#7821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? gdzie jest moja Jaszuś ze swoimi 6 paszkami . Kochana główka do góry, bo to nie ma co się umartwiać. wszystko wróci do Twojej nienormalnej normy zobaczysz . ps. jakby co to wiesz, gdzie szukać gonka bez pięt (wiesz też, że jest też gdzieś tam Juda - bez pach Judeuszek a u Ciebie się już polepszyło ?? ściskam WAS wszystkie (Misiol, Bridek, Jaszek, Yenek, Paulek, Judek) i przesyłam opolską, pozytywną energię
|
|
#7822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że mi do wieczora przejdzie. A Ty szukaj szukaj wyra żeby wygodnie było jak przyjade
|
|
#7823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ależ się uśmiałam, masz rację- trzeba wracać do pach (ale mam nadzieję że nie ostanie się ich tylko 4 )Normalnie Cię kocham Gonuś I zresztą Was wszystkie też bo Was się nie da nielubić i niekochać. No to kocham Was nieziemsko. aczkolwiek kulawo
|
|
#7824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nawet tak proszę nie myśleć . wiesz, ja tam swoje pachy mam, to Ci zawsze na trochę mogę udostępnić . gorzej by było jakby Ci pięt zabrakło .
|
|
#7825 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa Gonuuuś jeszcze jedno - świetny masz podpis
![]() >Пусть называют нас как хотят, главное что мы любим друг друга!< Gdybym jeszcze wiedziała co to u licha znaczy
|
#7826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
która z towarzyszek przetłumaczy to miłe zdanie, nagrodę od gonka dostanie .
|
|
#7827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwaga próba: )Gonuś dobra pacha nie jest zła A pięty póki co mam- więc faktycznie nie ma się czym przejmować
|
|
#7828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciemnota więc mnie konkurs nie obowiązuje to nie fair ![]() Cytat:
|
|
#7829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to TY za każdym razem wchodziłaś w emotki tam na górze żeby - . oj Jaszek, Jaszek no dobra. konkurs uważam za zakończony
|
|
#7830 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej, hej
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

mi mówią, że najlepiej na podłodze lub na materacu i żebym nie zapomniała o lustrze na suficie i o rurze do tańców na środku pokoju 

?
Mam nadzieję, że reszta Mafii w lepszych nastrojach 

.
. aaa no i żeby Miśkę moją główka przestała boleć 

, a jakby tego było mało to muszę zapłacić 500 zł za Moskwę, a w czerwcu przecież chciałam wyjechać, bardzo bardzo pilnie więc poszukuję pracy
i przesyłam opolską, pozytywną energię
, nawet tak proszę nie myśleć . wiesz, ja tam swoje pachy mam, to Ci zawsze na trochę mogę udostępnić