przedłużanie - wasze doświadczenia - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-17, 21:55   #781
Ammbra
Przyczajenie

Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

hallo!!
Orientujecie sie dziewczyny co sie stalo ze beautyshop7 ma zawieszone konto na allegro???
przymierzalam sie do zakupu wlosow a tu taka niespodzianka??....
Ammbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 22:13   #782
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smirky Pokaż wiadomość
Oira podziel się swoimi spostrzeżeniami po tej metodzie z fioletowym szamponem. Dla mnie to narazie najlepszy i najskuteczniejszy sposób. Przydałaby się jeszcze tłusta odżywka po zastosowaniu tego szamp.
Tlusta odzywka mowisz ? mhm ... a moze tak wiecej plynnego jedwabiu firmy bio silk ? Nadawal by sie ?
Oira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 22:17   #783
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ammbra Pokaż wiadomość
hallo!!
Orientujecie sie dziewczyny co sie stalo ze beautyshop7 ma zawieszone konto na allegro???
przymierzalam sie do zakupu wlosow a tu taka niespodzianka??....
Ammbra spokojnie konto zawieszaja z roznych przyczyn . Moze pani beautyshop7 nie uiscila wplaty za allegro . Nie dostala zadnego negatywnego komentarza wiec o jakis oszustwach i machlojstwach nie ma mowy . Wydaje mi sie ze to jedynie kwestia czasu az pani beautyshop7 przeleje pieniazki na konto allegro . Swoja droga jakie wlosy chcesz zakupic ? Indyjskie europejskie ? Jak juz sfinalizujecie tranzakcje to napisz cos na temat zakupionych wlosow . Pozdrawiam
Stary 2006-11-18, 08:03   #784
kleszcz81
Przyczajenie

z tego co widziałam to konto nie jest zawieszone tylko beautyshop7 nie wystawia teraz poprostu rzeczy. W odp. na mojego maila powiedziała że towar wystawi w poniedziałek.
kleszcz81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 08:10   #785
smirky
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Oira Pokaż wiadomość
Tlusta odzywka mowisz ? mhm ... a moze tak wiecej plynnego jedwabiu firmy bio silk ? Nadawal by sie ?
Dodatkowo można użyć Biosilk, lepszy będzie balsam regeneracyjny Glis Kuur.
smirky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 08:21   #786
casuelle
Przyczajenie

Kleszcz 81 moze porozmawiaj z tą osoba od której wiem,ze nie warto robić zakupów u beautyshop? Jesli zamawiasz dobrej jakości taśme a dostajesz 100 cienkich srednich jakościowo pasemek to chyba juz jest dzialanie niezgodne z regulaminem allegro, ktore moze doprowadzic do zablokowania konta. Polecam kontakt z osobami,ktore juz cos kupily. A negatywne komentarze, wiadomo,ze jesli sie taki wystawi, niewazne czy czlu sznie czy nie, mozna byc pewnym,ze dostanie sie podobny. To sprawia,ze allegro jest mimo wszystko malo wiarygodne.
casuelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 08:56   #787
miss_holland
Raczkowanie

Czesc dziewczyny! Nie chce zakladam nowego watku, wiec podlacze sie z pytaniem tutaj Nie wiecie moze, czy da sie przedluzyc wlosy tylko tak na jeden wieczor ? Strasznie podoba mi sie gladki, wysoko zaczesany, dlugi prosty kucyk na studniowke, wiec przydaloby sie doczepic troche wlosow Czy to jest w ogole do zrobienia ?
miss_holland jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-11-18, 10:48   #788
Ammbra
Przyczajenie

Cytat:
Ammbra spokojnie konto zawieszaja z roznych przyczyn . Moze pani beautyshop7 nie uiscila wplaty za allegro . Nie dostala zadnego negatywnego komentarza wiec o jakis oszustwach i machlojstwach nie ma mowy . Wydaje mi sie ze to jedynie kwestia czasu az pani beautyshop7 przeleje pieniazki na konto allegro . Swoja droga jakie wlosy chcesz zakupic ? Indyjskie europejskie ? Jak juz sfinalizujecie tranzakcje to napisz cos na temat zakupionych wlosow . Pozdrawiam
Chce zakupic raczej europejskie i juz z gotowa koncowka do microringow, a u beautyshop7 byly takie wlasnie wlosy w rozsadnej cenie . a co do komentarzy to kilka negatywow ma na swoim koncie i widzialam tu na forum ze z zakupami bylo cos nie tak u tej osoby..
Stary 2006-11-18, 11:18   #789
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Chce zakupic raczej europejskie i juz z gotowa koncowka do microringow, a u beautyshop7 byly takie wlasnie wlosy w rozsadnej cenie . a co do komentarzy to kilka negatywow ma na swoim koncie i widzialam tu na forum ze z zakupami bylo cos nie tak u tej osoby..
Kurcze sprawdzam ta uzytkowniczke i nie widze u niej zadnych negatyow . Tylko dwa neutralne komentarze i reszta same pozytywy. Ja tez sie przymierzam do kupienia u tej pani wlosow , dla porownania jakosci wlosow i by zmieszac je troche z zakupionymi juz wczesniej wlosami aby uzyskac jakis balejaz .
Stary 2006-11-18, 11:25   #790
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss_holland Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Nie chce zakladam nowego watku, wiec podlacze sie z pytaniem tutaj Nie wiecie moze, czy da sie przedluzyc wlosy tylko tak na jeden wieczor ? Strasznie podoba mi sie gladki, wysoko zaczesany, dlugi prosty kucyk na studniowke, wiec przydaloby sie doczepic troche wlosow Czy to jest w ogole do zrobienia ?
Z tego co wiem to mozna przedluzyc wlosy na jeden wieczor za pomoca klipsow tutaj masz opisane jak to wyglada http://www.allegro.pl/item141164485_...le_klipsy.html . Musialabys jednak miec juz swoje wlosy troche odchodowane by takie przedluzanie mialo efekt . Nie wiem tylko czy dasz rade z takimi klipsami uczesac sie w taka fryzure . To juz chyba zalezy od sprytu i pomyslowosci fryzjerki .
Stary 2006-11-18, 11:28   #791
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smirky Pokaż wiadomość
Dodatkowo można użyć Biosilk, lepszy będzie balsam regeneracyjny Glis Kuur.
A slyaszalas cos o maseczce do wlosos ze szpiku kostnego ? Wie ktos czy ona jest dobra i skuteczna ? Podobno bardzo regeneruje wlosy .
Stary 2006-11-18, 11:56   #792
samirax
Raczkowanie

GG do samirax

Cytat:
Pisze do niej maile , aby wymienila mi te wlosy na jasniejsze , ze to ja pokryje koszty transportu wlosow w obie strony , zeby tylko mi je wymienila , jednak to nie skutkuje , odpisuje ze ona juz nie posiada zadnych wlosow , ze juz wszystkie wyprzedala i ze nie przyjmoje zadnych zwrotow ani reklamacji . Ze te co zamawia to jest po 1000 pasemek i teraz aby mi wymienic moje 100 by musiala zamowic cale 1000 i nie miala by co zrobic z cala reszta . ehm .. wiem jednak dobrze ze klamie ze wzgledu na to ze zanim zawiesili jej konto dalej wystawiala te wlosy na aukcji . z tymi samymi zdjeciami i z calym opisem .
kurcze napisz nam nick allegro tej oszustki bysmy wiedzialy od kogo kupowac wlosy , niedawno zakupilam wlosy indyjskie na tasmie kolor 613 no i niestety nie jest to ten odcien predzej 22 lub o ton ciemniejszy cos w rodzaju miodowego blondu wiec cuz mialam zrobic poprostu kupilam farbe do wlosow safira zlocisty topaz i ufarbowalam moje platynowe wloski do tego umylam dodatkowo w szamponie koloryzujacym palett miodowy blond i teraz juz sa prawie identyczne jak kolor wlosow indyjskich jakie mi przyslano , jeszcze raz prosze napisz nick tej baby z allegro bo mam pietra ze i te moje byc moze u niej zakupilam bo sie jakos placza .
samirax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 13:52   #793
555edyta
Raczkowanie

Jak poznac czy to wlos naturalny? Nic latwiejszego. Zapachu palonego wlosa naturalnego nie da sie podrobic. podpal kawalek wlosa zapalniczka. jesli to plastik zacznie sie topic i bedzie smierdziec plastikiem a wlos naruralny ma charakrerystyczny zapach.....
555edyta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 14:19   #794
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samirax Pokaż wiadomość
kurcze napisz nam nick allegro tej oszustki bysmy wiedzialy od kogo kupowac wlosy , niedawno zakupilam wlosy indyjskie na tasmie kolor 613 no i niestety nie jest to ten odcien predzej 22 lub o ton ciemniejszy cos w rodzaju miodowego blondu wiec cuz mialam zrobic poprostu kupilam farbe do wlosow safira zlocisty topaz i ufarbowalam moje platynowe wloski do tego umylam dodatkowo w szamponie koloryzujacym palett miodowy blond i teraz juz sa prawie identyczne jak kolor wlosow indyjskich jakie mi przyslano , jeszcze raz prosze napisz nick tej baby z allegro bo mam pietra ze i te moje byc moze u niej zakupilam bo sie jakos placza .
Samirax ja zakupilam wlosy od pani angela_2013 aktualnie ma zawieszone konto na allegro z powodu nie zadowolenia jej klijentek. Nie wysyla towaru a jak juz wysle to niezgodny z opisem . tak jak w moim przypadku.
Stary 2006-11-18, 14:19   #795
Ammbra
Przyczajenie

Cytat:
Kurcze sprawdzam ta uzytkowniczke i nie widze u niej zadnych negatyow . Tylko dwa neutralne komentarze i reszta same pozytywy. Ja tez sie przymierzam do kupienia u tej pani wlosow , dla porownania jakosci wlosow i by zmieszac je troche z zakupionymi juz wczesniej wlosami aby uzyskac jakis balejaz .
masz racje , pomylilam z angela_2013 , mam nadzieje ze konto beautyshop7 bedzie niedlugo "odwieszone"
Stary 2006-11-18, 14:21   #796
Oira
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 555edyta Pokaż wiadomość
Jak poznac czy to wlos naturalny? Nic latwiejszego. Zapachu palonego wlosa naturalnego nie da sie podrobic. podpal kawalek wlosa zapalniczka. jesli to plastik zacznie sie topic i bedzie smierdziec plastikiem a wlos naruralny ma charakrerystyczny zapach.....
Dzieki 555edyta niebawem wyproboje ten sposob.
Stary 2006-11-18, 14:24   #797
Oira
Raczkowanie

Cytat:
masz racje , pomylilam z angela_2013 , mam nadzieje ze konto beautyshop7 bedzie niedlugo "odwieszone"
Nic sie nie stalo . Nie wiem czy widziales na allegro jest jeszcze jedna osobe sprzedajaca wlosy w wiekszych ilosciach . "BetaHair" - ktos kupowal juz od tej pani wlosy ?
Stary 2006-11-18, 14:25   #798
Frozia
Raczkowanie

GG do Frozia

Dzien tu nie zagladalam i sobie sporych zaleglosci narobilam

Jesli chodzi o to jak poznac wlos syntetyczny to wczesniej juz mowilam dokladnie to samo co wlasnie 555edyta napisala - trzeba podpalic.

Sprawa z beautyshop7 wyglada tak, ze nie wpisala w allegro numeru telefonu kontaktowego a jako sprzedajaca musi go miec. Znam ją osobiscie, jest moja dobra znajoma i nie raz wyratowala mnie z sytuacji gdy klientce sie spieszylo a moja hurtownia nie byla w stanie mi zalatwic na miejscu danego koloru..

kolor platynowy 613 od beautyshop7 mam nawet obecnie na glowie, bo sama mam platynowe pasemka i tylko ten kolor (a naprawde jest taki jak byc powinien - nie jest zblizony do 22) podchodzi pod nie, by nie trzeba bylo go farbowac.. jednak pasemka (jak wszystkim wiadomo) farbowane przez fryzjerke nie zawsze w kazdym miejscu wychodza o tym samym odcieniu.. i te doczepione czasem sa jasniejsze albo ciemniejsze.. wtedy stosuje szampon firmowy Rossmanna (taki jak barszcz a dobry) do platyny (taki wlasnie fioletowy ) - pokrywa wszystko i juz po 2 myciu moje pasemka a pasemka doczepione sa idealnie zrownane... wiadomo ze troszke wysusza wlosy, a mam zalozone fale, ktore wymagaja troche wiekszej uwagi - uzywam wtedy maseczki z fructisa (odbudowa i blask) , jest bardzo tlusta i wlosy dzieki niej rozczesuja sie niemal pod palcami (na opakowaniu jest napisane by trzymac 3 minuty ale ja czasem nawet do pol godziny naciagalam limit). Jedne wlosy zamowione od beautyshop7 trzymaly mi sie prawie rok (z reka na sercu) choc nie sa to typowo europejskie tylko o fakturze europejskiej. Takze wspolprace z tym sprzedawca mam na dobrym stopniu.. i moge smialo polecic.

Jesli chodzi o doczepienie sobie wlosow na jeden wieczor.. sama tak robie jak np zapragne miec ciemniejsze dluzsze koncowki (do 613 dokladam np kolor 2).
Zakladam na ringi oczywiscie - z przodu sama, z tylu niestety musze szukac pomocy ale mozna naprawde pocudowac ile dusza zapragnie (klipsy mojej znajomej zaczely sie osuwać gdy np skakala na dyskotece i bala sie ze zgubi wlosy na parkiecie:P )

to chyba tyle chcialam powiedziec
pozdrawiam
Frozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 21:30   #799
samirax
Raczkowanie

GG do samirax
Unhappy Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia

Cytat:
Nic sie nie stalo . Nie wiem czy widziales na allegro jest jeszcze jedna osobe sprzedajaca wlosy w wiekszych ilosciach . "BetaHair" - ktos kupowal juz od tej pani wlosy ?
ja kupilam od beta-hair ze dwa razy wlosy europejskie sa pewni szybko i profesjonalnie przysylalja zamowiony towar a jakosc wlosow jak to losy europejskie szybko sie niszcza ja najdluzej nosilam je 6 tygodni
teraz zamowilam wlosy u nowego uzytkownika wlosy krecone indyjskie ale mam watpliwosci czy to sa iwlosy ndyjskie bo po 1 myciu zrobila sie szopa jak po trwalej gdy wlosy ulegly zniszczeniu mimo ze uzylam maski nawilzajacej i szamponu z jedwabiem to wlosy sa dretwe moze ktoras z was miala juz podobne doswiadczenie z takim problemem i podpowie mi jak ulozyc takie wlosy w normalny skret a przedewszystkim by staly sie znow miekkie w dotyku mam je na glowie zaledwie od 5 dni i jestem rozczarowana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-11-18, 22:57   #800
smirky
Raczkowanie

Moje włosy 613 od Beautyshop7 są złoto-żółte, nie platynowe, ale jakość niezła. Bardzo dobry kontakt Jest to uczciwa allegrowiczka.
U BetaHair - dłuższy okres oczekiwania, kolor ładniejszy 613, ale gorszej jakości- plączą się i mają nienaturalny połysk.
smirky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-21, 10:20   #801
basia2837
Raczkowanie

GG do basia2837

jasie wybieram w poniedzialek w Krakowie na przedłużenie.. Aż sie boje ,ale moze nie bedzie tak źle, mam co prawda cienkie włoski,ale wiem,ze swoich nigdy nie zapuszcze,wiec moze kilka pasemek, krzywdy im nie zrobi??
Stary 2006-11-21, 12:02   #802
jstr24
Raczkowanie

.

Edytowane przez jstr24
Czas edycji: 2007-03-09 o 09:35
jstr24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-21, 12:31   #803
Frozia
Raczkowanie

GG do Frozia

www.allegro.pl
Stary 2006-11-21, 12:59   #804
szati
Raczkowanie

Cześc dziewczyny!!Przyznam się ,że czym więcej wątków czytam tym bardziej jestem zakręcona i już mam mętlik w głowie.........Ja też muszę zakupić włosy kręcone i znalazłam na allegro-ale pisze ,,naturalne ,, a ja już nie wiem czy to właśnie te naturalne to ,,nieprawdziwe,,??czy prawdziwe??I czemu jedna pisze ,że po 5 dniach zrobiło się siano ,a następna pisze ,że można nosić tylko 6 tygodni??A jeszcze wcześniej czytałam ,że naturalne to i pół roku można ponosić???Proszę oświećcie mnie ,bo już sie sama gubię,,,,,To co zamawiać?/Dziewczyny piszcie ,bo dostaję kręćka,,,,,,,
szati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-21, 13:35   #805
samirax
Raczkowanie

GG do samirax

Cytat:
Napisane przez szati Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny!!Przyznam się ,że czym więcej wątków czytam tym bardziej jestem zakręcona i już mam mętlik w głowie.........Ja też muszę zakupić włosy kręcone i znalazłam na allegro-ale pisze ,,naturalne ,, a ja już nie wiem czy to właśnie te naturalne to ,,nieprawdziwe,,??czy prawdziwe??I czemu jedna pisze ,że po 5 dniach zrobiło się siano ,a następna pisze ,że można nosić tylko 6 tygodni??A jeszcze wcześniej czytałam ,że naturalne to i pół roku można ponosić???Proszę oświećcie mnie ,bo już sie sama gubię,,,,,To co zamawiać?/Dziewczyny piszcie ,bo dostaję kręćka,,,,,,,
kurcze to prawda dluzej jak 6-8 tygodni nie da sie wlosow naturalnych nosic przedluzam juz wlosy od 4 lat i nic sie nie zmienilo probowalam juz wszystkich mozliwych gatunkow ale najdluzej nosilam wlosy slowianskie bo az 3 miesiace !!! teraz mam krecone zakupione z allegro ponoc indyjskie ale mam watpliwosci co do tego gdyz wlosy sie placza wychodza , lamia zrobilo sie siano pachna i zachowuja sie po umyciu jak po spalonej trwalej itak tez chyba jest czy ktoras z was miala juz wlosy krecone ? jesli tak to jakie i gdzie mozna kupic te dobre jakosciowo a moze znacie jakas hurtownie wlosow naturalnych to napiszcie kochane bo zbankrutuje jesli nadal bede zmuszona kupowac wlosy na allegro badz w wlosy-sklep,ol a robie to co 2 miesiac mimo ze bardzo starannie dbam o wlosy doczepione to i tak musze zmieniac je co 6-8 tygodni .
Stary 2006-11-21, 14:55   #806
Xenia
Rozeznanie

Dziewczyny,ze wstydem przyznaje ze nosze juz ponad 6 miesiecy (czarne indyjskie)plus wplecione rudawe pasemka ,ktory niegdys byly czerwone.
Wlosy powiem szczerze nie sa najgorsze.Da rade tyle przetrzymac o ile komus sie pozniej chce codzien umiejetnie maskowac sploty ,ktore sa nisko i wiszace cebulki z wlosow ,ktore wypadly.
Problem jedynie taki,ze przy skorze glowy sa niechlujne no i sie placza co oczywiste ,po tak dlugim czasie.
Teraz na dniach zamierzam juz kategorycznie zdjac i przedluzyc na nowo ale oczywiscie musze czekac az druga osoba bedzie miala wystarczajaco czasu aby sie za to zabrac.
Xenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 08:04   #807
jstr24
Raczkowanie

.

Edytowane przez jstr24
Czas edycji: 2007-03-09 o 09:36
jstr24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-11-22, 10:40   #808
ZAZA81
Raczkowanie

ja na allegro kupiłam włosy naturalne na taśmach(na klipsach) i jestem bardzo zadowolona
nosze je już dwa miesiące i kompletnie nic się z nimi nie dzieje,trzeba tylko o nie odpowiednio dbać,a w dodatku moje własne włosy podrosły i odżyły
kupowałam u pani danusiek5,ale teraz sprzedaje pod innym nickiem

http://aukcja.onet.pl/show_user_auct...hp?uid=6004761

polecam ją bo to super babeczka,szybko odpowiada na e-maile i służy pomocą przy zakładaniu
ZAZA81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-22, 10:59   #809
ZAZA81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez samirax Pokaż wiadomość
ja kupilam od beta-hair ze dwa razy wlosy europejskie sa pewni szybko i profesjonalnie przysylalja zamowiony towar a jakosc wlosow jak to losy europejskie szybko sie niszcza ja najdluzej nosilam je 6 tygodni
teraz zamowilam wlosy u nowego uzytkownika wlosy krecone indyjskie ale mam watpliwosci czy to sa iwlosy ndyjskie bo po 1 myciu zrobila sie szopa jak po trwalej gdy wlosy ulegly zniszczeniu mimo ze uzylam maski nawilzajacej i szamponu z jedwabiem to wlosy sa dretwe moze ktoras z was miala juz podobne doswiadczenie z takim problemem i podpowie mi jak ulozyc takie wlosy w normalny skret a przedewszystkim by staly sie znow miekkie w dotyku mam je na glowie zaledwie od 5 dni i jestem rozczarowana
ja mam naturalne włosy o fakturze europejskiej-nosze je drugi miesiąc i są takie jak były na początku
włosy myje szamponem schauma nawilżającym
potem nakładam odżywke jedno minutową timotei z bambusem wygładzającą-jest chyba najlepsza (trzymam ją ok 10 min)
na koniec daje odżywke nawilżającą bez spłukiwania joanna
raz w tygodniu nakładam maseczke do włosów z avonu planet spa
-efekt niesamowity-włosy gładkie,błyszczące i lejące
-nie susze ich suszarką,a po umyciu czesze tylko jak są wilgotne

w czasie dnia do czesania włosów używam mgiełki na suche włosy z jedwabiem dove-polecam
do układania polecam fluid lub wosk w sprayu na wilgotne włosy
Stary 2006-11-22, 11:11   #810
ZAZA81
Raczkowanie

[quote=jstr24;3119856]hej dziewczyny. ktora z was wie gdzie moglabym zakupic wloski do samodzielnego zalozenia w domu? moga byc na tasmie lub metoda mikroring. z gory dziekuje za info[/quot

ja mam te włosy
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141168472

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141165752

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141164485
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fryzury i styling

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości