![]() |
#781 | |
Raczkowanie
|
Dot.: LIpcowe Panny Młode
Cytat:
no nie...jak można tak ludzi traktować, nic, tylko sie spakować i wyjechac z Polandu.Chyba mnie krew zaleje, bo coraz czesciej slysze takie historie. Wiktoryjko- najlepsze życzenia! PS Świetny szal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
Zdjęcia
![]() Załącznik 523904Załącznik 523905Załącznik 523906 Załącznik 523907Załącznik 523908Załącznik 523909
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-08-12 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
I jeszcze
![]() Załącznik 523917Załącznik 523922 Załącznik 523918Załącznik 523919Załącznik 523920Załącznik 523921
![]() Edytowane przez Wiktorynka Czas edycji: 2006-08-12 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny!!!
Jak tam przed ślubem?? Ja tylko biegam i latam, teraz siadłam tylko na chwile jeszcze troche jest do zrobienia, tzn zrobić jakieś korony na bramy ![]() Dziewczynki już dziś wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, nie wiem czy jeszcze będę mieć czas wejsc tu do Was. Wszytsko bedzie dobrze, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Wszystkim świeżo upieczonym żonom Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!
![]() ![]() Wszystkim jutrzejszym Pannom Młodym cudownych i niezapomnianych wrażeń z tego Dnia ![]() ![]() czerwcowa panna młoda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Wszystkim świeżo upieczonym żonom Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia!
![]() ![]() Wszystkim jutrzejszym Pannom Młodym cudownych i niezapomnianych wrażeń z tego Dnia ![]() ![]() czerwcowa panna młoda
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Knife-Girl - Bardzo dziekuję
![]() jesli macie ochote popatrzyc na fotki to wkleilam http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post2385739 oraz na stronie http://www.weselisko.jpg.pl/?226815,7137 haslo:wesele
#788 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |||
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
Puniax, MONA.LIZA, marzka82, 82anusia, Ewela82 i reszta ostatnich lipcówek 2006!Życzę Wam i Waszym mężom, szczęśliwego bujania w obłokach i dziś, w Dniu Waszego ślubu i przez resztę Waszego wspólnego życia. Trzymajcie się cieplutko i czekamy na relacje.
![]()
#791 |
Zakorzenienie
|
Wiktorynko-piękna z Was para
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie razem wyglądaliście ![]() gratuluję raz jeszcze i całuję gorąco ![]() ciekawe jak tam wczorajsze ostatnio-lipcówki ![]() pogodę super sobie załatwiły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
czesc wam! dawno nie bylam i mialam duzo zaleglosci w czytaniu, ale juz nadrobilam i moge zlozyc najlepsze zyczenia dla 22 i 29-lipcowek.
nie bylo mnie tak dlugo bo po slubie wrocilismy dopiero w niedziele wieczorem, a zaraz w poniedzialek wieczorem wyjechalismy w nasza podroz. Slub i wesele: bylo fajnie (fajnie ze juz po). nie stresowalam sie, pogoda byla idealna. wszystko poszlo tak jak powinno. goscie troche zawalili, bo my chcielismy sie jeszcze bawic a oni poszli do pokoi spac ![]() msza byla sliczna. tesciowa mowila ze jak grala organistka to jej ciarki przechodzily (faktycznie slicznie grala, choc mojemu mezowi srednio sie podobalo). probowalam sie skupic i zapamietac jak najwiecej, ale zaraz po ewangelii uswiadomilam sobie ze nie wiem o czym byla. ale i tak najwazniejsze ze ministrant sliczne przeczytal czytanie (postaral sie, a mielismy Pnp8,6-7). w czasie przysiegi nie zacielismy sie, a moj maz nie mogl mi zalozyc obraczki, musialam sama to zrobic. jesli pamietacie to przed slubem autko nam sie zepsulo, ale znajomy dal rade zalatwic skode superb srebrna. a dowiedzielismy sie o tym dopiero jak przyjechali na miejsce. fajna niespodzianke nam zrobil. no tak maz mi podpowiedzial zebym napisala o pierwszym tancu. byl przesliczny. wybralismy piosenke Laury Pausini pt. Vivimi. Jest sliczna. oczywiscie wybral ja moj maz. podroz poslubna byla wprost wymarzona (szczegolnie pogoda) ![]() bylismy 10 dni w Łebie morze cieple, a na plazy nie odczuwalo cie upalu tylko mile ciepelko. ale niestety musielismy wrocic. zdjatka wkleje troszke pozniej bo musze je sformatowac zeby sie tu zmiescily. pozdrowienia i jeszcze raz najlepsze zyczenia na nowej drodze zycia dla wszystkich lipcowej (bo juz wszystkie maja ten "najwazniejszy dzien" za soba) |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
Witam
Ja też juz jestem po wszytskim. Pogoda cudna jak na nasze życzenie na weekend 15 lipca sie ochłodziło. Goście dopisali. Ceremonia w Kościele bez nerwów o dziwo. A zabawa super, co prawda na poprawinach dopiero daliśmy czadu. Wszystko sie super udłao nie było żadnych przykrych niesodzianek. Denerwowałam sie ale wyszło idealnie. Jutro wyślezdjęcia . Pozdrawiam Mika |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
gosiaczek,mika-serdeczne życzonka
![]() duuuuuuuuużżżżżżżżżooooo miłości!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
ostatnie lipcóweczki już po...
co my teraz będziemy robić? ![]() chyba przeniesiemy się na "lipcowe mamusie"czy coś ![]() wklejajcie zdjątka dziewczyny poprzeżywamy jeszcze raz sobie razem z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
annLee, Dziekuję bardzo za ciepłe słowa
![]() Te skrzydełka, nasza pani fotograf wygrzebała ze przepastnego bagażnika swojego autka... podobno byłam pierwszą, która tak ochoczo sie na nie zgodziła. Założyli mi je i szczerze mówiąc zapomnialam, ze one wogóle tkwią na moich plecach ![]() ![]() ![]()
#797 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() W koncu jakos czuje sie na silach,zeby cos naskrobać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
Wysyłam kilka foteczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
No kochane!!
Wszystkiego najlepszego na noweych drogach życia! ![]() A teraz My- Sierpniówki!! ![]() 3majcie kciuki!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
I jeszcze kilka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
Nie możemy pozwolić żeby nasz lipcowy wątek odszedł w zapomnienie. Jeszcze ja coś od siebie dorzucę. Myśmy ślubowali 22 lipca. Wogóle się nie denerwowałam w kościółku i na weselu, cały czas z uśmiechem na ustach. Wybawiłam się po wsze czasy . Noc mi za szybko minęła. z perspektywy czasu(to już 2 tygodnie jak jestem Żoną) to chciałabym żeby wszystko jeszcze raz się powtórzyło.
Może uda mi się wkleić jakieś foteczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
czesc dzieczynki (wizazanki)
pochwale sie kilkoma swoimi zdjatkami. niestety z cyfrowki nie mam za duzo, bo zdjecia robil kuzyn na lustrzance, a scanu nie mam. ale mam nadzieje ze wystarczy. pierwsze zdjecie zostalo zrobione zaraz po blogoslawienstwie, a trzecie to nasz pokoik w ktorym spedzilismy nasza noc poslubna |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja swoje zdjecia wkleilam w dziale "nasze zdjecia slubne".Zeby nie zasmiecac forum i nie dublowac fotek wklejam linka http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=47944&page=31 Wszystkie lipcoweczki 2006 (oraz wszystkie inne swiezo upieczone zonki)jeszcze raz wszystkiego naj naj nele
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() No i nadszedł czas na moją krótką relację ![]() Jednym słowem - było cudownie (ja chcę jeszcze raz ![]() W kilku słowach - zaczęło się kiepsko ![]() ![]() Potem wszystko było już idealnie. Na zdjęciach wybawiliśmy się niesamowicie, w kościele, podczas kazania większość gości aż się wzruszyła. Mój Tomuś tak był spięty, że źle podał mi łapkę i nie mogłam założyć obrączki ![]() ![]() Weselicho było rewelacyjne. Jeszcze nigdy tak się nie wybawiłam, wytańczyłam i wyśpiewałam. Goście bawili się do białego rana i widać było po minach i rozmowach, że bardzo im się podobało. Chwalili przede wszystkim muzykę i usadzenie (okrągłe stoły, jak będę miła fotki to wkleję). Starsi chwalili sobie przede wszystkim to, że było bardzo dużo młodych osób (2/3 wszystkich gości). Mówili, że przyjemnie się patrzyło jak tańczą i sami mieli ochotę na szaleństwa. Mieliśmy też kilka niespodzianek w postaci dedykacji, solówek, duetów itp. od znajomych. Bardzo miłym zaskoczeniem było dla nas jak orkiestra pogratulowała nam imprezy. Stwierdzili, że od tylu lat grają, ale takiego wesela to jeszcze nie widzieli, żeby tyle osób na raz się bawiło, ale to przecież głównie ich zasługa ![]() Na noc poślubną zostaliśmy w pokoiku na sali w której było wesele. Niestety trzeba było wstać rano i lecieć na poprawiny, które były równie huczne jak wesele. Gocie siedzieli od rana do wieczora. Przyznam, że nie miałam już siły ![]() No i podróż poślubna ![]() Fotki są jeszcze u fotografa, wkleję w następnym tygodniu. Jak przejrzę te z cyfrówek znajomych to wkleję parę. Wszystkiego dobrego po raz kolejny dla wszystkich lipcówek!!!! Teraz to już chyba będziemy zakładały wątek o dzidziuszkach w naszych brzuszkach ![]()
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego po raz kolejny dla wszystkich lipcówek!!!! Teraz to już chyba będziemy zakładały wątek o dzidziuszkach w naszych brzuszkach
![]() No własnie heheh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
No to kilka fotek z kościoła
![]()
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
i z sali
![]() JA CHCĘ TO POWTÓRZYĆ!!!!! ![]()
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
Marzka - piękna sukienka i dodatki świetnie dobrane. Cudnie się razem dopełnialiście
![]() Dziewczyny, jakie dzidziusie ![]() ![]() A Wy wysyłacie jakieś podziekowania, czy nie ma u Was takiego zwyczaju? Pozdrawiam lipcowe żonki ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.