|
|
#7951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Anyżku, nie testowałam dokładnie tego, ale tego typu kapsułę. Smarują Cię, owijają i prażą ok 45 minut chyba, a Ty się pocisz. dodatkowo wibracje. w teorii - odchudzasz się, jesteś ważona przed i po, ważysz mniej, ale ile z tego to woda...Ja nie lubię sauny, nie lubię nieruchomego ciepła, więc nudziłam się...
|
|
|
|
#7952 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam orbitek-nie lubim
Ale to co pokazałas na fotkach i owszem..Mam trenera,ale wiecie-jak-baba-babie-podpowie..Dziękuję Anyżku..Mam zdjęcie z takiej kapsuły hi hi..Tylko mi sutek rózowy widać,bo na całej reszcie jestem ala shrek(algi)Wcisniecie mnie do takiego urzadzenia i trzymanie 20-30min..Horror..Niczym Kama-NUDZI MI SIĘ![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- W Barlinku (Spa)to były nawet programy..A to wibracja,a to prysznic,ochłodzenie-lub gorąco..Nie wiem,mąż wysiedział..ja zaczełam się drzec,że mają mnie wypuścic
|
|
|
|
#7953 |
|
Zakorzenienie
|
Plusy własnych czereśni...? Wychylam się z okna salonu i zrywam takie pyszne, czarne, pękające od soku...Minusy...? Wychylam się z okna, ryzykując upadek wyłażę na parapet i zrywam te cholerne, świniące wszystko czereśnie, które potem muszę dwa razy tak długo oczyszczać...Codziennie po jednej misce...
|
|
|
|
#7954 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam czeresnie, zazdroszcze Kama, ze masz je tak na wyciagniecie reki
U mnie w ogrodku kilka truskawek, ktore jeszcze dojrzewaja, agrest tez ladnie zaowocowal, porzeczka, malina i borowka marnie. Moze w przyszlym roku, bo to dopiero rok temu sadzone.
|
|
|
|
#7955 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jeszcze będą maliny i brzoskwinie
To zdecydowanie mniej roboty, niż pestkowanie czereśni...Dziś wzięłam się na sposób i zalałam czereśnie woda do obrabiania. Spora część lokatorów się ewakuowała i została na dnie
|
|
|
|
#7956 |
|
Raczkowanie
|
Witam....po dłuższej przerwie...
![]() Zacznę nadrabiać wszelkie zaległe posty.... Czereśnie uwielbiam!!.....Jak byłam mała to całymi godzinami siedziałm u Babci w sadzie na drzewie i jadlam i jadłam....tęsknię za tym....:-( |
|
|
|
#7957 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie dziś myślałam, gdzie się ta Elsa podziała
|
|
|
|
#7958 |
|
Zakorzenienie
|
Elsa co zwiedzałaś..opowiadaj
Ma lowanie mam w domu..i bałagan..wrrr.Chaos mnie męczy![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Lapi a to znasz http://allegro.pl/filorga-uv-defence...390828028.html |
|
|
|
#7959 |
|
Zadomowienie
|
Michell ! A Ty znasz ten filtr Filorgi ? Jeżeli tak, to szybciutko opisuj !
Jako maniaczka filtrowa jestem baaaaaaaaaaaardzo zainteresowana, zwłaszcza, że Filorgę bardzo lubię, a opis tego kremiku też zachęcający. |
|
|
|
#7960 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, Filorga wygląda zachęcająco
Ale ja mam tyle innych filtrów, że naprawdę nie mogę, nie mogę, nie mogę...Poszłam do mojej szafki z kremami. Popatrzyłam na kremy z filtrami: lancaster, babor, lancome, shideido, oriflame...Nie, naprawdę nie mogę ![]() o, ten fajnie wygląda http://allegro.pl/filorga-sleep-reco...377262038.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-18 o 08:22 |
|
|
|
#7961 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie Miszka nie miałam tego kremu Filorgi , wczoraj go nałożyłam , jakoś dałam radę ale to nie to czego oczekiwałam ![]() ...założę się ,że Filorga lepsza , a nie wiem co mnie napadło , zawsze Filorgę kupuję przecież ...Filorga ma chociaż zawsze taki sam zapach ...ten barwiony BB miałam próbkę ale nie dla mnie , typowy BB -zero krycia , jedynie dla wyrównania koloru ... Kama ten na noc też mnie kusi , kupię jak wrócę z urlopumiłego dnia Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-07-18 o 08:58 |
|
|
|
#7962 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam o tę kapsułę, bo mam możliwość wstawić ją do pomieszczenia na piętrze, gdzie będzie siłownia. Osobiście nie korzystałam z takiego ustrojstwa, więc po Waszych odpowiedziach raczej się skłaniam, że bardziej pasuje to do salonów kosmetycznych.
|
|
|
|
#7963 |
|
Zakorzenienie
|
Anyżku wstaw..Gro kobiet tym-zachęcisz..Smarując ciało po siłce,jeszcze bardziej chudną,przy okazji się odpręzając.. ..To da Ci kolejkę klientek
Akurat ja kochana -jestem typem Adhd..i czego żałuję-odprężac i relaksowac sie nie umiem..Dlatego mam nerwy pod skórą Ale ciało -po takim zabiegu,pakiecie-jest świetne!!!! Wstaw.Dodatkowy wabik..dodatkowa oferta -rozpusty bożej -jaką daje nam kosmetyka![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Juka nie miałam Filorgi.Zakup mnie nęci okrutnie...Ale teraz nie mam kasy ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- A tu zestaw Fiolrgi http://sklepestetyka.pl/szczegoly/40...efiller__meso_ |
|
|
|
#7964 |
|
Zakorzenienie
|
Tig jaki tatuaz zrobiłas?i gdzie
|
|
|
|
#7965 |
|
Zakorzenienie
|
Miszka zapomniałam jeszcze z Filorgi mam Pigment Perfect , to serum na przebarwienia , b. fajne jest , jak emulsja ...ale to nie ma filtrów ..
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7966 |
|
Zakorzenienie
|
O tym kremie pod oczy Filorgi ( z zestawu) chyba Lapi mówiła, że taki sobie...? To już bym wolała to
http://sklepestetyka.pl/szczegoly/37...upla_jak_dieta ale nie kupię, nie wydaję takiej kasy na tego typu preparaty... a, na estetyce ceny wyższe, niż na tym wystawiającym się sklepie z allegro, orto-medica, średnio o 20 PLN więcej. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-18 o 15:08 |
|
|
|
#7967 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Michell72;41842890]Elsa co zwiedzałaś..opowiadaj
Ma lowanie mam w domu..i bałagan..wrrr.Chaos mnie męczy![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Kraków, Miszka....Kraków...:hahah a:.....i na dodatek w poniedziałek lecę znowu na jeden dzień.... ![]() My tak co roku do Krakowa wracamy (tam mamy mieszkanie)...obkupić się, pojeść dobroci, dentystę odwiedzić...i tak dalej..znaczy się oszczędności w ten sposób robimy.....Fajnie było, bo wspinania sporo... ![]() W sobotę na Gaustatopen sobie poleziemy...pośpimy pod namiotem...i na razie tyle. Za około rok mam w planach Wyspę Św. Tomasza i Książęcą..... W ciągu najblizszych lat mam też w planach Republikę Środkowo Afrykańską....teraz tam jest niestety "rebelia"...ale jest takie wspaniałe miejsce...i bardzo potrzebna jest pomoc...Jeśli ktoraś z Was mogłaby i chciała pomóc....to byłoby wspaniale (każdy dolar to żywe wspaniałe zwierzę)..może uda się ocalić ten magiczny park, miejsce i te zwierzęta....http://www.indiegogo.com/projects/re...-dzanga-sangha Poczytajcie......ja tam pojadę jesli tylko się uspokoji bo od dawna mam to w planach ...z Małą oczywiście pojedziemy...zdjęcia pokarzę...wszystkie te wspaniałe zwierzeta....jeśli przeżyją...a może któraś z Was kiedyś wsiądzie do samolotu...wysiądzie w Bangi...i poleci do Dzanga Sangha.....i usiądzie nad rzeką..... Ja doskonale pamiętam jak siedziałam nad Shire Riwer w Malawi i....płakałam...na przeiwnym brzegu baraszkowały dwa słonie...obok pasły się na kolanach dzikie świenie...nad głową latały ptaki z albumów...i cały czas było słychac szelest pałaszujacych rośliny wodne hippotamów...wszystko tuż obok...na wyciągniecie ręki...magiczne przeżycie...nie wiem....czy naszym wnukom będzie to dane....najprawdopodobnie j już nie....Chińczyk się bogaci....kości słoniowej na figurki, balustrady itp. potrzeba coraz więcej...a i karabin maszynowy z noktowizorem...już masowo dostępny..... Edytowane przez Elsa... Czas edycji: 2013-07-18 o 15:46 Powód: pospiech i błędy... |
|
|
|
#7968 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
O tym kremie pod oczy Filorgi ( z zestawu) chyba Lapi mówiła, że taki sobie...? To już bym wolała to http://sklepestetyka.pl/szczegoly/37...upla_jak_dieta ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ... no dla mnie ten krem pod oczy nawet gorzej niż taki sobie bo żelowy , nie polubiłam a ten Phytomer to mam
|
|
|
|
#7969 |
|
Zakorzenienie
|
Elsa, cały nasz świat jest rabunkowo traktowany i niszczony. Za kilka-kilkanaście lat Egipt straci swoje rafy, już teraz przy hotelach sa zmarnowane. a rzeź delfinów? małych fok? goryli? wielorybów? Bogata Japonia, bogata Kanada - kraje robią na tym interes. z Polski 100000 koni co rok idzie na rzeź! Jak człowiek się w to wgłębi - jest przerażony...Życzę Ci, byś tam pojechała, gdy zrobi się bezpieczniej. Ja raczej nie - taka wyprawa nie dla tz. A że trzeba też wybierać, kogo wspierać - wybrałam regularnie koty, konie, a czasem nasze wilki i rysie
Blizej by mi było do tych naszych rezerwatów wilczych pojechać...Czyli Lapi za jednym zamachem - zniechęcasz Miszkę do kremu po oczy, a mnie utwierdzasz w przekonaniu, że Phytomer nie jest mi potrzebny do szczęścia
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-07-18 o 17:31 |
|
|
|
#7970 |
|
Zadomowienie
|
[/QUOTE] Kraków, Miszka....Kraków...:hahah a:.....i na dodatek w poniedziałek lecę znowu na jeden dzień....
![]() My tak co roku do Krakowa wracamy (tam mamy mieszkanie)...obkupić się, pojeść dobroci, dentystę odwiedzić...i tak dalej..znaczy się oszczędności w ten sposób robimy....[/QUOTE] Tez kiedys wydawalo mi sie, ze pojscie w PL do dentysty, zakupy itp. to oszczednosc, ale po tegorocznym pobycie zaczynam w to powatpiewac. Wydaje mi sie, ze wiele w Polsce drozeje i przestaje sie oplacac kupowac, w dodatku sklepy sa malo przyjazne klientowi. Oczywiscie jesli chodzi o kupno to nie ma sprawy, chetnie biora pieniadze klienta. ale z reklamacja i wzieciem odpowiedzialnosci za sprzedany towar juz problem. Chyba odwyklam. Tu cos sie psuje, odnosze do sklepu i dostaje nowe lub zwrot gotowki. W Polsce 2 tygodnie sprzet lezal w sklepie po oddaniu do reklamacji, bo kurier nie przyjechal, zeby do serwisu zabrac. O wydaniu zastepczego mowy nie ma, o zwrocie gotowki rez nie Tez lecielismy do Krakowa
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2013-07-18 o 18:06 |
|
|
|
#7971 |
|
Zakorzenienie
|
Kamlisa
Czyli Lapi za jednym zamachem - zniechęcasz Miszkę do kremu po oczy, a mnie utwierdzasz w przekonaniu, że Phytomer nie jest mi potrzebny do szczęścia ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ............. no myślę ,że nie jest Ci potrzebny a Miszka chyba odemnie dostała kiedyś próbkę tej Filorgi po oczy i Jej chyba ten kremik podpasił z tego co pamiętam , Miszka dobrą mam pamięć ?
|
|
|
|
#7972 |
|
Zakorzenienie
|
Maluję,sama
Lapi spasił mi ten próbasek od CiebieElancyl mleczko nawilżająco-energetyzujące Elsa pięknie opisujesz..Mnie łapie za serce-bieda,głód,choroby dzieci..Wspomagam tu u mnie ,ile mogę..Zawsze coś komuś ..I lepiej na duszy się robi..chodż potrzebujących jest tak wiele..Fauna,flora..wszys tko dostaje przez rozwój cywilizacji po dupie..Nie zmienimy świata,ale jesli kazda z nas poprze chodz jeden cel..i w jakimś stopniu-uda sie komuś pomóc-to juz sukces.. |
|
|
|
#7973 |
|
Zakorzenienie
|
Uklika, piaskowanie usuwa osady, nie kamień
Owszem, jest skuteczne. Jeden warunek - pewna ręka. Typowy kamień - usuwa skaling ręczny lub skalerem Mimo wszystko - piaskowanie nie za często.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#7974 |
|
Rozeznanie
|
Miszu pytałaś ostatnio o jakiś dobry serial..polecam Suits
klaski :obejrzałam właśnie I odcinek nowej serii, pojawiła się gościnnie Lady Stark w wydaniu wysublimowanej, kobiety sukcesu z czerwonymi ustami ![]()
|
|
|
|
#7975 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() co to , ja pierwsza dziś ??? kawa .... i piekną pogoda ![]() Miszka z Dior Nude mam korektor , niedawno kupiłam ale podkładu nie probowałam bo teraz podkladów i tak nie używam , może po lecie sobie zobaczę ... |
|
|
|
#7976 |
|
Konto usunięte
|
Nie, ja już dawno kawę wypiłam...U mnie tez aura taka,jak trzeba, cieplo,ale nie upalnie, slońce
"Suits" był fajny w pierwszym sezonie i kawałku drugiego...Potem zaczęli zajmować się głównie sobą i sposobami przejęcia kancelarii, nudnawo się zrobiło. "Żona idealna" zdecydowanie lepsza |
|
|
|
#7977 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie szaro, chłodno a ja jak zwykle odstawiłam się w letnią sukienkę.
Mi Dior Nude nie pasuje. Odcienie dobre, za małe krycie i po dłuższym czasie spływa mi z twarzy. |
|
|
|
#7978 |
|
Raczkowanie
|
Kama Elsa, cały nasz świat jest rabunkowo traktowany i niszczony. Za kilka-kilkanaście lat Egipt straci swoje rafy, już teraz przy hotelach sa zmarnowane. a rzeź delfinów? małych fok? goryli? wielorybów? Bogata Japonia, bogata Kanada - kraje robią na tym interes. z Polski 100000 koni co rok idzie na rzeź! Jak człowiek się w to wgłębi - jest przerażony...Życzę Ci, byś tam pojechała, gdy zrobi się bezpieczniej. Ja raczej nie - taka wyprawa nie dla tz. A że trzeba też wybierać, kogo wspierać - wybrałam regularnie koty, konie, a czasem nasze wilki i rysie
Blizej by mi było do tych naszych rezerwatów wilczych pojechać...O czywiście masz rację Kama,mam nadzieję, że pojadę ... ....ale na to jesteśmy niestey skazani...ot ewolucyjnie niezbędna cześć ludzkiego gatunku....![]() Nie będę się zagłębiać w temat...ale jeśli chodzi o rafy....to cyklicznych zmian klimatu nie unikniemy (i redukcja dwutlenku wegla tego nie zmieni)....ale z hoteli molochów które wypuszczją cały syf "na rafę" i bardzo oglednie mówiąc wykorzystją miejscowe społecznosci za śmieszne pieniądze, kupują ryby z nielegalnych połowów z rafy można swobodnie nie korzystać i nie dawać im zarabiać..... Ja mam szerokie spojrzenie ma świat....i jakoś tak to bogactwo życia w Afryce czy w dżungli Ekwadoru czy Wenezueli...dużo bardziej mnie uderzyło niż europejskiego lasu...który notabene bardzo lubię... Świata nie zbawię (jak to mawiają....ja wole słowo zmienię...ot takie zboczenie religioznawcy... ).....s taram sie jedynie żyć i postępowac jak najlepiej...bo tylko to moge zrobić...Uklika.....Norwegia to nie UK....niestety to najdroższy kraj na świecie....a Olso to najdroższe miasto...Nie wiem czy wiecie ale mamy tu najstarsze średnio samochody w całej Europie.....wielu samochodu nie ma albo mają go "na spółke"....Wizyta u dobrego dentysty (tylko 30 minutowa wizyta nie licząc plomby, leczenia czy rtg ) kosztuje tu więcej niż bilet w te i spowrotem do PL i wizyta u najlepszego dentysty w Krakowie razem z plombą i rtg....spaw jednaj rurki przy układzie wydechowym samochodu (ok 6 minut roboty).....kosztuje 0k 700 zł w PL 40 złoty....i tak dalej....a zarabia się nie 10 razy tyle, tylko 3-4 razy tyle co w PL. Jedzenie przyzwoite jest tu tak z 3 do 5 razy droższe niż w PL....i tak dalej... Nie wiem czy wiecie...czy w Pl o tym było...ale tutaj niedawno ogoszono oficjalnie, że łososia norweskiego nie powinny spożywać kobiety w ciąży i dzieci ze wzgledu na zbyt dużą zawartość substancji szkodliwych ( antybiotyków, hormonów i czegos tam jeszce pochodzącego z paszy)....dotyczy to tez innych ryb hodowlanych.....od dawna wiadomo, że to "syf"...a warunki hodowli są tragiczne (dla samych łososi jak i dla środowiska)..ale jak w końcu sami Norwedzy oficjalnie to mówią....o swoim topowym towarze eksportowym (poz ropą oczywiście ).....to musi być już naprawdę bardzo źle.....I już nie smecę i kończę tego posta tasiemca.....
|
|
|
|
#7979 |
|
Zadomowienie
|
Mialam kosmetyki The Body Shop w moim miescie, ale z jakiegos wzgledu wycofuja
Beda dostepne tylko do konca lipca, zastanawiam sie co tu nabyc na zapas. Macie jakies perelki? Chyba to serum z wit E nabede. A moze znacie jakis dobry krem do stop, piet konkretnie? Goraco, wyspac sie nie mozna
Edytowane przez uklika Czas edycji: 2013-07-19 o 10:20 |
|
|
|
#7980 |
|
Rozeznanie
|
Żonę Idealna oglądałam ale nie całą, świetna postać Diane L i Kalindy
![]() (dopiero po jakims czasie uświadomiłam sobie, że grała w ostrym dyżurze... )ale ogólnie serial oceniam na baradzo przeciętny, momentami nieco nudnawy a w Suitsach własnie podoba mi się dynamika i niewątpiwa energia![]() Oglądałam też polecane przez Ciebie Beata Te Fall i Broadchurch. Dior Nude bardzo fajny Elsa, niewątpliwie Norwegia jest najdroższa, ale weź pod uwagę zarobki..., które nie mają żadnego porównania z polskimi.... ![]() ciężkie tematy poruszyłaś...niestety świat jest zły i okrutny a właściwie ludzie, którzy go tworzą... mi sie serce kraja na myśl o małych rączkach największej grupy "niewolników" na świecie...dzieci pracujące przy rozbiórce i obróbce elektroniki w indiach, w bliskim kontakcie chociażby z rtęcią...czy dzieci tyrające przy produkcji cegieł w nepalu..to tylko nieliczne przykłady, taki "trywialny" w kontekście kosmetyki - algi, uważane za dobro luksusowe..drogie, kupowane przez bogaczy, zbierane przez kobiety za 10$ miesięcznie...czy chociażby wydobycia diamentów...Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-07-19 o 11:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

Ale to co pokazałas na fotkach i owszem..Mam trenera,ale wiecie-jak-baba-babie-podpowie..Dziękuję Anyżku..Mam zdjęcie z takiej kapsuły hi hi..Tylko mi sutek rózowy widać,bo na całej reszcie jestem ala shrek(algi)Wcisniecie mnie do takiego urzadzenia i trzymanie 20-30min..Horror..Niczym Kama-NUDZI MI SIĘ

, wczoraj go nałożyłam , jakoś dałam radę ale to nie to czego oczekiwałam 
, zawsze Filorgę kupuję przecież ...Filorga ma chociaż zawsze taki sam zapach ...
, kupię jak wrócę z urlopu

klaski :