|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy zapisałabyś się do Klubu Recenzentki? | |||
| tak, zapisałbym się do Klubu Recenzentki |
|
1 221 | 92,71% |
| nie, nie zapisałabym się do Klubu Recenzentki |
|
96 | 7,29% |
| Głosujący: 1317. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KLUB RECENZENTKI - nowy pomysł
Cytat:
Akurat to oceniam pozytywnie byle nie na siłę.Szczerze mówiąc, to nawet niekoniecznie ilość postów na forum musi mówić o zaangażowaniu, ale ilość recenzji już może. I tutaj zastanawiam się dlaczego tak bardzo nasilił się atak na osoby z dłuższym stażem?? Że jesteśmy bardziej zaangażowane? Że się lepiej orientujemy w tym co oferuje Wizaż? Ja muszę powiedzieć, że poczułam się trochę niesmacznie, gdy zarzucono 'weterankom', że chcą dobrze dla Wizażu i nie chcą zniszczyć tego, co wspólnym i siłami budowały od dłuższego czasu. Wiele osób nie robi tego, żeby je doceniono czy wyniesiono na piedestał! Czy to źle wspólnie zastanawiać się, jak można coś zrobić wspólnymi siłami, aby zyskać, a nie zepsuć? |
|
|
|
|
#782 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kolejny bezsensowny spór na Wizażu i znowu nagonka na "nowe" i "upasione". Ja zarejestrowałam się 2 lata temu, napisałam kilka recenzji, ale dopiero w tym roku napisałam pierwszego posta na forum. Zaproszenie do tej sondy było rozsyłane w e-mailach, więc osoby nie udzielające się na forum mogło to zaintrygować i zaciekawić. Zresztą lepiej nic nie pisać niż pisać to, co inni napisali już sto razy. Jest tu dużo takich osób, które tylko czytają, a nie piszą, bo nie mają o czym, skoro tu prawie wszystko jest.
|
|
|
|
#783 |
|
Przyczajenie
|
Mile Panie .Czytam wasze wypowiedzi i po raz enty dochodze do wniosku ze trudno jest pracowac z kobietami. Mialam przyjemnosc pracowac z 50 mezczyznami i pracowalo mi sie bardzo fajnie, pracowalam z nimi 20 lat , nastepnie (nie z mojego wyboru) pracowalam z 11 kobietami - no niestety ale moja opinie jest taka trudno z wami pracowac- i nie daj Boze prowadzic jakas dyskusje - jestescie niemozliwe- jestescie zazarte ,zawistne itp. Sama jestem kobieta i jest mi wstyd za was wszysktkie . Z pozdrowieniami "Leszek"
|
|
|
|
#784 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() EOT i tyle.
|
|
#785 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, po co te wszystkie przepychanki słowne – kto się zasłużył, kto w jakim celu zarejestrował…
Też jestem nową osobą na forum, jednak nie skusiły mnie darmowe próbki kosmetyków, a Wasze porady i zdjęcia prac, do których nie miałam dostępu jako osoba niezarejestrowana. Nie piszę tego jednak po to, aby się komukolwiek tłumaczyć, ale po to, że najważniejsza jest wzajemna życzliwość i pomoc. Cieszmy się, że powstało to forum i rozbudowujmy je własnymi siłami!PS. Zwróćcie też uwagę, że osoby, które nie mają stałego dostępu do netu, mogą nie wygenerować dużej ilości postów i nie będzie to zależało od ich dobrej woli. ![]() BSDiS!
|
|
|
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
Super pomysł jestem chętna
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
genialny pomysł!Ja chętnie zostane renzenzentka
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
Jest temat-są opinie.To po co się sprzeczać?
|
|
|
|
#790 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też jestem tu od niedawna bo od niedawna mam internet w domciu i niedawno znalazłam tą stronkę ale nie żeruje i nie błagam żeby otrzymać te próbki poprostu wyrażam swoje zdanie na ten temat !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajny pomysl
|
|
|
|
#792 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie!
Ja, jako maniaczka wszelkich nowości jestem jak najbardziej za.Zwłaszcza w tej ''starszej'' kategorii.Serdecznie pozdrawiam! |
|
|
|
#793 |
|
Przyczajenie
|
Jestem jak najbardziej ZA!!!
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
ja też jestem za!!
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze to fajny pomysl i moze sie sprawdzic. Ja z natury jestem taka osoba, ze najppierw sie napale a potem czegos nie dokanczam wiec dla dobra sprawy nie podjelabym sie tego. Do tego obecnie bardzo malo mam czasu i chodze wykonczona, ale mysle i sonda to pokazuje, ze wiele Dziewczyn bardzo chetnie. Jest to zarówno fajna zabawa, jakas szansa na spelnienie sie i mozliwosc uzywania kosmetyków za free.
Jestem ZA
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Ja też ZA!!! Jak najbardziej! Ilu "wtop" każda z nas uniknęłaby, gdyby mogła wypróbować dany produkt wcześniej...
|
|
|
|
#797 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to raczej musiałabyś ich mieć z 50 np. a tylu raczej nie dostanieszw KR
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
|
Tak uwazam, ze to dobry pomysl. Jestem chetna i gotowa do testowania...
|
|
#800 |
|
Nie depcze krokusów
|
Myślę, że nie będą rozdawać całych opakowań za darmo, tylko tyle żeby starczyło np. na miesiąc.
|
|
|
|
#801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i tak ta Pani powinna sie cieszyc ze nei dostała minusow za wypowiedz ![]() he he... a tak wogole to jakies zmiany tutaj powstały czy poprostu dalej toczy sie tylko rozmowa?? pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() he eh pozdrawiam
|
|
|
|
|
#803 |
|
Nie depcze krokusów
|
Wystarczy zaopatrzyć w odpowiednią ilość próbek lub mniejsze opakowanie.
|
|
|
|
#804 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zresztą ja bym do takiej akcji wybrała tylko te osoby, które mają dużo wyczerpujących, dobrze zredagowanych recenzji i wyważoną opinię.
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym spełnieniem chodzi mi o to, że wyrażanie opinii, na której będą się mogły opierać inne kobiety może dawać poczucie satysfakcji, spełnienia. Poczucie, że można coś zrobić. A co do ilości próbek to wydaje mi się, że żeby zauważyć działanie danego specyfiku to jednak troche trzeba go użyć. Zresztą jakby nie patrzeć to zmniejsza się ryzyko kupienia kosmetyku, który byłby porażką i wywaleniem pięniędzy w błoto Pozdrawiam
|
|
#806 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Jak widzę większość jest ZA. Dziękuję bardzo, to bardzo ważna dla mnie wskazówka.
Rozpoczęłam już rozmowy z pierwszymi firmami i są ogólnie bardzo zainteresowani. Dla nich jednak największy problem stanowi sama organizacja wysyłki w ich firmie. Teraz toczą się dalsze rozmowy, decyzje na szczeblach ![]() Pożyjemy, zobaczymy. Na razie ten wątek zamykam, bo już w tym momencie jest to raczej swoista licytacja kto lepszy a kto gorszy, kto ma większe zasługi itp...Dla wizażu i tej całej akcji każdy głos jest bezcenny Na pewno stworzymy zasady działania Klubu Recenzentki i określimy pewne reguły. Na pewno będzie jeszcze nie raz okazja żeby przedyskutowac pewne kwestie. Na razie Wszystkim pięknie dziękuję za oddany głos i udział w dyskusji |
|
|
|
#807 |
|
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Kochani
![]() Bardzo mi przykro, ale na razie muszę odwołać akcję Klub Recenzentek. Przyczyn jest kilka, ale te dwie zasadnicze na razie mnie zniechęcają. - po pierwsze, firmy oczekują rozbudowanego softu, który będzie obsługiwał ich programy ankieterskie. Czyli nic za darmo. Owszem, będą próbki, ale... I tu jest lista życzeń jakie musimy spełnić ( najczęściej ankiety, gdzie każda firma ma inne oczekiwania, obsługa techniczna i logistyczna). Jeśli chodzi o obsługę techniczną i logistyczną to jest do wykonania, tak program, który będzie spełniał ich oczekiwania – NIE. - po drugie. Jest mile widziane, żeby recenzje na podstawie próbek były zintegrowane z KWC. A o tym już dyskutowaliśmy i przyznałam Wam rację, że to może obniżyć jakość KWC. Dlatego bardzo Was przepraszam, ale na razie nie możemy zrealizować tego pomysłu. Zawieszamy tę akcję. ![]() PS. ten wątek zamykam, bo jest strasznie rozbudowany, ale na forum technicznym jest jeden otwarty |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

Akurat to oceniam pozytywnie
byle nie na siłę.
jestem również