|
|
#7831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
ja dzis znowu lekki spacerek zaliczylam ( 7km) goraco u nas jak niewiem
teraz siedze z zamknietymi oknami bo jak otworzylam to gorszy ukrop w domu nawet mi sie jesc nie chce w taka pogode |
|
|
|
#7832 |
|
Zakorzenienie
|
Irenka - PIERWSZY raz piszesz, że u Was gorąco, na ogół narzekasz, że zimniej, niż gdzie indziej
|
|
|
|
#7833 |
|
Zakorzenienie
|
od kilku dni mamy pogode i ma byc wg prognoz tak jeszcze z tydzien
wow 2 tyg irlandzkiego lata ![]() nieno serio odkad tu jestem prawie 6 lat jeszcze nie pamietam takiego lata |
|
|
|
#7834 |
|
Zakorzenienie
|
Kam kusisz ..Peeling doszedł-dziękuję
LOREAL False Lash FLUTTER / WINGS..Kupić,nie kupić?Miała z Was któras? |
|
|
|
#7835 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka nie pomogę. Nie jestem fanką Loreala, choć ostatnio skusiłam na ich nowy płyn micelarny i brązer. Jedno i drugie takie se
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Szaro u mnie i zimno mi. Czy wiecie, że ja przy temp w okolicach 25' jestem w stanie powiedzieć, że mi ciepło. Lecz o przegrzaniu nie ma mowy oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Polecam: http://www.harpersbazaar.pl/. Kupiłam kolejny numer i jest co poczytać i na co popatrzeć. |
|
|
|
#7836 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Irenkaaa masz racje ,lato w tym roku " u nas" super ,wczoraj na termometrze było 28-30 stopni A ja dziś wyjeżdżam , życzę Wam udanych wakacji , i obiecuję wpadać jak tylko będę mogła |
|
|
|
#7837 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa
Anyżku tysz nie jestem fanką ów firmy,ale kupiłam..Grzebyki mnie przekonują,a resztę dopowiem jak użyję.25 stopni to lubię..39 juz nie bardzo..Za stara jestem na takie tropiki Joanna jak to wypadek na paralotni?Spadł?Czy lądowanie fatalne?Extremalnego masz tego chłopa..Mnie to musieliby pampersa nałozyc |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7838 |
|
Zakorzenienie
|
Szaro, buro, byle jak...
Mam nadzieję, że to nie koniec lata ![]() Wybrałam się do pracy w bluzce bez pleców...ups...no dobra, prawie pod sam dom autem podjeżdżam, to przeżyję ![]() butterfly- wspaniałych wakacji i pisz jak będziesz mogła ![]() irenkaa- ciesz się więc irlandzkim latem bo nie wiadomo kiedy takie następne przyjdzie ![]() W zeszłym roku wybraliśmy się na 2tyg wakacje do Norwegii. Wszystko fajnie i pięknie, fjordy i te sprawy, łowienie ryb...ale mnie właśnie typowego skwaru brakowało Mam nadzieję, że w te wakacje temp nie spadnie poniżej 25 C
|
|
|
|
#7839 |
|
Zakorzenienie
|
Aussi ja też dziś bluzka bez pleców i szorty- dlatego mi zimno a auto u mechanika ...
|
|
|
|
#7840 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie ciesze aussie
tylko jak wroce do pracy to moze troche wiac slonce dobra moze tak zostac tylko brakuje mi tu troche tego irlandzkiego wiaterku zadzwonili w koncu z fizjo na plecy ale poinformowac ze dopóki noga nie bedzie sprawna to nie zaczniemy cwiczen na kregoslup znaczy znowu sie bede widziec z panem czarujacym fizjoterapeuta hehe |
|
|
|
#7841 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, dobrych wakacji
Miszka, zagojone było w niedzielę, moja skóra jest posłuszna, dziś już też się nie łuszczy. Poprawka - łuszczy się mniej To zabieg długofalowy - sama odnowa naskórka to ok 28 dni, a odnowa włókien kolagenu ok 3 miesiące - więc specjalnych efektów nie ma, bo niby jakie...? Inwestycja w przyszłość. Zamiast mezo igłowej te 2-3 zabiegi co rok mogę sobie zrobić.W tej chwili, jako serum popołudniowe ( to mój czas na witaminy, głównie c ) testuje Xylogic - mam serum i krem. serum całkiem przyjemne, płynne, ale nie klei się, czego nie znoszę w witaminie C.http://allegro.pl/xylogic-serum-z-kw...385300523.html Olejek w sephorze ponad 30 chyba, postał trochę u mnie Pasuje mi dla łatwego, szybkiego efektu na odkrytych częściach ciała , byle nie pod jasne ciuchy.W pracy dziś miałam Sajgon, tyrałam, jak dziki osioł. chyba sporo ludzi jest na urlopach i wszyscy wala do mnie. nie przyjmij - pretensje maja dodatkowi. przyjmij - pretensje maja zapisani, bo cudów nie ma - 10 dodatkowych osób to dodatkowy czas, jak oni spedza w poczekalni...Skonczyłam, padłam...a tu teść mi przypomniał, ze po południu mam jeszcze prywatnych. Zapomniałam w tym zamieszaniu
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-10 o 14:35 |
|
|
|
#7842 |
|
Rozeznanie
|
U mnie nadal grzeje, dziś powietrze wyjątkowo ciężkie...a do pracy nie moge się roznegliżować
:brzyda l:Norwegia, cudowny jest tam klimat, zawsze świeże powietrze, czysta woda, jest czym oddychać, to taka czysta natura i piękne krajobrazy Irena to faktycznie macie można rzec tropiki w tej Irlandii ![]() Butterfly baw się dobrze Kama przetestuję olejek, jakiś czas temu kupiłam peeling do dłoni Sephora, trochę za rzadki jednak całkiem przyjemny i ceny mają przyzwoite, tylko nie mam czasu na galerie handlowe więc wpiszę to na listę "kosmetyków do przetestowania"![]() Nie siadają Ci plecy od stojącej pracy? zdziwiłam się ostatnio jak mi znajoma powiedziała, że jej siostra cioteczna, która jest stomatologiem studiuje psychiatrię, bo plecy wysiadają jej do tego stopnia, że chce się przekwalifikować.... Wierzycie w horoskopy, tzn.konkretnie w znaki zodiaku i opisy charakterologiczne? mam znajomą, która ma na tym punkcie hopla, tak jakby całe życie, relacje międzyludzkie i damsko-męskie opierała na znakach zodiaku właśnie... mi pod tym względem zupełnie nie zapala się lampka w głowie..ale tak sobie pomyślałam, że w sumie najlepsze moje koleżanki to raki i chyba dobrze się dogaduję z kobietami o znaku rak, koziorożec i ryby, co do płci męskiej nie mam schematu
|
|
|
|
#7843 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Anyżkowa kupiłam tą gazetę dzięki Tobie i fajna ![]() u mnie się zachmurzyło i kropi ....ale jedną rundę z rana zdążyłam zrobić rowerkiem do pracy i z powrotem ![]() dziś zamówiłam nowy krem z spf 50 ze Skinceuticals SkinCeuticals MINERAL RADIANCE UV DEFENSE SPF 50 TINT - Fluid ochronny z myślą o urlopie ....zobaczymy co to jest .... kupiłam też SeSDERMA Lipoceutical C-VIT MIST ....to jest jakaś wersja w sprayu ....mam teraz serum C-vit z tej firmy i fajne jest bo się nie klei ...taka mgiełka w sprayu powinna być jeszcze fajniejsza , zwłaszcza na urlopie przydatna ...no sprawdzę , zobaczymy co to .. ten olejek z Sephora też u mnie długo stał , chyba z 2 lata aż go wyrzuciłam niezużytego do końca ...no jakoś mi olejki na lato nie pasują Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-10 o 16:51 |
|
|
|
#7844 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, co tak zaglądasz z ukrycia? Melduj, co u Ciebie! Ilana, kręgosłup siada u wszystkich stomatologów, szyjny u każdego, reszta w zależności od pozycji
Ja mam wadę od urodzenia chyba, więc praca mi tylko dokłada. Nie, nie mam dolegliwości, albo miewam rzadko Ale: zmieniam pozycję - stoję i siedzę. Ruszam się. Pływam. Masaż 2 razy w tygodniu. Spondyliatra i lekkie nastawianie ostatnio 1-2 razy w roku. I problemów nie ma.Ze znaków zodiaku - cos jest w podstawowych, jestem Bliźniak i mam większość cech Bliźniąt. Natomiast horoskopów jako takich nie czytam... Anyzku, Lapi - w tym Bazarze raczej sama moda czy uroda...? Modowa za bardzo nie jestem
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-10 o 16:50 |
|
|
|
#7845 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
Anyzku, Lapi - w tym Bazarze raczej sama moda czy uroda...? Modowa za bardzo nie jestem ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......... raczej mix mody i urody + ciekawe artykuły do poczytania ....podobnie jak Pani , Twój Styl czy Elle .... ja mam męża bliźniaka Kama .... bliźniak nooo to jest złożona osobowość ...coś jak Dr Jekyll i Mr . Hyde Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-10 o 16:56 |
|
|
|
#7846 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzę, jak spotkam. Elle jeszcze mogę, Twój Styl tylko u fryzjera
|
|
|
|
#7847 |
|
Zakorzenienie
|
w horoskopy takie z gazet nie wierze bo sa zbyt ogolne ale takie jak astrolog zajrzy co do dokladnej godziny i miejsca urodzenia to juz bardziej
chociaz jak wszystko .. nie biore na 100% slepo cos w znakach zodiaku jest jednak hmm blizniaki.. mam siostre ![]() panna - ojciec pedancik ( przynajmniej kiedys byl ale dalej mu w wielu aspektach zycia zostalo) ex - skorpion.. bez komentarza zostawie , nigdy wiecej
|
|
|
|
#7848 |
|
Rozeznanie
|
HB kupiłam pierwsze wydanie ale po przejrzeniu (głównie reklamy, cała masa reklam modowych stwierdziłam) że więcej nie kupie...kiedyś lubiłam czytać Pani i TS, były tam fajne artykuły, felietony ale ostatnio w ogóle gazet nie czytam, jak wpadnie w ręce to po prostu poprzeglądam obrazki
![]() Krem z filtrem Skinceuticals jest dosyć fajny, choć ja ostatnio używam już drugą tubę Ducray, zaraz po Lancaster najlepszy jak dla mnie, a Guinot..słaby, bardzo tempy...trudno go rozprowadzić i zapach...za bardzo intensywny, do tego stopnmia, że czuję go przez pół dnia..coś słodkiego, dziwnego, może nieco migdałowego... ![]() Bliźniak to mój tata ale w sumie ciężko mi cokolwiek powiedzieć przez pryzmat znaku zodiaku, chyba już bardziej podpięłabym go pod byka i lwa![]() jeśli wierzyć pogodzie, jutro czeka mnie wytchnienie od upałów, mogę śmiało wyciągnąć lekką kurtke i nadal założyć okulary przeciwsłoneczne, 22C to dla mnie miłe optimum
|
|
|
|
#7849 |
|
Zakorzenienie
|
pograłam sobie w Dungeon Siege 3
To odprężające - wytłuc wrogów po ciężkim dniu ![]() Leje... Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-11 o 07:15 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#7850 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa
szaro, pada, 13C...zimno... Sweter na top założyłam i apaszkę na szyję.Broadchurch- która z was polecała? Dziękuję Oby kolejne sezony były również dobre Czy wierzę w znaki zoodiaku i takie tam. Hmm w zasadzie nie. Ale nie potrafię się dogadać ze skorpionami i pannami chyba...Mój ex to panna. Twój styl kiedyś czytałam od okładki do okładki...dawno temu...potem coraz więcej reklamy sie zaczęło pojawiać i artykuły jakieś mniej interesujące...przestałam kupować. Czasami, może raz na kilka miesięcy podczytuję coś tam online. |
|
|
|
#7851 | |
|
Konto usunięte
|
No bo czasami nie mam nic do powiedzenia/napisania...
![]() Cytat:
A przy okazji obejrzyj sobie "The Fall", Gillian Andreson - rewelacyjna. I świetnie wygląda, o niebo lepiej niż w "Z archiwum X"..., choć latka-teoretycznie-lecą Tu też czekam na kolejny sezon, bo oczywiście, skończył się ta, że![]() Znowu rozmowa o babskich gazetach Niebezpieczny temat![]() Ja tylko Panię, ale chyba przestanę, bo coraz nudniejsza jest... Parę tytułów przeglądam w bibliotece, bo szkoda mi kasy...Kiedyś maniacko kupowałam zestaw, ale mi przeszło. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2013-07-11 o 13:46 |
|
|
|
|
#7852 |
|
Zakorzenienie
|
Nad ranem była u mnie mega ulewa. Obudziłam się i zaczełam się martwić o mój samochód
![]() Wczoraj wieczorem doznałam cudownego uczucia- dumy. Jestem z siebie dumna. Moja kondycja, wydajność organizmu są mega. Takiego poziomu nigdy w życiu nie miałam. I cieszy mnie to, że ja osoba mało wierząca w siebie, mam takie nastawienie. Bardzo przyjemne uczucie. Po raz pierwszy w życiu zrobiłam coś tylko dla siebie i taaaaaaakie zadowolenie. Moje dzisiejsze pyszne sniadanie: łosoś pieczony z serem pleśniowym na zimno i ogórki małosolne - smaczne Wracając do gazet. HB jest dla mnie ok, fajne artykuły, kosmetyki, moda. Lubię Zwierciadło. |
|
|
|
#7853 |
|
Zakorzenienie
|
Beti, gazety nie sa niebezpiecznym tematem, byleby - jak wszędzie - w swojej opinii zachować szacunek dla opinii innych
Nie twierdze, ze coś jest głupie/bezwartościowe/nudne/tendencyjne - po prostu mi nie pasuje i już ![]() Pada, 15. Mogłabym iść na miasto ( do miasta, to chyba od regionu zależne powiedzonko)...ale mi się nie chce Od razu pojawia się pytanie: muszę...? Nie muszę! Żółty ser mogę kupic jutro...Anyzku, dobrze, że jesteś z siebie dumna, to bezcenne! Ja tez się ciesze, że ćwiczę prawie codziennie, brzuch mam lepszy na pewno...A śniadanie to ( dzień chudy) koktajl z maślanki, banana i brzoskwini. |
|
|
|
#7854 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie sniadanie tez ledwo wcisnelam ( kanapki z ogorem i pomidorem) ale musze cos zjesc bo leki biore
wczoraj i przedwczoraj przez ten gorac ledwo obiad nawet wcisnelam o gazetach sie nie wypowiem bo ostatnie polskie jakie mam to sprzed pol roku ( tu juz nie kupuje polskich bo przebitka na cenie jest 4-5 razy tyle ) a zwiozlam sobie pol torby gazet jak bylam w styczniu i tak leza i czekaja az przejrze/przeczytam ( glownie to zwierciadlo, Twoj styl , olivia) |
|
|
|
#7855 |
|
Zakorzenienie
|
Który polecacie :
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-w-jednym.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lour-balm.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-lip-tint.html Irenka szczęściara z Ciebie, że tracisz apetyt jak jest gorąco. Ja jem ZAWSZE
|
|
|
|
#7856 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
u mnie pada , 17 st .... narzekacie ,że w gazetach coraz więcej reklam ....a gdzie ich nie ma ? to zjawisko powszechne ...człowiek by nie mógł tv oglądać bo więcej reklam niż filmów czy programów za chwilę będzie ...nawet w necie jak chce się coś obejrzeć to na ogól trzeba i przez kilka reklam przebrnąć .... ja reklamy telewizyjne wieczorem wykorzystuję na kąpiel 20 min w przerwie filmu akurat ![]() a gazetki kupuje bo lubię być na bieżąco z modą ,urodą i kosmetykami ...a i poczytać o kimś ciekawym też lubię ...Baazar ma dobre i ciekawe artykuły stwierdzilam wczoraj ,najlepsze zaś jak dla mnie Zwierciadło ...a strony z raklamami pomijam i już ...faktem jest ,że te gazety coraz droższe są ale wciąż jest więcej do czytania niż oglądania , nie przesadzajmy ... gdyby nie reklamuy to bym nie wiedziała ,że L.V. w końcu zaczął robić torebki bez tego swojego logo i w innych kolorach niż brąz , bardzo mi się nie podobają te flagowe torebki i nigdy takiej nie chciałam ale nie mam parcia ...jak byłam na koncercie Alici to niemal każda laska z firmową torebką szła i to same z wysokich półek ,się naoglądałam a oglądacie tzw telewizję śniadaniową ? albo jakieś programy np o gotowaniu ? bo tego sporo zdaje się jest w tv ... ja nie mam zwyczaju włączać tv w ciągu dnia , jedynie wieczorem jakiś film obejrzę ,także pytam z ciekawości ... jedyny program jaki oglądam czasami to "Kobieta na krańcu świata " , bardzo ciekawe dla mnie te odcinki są ... Irenka jak ja bym chciała nie mieć apetytu ....chociaż w upały
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-11 o 12:37 |
|
|
|
#7857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety tez mam apetyt cały czas
nawet w największe upały Lapiel- oglądam Dzień dobry tvn w sobotnie poranki i niedzielne. Też czasami biorę prysznic w czasie reklam ![]() Anyzkowa - oby tak dalej
|
|
|
|
#7858 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam pół kury od babci i gotuję z niej rosół , jestem ciekawa czy rosół z kury będzie smakował inaczej niż z kurczaka ...do rosołku będą kluseczki
....
|
|
|
|
#7859 | |
|
Konto usunięte
|
I zjecie to, jak rozumiem, z APETYCIKIEM
![]() ![]() Cytat:
Zwlaszcza że chyba całkiem niedawno zaczęłaś? Czy się mylę?Zachęciłyście mnie, poszłam obejrzeć ten Harper's ..Ale nie kupiłam, bo mało ciekawy jednak mi się wydał, poza tym, nieustająco, jak dla mnie przekracza psychologiczna granicę cenową . Powyżej 10 zl za babską gazetę nie zapłacę i już. Chyba za torebkę Prady w pakiecie dorzucą |
|
|
|
|
#7860 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję Beti ,że z apetycikiem
Masz wysokie wymagania co do gazet , torebka Prady w pakiecie ![]() lubię książki Eduardo Mendozy i akurat był wywiad w tej gazecie z Nim jacht Armaniego sobie obejrzałam z ciekawością bo wyposażony w meble z jego kolekcji no jest tam kilka jeszcze innych ciekawych artykułów , oczywiście ciekawych dla mnie bo każdego co innego interesuje ....ale mogłaby ta gazeta kosztować mniej oczywiście Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-11 o 14:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

Joanna jak to wypadek na paralotni?Spadł?Czy lądowanie fatalne?Extremalnego masz tego chłopa..Mnie to musieliby pampersa nałozyc

Mam nadzieję, że w te wakacje temp nie spadnie poniżej 25 C

:brzyda l:

oby tak dalej