30,40 plus od A do Z cz.3 - Strona 264 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-13, 22:16   #7891
Kamlisa
Zakorzenienie

Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3

Mrożone czereśnie nie sa tak dobre, jak świeże, ale zdrowsze, niż z kompotu Rozmrażam, daję do jogurtu, musli, omletu, muffinek....Ale przerobienie ich...katorga...Za to drożdżówka wyszła całkiem, całkiem
Anyżku, przesyłka poszła
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 09:21   #7892
uklika
Zadomowienie

Witajcie Powrocilam z PL, dwa tygodnie minely nie wiadomo kiedy, bylo bardzo fajnie, pogoda dopisala Kupilam troszke kosmetykow i suplementow m.in. relastan. Nabylam tez sandalki i klapki. Ogolnie wyjazd b. udany. Po powrocie powitala nas tez ladna pogoda. Irenka jak znosilas upaly? Podobno bylo bardzo goraco.
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:17   #7893
Kamlisa
Zakorzenienie

Uklika, hej! Czujesz, ze wróciłaś do domu...? Polska to już tylko urlop...?
Stary 2013-07-14, 10:58   #7894
Anyzkowa
Zakorzenienie

Uklika- witaj
Właśnie, jak reagują Twoim bliscy ci z Polski, jak mówisz, że wracasz do domu? Moja córka jak po raz pierwszy powiedziała będąc w rodzinnym domu, że wraca do siebie to mnie okropnie zabolało. Musiałam to przetrawić, pomyśleć i pogodzić się z faktem, że ona tam już mieszka i tam układa sobie życie.

Kama dziękuję i czekam z niecierpliwością.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 10:59   #7895
irenkaaa
Zakorzenienie

Re: 30,40 plus od A do Z cz.3

Zagladam z tel oczywiscie ale chyba to cos grubszego czyli zanim nowy kupie to kuuuupa czasu minie.

Zjaralam sie wczoraj I nocka nieprzespana. Nigdy mnie irlandZkie slonce nie zalatwilo a teraz do tego ze sie drapie jak glupia to prawie nie jem I szumi mi w glowie.
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-14, 14:54   #7896
uklika
Zadomowienie

Wiekszosc mojej rodziny mieszka poza PL, a ci, ktorzy mieszkaja w Polsce tez przez czesc zycia mieszkali za granica, jestesmy rozrzuceni po roznych zakatkach swiata, wiec mozna powiedziec, ze przez lata troche juz do tego przywyklismy, aczkolwiek rozstania sa zawsze bolesne. Z tego powodu pobyty w Polsce to nie tak do konca tylko urlop bo zostawia sie tam bliskie osoby i tesknota jest nieunikniona. Nie ma dla mnie wiec znaczenia to, ze wyjezdzam z Polski czy innego miejsca, ale to, ze zostawiam bliskich.

Edytowane przez uklika
Czas edycji: 2013-07-14 o 15:02
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 08:00   #7897
Kamlisa
Zakorzenienie

co tak pusto...?
U mnie szaro, deszczowo, ciężko...Nic się nie chce...Basen zaliczony, teraz praca
Stary 2013-07-15, 08:31   #7898
aussiewoman
Zakorzenienie

Helo

Torba teoretycznie spakowana może obejdzie się bez przepakowania Ostatnia noc w domu, planowany wyjazd o 5 rano. Zobaczymy czy się uda wstać dostatecznie wcześnie. Lunch już nad jeziorem Chimsee

Kamlisa- tak rano, a ty już po basenie ? Podziwiam

Ok, trzeba trochę popracować przed urlopem
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 15:20   #7899
Kamlisa
Zakorzenienie

Aussie, to napisz, jak po lunchu A na basen chodzimy rano, tz codziennie...A jaki brzuch sobie wyrobił, jak do swoich codziennych ćwiczeń dodał mel b

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-07-15 o 16:01
Stary 2013-07-15, 15:24   #7900
Anyzkowa
Zakorzenienie

Kama przesyłka doszła- dziękuję bardzo Jak dla mnie to dość intensywny kolor, ale w pełni ocenię jutro.
Od wczoraj mam zaćmienie umysłu. O wszystkim zapominam, coś miałam kupić i zapomniałam, tak samo ze spotkaniem z koleżanką, a dziś rekord bo do pracy ruszyłam bez "zakładowego" laptopa, obuwia zmiennego do pracy- klapek, śniadania... Taaaaa cudowny wiek po zmianie kodu na 4 z przodu

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Aussi miłego, spokojnego wypoczynku życzę.
Stary 2013-07-15, 16:03   #7901
Kamlisa
Zakorzenienie

Anyżku, sama widzisz - na moich ustach nic, nul, przed i po - identycznie Intensywna to jest wersja intense, tu trzeba uważac...
Stary 2013-07-15, 16:37   #7902
irenkaaa
Zakorzenienie

Aussie udanego urlopu
Miszka - poszlo. Napisz potem czy masz

Bede was jeszcze troche podczytywac a jak juz dorwe jakis sprzet to sie odezwe
Stary 2013-07-15, 17:52   #7903
LAPIEL
Zakorzenienie

hejka

po zimnym weekendzie robi się pogoda u mnie , popołudniu słoneczko się pokazało i zaraz na rower wskoczyłam
od jutra znów upały podobno ...tak skrajnie u nas z tą pogodą albo zimno albo zaraz upał , mało jest takich dni przejściowych jak dziś np ...

wczoraj w końcu kupilam w Douglasie te limitowane cienie Clarins ....i stwierdzam ,że identyczne kolory miałam 2 lub 3 lata temu , tylko wtedy było inne opakowanie i cienie miały gładką fakturę a teraz są we wzorki wyduszane ...ale to są moje kolorki na lato także jestem zadowolona , tamte cienie już wyrzuciłam , staram się nie trzymać cieni dłużej niż 2 lata bo chyba się przeterminowują już po takim czasie ?....jak to jest z tymi terminami ? wiecie ?
pozatym przecież co jakiś czas nowe kupuje , to ile można tego chomikować

a ten nowy fluid Slkinceuticals z filtrem 50 ma zapach jak benzyna , co jak dla mnie go dyskwalifikuje ....nie miałam jeszcze odwagi nałożyć go na całą twarz ...

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-07-15 o 17:54
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 21:44   #7904
Tigerr
Zadomowienie

Aussie , udanego urlopu !!!!

Będzie mnie teraz mniej ... Od przedwczoraj mieszka znów u mnie kocia rodzinka ... I mam z nimi sporo pracy , bo kociąt ( urodzonych 6 lipca ) jest aż 6 i muszę je karmić butelką , bo mamusia ma paskudne przetoki na sutkach ( otwarte rany - dziury z ropą) Mamusia wymaga leczenia i intensywnej pielęgnacji ( płukanie ran itp.) a kociaki nie bardzo radzą sobie z jedzeniem z butelki ... Dziś w nocy spałam 3 godziny i takich nocek czeka mnie jeszcze sporo .... Chodzę w nocy po domu jak zombie i szykuję kolejne buteleczki z mlekiem .... I jeszcze codzienna wizyta u weta na zastrzyki dla kici ...

Dziś musiałam je opuścić na kilka godzin , bo to właśnie dziś był TEN dzień - czyli dzień mojego tattoo
Matko kochana, jak to boli .... Masakra ...
Ale wytrzymałam ponad 3 godziny, zagryzając zęby i zaciskając wszystkie członki aż do bólu ...
Tattoo jeszcze nie skończony , w czwartek kolejna sesja , a poprawka po całkowitym wygojeniu , czyli gdzieś za 3 tygodnie...
Jestem b. zadowolona z efektu Koleżanka, która mnie tatuowała wiernie odzwierciedliła mój zamysł i pomysł ...
Pokaże go oczywiście , ale dopiero po całkowitym zakończeniu procesów: tatuowania i gojenia ...

Miszka , ten olejek do włosów z biovaxu, który poleciłaś, jest rewelacyjny !!!!! Włosy są po nim błyszczące i mięciutkie , a kompletnie nie obciążone i nie tłuste ... Kocham go i dłuuugo się z nim nie rozstanę

Anyżku , jak Tobie się udało tak szybko zrealizować plan Twojej siłowni ?! ?! Lokal , sprzęt itp .... Gratuluję i jestem w pozytywnym szoku !!!!! klaski:

Irenko , współczuję straty laptopa , szykuje Ci się kolejny wydatek ...akurat teraz

No to idę znów .....karmić .....
Żeby tylko się udało .... Trzymajcie kciuki , bo takie maluchy łatwo jest zachłysnąć , zwłaszcza , że one nie bardzo sobie radzą ....
Porobiłam kociej rodzince fotki , ale wstawię jutro , bo już dziś nie mam siły obrabiać ...
Tigerr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-15, 23:06   #7905
irenkaaa
Zakorzenienie

Tak tak Tig zawsze niespodziewane wydatki w najgorszym momencie. Co gorsza pewnie bede zmuszona taki na jaki mnie aktualnie bedzie stac i to z wielkim wysilkiem i pewnie jak znam siebie to bede wolala gorzej zjesc ale kupic.

Juz tz- owi mowilam ze moze swoj aparat sprzedam ale protestuje nieustannie Wiadomo ze to ostatecznosc ale zrobie wszystko zeby nie musiec tego robic.
Spalilam sie tak ze prawie nie spie od 3 dni a dzis mi do tego jedna noga spuchla ( drapalam ja w pierwsza noc niemilosiernie i teraz mam.
Stary 2013-07-15, 23:36   #7906
Michell72
Zakorzenienie

Tig ojej pomogłabym nader chętnie z maluchami..Dobry z Ciebie człekKup sobie mgiełkę nawilżającą do włosów ..Zapach -uwielbiam!Anyżku byłas nie ćwiczaca..Zaczełaś i efekty zauważasz ,po ?Czas...Efekty widocznego napiecia skóry,zarysowanych mięśni itd,itd...Kama jeszcze jakis serial poleć..Rzym jakoś nie bardzo..Teraz Dexter oglądamy..No z goła inne klimaty..Wieje zgrozą doktor G
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 07:51   #7907
fuertavertura
Rozeznanie

Dzień Dobry

Kociaki uwielbiam kuzynki kotka (bardzo młoda niecały rok) urodziła kocięta, jeden nieżywy, dwóch sama się pozbyła...został jeden..ale matka latawica, kotka karmić nie chce, szlaja się gdzieś w terenie a małego też trzeba karmić butelką...zastanawiam się czy to dlatego, że taka młoda jest czasami da się ją zwabić biorąc kocię na zewnątrz, jak jest blisko i usłyszy miałczenie to ostatecznie przyjdzie...natura...jak u ludzi, tak i u zwierząt, nie każda matka kocha swoje dzieci....

Toruń całkiem fajne miasto, choć innaczej je zapamiętałam ale fakt, było to ponad 10 lat temu...ładna starówka, chyba po warszawie najładniejsza, choć nie widziałam osławionej wrocławskiej...pierników jak nie lubię tak toruńskie okrągłe jasne z marmoladą jadłam tylko pogoda słaba, praktycznie cały czas lało...

Obejrzałam polecany przez Beatę, The Fall...wciąga, mój klimat, choć fabuła nieco banalna, psychopata, który jak wnoszę ma uraz z dzieciństwa...niekochany przez matkę, szuka jej obrazu w swoich ofiarach...którym...maluj e paznokcie na czerwono...to uznaję za największy banał.
Gillian wygląda zaskakująco dobrze...taka zimna femme fatale, bardzo schudła, koszystnie wygląda miałam jej obraz z archiwum x jako raczej mało atrakcyjnej kobiety o pełnej buzi, nieco zaniedbanej w "ZUS'owskich" żakietach...

Natomiast Broadchurch...wzbudza we mnie mieszane odczucia, zainteresował mnie wątek śmierci chłopca...ale nie lubię filmów, które są niczym sztuka w teatrze na tle sztucznych, kartonowych dykt...wszystkie zdjęcia, sceneria to sztuczne, spreparowane komputerowo widoki...aktorzy też nie najlepsi więc serial jest mało autentyczny i wiarygodny..
fuertavertura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-16, 08:23   #7908
Kamlisa
Zakorzenienie

Tig, czyli wróciła kocia mama Tak sobie myślałam ostatnio, że coś mało kotów... 6 kociąt - to chyba są słabe...? 5 to dużo...
Miszka, cos mało Ciebie ostatnio Mnie się Rzym podobał. Może Mad men spróbuj...?
Dziś mam ciężki dzień. Lubię swoją pracę, ale wszystko ma swe granice...

Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2013-07-16 o 08:25
Stary 2013-07-16, 09:32   #7909
Tigerr
Zadomowienie

Ja koty na tymczasie mam właściwie cały czas, jakieś, tylko nie piszę zawsze .... Ale takich maluszków nie miałam dawno ...Ostatnio miałam jakieś pojedyńcze , lub dwupaki ...
Ostatni dwupak - dwie kotki 2,5 miesięczne , które miałam bezpośrednio przed wyjazdem na wczasy zmasakrowały mi łazienkę, zwłaszcza Hesia ( nazwałam je Hesia i Mela )...

Teraz myślę nad imieniem nad tej kociej rodzinki... Mama musi mieć imię pasujące do jej poświęcenia , siły , opiekuńczości... Jakiejś wojowniczki ?

Na szczęście kotka ma ogromny apetyt, przetoki są coraz czystsze, płukanie zajmuje coraz mniej czasu ...
Niestety jest niekuwetowa.... Wszystko ląduje na podłodze .... I zapach jest już w łazience niezbyt miły ....

Kociaki też są silniejsze wg mnie, więcej śpią, mniej się kręcą... co dobrze rokuje - mają pełne brzuszki ....

Kawa wypita , lecę karmić

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Fuerta , niech znajoma KONIECZNIE wysterylizuje kotkę , zwłaszcza , że ona wychodzi na dwór .... Inaczej będzie rodzić co najmniej dwa razy w roku ...

Nie cierpię takiej ludzkiej bezmyślności ...wrrrrrr... jak można wypuszczać na dwór niewysterylizowaną kotkę ?! W dzisiejszych czasach , w mieście ?!
Stary 2013-07-16, 10:34   #7910
Anyzkowa
Zakorzenienie

Tig plan był od dawna, lokal się zwalniał, sprzęt inwestor ma i to dobrej firmy, więc nic tylko działać. Najważniejsze było wynegocjować dobrą cenę za lokal. Cena zbita, teraz pozostaje pozyskanie klientek a czas nie najlepszy. Wakacje.

Miszka przy założeniu, że ćwiczysz regularnie i jesz zdrowo efekty widziałam po 1,5 miesiąca ale to efekty wagowe i bez rewelacji (schudłam jakieś 1,5 kg). Trzymając się wymienionych zasad waga spadała nadal raz szybciej raz wolniej. Zarys mięśni widoczny jest po około 3 m-cach. Ogólnie rzecz ujmując to w pierwszym etapie redukujesz tłuszcz a potem budujesz sobie mięśnie. Ćwicząc regularnie bardzo poznajesz swoje ciało i ja przez tydzień potrafię zgubić 0,5 kg bo wiem co mi robi najlepiej na zbicie wagi. Mam w planach zgubienie jeszcze z 1,5 kg i stooop bo ważyć będę za mało. Ale powtarzam - warto. Ciało staje się naprawdę rewelacyjne.
Ćwiczę w tygodniu co drugi dzień: zawsze zaplanowany trening siłowy (20, 30 min) i ćwiczenia aerobowe (45 min). W sobotę lub niedzielę tylko aeroby 45 min.
Stosuję zawsze rano specyfiki ujędrniające ciało. Wieczorem odżywcze masła/balsamy.
Jak masz jakieś pytania chętnie odpowiem, pomogę. W miarę mojej małej wiedzy bo cały czas się uczę

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Kama kredka jest akuratna. Dziś ocenę daję niezakłóconą i jest ok. Wczoraj miałam pomalowane usta trwałym flamastrem, który długo utrzymuje się na ustach.

Edytowane przez Anyzkowa
Czas edycji: 2013-07-16 o 10:36
Stary 2013-07-16, 13:45   #7911
Michell72
Zakorzenienie

Anyżku cwiczę z Mel B,brzuch,posladki kazde 10 min..Co drugi dzien,czasami codziennie..To za mało prawda???

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Tig -Xena,Alma,Lavena,Modron,Owena,Szona..itd itd...
Stary 2013-07-16, 13:55   #7912
Kamlisa
Zakorzenienie

Tig, zawsze się zastanawiam, że sa koty kuwetkowe i niekuwetkowe Z naszych 3 jako kociaki, 1 koci podrostek - od razu wiedziały, co to jest kuweta, choć żaden nie był kotem domowym, więc kuwety jako takiej nie znały. Maciej dorosły kot rynkowy - tez od razu załapał, po co toto stoi. Zadnych cudów ze żwirkiem takim czy owakim - kuweta jest kuweta. Oczywiście zdarza im się nalać gdzie indziej , ale nie jest to związane z brakiem zrozumienia instytucji robienia w konkretne miejsce
Stary 2013-07-16, 14:42   #7913
Michell72
Zakorzenienie

Mad men- Kamuś nie omieszkam oglądnąćGłowa mnie boli Tig najprawdopodobniej za tydzien powitam małe kocię u nasCórka u sąsiadów w Ostrowie ,wypatrzyła czarnuszki takie..nagrała telefonem..a Miszka odpadłaCzemu Lola mi tak linieje???Strasznie jej sierść wypadaAż tak nigdy nie byłoBrakuje jej jakis witamin????
Stary 2013-07-16, 15:18   #7914
Kamlisa
Zakorzenienie

Miszka, będziesz zdawała relację z przygód nowego lokatora Nie zdziw się, jak przez pierwsze dni Twoja panna będzie przerażona i obrażona Krzywdy kociakowi nie zrobi, ale będzie zwiewała
Które serum biowaxu polecałaś...? nie sprawdzałam, bo mam jeszcze kerastaze, ale mogę przetestować, skoro fajne i niedrogie...
Zgadza się, Tig, ja tez uważam, ze wypuszczanie kota/kotki bez sterylki to rosyjska ruletka. a w środku miasta nie wypuszczałabym w ogóle. Ale nawet moją mamę przekonaliśmy do sterylki jej kotki
Anyżku, cieszę się, ze Ci pasuje, nie lubię, jak coś się marnuje...Masz zapał, fakt! Będziesz ćwiczyć u siebie...? Takich efektów, jak Anyż sama Mel B to się nie osiągnie, Miszuś, nie ma szans. To opcja dla leniwych. ALE - jak chodziłam na siłkę 3-4 razy w tygodniu po 1,5 godz - to nie miałam takiej pupy i brzucha, jak po Chodakowskiej i Mel B A wzrost wagi ostatnio to podjadanie, niestety...
Dzis się narobiłam i stwierdziłam, ze mam już dość tego tygodnia. a to dopiero połowa Jutro i pojutrze kolejny zasuw, gdy ilośc pacjentów na poczekalni wymusza na mnie zwiększenie obrotów ( a i normalnie jestem szybka).
Stary 2013-07-16, 15:34   #7915
Anyzkowa
Zakorzenienie

Miszka nie wiem jaki chcesz efekt osiągnąć. Aeroby - szybko spalasz tkankę tłuszczową. Mam koleżankę, która intensywnie ćwiczyła brzuch w domu, odstawiła słodycze i po 3 m-ch miała piękne mięśnie. Byłam zdumiona jaki osiągnęła rezultat. Łanie zeszła z wagi i wyćwiczyła sobie naprawdę ładny kaloryfer bo tak logicznie pojmując to jak mogą być widoczne mięśnie schowane pod kołderką tłuszczyku? Redukcja a potem masa.

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Oj Kama ja już doczekać się nie mogę tego jak będę ćwiczyła razem z klientkami. Do tego będzie sprzęt, który nie jest mi znany a testy przeprowadzić trzeba
Stary 2013-07-16, 16:20   #7916
Michell72
Zakorzenienie

Anyżku ja jestem w miarę chuda..Chce się mega!!! ujędrnić..Bo ciało to raczej dalekie od takowego..teraz..Po Mel (3 tyg)zauwazyłam lepszą kondycję i wygląd..ale to kropelka z tego coc chiałabym osiągnąć..Kas wkleje moze fotke dla rozeznania co chcęTakie pośladki ,plus zero cellulitu na udach i jedrny brzuszek..Proszę mi teraz podpowiedzieć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg seksowna-bielizna-500x300.jpg (21,3 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-07-16, 16:30   #7917
Michell72
Zakorzenienie

Kam odwiedziła mnie kolezanka.Mieszka w Anglii..Cera jak laleczka..Pesel o 10 lat do tyłu..Używa i b.chwali(na noc)Vitacreme B12 Regenerative Cream.Krem ten daje na serum..Sera ma rózne..No oczywiście kupiłam dziś cudo na ebayuNabyłam jeszcze u tego sprzedawcy
Clinique - Moisture Surge Tinted Moisturizer(podkład krem)Już go miałamNa allegro zaś zaopatrzyłam sie w nowość BB Biotherm http://allegro.pl/nowosc-biotherm-aq...389706986.html Olejek Kama http://allegro.pl/biovax-eliksir-arg...tml?source=mlt Tusz Loreala polecamNie lubię tej marki,ale ta wersja maskary jest świetna https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...s-mascara.html Co jeszcze acha

LIERAC HYDRA-BODY SATYNOWE MLECZKO ,moze i fajnie nawilża,oraz się wchłania ale zapach to mnie nie powalił

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-16, 18:11   #7918
Tigerr
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość

Tig -Xena,Alma,Lavena,Modron,Owena,Szona..itd itd...
hi hi , ale jesteś obcykana w wojowniczkach

Cytat:
Napisane przez Kamlisa Pokaż wiadomość
Tig, zawsze się zastanawiam, że sa koty kuwetkowe i niekuwetkowe Z naszych 3 jako kociaki, 1 koci podrostek - od razu wiedziały, co to jest kuweta, choć żaden nie był kotem domowym, więc kuwety jako takiej nie znały. Maciej dorosły kot rynkowy - tez od razu załapał, po co toto stoi. Zadnych cudów ze żwirkiem takim czy owakim - kuweta jest kuweta. Oczywiście zdarza im się nalać gdzie indziej , ale nie jest to związane z brakiem zrozumienia instytucji robienia w konkretne miejsce
Mama kociąt jest kotką bezdomną , więc nigdy nie znała kuwety ... powinna załapać ....albo nie ...
Różnie to bywa ... Najczęsciej uczą się , ale są też koty , które kuwetę traktują jak wroga ...
Mój Mefisio siusiał zazwyczaj do kuwety , ale notorycznie też lał mi pod drzwiami wejściowymi ... nigdy nie zrozumiałam o co mu chodzi ...

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Mad men- Kamuś nie omieszkam oglądnąćGłowa mnie boli Tig najprawdopodobniej za tydzien powitam małe kocię u nasCórka u sąsiadów w Ostrowie ,wypatrzyła czarnuszki takie..nagrała telefonem..a Miszka odpadłaCzemu Lola mi tak linieje???Strasznie jej sierść wypadaAż tak nigdy nie byłoBrakuje jej jakis witamin????
Gratuluję kociaka Przemyśl to jednak dogłębnie , bo to jednak więcej sierści i zniszczeń w domu ... a w przypadku małego kocięcia demolki się raczej uniknąc nie da ... Huśtanie się na firankach , zrzucanie wszystkiego z półek itd...
Lola linieje , bo taka pora roku , kup jej po prostu witaminy , typowo wzmacniające sierść , powinno się poprawić ... Surowe żółtko wymieszane ze śmietaną , codziennie po jednym , suchą karmę polewaj odrobiną oleju , lub masła ( tylko nie margaryny)...

Kama , potrzebuję dwie rzeczy z TBS... konkretnie kremy BB; jedynkę i dwójkę ... Czy coś Ci może wiadomo , kiedy Pani będzie miała dostawę /wysyłkę ?
Stary 2013-07-16, 18:54   #7919
Michell72
Zakorzenienie

Tiguś dzięki.Lolka podchodziła do żółtka,wybełtanego ze śmietanką- jakbym jej arszeniku dałaAle jak juz posmakowała-zjadła.Karmę polałam olejemOj tam niech niszczy..Pamiętacie ta reklamę ,co to pies kota gonił..I remont był wskazany..U mnie jest wskazanyA jest taki śliczny-czarny z białymi skarpetkami i krawacikiem..Tylko płeć mi znana nie jestCórka niby!!! zaglądała pod ogon..i stwierdziłą,że -obojniakTig spróbuj sobie ten BB Biotherm..Zamów próbki,sa dwa odcienie.Świetnie nawilża,na lato -idealny..Dla wyrównania koloru tylko!
Stary 2013-07-16, 18:59   #7920
LAPIEL
Zakorzenienie

Miszka te pośladki co wkleiłaś mają jakieś 20 lat ...

jadę na małą przejażdżkę , taki fajny wieczór....

Edytowane przez LAPIEL
Czas edycji: 2013-07-16 o 19:25
LAPIEL jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości