|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Przyczajenie
|
Dot.: przedłużanie - wasze doświadczenia
hallo!!
Orientujecie sie dziewczyny co sie stalo ze beautyshop7 ma zawieszone konto na allegro??? przymierzalam sie do zakupu wlosow a tu taka niespodzianka??.... |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Tlusta odzywka mowisz ? mhm ... a moze tak wiecej plynnego jedwabiu firmy bio silk ? Nadawal by sie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Ammbra spokojnie konto zawieszaja z roznych przyczyn . Moze pani beautyshop7 nie uiscila wplaty za allegro . Nie dostala zadnego negatywnego komentarza wiec o jakis oszustwach i machlojstwach nie ma mowy . Wydaje mi sie ze to jedynie kwestia czasu az pani beautyshop7 przeleje pieniazki na konto allegro . Swoja droga jakie wlosy chcesz zakupic ? Indyjskie europejskie ? Jak juz sfinalizujecie tranzakcje to napisz cos na temat zakupionych wlosow . Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Przyczajenie
|
z tego co widziałam to konto nie jest zawieszone tylko beautyshop7 nie wystawia teraz poprostu rzeczy. W odp. na mojego maila powiedziała że towar wystawi w poniedziałek.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Przyczajenie
|
Kleszcz 81 moze porozmawiaj z tą osoba od której wiem,ze nie warto robić zakupów u beautyshop? Jesli zamawiasz dobrej jakości taśme a dostajesz 100 cienkich srednich jakościowo pasemek to chyba juz jest dzialanie niezgodne z regulaminem allegro, ktore moze doprowadzic do zablokowania konta. Polecam kontakt z osobami,ktore juz cos kupily. A negatywne komentarze, wiadomo,ze jesli sie taki wystawi, niewazne czy czlu sznie czy nie, mozna byc pewnym,ze dostanie sie podobny. To sprawia,ze allegro jest mimo wszystko malo wiarygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Nie chce zakladam nowego watku, wiec podlacze sie z pytaniem tutaj
![]() ![]()
#788 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Kurcze sprawdzam ta uzytkowniczke i nie widze u niej zadnych negatyow . Tylko dwa neutralne komentarze i reszta same pozytywy. Ja tez sie przymierzam do kupienia u tej pani wlosow , dla porownania jakosci wlosow i by zmieszac je troche z zakupionymi juz wczesniej wlosami aby uzyskac jakis balejaz .
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
Jak poznac czy to wlos naturalny? Nic latwiejszego. Zapachu palonego wlosa naturalnego nie da sie podrobic. podpal kawalek wlosa zapalniczka. jesli to plastik zacznie sie topic i bedzie smierdziec plastikiem a wlos naruralny ma charakrerystyczny zapach.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Raczkowanie
|
Dzieki 555edyta niebawem wyproboje ten sposob.
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
Dzien tu nie zagladalam i sobie sporych zaleglosci narobilam
![]() Jesli chodzi o to jak poznac wlos syntetyczny to wczesniej juz mowilam dokladnie to samo co wlasnie 555edyta napisala - trzeba podpalic. Sprawa z beautyshop7 wyglada tak, ze nie wpisala w allegro numeru telefonu kontaktowego a jako sprzedajaca musi go miec. Znam ją osobiscie, jest moja dobra znajoma i nie raz wyratowala mnie z sytuacji gdy klientce sie spieszylo a moja hurtownia nie byla w stanie mi zalatwic na miejscu danego koloru.. kolor platynowy 613 od beautyshop7 mam nawet obecnie na glowie, bo sama mam platynowe pasemka i tylko ten kolor (a naprawde jest taki jak byc powinien - nie jest zblizony do 22) podchodzi pod nie, by nie trzeba bylo go farbowac.. jednak pasemka (jak wszystkim wiadomo) farbowane przez fryzjerke nie zawsze w kazdym miejscu wychodza o tym samym odcieniu.. i te doczepione czasem sa jasniejsze albo ciemniejsze.. wtedy stosuje szampon firmowy Rossmanna (taki jak barszcz a dobry) do platyny (taki wlasnie fioletowy ![]() Jesli chodzi o doczepienie sobie wlosow na jeden wieczor.. sama tak robie jak np zapragne miec ciemniejsze dluzsze koncowki (do 613 dokladam np kolor 2). Zakladam na ringi oczywiscie - z przodu sama, z tylu niestety musze szukac pomocy ![]() ![]() to chyba tyle chcialam powiedziec pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
teraz zamowilam wlosy u nowego uzytkownika wlosy krecone indyjskie ale mam watpliwosci czy to sa iwlosy ndyjskie bo po 1 myciu zrobila sie szopa jak po trwalej gdy wlosy ulegly zniszczeniu mimo ze uzylam maski nawilzajacej i szamponu z jedwabiem to wlosy sa dretwe moze ktoras z was miala juz podobne doswiadczenie z takim problemem i podpowie mi jak ulozyc takie wlosy w normalny skret a przedewszystkim by staly sie znow miekkie w dotyku mam je na glowie zaledwie od 5 dni i jestem rozczarowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Moje włosy 613 od Beautyshop7 są złoto-żółte, nie platynowe, ale jakość niezła. Bardzo dobry kontakt Jest to uczciwa allegrowiczka.
U BetaHair - dłuższy okres oczekiwania, kolor ładniejszy 613, ale gorszej jakości- plączą się i mają nienaturalny połysk. |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
jasie wybieram w poniedzialek w Krakowie na przedłużenie.. Aż sie boje
![]() ![]()
#802 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez jstr24 Czas edycji: 2007-03-09 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
#804 |
Raczkowanie
|
Cześc dziewczyny!!Przyznam się ,że czym więcej wątków czytam tym bardziej jestem zakręcona i już mam mętlik w głowie.........Ja też muszę zakupić włosy kręcone i znalazłam na allegro-ale pisze ,,naturalne ,, a ja już nie wiem czy to właśnie te naturalne to ,,nieprawdziwe,,??czy prawdziwe??I czemu jedna pisze ,że po 5 dniach zrobiło się siano ,a następna pisze ,że można nosić tylko 6 tygodni??A jeszcze wcześniej czytałam ,że naturalne to i pół roku można ponosić???Proszę oświećcie mnie ,bo już sie sama gubię,,,,,To co zamawiać?/Dziewczyny piszcie ,bo dostaję kręćka,,,,,,,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny,ze wstydem przyznaje ze nosze juz ponad 6 miesiecy (czarne indyjskie)plus wplecione rudawe pasemka ,ktory niegdys byly czerwone.
Wlosy powiem szczerze nie sa najgorsze.Da rade tyle przetrzymac o ile komus sie pozniej chce codzien umiejetnie maskowac sploty ,ktore sa nisko i wiszace cebulki z wlosow ,ktore wypadly. Problem jedynie taki,ze przy skorze glowy sa niechlujne no i sie placza co oczywiste ,po tak dlugim czasie. Teraz na dniach zamierzam juz kategorycznie zdjac i przedluzyc na nowo ale oczywiscie musze czekac az druga osoba bedzie miala wystarczajaco czasu aby sie za to zabrac. |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez jstr24 Czas edycji: 2007-03-09 o 09:36 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
ja na allegro kupiłam włosy naturalne na taśmach(na klipsach) i jestem bardzo zadowolona
nosze je już dwa miesiące i kompletnie nic się z nimi nie dzieje,trzeba tylko o nie odpowiednio dbać,a w dodatku moje własne włosy podrosły i odżyły kupowałam u pani danusiek5,ale teraz sprzedaje pod innym nickiem http://aukcja.onet.pl/show_user_auct...hp?uid=6004761 polecam ją bo to super babeczka,szybko odpowiada na e-maile i służy pomocą przy zakładaniu |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
włosy myje szamponem schauma nawilżającym potem nakładam odżywke jedno minutową timotei z bambusem wygładzającą-jest chyba najlepsza (trzymam ją ok 10 min) na koniec daje odżywke nawilżającą bez spłukiwania joanna raz w tygodniu nakładam maseczke do włosów z avonu planet spa -efekt niesamowity-włosy gładkie,błyszczące i lejące -nie susze ich suszarką,a po umyciu czesze tylko jak są wilgotne w czasie dnia do czesania włosów używam mgiełki na suche włosy z jedwabiem dove-polecam ![]() do układania polecam fluid lub wosk w sprayu na wilgotne włosy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
[quote=jstr24;3119856]hej dziewczyny. ktora z was wie gdzie moglabym zakupic wloski do samodzielnego zalozenia w domu? moga byc na tasmie lub metoda mikroring. z gory dziekuje za info[/quot
ja mam te włosy ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141168472 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141165752 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=141164485 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.