|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
rzyrafka dziękuję ślicznie
![]() ![]()
#7922 |
Raczkowanie
|
Scarlet 23 i rzyrafka dziewczyny jestescie kochane dla was ogromny calus zrobilyscie nam niezla niespodzianke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7923 |
Rozeznanie
|
Ale suprajs z tym katalogiem
![]() ![]() Odebrałam dziś paczuche z K05 i moje spostrzeżenia : - Na fakrurce mam info że jak złożę na 2 termin K05 na min 150 zł to dostanę naszyjnik Enrapture ![]() - zamawiałam paletkę cieni ..odcienie brązowe ..i co za info na fakturze ( pozostawie to bez komentarza...haha) oczywiście w katalogu jest błędne foto aplikatora..to nie pędzelek tylkoko jednak zwykły aplikator z gąbeczką..i że brązy nazywają się Flirty Flutters a nie Butterfly Frost że błędnie podpisali ( ale to pół biedy bo zamawiając Butterfly frost przyszły brązowe mimo iż to nazwa tych jaśniejszych) i napisali żeby powiadomić o tym aplikatorze klientkę....taaa jak sama otowrzy to zoabczy ![]() - zamiast w paczce z K06 to dostałam już teraz karty zapachowe true glow...choć raz mądra decyzja..żeby przed premierą a nie po dawać karty zapachowe ![]() A co do kosmetyków to : - skusiłam się w ostatniej chwili na serum spa z demo..pachnie tak jak pozostała część serii, jest w przeźroczystej buteleczce co jest plusem, ma pompke,i bardzo fajnie błyszczy w buteleczce...taki różowy połysk ![]() ![]() - krem kryjący przeciw wypryskom Clearskin..oj jakie to malusieńkie..fakt 30 ml..ale butelka to bez przesady jest tyci tyci ![]() ![]() - galaretka mango i passiflora..otwieram a tam ona tak dziwnie zaschnięta..tzn tak jak się robi galaretke i miseczke przechyli i pozowli jej tak zastygnąć...bo w coku to była idealnie "prosta" i gładziutka a u mie "krzywa" i jakieś bąble powietrza białe ![]() ![]() A i oczywiście ten kosmetyk co mi mieli dosłać w tej paczce ( co miałąm zaschnięty) na podglądzie faktury był 1 0 no i oczywiście " produkcja opóźniona. doslemy wjednej z kolejnych kampanii" ![]() ![]() No..coraz bardziej mni ten avon wkurza..ale to nie zmienia faktu ze w K06 wydam fortune heh ![]() ![]()
#7924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7925 |
Wtajemniczenie
|
To świetne, że jest nowy katalog
![]() ![]() ![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
#7926 |
Zakorzenienie
|
Uważam, ze zawsze dziewczyny powinnyście tak robić
![]() Z zaskoczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7927 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co..wiem że trochę nie na temat ale dawno nie widziałam tu naszej Vanilli
![]() ![]() ![]() Poza tym chciałam zauwazyc ze podoba mi sie strasznie dużo rzeczy z 06...niewiem co bedzie jak dostane katalog do łapek ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#7928 |
Zakorzenienie
|
paulinkosia napisz potem jak się paletka sprawuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7929 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
rzyrafko, Scarlet23 - dzięki za katalog
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7930 |
Czekam na Ragnarok
|
Z katalogu 07 zainteresowało mnie mało rzeczy. Szminka nabłyszczająca (może będzie miała zapach i smak odżywczej szminki nabłyszczającej...
![]() ![]() Odebrałam swoją paczkę z katalogu 05. Niestety dzisiaj nie uda mi się zrobić zdjęć błyszczyków Promiennych. Błyszczyki troszkę się lepią, ale nie jakoś bardzo (napewno nie jak szminka w płynie), mają masę maleńkiego brokaciku, bardzo ładnie błyszczą się na ustach. Kolory są bardzo delikatne. Podoba mi się aplikator. Jest on plastikowym dziubkiem, całkiem dobrze rozprowadza błyszczyk. Opakowanie to tubka do wyciskania. Honeysuckle daje bardzo naturalny kolor (ledwo widoczna zmiana koloru). Pink Pleasure jest całkiem seksowny, bardzo ładnie błyszczy na ustach, nadaje delikatny różowy kolor. Bardziej podoba mi się ten drugi. Ogólnie błyszczyki są bardzo naturalne, nie rzucające się w oczy kolorami, za to błyskiem jak najbardziej. Niestety błyszczyki nie trzymają się zbyt długo na ustach. Smaku nie mają, zapachu raczej też nie (bardzo delikatny i nijaki). Są fajne, ale raczej przesadzili z ich ceną. Galaretka czereśniowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7931 |
Raczkowanie
|
a kiedy bedzie spakowany katalog na www.avoninfo.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
#7932 | |
Rozeznanie
|
Paletka dla klientki
![]() Cytat:
![]() A i jeszcze miałąm w paczce te miniperfumki Incadessence za 24.90..oj przesadzili z ceną....9 ml tylko..a flakonik w katalogu wydaje się szklany a tak na prawdę jest z grubego lekkiego plastiku..żeby to jeszcze opakowanie było takie że jak perfumki się skończą to można dolać..a tu pozostaje tylko wyrzucić.. ![]()
![]() |
#7933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() sorry, ale należysz do mojej listy ludzi-sępów na katalog, bo pojawiasz się tu zawsze jak tylko jest nowy katalog i zatruwasz ten watek pytaniami o niego ![]() poza tym jak przeglądasz wątek to bodajże stronę wcześniej reeva podała link do strony, gdzie go spakowała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i czasem zadaje to samo pytanie kilkanaście razy, mimo uzyskania odpowiedzi ![]() ja dziś złożyłam już zamówienie, termin mam do jutra,wiec pewnie jak zwykle jutro kolo 12 zostanie pobranie do realizacji ![]() ciekawe ile bede miala braków, zamówienie mam dość duże.... ech... w razie czego jak beda braki (mam nadzieje,że nie, albo śladowa ich ilość ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7936 |
Raczkowanie
|
wiecie moze do ktorej godziny jest otwarty cok w katowicach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#7937 |
Konto usunięte
|
paulinkosia mi sie tez tak z ta galaretka robiło wiec nie ma co sie martwic :P
własnie sciagam sobie na dysk i tez w spokoju poogladam. ![]() jeszcze raz dzieki laski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7938 |
Czekam na Ragnarok
|
Jednak dałam radę
![]() 1) Honeysuckle 2) Pink Pleasure 3) Pink Pleasure 4) oba odcienie na kartce 5) oba odcienie w tubkach Nie zwracajcie uwagi na moje usta, mam ostatnio strasznie suche ![]() PS. Na zdjęciach ust niestety błyszczyki wyszły bardzo podobnie do siebie, ale odcień Pink Pleasure jest bardziej widoczny. |
![]() ![]() |
![]() |
#7939 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() I znowu (no bo jak ![]() Czy jesli z poprzedniego zamowienia byly braki, to musze zamawiac jakby jeszcze raz to wszystko co nie przyszlo?? Z gory dziekuje za odpowiedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7940 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4054521]paulinkosia mi sie tez tak z ta galaretka robiło wiec nie ma co sie martwic :P [/quote] Jestem ciekawa czy pod wpływem ciepła ta galaretka może się "rozwodnić" czy tam rozpuściś ![]() Cytat:
![]() A co do True Glow to wcale jak dla mnie w nich nie czuć ani odrobinki Passion Dance...bardziej zalatują mi takimi cytrusami..mchem ![]() ![]() Ok zmykam na aerobik ![]()
![]() |
#7941 |
Konto usunięte
|
fenris dzieki za fotki
![]() teraz tak ogladam katalog i fajny ten zestaw za 9,9 -błyszczyk+tusz tylko ze pewnie beda braki ;/ i fajna ta maseczka oliwkowa spa ![]() no i nowe solutions...i duzy zel senses tropikalny i krem do szybkiego pedikiuru i island vibes ![]() ![]() i spray true glow... a co do TG to podoba mi sie zapach ładny, taki niby meski ale ciekawy, bardziej na zime bo troche ciezki :p |
![]() ![]() |
![]() |
#7942 |
Zakorzenienie
|
bodajże do od pon do pt do 19 a w soboty do 14
![]() nie musisz ich zamawiać ponownie |
![]() ![]() |
![]() |
#7943 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7944 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki bardzo za nowy katalog! ![]() ![]() Pare rzeczy mnie zaciekawiło, i to nawet bardzo ![]()
![]() |
#7945 |
Rozeznanie
|
[quote=paulinkosia;4054355]Paletka dla klientki
![]() Czy Wam też się tak wydaje że ten osobnik pojawia się tu tylko po to aby zadawać te męczące pytania o katalogi....i pojawia się akurat tylko w czasie "przed nowym katalogiem" ![]() mnie się nie wydaje ja jestem pewna - ale cieszę się że dziewczyny dzis wrzuciły katalog, sępy katalogowe dostały po uszach i bardzo dobrze dziewczyny wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7946 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za katalog.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7947 |
Konto usunięte
|
07 jest baaardzo średni, nie widzę specjalnej różnicy między nim a 06
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7948 |
Zakorzenienie
|
dokładam swoje dzięki za niespodzianke katalogową i prosze o odpowiedź jak pachnie Island Vibe? Bo cena w demo kusząca, ale martwię się, żeby się nie okazały jakimś niewypałem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#7949 |
Zakorzenienie
|
taaaaak, dziś się cieszymy, że dziewczyny zrobiły psikusa sępom, ale wiecie, co będzie jutro?
od rana pojawi się 200 postów z pytaniem, o której będzie katalog ![]() ![]() przecież sępy nie wpadną na to, że katalog JUŻ jest kilka stron wcześniej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7950 |
Rozeznanie
|
i ja z satysfakcją będę im odpowiadac a co od samego rana niech mają sępy jedne.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:24.