Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 - Strona 262 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-27, 14:50   #7831
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Kasiulko, niestety nie tylko Ty masz korbe. Ze mną jest to samo. Od godziny 8 rano do 9 codziennie na Vh1 leci lista przebojów dla dzieci "Rock your baby". Więc cała godzina to śpiewanie i balanga na całego (Lilly, Titou itp. ). Natalka zresztą nauczyła sie dzięki swirnietej mamusi właczac rano po obudzeniu telewizor i mówic lalala, co oznacza oczywiscie: Matka... balujemy . Więc kochana jak widzisz nie jesteś sama .

Kociulku muszę stwierdzic, ze młodziutka laseczka z Ciebie , ładne zdjęcie i sliczne widoczki tam macie .
A propo mojego zdjęcia, Agiko wkleję swoje jak tylko zrobię, bo nie mam aktualnych zdjęc.

Wracając do tematu "nocnik", coś sie Natalce odmieniło . Za diabła nie chce siadac. Przestałam ja na razie sadzac bo nie chcę jej stresowac, wrócimy do tego za jakiś czas, trudno.

kostka.kr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 14:57   #7832
kasiulka
Zakorzenienie

No to witamy w klubie swirnietych
Kostko a co to jest Vh1? program radiowy czy TV?
Oliwka ostatnio próbuje tanczyc, łapie sie za ubranie i przestępuje z nózki na nóżke, a wczoraj dałabym głowe uciąc ze stepowała

U nas tez po jednorazowym sukcesie nocnikowym nastąpił totalny zwrot i na sam widok nocnika Oliwka reaguje placzem. Chyba jeszcze za wczesnie, nie bede jej zmuszać.

Oliwka
kasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 18:13   #7833
agika11
Zadomowienie

Rano nabazgrałam posta i mi go wcięło
Widzę, że Bebe Lilly to topowa piosenka tego wątku. My co najmniej raz dziennie puszczamy. Kamil się zazwyczaj wgapia w ekran. Wychodzi na to, że wszystkie trochę trzepnięte jesteśmy, a to już należy zakwalifikować jako normalne zachowanie. Reszta niech się martwi
Ch_aga, ja choć karmiłam krótko, bo tylko 6 miesiecy, było mi bardzo przykro i smutno jak odstawiałam MIlcia. Wcale się nie spodziewałam, ze tak będzie. A jednak człowiekowi żal. Przytulaj teraz dużo Mateuszka i okazuj mu dużo czyłości. Ale ja jestem zdania, że to już czas
Płatek, na weekend przejrzę poczty, pozliczam typy i podsumuję miejsce i termin spotkania. Może się przyda jakieś głosowanko jeszcze. Ale proponuję ustalić konkretną datę, by już sobie planować powoli i oswajać się z myślą o spotkaniu. Co myślicie?
Kociulek, fajne zdjęcie, wklejaj więcej , bo naprawdę cię pierwszy raz widzę. A Adrianka też rzadko pokazujesz
Jejku, ale mnie ssie na słodkie. Znowu sobie przypomniałam nasze wątkowe Rafalello
DAria chyba przepadła
Milcio już położony. JA też idę pobyczyć się na kanapie.
Jak Kamil nie chciał siadać na nocniku i płakał na jego widok, to schowałam go na 2 tygodnie. PO wyciągnięciu było OK.
Stary 2007-06-27, 19:18   #7834
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

To i ja wstąpie do klubu innych mamusiek u nas też śpiewanie jest na codzień a Lilli to pare razy dziennie

Kociulek ładnie wyglądasz wcale nie jesteś gruba.

Chago zobaczysz Mati jeszcze pare dni i zapomni o cycku mi też na początku bardzo tego brakowało ale z czasem przechodzi

Kurde jakie te moje dziecko niedobre wymazała się maścią nagietkową przy okazji też pościel, odkryła gdzie jest szafka z płytami cd i od niej nie odchodzi ale z tego akurat się ciesze bo wkońcu mąż sobie weźmie je gdzie indziej i będe miała wolną szafke

Ide ją kąpać bo późno się robi
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 19:23   #7835
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez agika11 Pokaż wiadomość
Milcio już położony. JA też idę pobyczyć się na kanapie.
.
Ja też tak chce Mati szaleje na całego i nawet nie myśli o spaniu. Ja już zdążyłam wrócić z fitnessu, przemeblować pokój Mateusza, wstawić pranie i teraz wcinam galaretkę z truskawkami i śnieżką ja nie wiem po co ja chodzę na ten aerobik.

Agiko te nasze rafaello było wyśmienite pamietam jak prawie całe zjadłyśmy z mamą. Szukaj miejsca ale może jeszcze rozważyy Łódździewczyny głosujmy i zadecyduje większość głosów, ok.?
płatek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 20:25   #7836
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr
Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Kasiulko Vh1 to stacja TV. Na Cyfrze+ mamy ją na 92 kanale. Odkryłam to całkiem przypadkowo. To muzyczna stacja, tam lecą prawie same listy przebojów. A propo tej dzieciecej to weszła teraz nowa piosenka Lilly "W dżungli" też bardzo fajna. Właśnie od kilku dni siedzi mi w głowie i ciągle ją podśpiewuję .

Agiko to dobry pomysł, trzeba konkretnie ustalic datę, bo w innym przypadku to będzie klapa, a nie spotkanie . Niech proponują dziewczyny, które pracują, reszta pewnie się dopasuje.

Dziewczyny jestem skonsternowana. Natalka za kilka dni kończy 15 miesięcy, a jeszcze sama nie chodzi . Za rączkę śmiga jak strzała, ale gdy chcemy ją puszczac samą to stanie jak słup i w płacz albo od razu na czworaka. Często stajemy z męzem na przeciwko siebie i puszczamy ją. Przejdzie dosłownie 3, 4 kroki, ale to wyglada tak: wyciaga ręce przed siebie, zamyka oczy i dawaj, byle szybko złapac sie mamy albo taty.
Pożyczyłam wczoraj od koleżanki chodzik. Śmiga w nim, tylko słychac jak sie obija o szafy, sciany itp. Stwierdziłam, ze to jednak bez sensu z tym chodzikiem, bo widzę ze umie ładnie chodzic, ale nie ma odwagi sama tego zrobic. Nigdy nie przewróciła się jakoś dotkliwie, żeby miec uraz dlatego zastanawiam sie jak ją zachęcic, przekonac zeby sie odwazyła. Może miałybyście jakiś pomysł ? :O

Stary 2007-06-27, 20:51   #7837
kasiulka
Zakorzenienie

Kostko, spokojnie, nic sie nie martw bo z tego co wiem to jest zupełna norma, kazde dziecko inne . Najważniejsze ze umie chodzic za raczke, widocznie jest ostrożna i boi sie sama wypuścic w świat . Może umieszczaj cos atrakcyjnego w zasięgu ale w taki sposob ze bedzie musiała do tego jakos dojsc ... nie mam za bardzo pomysłów, ale mysle ze wcale nie masz sie czym martwic, bo wkrótce przyjdzie czas ze zacznie sama śmigac

Ja tez mam Cyfre ale ogladam tylko Mini Mini , musze sprawdzic ten nowy kanał . Piosenke o dżungli Oliwka tez b. lubi i Titou
Dzis moje dziecko powiedziało "Baba.... ni ma" i rozłożyła rączki w gescie ze nie ma . Czy mozna to zakwalifikowac jako pierwsze zdanie?

pamietam ten nasz pęd do Rafaello, ja tez zrobiłam i było pycha , tez bym ciagle jadła i jadla. Dzis w drodze z pracy lekko zasłabłam, chyba z głodu bo w pracy jadłam tylko salatke z pomidora i ogórka. Zrobiło mi sie max niedobrze, lepetyna mnie rozbolała, nogi jak z waty i przeszło dopiero jak mi małż zamówił pizze i zeżarłam pół , no i jak tu sie odchudzac?

Kociulku wyglądasz bardzo ladnie i jestes szczuplutka

Oliwka
Stary 2007-06-28, 07:37   #7838
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Kostko Kasiulka ma rację lada chwila Natalka sama zacznie chodzić widocznie nie jest jszcze gotowa by chodzić bez Waszej pomocy, Twoja ręka to dla niej pwnego rodzaju azyl, sama piszesz, że zrobi parę kroczków z zamkniętymi oczkami byle szybko do mamy poczekaj aż będzie gotowa i sama zaczni pomykać po co ją stresować i siebie samych też.

http://teledyski.onet.pl/10172,2332315,teledyski.html jak Wam się podoba ta piosnka? "bączek srączek", "koci sik"
Stary 2007-06-28, 08:21   #7839
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

Kostko dziewczyny maja racje. Natalka jeszcze sie boi a nie patrz ze ktores dziecko juz chodzi. kazde rozwija sie inaczej. jedno od razu zaczyna chodzic inne bez raczkowania sie nie obejdzie. moja Wiki nie chciala sama chodzic ale przy meblach smigala ile wlezie. a jak juz sie pusciala to nawet nie wiedzielismy kiedy. co prawda zaliczyla kilka upadkow ale jakos poszlo. a teraz za nia nadgonic nie moge. juz sama nie wiem co lepsze. wszedzie wlazi i wszystko sciagnie. dzisiaj zolwia chciala z akwarium wyciagnac a jak jej zwial w podskokach to sie darla na niego przez szybke.

Wiktoria tez lubi piosenki ale te animowane. titou bebe lili itp. a i moje dziecko uwielbia pana Justina Timberlake. ulubieniec mlodej populacji dziewczecej. jak pojawia sie teledysk to moja Wiktoria robi sie najslodsza flirciara na ziemi. do tego stopnia ze ostatnio zerkala z full usmiechem zza poduszki i podsmiewala sie cichutko. czy to pierwsza milosc moze to przezyje.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 10:05   #7840
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Kostko Kasiulka ma rację lada chwila Natalka sama zacznie chodzić widocznie nie jest jszcze gotowa by chodzić bez Waszej pomocy, Twoja ręka to dla niej pwnego rodzaju azyl, sama piszesz, że zrobi parę kroczków z zamkniętymi oczkami byle szybko do mamy poczekaj aż będzie gotowa i sama zaczni pomykać po co ją stresować i siebie samych też.

http://teledyski.onet.pl/10172,2332315,teledyski.html jak Wam się podoba ta piosnka? "bączek srączek", "koci sik"

płatku 1 raz jak usłyszalam ta piosenke myslalam ze sie posikam ze smiechu ale Natankowi sie podobało ahhahaha wogole lubi krolika titou piosenki
gosiaczek94@buziaczek.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 10:51   #7841
kociulek
Zakorzenienie

Kochane, dziękuję za miłe słowa
A zdjęć chętnie wklejałabym więcej,ale mamy jeden podstawowy problem - brak cyfrówki Mamy jeszcze zwykły aparat na kliszę i zanim ję całą wypstrykamy i przerzucimy na płytkę,zdjęcia już są dawno niaktualne

Dzisiaj w nocy mały nam strasznie płakał. Gdy tż przeniósł go do nas, Adrianek przytulił się mocno do mnie trzymając kurczowo i płakał tak chyba z pół godziny. Po czym zasnął z wyczerpania. Nie wiem czy coś my się przyśniło,czy to zęby

Kostka, ja uważam tak jak dziewczyny Natalce jeszcze brakuje odwagi,ale zobaczysz,że lada dzień sama pobiegnie Rozmawiałam ostatnio z jedną doktorką,która powiedziała mi,że im późnie dziecko zacznie chodzić, tym lepiej dla niego na kręgosłup. Także nic się nie martw

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-28, 11:11   #7842
kostka.kr
Zadomowienie

GG do kostka.kr

Dzięki dziewczyny , uspokoiłyście mnie trochę. Zaczynałam się już martwic, ale to widac, ze Natalce brakuje odwagi. Widzę, ze fizycznie jest juz gotowa od dłuższego czasu, chyba faktycznie psychicznie musi dojrzec do tego

Płatku, bardzo fajna piosenka. Mój mąż nagrał Natalce wszystkie te piosenki, które ona lubi, czyli Lilly,Titou.... standard

Dziewczyny czy u Was też ciagle są takie wichry, ze drzewa normalnie wygina do ziemi? Ja juz mam dośc. Non stop juz od kilku dni wieje jak chol*** . Ostatnio była taka potworna burza , normalnie tornado za oknem, namiot nam cały zwiało, rurki połamane.... szok.
Jak wychodzę z Natalką na spacer to zakładam jej czapeczkę i kaptur bo nie chcę, zeby ją zawiało. W domu siedziec cały czas nie będę bo chybabym oszalała.
Słyszałam, ze od 1 lipca ma sie uspokoic i wypogodzic, ale czy to sie sprawdzi ? Nie jestem przekonana.

Stary 2007-06-28, 11:29   #7843
ch_aga
Zadomowienie

Kostko -- nie martw się, Natalka ma jeszcze czas. Znajomej córka, tydzień młodsza od Mateuszka, zachowuje się jak u Ciebie, tzn. za rączkę chodzi pięknie a sama stoi w miejscu albo na raczki. Raz ruszyła sama ale się przewróciła i koniec, jakaś blokada. A wczoraj była koleżanka z rówieśnikiem Mateusza i on chodzi dopiero od tygodnia. Moim zdaniem wszystko jest w porządku; gdyby dziecko wogóle nie próbowało stawać, cały czas siedziało czy coś, to wtedy możnaby się martwić. Ale skoro chodzi to i na samodzielne kroczki przyjdzie pora; jeszcz zachcesz wrócić do czasów niechodzenia Także głowa do góry, wszystko w swoim czasie

My oglądamy MIniMini i oczywiście hitem jest BebeLilly i Titou, chociaż ostatnio kupuję Dziennik z płytami i teraz to jest na czasie Dziś zapomniałam kupić i nie wiem czy jeszcze gdzieś dostanę Teraz Muszek śpi więc niedługo wstanie i pójdziemy na miasto specjalnie po tę płytę. A zasnął z płaczem: zaczął pić soczek, siedział mi na kolanach przodem do mnie i myk pod bluzkę do cyca. Ja mówię, że cycy śpi i nie ma w nim mleczka, będzie dopiero rano więc wyjął rękę i zaczął mówić "ci chhhhhh" zo znaczy "cycy chrrrr", czyli śpi tak, jak rybka na minimini o 20.00 Ale za chwilę znów do cyca, ja mu mówię to samo a on w płacz. Szybko wzięłam na ręce, oc popłakał dosłownie pół minuty i zasnąl po minucie SUKCES

Ehhhh, odchudzanie, ja mam chęci ale nie mogę się oprzeć słodyczom, to normalnie nałóg Dziś kupiłam kawałek rolaty cytrynowej z bitą śmietaną i zżarłam normalnie jak bulimiczka, całość w pół minuty A teraz oczywiście mam wyrzuty

Płatku -- w oryginale Muszek lubi tę piosenkę a po polsku ... zobaczymy, oby tylko nic się nie nauczył
Tiaaro -- Muszek za to lubi Avril Lavigne, czy jak się to pisze Patrzy na nią jak w obrazek
Kociulku -- mogło mu się coś przyśnić, u nas Muszek też tak czasem zapłacze histerycznie i myślę, że wyobraźnia zadziałała Na szczęście mama jest obok i utuli dziecko
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 12:30   #7844
hania024
Zadomowienie

GG do hania024

Kostko u mnie Pati pierwsze kroki postawiła jak miała 14miesięcy potem przez miesiąc to było jeszcze tak słabo tylko między nami ale już w następnym to zaczeła tak dobrze i to dosłownie z dnia na dzień Więc nie masz się co martwić i jak najwięcej puszczajcie ją między sobą.
hania024 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 13:07   #7845
kociulek
Zakorzenienie

Adrianek dopiero mi zasnął

Chaga,ja też myślę,że coś mu się przyśniło,bo jak nawet go coś boli,to nigdy tak długo nie płacze. Zresztą, Adrianek wogóle mało kiedy płacze. Za to jak sie czegoś boi,to własnie tak kurczowo mnie wtedy trzyma.

Wy tu piszecie o jakichś słodkościach,a ja wogóle nie mogę na nie patrzeć Zdarzało się,że zjadaliśmy z mężem nawet 2 czekolady dziennie,a teraz jest zadowolony,bo ma je tylko dla siebie i nie musi się ze mna dzielić Tylko lody przez gardło mi przechodzą

U nas Kostka,tez tak wieje Tylko całe szczęście obchodzi się bez burz. Wogóle nie pamietam kiedy ostatnio grzmiało. Ale pogoda jest paskudna,aż mi się czasem nie chce z domu wychodzić.

My + A + K +

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-28, 19:32   #7846
agika11
Zadomowienie

Stary 2007-06-28, 19:39   #7847
kasiulka
Zakorzenienie

Cytat:
I wszystko jasne
Agika juz nawet nie ma siły pisac
Ja tez jestem dzis padaka , Oliwke bierze jakies przeziebienie ma zachrypniety głos (smiesznie to brzmi ) i kicha, no i w zwiazku z tym jest zmierzła. Skaleczyłam sie dzis w palec i zawinelam w plaster, na którm małż mi narysował misia , jak to Oliwka zobaczyla to odstawiła taka max histerie ze tez musielismy jej plaster nakleic i małż musiał takiego samego misia narysowac i była zadowolona . Straszna z niej pudenica sie zrobiła, dostala od dziadka "korale" z rajskich jabłuszek i mam całą sesje zdjeciową w tych koralach - non stop je zakladała na głowe i przeglądała sie w piekarniku.

Nie wiem czemu ale piosenka o krowim zadzie i kocim siku mi sie nie otwiera - tzn słysze, ale nie widze obrazu - ale tekst wymiata , chyba na Minimini tego nie puszczają?

Kociulku ja pamietam ze w pierwszym trymestrze ciazy drażnil mnie nawet sam widok slodyczy, czekolada która kupiłam jeszcze zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciazy (czyli w lipcu) została zjedzona w grudniu - to moj absolutny rekord życiowy . Potem niestety mi przeszło i zarłam słodkie jak opętana, małż nie nadążał znosic do domu

Oliwka
Stary 2007-06-28, 20:14   #7848
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

ja nareszcie moge ropbic zdjecia kupilismy aparat cyfrowy nicona a dziadki napirawiły swój ten co \Naataniel rzucił i musielismy wybulic tez na naprawe połowe ale teraz jest super bo zdjecia lubie robic jak tylko podłocze wtyczke to zrzuce je na kompa i wysle wam|;0
Stary 2007-06-28, 22:04   #7849
kociulek
Zakorzenienie

Kasiulka,ale mnie pocieszyłaś bo juz myslałam,że moje szanse na córcie przepadły

Gosiaczek,wklejaj zdjęcia,wklejaj Uwielbiam je oglądać

My + A + K +

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 07:22   #7850
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Cytat:

nie mogę

Cytat:
Napisane przez kasiulka Pokaż wiadomość
I wszystko jasne
Agika juz nawet nie ma siły pisac
Ja tez jestem dzis padaka , Oliwke bierze jakies przeziebienie ma zachrypniety głos (smiesznie to brzmi ) i kicha, no i w zwiazku z tym jest zmierzła. Skaleczyłam sie dzis w palec i zawinelam w plaster, na którm małż mi narysował misia , jak to Oliwka zobaczyla to odstawiła taka max histerie ze tez musielismy jej plaster nakleic i małż musiał takiego samego misia narysowac i była zadowolona . Straszna z niej pudenica sie zrobiła, dostala od dziadka "korale" z rajskich jabłuszek i mam całą sesje zdjeciową w tych koralach - non stop je zakladała na głowe i przeglądała sie w piekarniku.
Kasiulko wklejaj zdjęcie małej pudernicy ja chcę to zobaczyć no a tak wogóle to mama pudernica to co się dziwić, że córcia też swoją drogą mówią że kobieta zawsze powinna o siebie dbać.

Moje dziecko wcisnęło mi się na kolana i bawi się smoczkami na zmianę jednego wyciaga z buzi drugiego wkłada.

Babeczki mam propozycjęprzypomni ałam sobie że przecież moja dobra koleżanka wychodzi za mąż 18.08 i muszę iść do kościoła niby mieliśmy być zaproszeni, ale chyba się rozmyślili proponuję więc Łódź 25.08.2007r proszę rozważyć moją propozycję i wyrazić swoje zdanie na temat tej daty lub podać inną.

Kociulku ja jadłam od początku ciąży słodycze no wiesz co mi się urodziło.

Gosiaczku czekamy na zdjęcia.
Stary 2007-06-29, 07:53   #7851
tiaara
Wtajemniczenie

GG do tiaara

witam

wczoraj caly dzien Wiki chodzila bez pampersa. nauke czas najwyzszy przeciez zaczac. skonczylo sie klapa bo jedynie kupe zdazylam zlapac tzn. posadzic na czas na nocnik. z TZ na wieczor powiedzial ze nie potrafie nawet dziecka nauczyc siku na nocnik robic. jeszcze cos sie tam wymadrzal ale powiedzialam mu zeby sie przestal madrowac. on by chcial zebym posprzatala i ugotowala i jeszcze zebym z kuchni zdazyla Wiki jakby co wysadzic na nocnik. to nie takie proste. dzisiaj chociaz co trochu siada sama na nocnik i posiedzi na nim bo wczoraj siadala i schodzila a nawet nie chciala siasc na nocniku wsciekla ze konbinuje. myslalam ze pojdzie gladko bo ostatnio zaczely ja pampersy na tylku draznic. nawet probowala je sciagac ale przez tyleczek i oponeczki nie chcialy jej zejsc. dzisiaj kolejny dzin cwiczen. modlcie sie za mnie zeby gladko to poszlo.

Agiko no to juz powinnas wkleic dwie padaki. mam nadzieje ze lepiej juz dzisiaj.

co do ciazowych poczatkow. to ja miejac dostep staly do kiszonej kapusty i ogorkow ( obok miejsca mojej pracy byla budka z kiszonkami) jadlam przez trzy miesiace te kiszonki. na slodycze mnie nie ciagnelo. a mam dziewczynke. wiec ja nie wierze w te przesady.
-i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli.

http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png
tiaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 10:56   #7852
ch_aga
Zadomowienie

Ja słodycze wcinałamprzez całą ciążę i jest chłopak Chociaż bardzo lubiłam też kwaśne
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-29, 11:19   #7853
kociulek
Zakorzenienie

Ufff..., to znaczy,że jeszcze jest szansa na dziewczynkę
Ale w sumie,to najwazniejsze aby było zdrowiutkie czy chłopczyk czy dziewczynka

Właśnie przeczytałam na styczniowych mamusiach,że dziewczyna sraciła swoje dzieciątko.
Smutno mi się zrobiło....

My + A + K +

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 11:27   #7854
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

chaga ja to sa,mo ciagle tylko czekolade i inne sodycze wcianałam i jest chłopczyk a kapusty nie tknełaM ANI KESA ogorka to chyba poł przez cał ciaze hahha

zdjecia narazie tylko moje z siostry aparatu bo mojeu baterie sie wyladowaly

nasza wczorajsza sesja dla zabawy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN2655newewee.jpg (40,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2684mm.jpg (35,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2696yyy.jpg (15,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2701new.jpg (34,9 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2704me.jpg (29,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN2721jjjj.jpg (23,2 KB, 20 załadowań)
Stary 2007-06-29, 11:29   #7855
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

i jeszcze to
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gosianew.jpg (38,7 KB, 22 załadowań)
Stary 2007-06-29, 11:45   #7856
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek94@buziaczek.pl Pokaż wiadomość
nasza wczorajsza sesja dla zabawy
No proszę, ładna kobietka to może się pokazać

My + A + K +
Stary 2007-06-29, 11:47   #7857
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

1. Cytat:
    Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
    No proszę, ładna kobietka to może się pokazać
dzieki kociulku nastepne zdjecia wkleje z Natim i ze mna

a co do ciazy i dzieci to ja mam bzika na punkcie ciuszków dla dziewczynek i kupiłam kilka tylko do patrzenia ahaha chociaz nie planujemy 2-ego dzidziusia ale jesli juz to wymarzyłam sobie dziewczynke

REKLAMA
Stary 2007-06-29, 11:47   #7858
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

Wow Gosiaczku nie myślałaś by iść na fotomodelkę? Masz fajną figurkę i ładną buźkę powinnaś i tym pomyśleć.

Nareszcie pogoda się poprawiłasłoneczko ładnie świeci tylko jeszcze wiatr wieje, ale ostatnio było jak u Kostki wiało, padało i w zeszłym tygodniu straszne burze. Ja z Matim na chwilkę wychodziłam(bo dostawaliśmy już w głowę w domu obydwoje) to musiałam zakładać mu czape, kurtkę i jeszcze chustkę na szyję.

Widze, że moją propozycję olałyście.
Stary 2007-06-29, 11:57   #7859
gosiaczek94@buziaczek.pl
Zadomowienie

Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06

Cytat:
Napisane przez płatek1 Pokaż wiadomość
Wow Gosiaczku nie myślałaś by iść na fotomodelkę? Masz fajną figurkę i ładną buźkę powinnaś i tym pomyśleć.

Nareszcie pogoda się poprawiłasłoneczko ładnie świeci tylko jeszcze wiatr wieje, ale ostatnio było jak u Kostki wiało, padało i w zeszłym tygodniu straszne burze. Ja z Matim na chwilkę wychodziłam(bo dostawaliśmy już w głowę w domu obydwoje) to musiałam zakładać mu czape, kurtkę i jeszcze chustkę na szyję.

Widze, że moją propozycję olałyście.

szczerze to miałam propozycje kilka lat temu ale mysle ze to nie dla mnie lubie pozowac ale traktuje to jako zabawe i nie podoba mi sie to jak sa traktowane modelki czesto

płatku nie olałysmy...ja 25 nie dam rady jestem w okolicach Łodzi od 13 do 17 max 18

tez zaraz ide na zakupy po peiluchy i karte kupic małzowi na wszystkie linie

całuje i miłego dnia usciskajcie dzieciaczki
Stary 2007-06-29, 12:15   #7860
płatek1
Zakorzenienie

GG do płatek1

To co Wrocław lepiej pasuje? Jak wiecej osób będie za Wrocławiem to oczywiście się dostosuje

Dostałam na meilaW normalnym kraju mężczyzna bez konta, żony i prawa jazdy jest zerem
- a w Polsce - Premierem!!!

Dziewczyny mam taki problem i nie radze sobie Mati bije swoich rówieśników Ostatnio szarpał takiego ładnego chłopczyka, a dzisiaj wziął złapał za ubranie i zaczął szarpać dziewczynkę, aż ta się przewróciła i zaczeła płakać tak mi głupio jest przed ich rodzicami, mówię Matiemu, że tak nie wolno, że aty, aty, brzydki Mateuszekjak tak robi itd. że dzidzia jest cacy, ale to nic nie skutkuje co byście mi poradziły, nie chcę się za niego ciągle wstydzić, nie podoba mi się takie zachowanie.

Edytowane przez płatek1
Czas edycji: 2007-06-29 o 13:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości