![]() |
#7831 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kasiulko, niestety nie tylko Ty masz korbe. Ze mną jest to samo. Od godziny 8 rano do 9 codziennie na Vh1 leci lista przebojów dla dzieci "Rock your baby". Więc cała godzina to śpiewanie i balanga na całego (Lilly, Titou itp.
![]() ![]() ![]() ![]() Kociulku muszę stwierdzic, ze młodziutka laseczka z Ciebie ![]() ![]() A propo mojego zdjęcia, Agiko wkleję swoje jak tylko zrobię, bo nie mam aktualnych zdjęc. Wracając do tematu "nocnik", coś sie Natalce odmieniło ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7832 |
Zakorzenienie
|
No to witamy w klubie swirnietych
![]() Kostko a co to jest Vh1? program radiowy czy TV? Oliwka ostatnio próbuje tanczyc, łapie sie za ubranie i przestępuje z nózki na nóżke, a wczoraj dałabym głowe uciąc ze stepowała ![]() ![]() U nas tez po jednorazowym sukcesie nocnikowym nastąpił totalny zwrot i na sam widok nocnika Oliwka reaguje placzem. Chyba jeszcze za wczesnie, nie bede jej zmuszać. |
![]() ![]() |
![]() |
#7833 |
Zadomowienie
|
Rano nabazgrałam posta i mi go wcięło
![]() Widzę, że Bebe Lilly to topowa piosenka tego wątku ![]() ![]() Ch_aga, ja choć karmiłam krótko, bo tylko 6 miesiecy, było mi bardzo przykro i smutno jak odstawiałam MIlcia. Wcale się nie spodziewałam, ze tak będzie. A jednak człowiekowi żal. Przytulaj teraz dużo Mateuszka i okazuj mu dużo czyłości. Ale ja jestem zdania, że to już czas ![]() Płatek, na weekend przejrzę poczty, pozliczam typy i podsumuję miejsce i termin spotkania. Może się przyda jakieś głosowanko jeszcze. Ale proponuję ustalić konkretną datę, by już sobie planować powoli i oswajać się z myślą o spotkaniu. Co myślicie? Kociulek, fajne zdjęcie ![]() ![]() ![]() Jejku, ale mnie ssie na słodkie. Znowu sobie przypomniałam nasze wątkowe Rafalello ![]() DAria chyba przepadła ![]() Milcio już położony. JA też idę pobyczyć się na kanapie. Jak Kamil nie chciał siadać na nocniku i płakał na jego widok, to schowałam go na 2 tygodnie. PO wyciągnięciu było OK.
#7834 |
Zadomowienie
|
To i ja wstąpie do klubu innych mamusiek
![]() ![]() Kociulek ładnie wyglądasz ![]() Chago zobaczysz Mati jeszcze pare dni i zapomni o cycku ![]() ![]() Kurde jakie te moje dziecko niedobre ![]() ![]() ![]() ![]() Ide ją kąpać bo późno się robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7835 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Ja też tak chce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agiko te nasze rafaello było wyśmienite ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7836 |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kasiulko Vh1 to stacja TV. Na Cyfrze+ mamy ją na 92 kanale. Odkryłam to całkiem przypadkowo. To muzyczna stacja, tam lecą prawie same listy przebojów. A propo tej dzieciecej to weszła teraz nowa piosenka Lilly "W dżungli" też bardzo fajna. Właśnie od kilku dni siedzi mi w głowie i ciągle ją podśpiewuję
![]() Agiko to dobry pomysł, trzeba konkretnie ustalic datę, bo w innym przypadku to będzie klapa, a nie spotkanie ![]() Dziewczyny jestem skonsternowana. Natalka za kilka dni kończy 15 miesięcy, a jeszcze sama nie chodzi ![]() Pożyczyłam wczoraj od koleżanki chodzik. Śmiga w nim, tylko słychac jak sie obija o szafy, sciany itp. Stwierdziłam, ze to jednak bez sensu z tym chodzikiem, bo widzę ze umie ładnie chodzic, ale nie ma odwagi sama tego zrobic. Nigdy nie przewróciła się jakoś dotkliwie, żeby miec uraz dlatego zastanawiam sie jak ją zachęcic, przekonac zeby sie odwazyła. Może miałybyście jakiś pomysł ? :O
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7837 |
Zakorzenienie
|
Kostko, spokojnie, nic sie nie martw bo z tego co wiem to jest zupełna norma, kazde dziecko inne
![]() ![]() ![]() Ja tez mam Cyfre ale ogladam tylko Mini Mini , musze sprawdzic ten nowy kanał ![]() ![]() Dzis moje dziecko powiedziało "Baba.... ni ma" i rozłożyła rączki w gescie ze nie ma ![]() ![]() pamietam ten nasz pęd do Rafaello, ja tez zrobiłam i było pycha ![]() ![]() Kociulku wyglądasz bardzo ladnie i jestes szczuplutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7838 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Kostko Kasiulka ma rację
![]() ![]() ![]() http://teledyski.onet.pl/10172,2332315,teledyski.html jak Wam się podoba ta piosnka? "bączek srączek", "koci sik" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7839 |
Wtajemniczenie
|
Kostko dziewczyny maja racje. Natalka jeszcze sie boi a nie patrz ze ktores dziecko juz chodzi. kazde rozwija sie inaczej. jedno od razu zaczyna chodzic inne bez raczkowania sie nie obejdzie. moja Wiki nie chciala sama chodzic ale przy meblach smigala ile wlezie. a jak juz sie pusciala to nawet nie wiedzielismy kiedy. co prawda zaliczyla kilka upadkow ale jakos poszlo. a teraz za nia nadgonic nie moge. juz sama nie wiem co lepsze. wszedzie wlazi i wszystko sciagnie. dzisiaj zolwia chciala z akwarium wyciagnac a jak jej zwial w podskokach to sie darla na niego przez szybke.
Wiktoria tez lubi piosenki ale te animowane. titou bebe lili itp. a i moje dziecko uwielbia pana Justina Timberlake. ulubieniec mlodej populacji dziewczecej. jak pojawia sie teledysk to moja Wiktoria robi sie najslodsza flirciara na ziemi. do tego stopnia ze ostatnio zerkala z full usmiechem zza poduszki i podsmiewala sie cichutko. czy to pierwsza milosc ![]()
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7840 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
płatku 1 raz jak usłyszalam ta piosenke myslalam ze sie posikam ze smiechu ale Natankowi sie podobało ahhahaha wogole lubi krolika titou piosenki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7841 |
Zakorzenienie
|
Kochane, dziękuję za miłe słowa
![]() A zdjęć chętnie wklejałabym więcej,ale mamy jeden podstawowy problem - brak cyfrówki ![]() ![]() Dzisiaj w nocy mały nam strasznie płakał. Gdy tż przeniósł go do nas, Adrianek przytulił się mocno do mnie trzymając kurczowo i płakał tak chyba z pół godziny. Po czym zasnął z wyczerpania. Nie wiem czy coś my się przyśniło,czy to zęby ![]() Kostka, ja uważam tak jak dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7842 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Płatku, bardzo fajna piosenka. Mój mąż nagrał Natalce wszystkie te piosenki, które ona lubi, czyli Lilly,Titou.... standard ![]() Dziewczyny czy u Was też ciagle są takie wichry, ze drzewa normalnie wygina do ziemi? Ja juz mam dośc. Non stop juz od kilku dni wieje jak chol*** ![]() ![]() Jak wychodzę z Natalką na spacer to zakładam jej czapeczkę i kaptur bo nie chcę, zeby ją zawiało. W domu siedziec cały czas nie będę bo chybabym oszalała. Słyszałam, ze od 1 lipca ma sie uspokoic i wypogodzic, ale czy to sie sprawdzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7843 |
Zadomowienie
|
Kostko -- nie martw się, Natalka ma jeszcze czas. Znajomej córka, tydzień młodsza od Mateuszka, zachowuje się jak u Ciebie, tzn. za rączkę chodzi pięknie a sama stoi w miejscu albo na raczki. Raz ruszyła sama ale się przewróciła i koniec, jakaś blokada. A wczoraj była koleżanka z rówieśnikiem Mateusza i on chodzi dopiero od tygodnia. Moim zdaniem wszystko jest w porządku; gdyby dziecko wogóle nie próbowało stawać, cały czas siedziało czy coś, to wtedy możnaby się martwić. Ale skoro chodzi to i na samodzielne kroczki przyjdzie pora; jeszcz zachcesz wrócić do czasów niechodzenia
![]() ![]() My oglądamy MIniMini i oczywiście hitem jest BebeLilly i Titou, chociaż ostatnio kupuję Dziennik z płytami i teraz to jest na czasie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhhh, odchudzanie, ja mam chęci ale nie mogę się oprzeć słodyczom, to normalnie nałóg ![]() ![]() ![]() Płatku -- w oryginale Muszek lubi tę piosenkę a po polsku ... zobaczymy, oby tylko nic się nie nauczył ![]() Tiaaro -- Muszek za to lubi Avril Lavigne, czy jak się to pisze ![]() ![]() Kociulku -- mogło mu się coś przyśnić, u nas Muszek też tak czasem zapłacze histerycznie i myślę, że wyobraźnia zadziałała ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7844 |
Zadomowienie
|
Kostko u mnie Pati pierwsze kroki postawiła jak miała 14miesięcy potem przez miesiąc to było jeszcze tak słabo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7845 |
Zakorzenienie
|
Adrianek dopiero mi zasnął
![]() Chaga,ja też myślę,że coś mu się przyśniło,bo jak nawet go coś boli,to nigdy tak długo nie płacze. Zresztą, Adrianek wogóle mało kiedy płacze. Za to jak sie czegoś boi,to własnie tak kurczowo mnie wtedy trzyma. Wy tu piszecie o jakichś słodkościach,a ja wogóle nie mogę na nie patrzeć ![]() ![]() ![]() U nas Kostka,tez tak wieje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7846 |
Zadomowienie
|
![]()
#7847 |
Zakorzenienie
|
I wszystko jasne
![]() Agika juz nawet nie ma siły pisac ![]() Ja tez jestem dzis padaka ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czemu ale piosenka o krowim zadzie i kocim siku mi sie nie otwiera - tzn słysze, ale nie widze obrazu - ale tekst wymiata ![]() ![]() ![]() Kociulku ja pamietam ze w pierwszym trymestrze ciazy drażnil mnie nawet sam widok slodyczy, czekolada która kupiłam jeszcze zanim dowiedziałam sie ze jestem w ciazy (czyli w lipcu) została zjedzona w grudniu - to moj absolutny rekord życiowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7848 |
Zadomowienie
|
ja nareszcie moge ropbic zdjecia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7849 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka,ale mnie pocieszyłaś
![]() ![]() Gosiaczek,wklejaj zdjęcia,wklejaj ![]() ![]()
![]() |
#7850 | |
Zakorzenienie
|
nie mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje dziecko wcisnęło mi się na kolana i bawi się smoczkami ![]() ![]() Babeczki mam propozycję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kociulku ja jadłam od początku ciąży słodycze no wiesz co mi się urodziło ![]() Gosiaczku czekamy na zdjęcia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7851 |
Wtajemniczenie
|
witam
wczoraj caly dzien Wiki chodzila bez pampersa. nauke czas najwyzszy przeciez zaczac. skonczylo sie klapa bo jedynie kupe zdazylam zlapac tzn. posadzic na czas na nocnik. z TZ na wieczor powiedzial ze nie potrafie nawet dziecka nauczyc siku na nocnik robic. jeszcze cos sie tam wymadrzal ale powiedzialam mu zeby sie przestal madrowac. on by chcial zebym posprzatala i ugotowala i jeszcze zebym z kuchni zdazyla Wiki jakby co wysadzic na nocnik. to nie takie proste. dzisiaj chociaz co trochu siada sama na nocnik i posiedzi na nim bo wczoraj siadala i schodzila a nawet nie chciala siasc na nocniku wsciekla ze konbinuje. myslalam ze pojdzie gladko bo ostatnio zaczely ja pampersy na tylku draznic. nawet probowala je sciagac ale przez tyleczek i oponeczki nie chcialy jej zejsc. dzisiaj kolejny dzin cwiczen. modlcie sie za mnie zeby gladko to poszlo. Agiko no to juz powinnas wkleic dwie padaki. mam nadzieje ze lepiej juz dzisiaj. co do ciazowych poczatkow. to ja miejac dostep staly do kiszonej kapusty i ogorkow ( obok miejsca mojej pracy byla budka z kiszonkami) jadlam przez trzy miesiace te kiszonki. na slodycze mnie nie ciagnelo. a mam dziewczynke. wiec ja nie wierze w te przesady.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#7852 |
Zadomowienie
|
Ja słodycze wcinałamprzez całą ciążę i jest chłopak
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#7853 |
Zakorzenienie
|
Ufff..., to znaczy,że jeszcze jest szansa na dziewczynkę
![]() Ale w sumie,to najwazniejsze aby było zdrowiutkie czy chłopczyk czy dziewczynka ![]() Właśnie przeczytałam na styczniowych mamusiach,że dziewczyna sraciła swoje dzieciątko. Smutno mi się zrobiło....
![]() |
#7854 |
Zadomowienie
|
chaga ja to sa,mo ciagle tylko czekolade i inne sodycze wcianałam i jest chłopczyk a kapusty nie tknełaM ANI KESA ogorka to chyba poł przez cał ciaze hahha
![]() zdjecia narazie tylko moje z siostry aparatu bo mojeu baterie sie wyladowaly ![]() nasza wczorajsza sesja dla zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7855 |
Zadomowienie
|
i jeszcze to
|
![]() ![]() |
![]() |
#7856 |
Zakorzenienie
|
No proszę, ładna kobietka to może się pokazać
![]()
![]() |
#7857 |
Zadomowienie
|
![]() a co do ciazy i dzieci to ja mam bzika na punkcie ciuszków dla dziewczynek i kupiłam kilka tylko do patrzenia ahaha chociaz nie planujemy 2-ego dzidziusia ale jesli juz to wymarzyłam sobie dziewczynke |
![]() ![]() |
![]() |
#7858 |
Zakorzenienie
|
Wow Gosiaczku
![]() ![]() ![]() ![]() Nareszcie pogoda się poprawiła ![]() ![]() ![]() Widze, że moją propozycję olałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7859 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Cytat:
szczerze to miałam propozycje kilka lat temu ale mysle ze to nie dla mnie lubie pozowac ale traktuje to jako zabawe i nie podoba mi sie to jak sa traktowane modelki czesto ![]() płatku nie olałysmy...ja 25 nie dam rady jestem w okolicach Łodzi od 13 do 17 max 18 tez zaraz ide na zakupy po peiluchy i karte kupic małzowi na wszystkie linie całuje i miłego dnia usciskajcie dzieciaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7860 |
Zakorzenienie
|
To co Wrocław lepiej pasuje? Jak wiecej osób będie za Wrocławiem to oczywiście się dostosuje
![]() Dostałam na meila ![]() - a w Polsce - Premierem!!! Dziewczyny mam taki problem i nie radze sobie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2007-06-29 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.