|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7891 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mafia Parówkowa;- )
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i dla moich Paróweczek ![]() ![]()
![]() |
#7892 |
Zakorzenienie
|
oł jeee
![]() ja dziś też miałam dzień pogibany od rana. po 5 obudził mnie domofon, myslałam, że mi się coś przyśniło ale potem jak wstałam ktoś jednak się kręcił po klatce ![]() stresa załapałam, bałam się wyjść. no ale 6.30 - wychodzę, rozglądam się - nikogo nie ma i cisza. schodze na dół a tam na schodach siedzi se człowieczek wieku niezidentyfikowanego z głową na kolanach i albo spał, albo naćpany. nie wiem kto to, moze klatki pomylił - jeszcze bardziej zestresowana, że a nuż widelec jak bede kolo niego przechodzic to mnie za girę złapie i będzie ![]() ![]() z jednej strony to mu zawdzięczam, że nie spóźniłam się na autobus, ale juz nie chcę takich niespodzianek więcej!!! ![]() ![]() ![]() w pracy grrrrrrr - wolę nie mówić. nawściekałam się nieźle. cąłkiem jak Ty wczoraj Gonka hihi ![]() wyciągnęłam więc po pracy kumpelkę na piwko. wcięłyśmy pyszniaste rigatoni, żłopnęłyśmy po piwku i siuu do domu. zaraz się zabieram za pisanie, obiecałam na jutro parę rzeczy przepisać - a nie chce mi się, że ohohoho. Całuję mocno laseczki moje ![]()
#7893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7894 |
Zakorzenienie
|
Gonku, ogonku - komputry niektóre ptasią grypę przechodzą.
Yennka nam wyjechała znowu, pewnie przywiezie stos nowych fajnych ciuchów ![]() a mi się nie chce iść nawet skarpetek kupić ![]()
#7895 |
Zakorzenienie
|
dzień kobiet dzień kobiet
![]() niech każdy się dowie że dzisiaj święto dziewczyyyyyyyyyyyyyynek! ! milego swiętowania koleżanki mafianki ![]()
#7896 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szczęścia,radości i pomyslności ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7897 |
Zakorzenienie
|
Moje Paróweczki kochane
![]() Wsiego dobrego, faceta fajnego, dużo miłości, zero złości czułości dnia każdego od Waszego ukochanego ![]() ![]() Żebyście nigdy smutne nie były tylko z bananem na twarzy wiecznie chodziły ![]() (dziękuję za uwagę ![]() To był skromny wierszyk mojego autorstwa ![]() zyczę Wam wsieeego naj naj naj ja chyba lubię Dzień Kobiet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#7898 |
Zakorzenienie
|
gonka też WAM troszkę porymuje,
w końcu dziś DZIEŃ KOBIET i świetnie się czuję. Tak więc śliczne, kochane babeczki po pierwsze życzę mega paróweczki ![]() Po drugie kwiatów i czekoladek i żeby nie urósł WAM od tego zadek ![]() Niech WAS faceci dziś komplementują, jeśli tylko znaczenie tego słowa czują ![]() Ja całusów przesyłam miliony, mimo, że żadna z WAS nie szuka żony. ![]() no to tyle jeśli chodzi o mnie. miłego dnia ![]()
#7899 |
Zakorzenienie
|
o kurczę, ale rymujecie fiu fiuuuuuuuuuu
![]() nam dali szampana, ciacho, różę i trochę kaski w postaci bonów - źle nie jest ![]() w weekend się poszaleje ![]() musieli też mnie wnerwić niektórzy - tak dla równowagi chyba ![]() no nic - wybaczam im w swojej wielkiej wyrozumiałości dziś ![]() idę dziś to wyrko jeszcze pooglądać, z kumpelką. zawsze to dwie pary oczu dodatkowe ![]()
#7900 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobiety
![]() Wszystkiego naj naj naj ![]() ![]() Ide sie kimnąć trochę, bo padam na pyszczek... ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#7902 |
Zakorzenienie
|
News dnia:
wyro przyjedzie do mnie jutro ok. 16.00!! mam nadzieję, że będzie dobrze wyglądać w tym moim pokoju ![]() jak dorwę aparat w pracy to zrobię Wam foty. ![]()
#7903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() tylko, że ja chora i jakoś nie bardzo mam ochotę na alk ![]()
![]() |
#7904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i Wam Parówki mojeee ![]() ![]()
![]() |
#7905 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry koleżaneczki
![]() Trochę jakby się wyspałam ![]() I zabieram się za pracę, znowu pisanina ![]() ![]()
#7906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bridek wyjrzyj zza papierków. gorączkowa Gonka z mega bólem gardła się zgłasza. nie chce mi się nic. nic a nic. ale jak trza to trza ![]() buziolki na miły czwartek ![]() Misia miłej pracy ![]()
![]() |
#7907 |
Zakorzenienie
|
heja heja
![]() jestem z Wami myślami ![]()
#7908 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny!!
Dzisiaj Brydzia śpi jak królowa!! ![]() New wyrko już jest ![]() ![]() Jutro wezmę aparat z pracy i załączę fotki ![]() A co u Was? Gdzie jesteście?? Całuski ![]()
#7909 |
Zakorzenienie
|
Gonka, pamiętaj - dziś Gotowe na wszystko!!
![]()
![]() |
#7910 |
Zakorzenienie
|
halo halo, to znowu ja
![]() spało mi się dobrze, ale dziwnie, inaczej ![]() i w ogole to łożko takie wysokie, muszę się przyzwyczaić. i dziś piąąąąąąąąąąąątek, jak cudnie. i będę dziś oblewać to wyrko ![]() jutro też ![]()
#7911 |
Zakorzenienie
|
przyszłam powiedzieć heloł i spadam pod kocyk. jestem dziś paskudną marudą. więc jakbym zaczęła WAM dziś wyliczać wszystko co mnie boli i dlaczego to pewnie siedziałabym tu jeszcze z 2 godziny. chcąc oszczędzić tego i sobie i WAM moje kochane odmeldowuję się.
dziś jest piątek, dzień wesoły, bo nie trzeba iść do szkoły. ![]() ![]()
#7912 |
Zakorzenienie
|
tut turu
![]() ![]()
#7913 |
Zakorzenienie
|
no kara będzie jak nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc moje kochane ![]()
#7914 |
Zakorzenienie
|
Yennuśka nasza jest moderatorką,wiedziałam ze sie zgodzi hihihi
![]() ![]() ![]() Misiolku moj eska dostałas?? ![]() ![]() ![]() dzień dobry Towarzyszki ![]() ![]() ![]()
#7915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, Parówki moje kochane, miłego dnia Wam życzę ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7916 |
Zakorzenienie
|
Hej hej!! a co Yennuśka moderujesz???? będziemy mieć jakieś chody po znajomości? hihi
![]() ![]() Wczoraj mnie nie było, opijaliśmy kanapę ![]() ![]() Powinien działać lepiej ![]() A teraz moje kochane, obiecane fotki wyra. Proszzzzzzzzzzz: fotka1 fotka2 fotka3
#7917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7919 |
Zakorzenienie
|
Się wczoraj uśmiałam
![]() Po raz enty dzwoni do mnie konsultant z Orange, bo niedługo kończy mi się umowa. Wcześniej molestował jakimiś koszmarnymi aparatami i tak samo było wczoraj. Wisiał mi na słuchawce chyba z pół godziny, ja przy komputerze-patrzyłam co to za telefony, o których mi mówi. Żaden z nich nie spełniał moich wymagań ![]() Facet tracił cierpliwość, a ja miałam z niego ubaw. Powiedział, że zadzwoni później, bo już go ucho boli ![]() ![]() I oto proszzzzzzz, magik dzwoni po południu i mówi, że ściągnie dla mnie tego mojego SE k700i (chociaż wolałabym 750-ale drogi w kazdej sieci ![]() We czwartek mam się po niego zgłosić ![]() Jak chcą, to potrafią znaleźć jeszcze jeden, biedny, zagubiony aparacik dla Brydziuni ![]() ![]() Dziady jedne, trzeba ich naprawdę przetrzymać, żeby sie postarali ![]() Juz nie mogę się doczekać ![]()
#7920 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() aaa zapomniałam napisać, że łooooooooooooże Twe bardzo mi się podoba ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.