|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 527
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Jedno starcza ladnie... Myslalam poczatkowo o dwoch, ale bylo brak funduszu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 929
|
Uzywala ktoras z Was szamponu Palette czekoladowy br±z? Jak wrazenia? jak dotad farbowalam sie Castingiem mrozny kasztan ale ostatnio nie moglam w sklepie znalezc i kupilam wlasnie Palette. Po tym co przeczytalam na KWC boje sie ze mi wyjdzie jakis czarny :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Copy, mia³am okazjê u¿yæ tegó¿ wynalazku, bo jako¶ farb siê bojê... Powiem Ci, ¿e by³am zdziwiona, ¿e jaki¶ taki ciemny strasznie kolor wychodzi. Mo¿e czerñ to za du¿o powiedziane, ale do¶æ mocny br±z bêdzie dobrym okre¶leniem. Mnie tam siê jednak podoba³o
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
A ja u¿y³am dzi¶ szamponetki palette ¶redni br±z i jestem bardzo zadowolona. kolor dok³adnie taki sam jak na opakowaniu. Mam nadziejê, ¿e znajdê szampon na 24 mycia palette o tym samym odcieniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 901
|
Palette czekoladowy br±z wychodzi mega ciemny.
Zrobi³am sobie 2 razy i do tej pory nie moge sie pozbyc czarnych koncówek. |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pyra masz super naturalny kolor i zadbane w³oski - zazdroszczê ![]() Cytat:
podpisujê siê pod tym! Zreszt± u mnie bez wzglêdu czy u¿ywam jasnego br±zu Palette, ciemnego br±zu Palette, z³otego br±zu Palette czy orzechowego br±zu Palette i tak wychodzi...czarny. Dla mnie ta farba to koszmar. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Ha, wlasnie siedze z farba na glowie. Ciekawe co z tego wyjdzie, mam nadzieje ze mimo wszystko nie czern
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 854
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Ufff... brazowy
![]() A ze nie schodzi to w sumie nie problem, i tak zamierzam sie przerzucic na trwala koloryzacje. Casting tez sie do konca nie zmywal... |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 286
|
dzisiaj jjestem po farbowaniu w³osów farb± loreal casting creme gloss kolor 400 br±z(choæ to w sumie szampon koloryzuj±cy)zmy³am farbe,wysuszy³am w³osy i troche sie wkurzy³am bo wyszed³ mi kolor prawie czarny-mo¿e sie zmyje za pare myæ?Z drugiej strony jestem w szoku bo nigdy nie mia³am tak b³yszcz±cych i delikatnych w³osów po ¿adnej innej farbie
![]()
#792 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 797
|
Mogê powiedzieæ,¿e Wella ma super kolor to Drzewo Hebanowe ale podobno adna rewelacja ta farba ale kolor SUPER.Widzê ¿e te farby z pallety wychodz± bardzo ciemne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 527
|
No faktycznie czarne wyszly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 599
|
ZAZA81- ladnie ci w nich- pasuja Ci
![]()
#795 |
Zakorzenienie
|
Zmyja sie spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 286
|
dziêkuje,dziêkuje
![]() zawsze mia³am taki ciemny br±zik,który po paru myciach przechodzi³ w ciemny orzeszek ![]() w³osy myje codziennie wiêc my¶le ¿e za kilkana¶cie dni wyjdzie taki kolorek jak chcia³am ![]()
#797 |
Zakorzenienie
|
Zaza ciemne Ci wysz³y to fakt, ale kruczoczarne na szczescie nie sa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 695
|
Farbowa³am w³osy l'orealem excellence creme kasztanem popielato - mahoniowym z serii aksamitne kasztany i efekt jest super - kolor wyszed³ przepiêkny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
eh...jaki¶ czas temu postanowi³y¶my z przyjació³k± 'co¶ w sobie zmieniæ' i tak z jasnego blondu (nasze naturalne w³oski) ja posz³am w ciemny br±z a ona w rudzielca :P moja farba to Garnier Color Naturals 4 Br±z. mogê poleciæ, w³osy miêkkie, l¶ni±ce...jedyny minus to to, ¿e farba siê 'spiera' i to w do¶æ szybkim tempie
![]() ![]() sorry za zdjêcia/pozy/jako¶æ itp, ale bawi³ysmy siê przednio i niezbyt przyk³ada³ysmy siê do zdjêæ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Dziewczyny, a co s±dzicie o br±zach Marion Maribell szamponów koloryz. do 24 myæ, które s± tak zachwalane na KWC? Przymierzam siê do niego, ale jest trudno dostêpny i nie wiem, czy warto siê fatygowaæ. Wiem, ¿e zachwala siê b³ysk w³osów po tych szamponach,ale co z kolorami, czy s± naturalne?Zale¿y mi na kolorach pokazanych poni¿ej, ale na razie nie chcê trwa³ej zmiany. Czy która¶ z was u¿ywa³a tych szamponów? Czy pokryje on ¿ó³to-rudo-ciemny blond nieudany eksperyment na moich w³osach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 33
|
kochane Wiza¿anki, co zrobiæ ¿eby kolor siê nie spiera³? farbowa³am ok. 3 tyg. temu w³osy, mia³y ³adny naturalny kolor i znowu siê kolor wyp³uka³ siê
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 897
|
Cytat:
![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraci³a, najbardziej ¿al jej by³o rozumu... Gdzie¶tam czeka na ni± Ksi±¿e w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedy¶ j± znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 854
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Zafarbowa³am po raz kolejny na rozswietlajacy braz z brillance asian look.
Dla mniejest extra bo nie daje czarnego odcienia, oczywiscie jest raczej kasztanowy, ale nie czarny!!!!!!! Kto nie lubi reflexu rudosci niestety niepolecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Oto mój efekt po BRILLANCE 854 ¶wietlisty br±z
![]() fot.1 w cieniu fot.2 w s³oneczku |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 797
|
![]()
Kurde te wszystkie br±zy maj± odcienie rudo¶ci lub czerwieni,fffuuu.Nie ³adnie....A na kolory tych wszystkich Gwiazd nie ma co patrzeæ bo one to maj± najdro¿szysz fryzjerów ¶wiata....
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie br±zy czesto albo maja rudawa po¶wiate od pocz±tku albo spieraja sie na rudo.
No ale taki ciep³y kolor ma to poprostu do siebie. Mi toakurat nie przeszkasza, a wrecz bardzo podoba ![]() Mysle ze mozna uniknac czerwonych refleksów robiac jakies ciemne blondy, mo i zawsze na czarno mozesz poprawic jak schrzani sie braz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 972
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
Mam wlosy pomalowane Castingiem, ciemny braz, z ktorego jestem bardzo zadowolona, nawet jak sie zmywa, to pozostaje fajny odcien na wlosach. Chcialabym do tego koloru ( ciemny braz ) dorzucic troche pasemek, ale zadne rudosci i blondy nie wchodza w gre. Czerwone juz mialam, pare lat temu, teraz chyba juz sie takich nie nosi? Problem w tym, ze nie pasuja mi cieple kolorki rdzy. Pamietam, ze kiedys mialam na glowie rubin henny i ten odcien mi pasowal. ( pamietacie ta zielona pape, ktora trzymalo sie 3 godziny na wlosach? Ale jaki kolor wychoszil!) Poradzcie mi jakis kolorek na pasemka, z nazwa firmy oczywiscie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.