|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#8011 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]()
![]() |
#8012 |
Zakorzenienie
|
sory, ze się wtrące... ale nazywanie kogoś sępem tylko dlatego, ze wchodzi do wątku wraz z przybyciem nowego katalogu to trochę przesada. To jest po prostu przykre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8013 |
Zakorzenienie
|
Tak oglądam katalog 07 i tam jak są rzeczy do opalania i po opalaniu to jesy MIX ze dwie można wziąć za 34,90,ale tam rzeczy po opalaniu kosztują 12,90, coś im się pomyliło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#8014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na przyszłośc radze ignorowac pewne dociekliwe osoby, wiadomo o kogo chodzi, bo jak będa chciały to i tak dię dowiedza. Koniec kłotni ![]() EDIT- odnośnie uczulenia. Sama miałam uczulenie po żelach Senses ![]() Zapomniałabym bardzo dziekuje za katalog. Już danwo nie widziałam zyraffki tutaj. Pamietam,ze pierwsze katalogi ściagałam dzieki jej uprzejmości ![]() Faktyczne coś Vanilli nie widąc. O ile sie nie myle Scarlett zna Vanilie, więc sle przez nia pozdrowienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8015 |
Zakorzenienie
|
dostałam odpowiedź z avonu ,że w płatkach peelingujących do stóp jest 10% kwasu glikolowego
|
![]() ![]() |
![]() |
#8016 |
Konto usunięte
|
o no to dobrze ze kwas jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama ściągałam katalog długo przed tym, jak odważyłam sie coś napisać i wcale nie uważam, że byłam sępa. dziewczyny wrzucają katalogi dla ludzi (już o tym dziś pisałam, powtarzam się ![]() chodzi nam tylko o zachowania słowne, nie o ściągalność katalogów. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W każdym razie dobrze, że to już sprawdzona informacja. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8019 |
Przyczajenie
|
hej!!!
"szukajcie a znajdziecie" na stronie 262 katalog 7/2007 spakowany rarem. pozdrowionka papa |
![]() ![]() |
![]() |
#8020 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które odwiedzają COK w Katowicach - może wiecie, gdzie go w końcu przeniosą?? Czy będzie w ogóle w Katowicach czy w innym mieście? Ma ktoś jakiś cynk?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8021 |
Rozeznanie
|
Własnie zobaczyłam fakturke z 05. Załamka. Nie przyjdzie mi zestaw Soft&Firm, z internetowej błyszczyk Pina Colada i balsma do ust
![]() ![]() Wydrukowałam fakturkę i przyjrzałam się jej bliżej. Czym się rózni katalog Polska 06/2007 TPS od Katalog Polska K06/2007? Edytowane przez Petitka4 Czas edycji: 2007-04-03 o 14:22 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#8022 |
Zakorzenienie
|
Katalogi są zawsze zafakturowane za 0, a potem za dobrą kwotę.
Właśnie dostałam kartkę wielkanocną, otwieram, a tam od OMSki chyba, podpisana tylko imieniem i nazwiskiem i dopisek AVON ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8023 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ze Śląska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8024 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze coś dodam na temat sępów..
Dla mnie sępem jest ta osoba, która wchodzi tu co miesiąc i co chwile pyta czy jest nowy katalog, albo kiedy będzie.. Jestem tutaj od grudnia i niestety, ale takie osoby są.. To prawda, że forum jest dla wszystkim no, ale bez przesady, żeby post pod postem pytać sie o nowy katalog? Niektórzy mimo, że dostali odpowiedź to nadal sie pytali o to samo.. To jest bardzo wkurzające.. A co do zwyczajów typu "dzieńdobry" lub "dobranoc" to uważam, że to jest bardzo miłe ![]() Ja również mało co sie wypowiadam, raczej czytam, ale gdy moge to pomoge;-) a teraz koniec temu ![]() Katalog 07 mnie sie bardzo podoba ![]() a w piątek dostanę wersję papierową 06 ;-)
#8025 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#8026 |
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o dwufazowych żelach Fusions z seriii SSS? Nie znalazłam żadnej opinii w tym wątku.
![]() |
#8027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem bardzo zadowlona, ma kremową konsystencję i delikatne rózowe, peeelingujące drobinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja własnie zobaczyłam podgląd mojej faktury i przeżyłam szok ![]() nie przyjedzie tylko jedna rzecz: Podkład rozświetlajaco-antystresowy w odcieniu Cream; reszta jest ![]() Kurczę, jakby przyszło wszystko to chyba bym tu spadła z wrażenia z krzesła, dawno nie dostałam paczki, w której by wszystko było ![]() ![]() Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2007-04-03 o 19:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8028 |
Raczkowanie
|
Mi nie przyszła paczka na II termin z katalogu 4. Okazało się, że nie wyszła z Warszawy. Dosłali ją kurierem po kilku dniach. Na koszt Avon oczywiście. Ale musiałam dzwonić do Warszawy wyjaśniać o co chodzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8029 |
Raczkowanie
|
dziwczyny niespodzianka
![]() Oto co odpisali: Szanowna Konsultantko, Pragniemy poinformować, że wspomniana oferta dotyczyła produktów zakupionych w ramach jednej faktury. Wartość produktów zamówionych na kilku fakturach nie była sumowana, dlatego nie przyznaliśmy kremu. Wspomniany produkt został wprowadzony na Pani konto i będzie dołączony do kolejnej paczki. Prosimy jednak pamiętać o prawidłowych zasadach działania tego typu ofert. Z pozdrowieniami, Katarzyna Wach Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska |
![]() ![]() |
![]() |
#8030 |
Zakorzenienie
|
Witam witam
![]() Ale mnie zaskoczyłyście tym nowym katalogiem ![]() ![]() Przejrzałam go i narazie podoba mi się tylko ten błyszczyk w szmince i nowa woda toaletowa ![]() A dziś zobaczę na żywo katalog 5 ![]() I jeszcze prośba do dziewczyn mających już promienne błyszczyki z kat. 5- załączajcie fotki kolorków ![]() ![]() Czaję się już dawno na ten błyszczyk, ale nadal nie wiem jaki kolorek wziąć ![]() EDIT: Właśnie dostałam katalog 5 i zabieram sie do oglądania ![]()
#8031 |
Wtajemniczenie
|
LIMONATKA
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8032 | |
Zakorzenienie
|
ale ma drobinki mimo wszystko? bo ja nawet wolę bezbarwny ale chciałabym, żeby miał drobinki jakieś.. i jaki on ma smak i zapach? waniliowy czy owocowy?
Cytat:
I ponowie jeszcze moje pytanie, bo muszę dziś złożyć zamówienie, a nie wiem na co się zdecydować: Strasznie kusicie tymi połyskującymi cieniami i chyba w końcu się skuszę. Zastanawiam się pomiędzy Powder Pink, Pinky Peach a Bronze. Który z nich najbardziej wpada w beże? Oglądałam zdjęcia zamieszczone przez niektóre z was, ale one nie oddają całkowitego koloru. Sunshine wygląda "beżowato', ale jak go zobaczylam na zdjęciu jakimś, to wyglądał strasznie żółto ![]() ![]() Ania - nie zauważyłam w międzyczasie Twojej odpowiedzi. Oj, to 16.04 mnie nie urządza, bo ja składam zamówienie dzisiaj, a błyszczyk będę miała (jeśli zamówię) w czwartek ![]() ![]()
![]() |
#8033 |
Zakorzenienie
|
gdzieś mi się o uszy obiło, że przy rynku go zrobić mają, ale czy to prawda, tego nie wiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8034 |
Wtajemniczenie
|
Limonatka FROSTY SHIMMER jest bezbarwny ale podobno ma dużo drobinek
![]() Co do cieni to chyba polecam PINKY PEACH bo sunshine jest złoty ![]() mam PINKY PEACH i to jest taki naturalny kolorek, malo sie odroznia, troszke ciemniejszy niż skora ladnie sie błyszczy....boski jest polecam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamówiłabym sobie Pinky Peach, ale jak dla mnie 1 g to malutko za taką cenę ![]() tym bardziej, że ja żadko kiedy używam cieni, wole raczej kredkę i tusz ;-)
![]() |
#8038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tymczasowo jest na warszawskiej. ktoś na innym forum pisał, że to jakaś okropna okolica a sam COK przypomina barak, w którym panuje ogromny bałagan, bo się jeszcze nie poukładali po przeprowadzce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8040 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.