![]() |
#781 |
Konto usunięte
|
Dot.: Piękne, młode i szalone 30+, 40+- kontynuacja
Jestem dziś padnięta... ledwo żywa, do tego na dworze pogoda mhy... mało wiosenna, chłodno, wietrznie i słońca mało
![]() Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji Dnia Dziecka ![]() Caffe, butów zazdroszczę ![]() ![]() Niech się dobrze noszą ![]() Muszę zrobić sesyjkę fotograficzną moim trampkom ![]() Miszka, pisałam ![]() ![]() ![]() Jednak kolorówki w tym podkładu Maca nie znam ![]() Tak, łączę podkłady w zależności od pory roku. A Ty używasz całym rokiem jednego koloru? Kleszcze faktycznie przerażają... tworzy się jakaś atmosfera grozy wokół tego paskudztwa. Uważajcie dziewczyny na wypuszczone na zewnątrz koty czy psy bo mogą wrócić do domu z nieproszonym gościem ![]() ![]() Anyż, kalmary i inne frutti di mare to nie moja bajka ![]() Ale jak umiesz dobrze przygotować i poczęstujesz ![]() ![]() Ja dziś kupiłam do koktajli suszony jarmuż. Jeszcze nie miałam. Surowe liście jakoś mi nie specjalnie smakują a nie lubię się zmuszać do jedzenia czegoś, czego nie lubię. To spróbuję suszki ![]() ![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/Zdrow...-g,397550,6584 Jutro po pracy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Nie nosze trampek, ale skóra dodaje im uroku
![]() Wczoraj cały dzien wyjazdowy i zdrowotny, o 22 byłam w domu ![]() ![]() U doktora robiłam sobie botoks w żwacze i bródke dla relaksacji mięsni, co ma wspomóc szynę. Dla urody - botoks w lwia zmarszczkę i kwas hialuronowy w bruzdy nosowo-wargowe i w doły skroniowe - restylane i volume cos tam. Pod oczami, po ultraformerze - nie ma zaglebien, wiec nic nie trzeba. Bruzdy, mam nadzieje, znowu mi starcza na lata, no przynajmniej 3, moze 5...Wypełnione sa zreszta perfekcyjnie, nie ma sladu, a nie uwypuklenie, jak miałam zwykle. Oczywiscie moje szczescie - jest siniak na srodku bruzdy ![]() Tz dopytywał sie o cene, podałam...no tak złagodzona znacznie wersje, co ma sie biedak stresowac. I tak wzburzylo go to, ze takie sa ceny estetycznej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2017-06-01 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zaszalałaś! I brawo! Też rozważam hehe ![]() Co do TŻ, to mój też nie ma świadomości ile uroda kosztuje hehe!
![]() |
#784 |
Konto usunięte
|
No Kama, teraz to możemy zaliczać się do 30+ hehe...
Napisz bo nie zrozumiałam, jakie uwypuklenia miałaś ? Tz jest zorientowany w cenach ponieważ jeśli robię sobie " lifting" jak mawia Tz to korzystam z jego zasobów finansowych hehe... Ale mam spokój w domu. Aż szumi mi w uszach 😳 Dzieci składają lego, każde w innym końcu domu i... cisza. |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Korzystamy z pogody. Mama i teściowa przyjechały. Grillujemy.
#786 |
Zakorzenienie
|
jak poprzednio, gdzie indziej miałam robione bruzdy nosowo-wargowe - to podawali mi najwyrazniej więcej preparatu, by czesc sie wchłoneła. to znaczy po miałam nie bruzdy, ale takie...hm..jakby lekko wypukłe...Mnie to sie kojarzyło z uroda neandertalczyków, po jakims czasie znikało. Natomiast tu mam równo, ani bruzda, ani wypukłe
![]() Jest jeszcze bonus odchudzania przy...wypełnianiu skroni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
mar_jolka
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- A co do bialych butow. Kupilam kiedys ze skory nike..baaardzo szybko przestaly byc sliczne😕 Podobnie z jasnymi botkami ni sie porobilo. Szybko zbrzydly. Tak ze trzeba bardzo dbac o jasne i biale buty. Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Gang Iren
|
Dzień dobry ☕
#789 |
mar_jolka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
Witam,
Właśnie wróciłam do domu, teraz marzy mi się kawa... duża kawa 😀 Muszę jeszcze włączyć pralkę i wyprać co nieco 😉 Piękna pogoda to chyba zdąży wyschnąć przez kilka godzin. Po południu wyjeżdżamy. Ma być ładna pogoda 😀 A to moje zakupy na wyjazd. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gosiu, a jak kotek? Wrócił do domu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko 3 h i weekend
![]() szkoda tylko, że zwyczajowo pogoda się właśnie w weekend popsuje. No ale nie można podobno mieć wszystkiego ![]() ![]() ![]() LaMary- miłego wyjazdu ![]() ![]() Gosia- ja też czekam na poniedziałek ![]() ![]() Marjolka - dawno, dawno temu.....w latach swojej młodości kupiłam wymarzone białe kowbojki. Moja radość nie znała granic do pierwszego wyjścia na śnieg itp.... Niestety bardzo szybko się zniszczyły, zmieniły kolor na żółto- szary. Strasznie mnie to zniechęciło do białych butów na zimowy czas. Ale na lato czemu nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Gang Iren
|
LaMary, udanego wyjazdu!
Aussie, cały tydzień będziesz bezdzietna? ![]() ![]() U mnie najmłodszy tylko na 3 godz dziennie chodzi, ale tak już wyczekuję na te 3 godz całkowitego spokoju ![]() Kot nie wrócił 😢 ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Od wczoraj do niedzieli opiekujemy się świnkami Wiki koleżanki. Polubiły się z naszymi ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- LaMary, super zakupy ![]() Chyba identyczne buty przymierzałam ostatnio, ale zaczęłam rozkminiać ile za tę cenę miałabym książek i nie kupiłam. Nie wiem czy one szybko u mnie nie zrobiłyby się brzydkie. Codziennie chodzę po parkach, placach zabaw itd.
#796 |
Zakorzenienie
|
Wow Gosia prawdziwy zwierzyniec macie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Wszystkie świnki ![]()
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
Witajcie, zasięg tu kiepski 😡
Pogoda dziś od rana słoneczna 😀 Taki mamy widok z tarasu... |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
LaMary piękne widoki. Odpoczywajcie i korzystajcie z pięknej pogody ile się da
![]() Ja właśnie wróciłam z joggingu w parku i zakupów w drodze powrotnej ![]() Trzeba byłoby się zabrać za odkurzanie i takie tam....ech |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
dziś byłam grzeczna, najpierw posprzątałam i pozałatwiałam zaległości, teraz dopiero odpoczywam
![]() Czesciowo słonecznie, częściowo pochmurnie, ot, taki mamy klimat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Gang Iren
|
A ja dziś nic nie sprzątałam, bo wykorzystałam słoneczny dzień i cały spędziliśmy na powietrzu.
Jutro ma padać, to będę sprzątać ![]()
#802 |
mar_jolka
|
Jejku jakie sliczne swineczki
![]() ![]() Ja wczoraj mialam spotkanie klasowe.. Nawet nie pisze ile lat po maturze.. bo tak dlugo ludzie nie zyją. Byłó nas 20 z 37 ktore skonczyly. Jedna kolezanka zmarla o kilku słuch zaginąl. Bylo fajnie. Kazdej zrobiłam mydelko i wygladałó ze bardzo sie ucieszyły z prezentu mydelkowego ![]() ![]() I jeszcze moje ostatnie dokonania. Dwa do skory suchej ( jedno z mleka koziego, jedno z kakao) jedno do skóry tlustej. Jedno robilam o 12 w nocy. Mialam dac zapach różąny- zapomnialam.. Za to dodałam nowe składniki zwiekszajace przyjemnosc z uzywania i walory pielegncyjne czyli Zółtka jaj i jedwab naturalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Szalona Mydelniczka...
![]() Ogladam Biała Ksiezniczke, fajne...Lubie historie z tamtej epoki. |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Śliczne te mydełka
![]() Gosia to masz mini zoo ![]() La Mary na lato używam ciemniejszych kolorów. Z reguły mieszam ! Kama truskawka podziałała mi na wyobrażnię ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Zapisuję serial ![]() Też lubię intrygi na dworze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Rozeznanie
|
A mnie czeka sezon imprezowo - weselny.
Muszę ogarnąć kilka kiecek. I chyba skorzystam z krawcowej. W sklepach nic na moją figurę nie ma i nie ukrywam jest to dla mnie frustrujące. Może na dobre mi to wyjdzie, bo jak krawcowa uszyje to pięknie i na miarę ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() |
#806 |
mar_jolka
|
Ech...nie mam sily wieczorem ogladac filmow. Moje ,,madre" futra uwazaja ze jak jasno to juz sie wstaje. I dra mordy...w zwiazku z tym od bladego switu jestem na nogach😈 a wieczirem oczu nie moge otworzyc za szeroko..
Bardzo Wam dziekuje za mile slowa pod moim i moich mydelek adresem ![]() Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Wieczna księzniczka" to mój faworyt - fabuła o Katarzynie Aragońskiej.
![]() |
#808 |
Gang Iren
|
Marjolka, znów śliczności
![]()
#809 |
mar_jolka
|
Mam nadzieje ze troche zwolni mi sie od wakacji tempo zycia. Znajde wtedy czas na czestsze czytanie. Bardzo lubilam powiesci historyczne. Wtedy takze bede kozystac z Waszych polecanych lektur. Juz chyba czekam na wolne z utesknieniem...a na ostatnim szkoleniu to sie wrecz ucieszylm ze odchodze. Zmiana przepisow spowodowala koniecznosc pisania nowego szkolnego programu wychowawczo-profilaktycznego. Dziewczyny planujac ten program uznaly ze bedzie liczyl ze 100 stron!!! A ja juz nie musze robic diagnozy do niego ani pisac go, ani robic nastepnie ewaluacji...niech sie inni sie mecza nad tym...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Edytowane przez mar_jolka Czas edycji: 2017-06-04 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.