Mamy wrześniowe 2018 ❤ - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-01-25, 20:09   #781
Polinezyjka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrześniowe 2018 ❤

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Polinezyjka trochę się w pracy już uspokoiłam, wysłałam do meza kontrolnego sms-a żeby sprawdzić stan jego nerwów, ale jak gdyby nigdy nic, więc zrozumiał. Ewidentnie szukam zaczepki jutro jak odespie nockę to chyba nawet nie wstanę tylko się będę kisic i oglądać serial

Ej laski spoko z tą rymowanka hahaha tak tylko rzuciłam

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Hehehe pajka założysz jeden wątek to możesz popłynąć z wyobraźnia

A to naprawdę hormony Ci szaleją nie chce sobie wyobrażać co będziesz miała po porodzie - wtedy zalewa hormonami , ja codziennie płakałam jedząc kolacje - tak dwa tygodnie

Zreszta w pierwszej ciąży byłam płaczek, po tez . Na ten moment nie wyczuwam czy będzie podobnie :P

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 20:13   #782
gilmoregirl92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mart_Ko Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy też macie problem z cerą?? ja miewałam pryszcze przed @ ale teraz to się jakiś wysyp zrobił słyszałam, że w ciąży się ma ładną cerę ale mnie to chyba nie dotyczy

U mnie jest tragedia z cerą :P Przed ciążą była dużo lepsza, teraz wolę nie patrzeć na siebie w lustrze. Stare porzekadło głosi, że to dziewczynki odbierają mamie urodę heh

Czekamy na Natalkę (TP 29.08.2018) <3
gilmoregirl92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 20:16   #783
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polinezyjka Pokaż wiadomość
Hehehe pajka założysz jeden wątek to możesz popłynąć z wyobraźnia

A to naprawdę hormony Ci szaleją nie chce sobie wyobrażać co będziesz miała po porodzie - wtedy zalewa hormonami , ja codziennie płakałam jedząc kolacje - tak dwa tygodnie

Zreszta w pierwszej ciąży byłam płaczek, po tez . Na ten moment nie wyczuwam czy będzie podobnie

Haha mój wątek będzie miał pełno obrazków kolorów i rymowanek 😂 psycholka 😂
Mnie też nachodzą takie fale łzawe 😧 ale się przyzwyczaiłam bo przy znp mam to samo 😀 reklama, piosenka, krzywe spojrzenie, mleko się skończyło, puder się rozsypał, mąż nie zapytał jak się czuje... 😁 Tak, jestem potworem 😈

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez gilmoregirl92 Pokaż wiadomość
U mnie jest tragedia z cerą Przed ciążą była dużo lepsza, teraz wolę nie patrzeć na siebie w lustrze. Stare porzekadło głosi, że to dziewczynki odbierają mamie urodę heh

Haha coś o tym słyszałam, ale córko, oddaj matce jeszcze na chwilę tą buźkę 😂

pajka03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 20:37   #784
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie jest tragedia z cerą :P Przed ciążą była dużo lepsza, teraz wolę nie patrzeć na siebie w lustrze. Stare porzekadło głosi, że to dziewczynki odbierają mamie urodę heh

Nie cierpię zabobonów - ja wyglądałam pięknie w ciąży z Sara obalam ten głupi mit

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Kiedyś jeszcze na grupie gdzie jest dużo mam babka zadała pytanie jak wyglądały dziewczyny w ciążach i czy ich ciąże były takie same czy inne i jakiej płci maja dzieci - totalny brak jakiegoś schematu, to czysto zależne od danej osoby a nie od zabobonów
Kiedyś nie było usg to sobie baby wymyślały ze jak brzuch taki to chłopiec jak taki to dziewczynka jak ładnie się wyglada to chłopak i inne bzdury , mnie strasznie denerwują takie głupie zabobony i wierzenia bo nie maja nic wspólnego z rzeczywistością - to ze pasuje do paru osób nie oznacza reguły .

21 tc córeczka
Stary 2018-01-25, 20:42   #785
gilmoregirl92
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie cierpię zabobonów - ja wyglądałam pięknie w ciąży z Sara obalam ten głupi mit

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Kiedyś jeszcze na grupie gdzie jest dużo mam babka zadała pytanie jak wyglądały dziewczyny w ciążach i czy ich ciąże były takie same czy inne i jakiej płci maja dzieci - totalny brak jakiegoś schematu, to czysto zależne od danej osoby a nie od zabobonów
Kiedyś nie było usg to sobie baby wymyślały ze jak brzuch taki to chłopiec jak taki to dziewczynka jak ładnie się wyglada to chłopak i inne bzdury , mnie strasznie denerwują takie głupie zabobony i wierzenia bo nie maja nic wspólnego z rzeczywistością - to ze pasuje do paru osób nie oznacza reguły .

To tylko taki żart był

Stary 2018-01-25, 20:55   #786
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
To tylko taki żart był

Hehe wybacz na forum nie umie wyczuć - mam po prostu uraz takie cuda mi wmawiać próbowali ze Jesu

Najlepsze : jak dziecku wyrosną najpierw górne żeby to umrze ...
babcia męża podobno pół roku płakała ze jej syn umrze (wujek ma się dobrze ) bo kogoś tam ze wsi dziecko zmarło i to przez zęby bo wyszły z gory najpierw.
Ale No - duuuzo tego jest będziemy pewnie tu zbierać perełki w trakcie tych 9 miesięcy i potem

21 tc córeczka
Stary 2018-01-25, 20:56   #787
Mart_Ko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pajka03 Pokaż wiadomość
Mnie też i niestety nie tyczy się to tylko twarzy... Wczoraj na piersi wylukalam gigantycznego pryszcza szyja, żuchwa... Jak dojrzewałam to tylu nie miałam

Cytat:

Pajka,Rita i Glimoregirl niestety pocierpimy sobie wspólnie, ja mam na brodzie tak ogromnego podskórnego bąbla że boli mnie nawet jak szczęką ruszam ale dla pięknego bobasa warto

Chociaż jak czytam o wymiotach od innych dziewczyn (współczuje) to już wolę chyba te pryszcze bo to można zamalować. Ja jak na razie oprócz napuchniętych piersi i pobolewania od czasu do czasu w jajnikach i podbrzuszu na nic innego się nie skarżę. No może czasem czuje, że tak mi trochę słabiej i kilka razy w głowie mi się zakręciło.

Polinezyjka - dzięki za rady - muszę w takim razie ogarnąć może u mnie w okolicy też mają jakieś ćwiczenia dla mam.

Co do płaczu... to wczoraj przepłakałam 2 stacje metra - dlaczego? a bo tak ! serio naprawdę nie wiem dlaczego... po prostu mi się chciało :P
Mart_Ko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-01-25, 21:03   #788
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Smiesza mnie te nasze powody do placzu z odpowiedzia przedszkolaka: czemu? BO TAK. Dopóki nie bylam w ciazy, myslalam ze babki.sobie to wymyslaja:p

A moja cera od 2 tyg jest jeszcze bardziej przesuszona, zwłaszcza na czole, przy nosie.. tragedia. Jutro ide zapisac sie na wosk na brwi, brode i moze sie odwaze na okolice bikini. Czuje sie gruba, brzydka i zarosnieta.

kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 21:08   #789
drocia
Zakorzenienie

Mnie tez wysypalo nie moge tego zbytnio zamalowac, bo kazdy podklad mnie zapycha i moge uzywac tylko okazyjnie. A sam puder zupelnie nie daje rady
A i odkrylam czemy cycki przestaly mnie bolec w ciagu ostatniego roku zeszlam z rozmiaru c na b no i tak sobie smetnie wisialy w starszych stanikach... A teraz te starsze sa w sam raz. Skora pewnie nie zdazyla sie az tak skurczyc, wiec poki co nie ma sie co rozciagac

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 21:18   #790
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Mnie tez wysypalo nie moge tego zbytnio zamalowac, bo kazdy podklad mnie zapycha i moge uzywac tylko okazyjnie. A sam puder zupelnie nie daje rady
A i odkrylam czemy cycki przestaly mnie bolec w ciagu ostatniego roku zeszlam z rozmiaru c na b no i tak sobie smetnie wisialy w starszych stanikach... A teraz te starsze sa w sam raz. Skora pewnie nie zdazyla sie az tak skurczyc, wiec poki co nie ma sie co rozciagac

PS: mój telefon lepiej wie co autor tego posta miał na myśli, niż wiem to ja...
Heheh to gratuluje większego biustu ❤️

Cytat:
Pajka,Rita i Glimoregirl niestety pocierpimy sobie wspólnie, ja mam na brodzie tak ogromnego podskórnego bąbla że boli mnie nawet jak szczęką ruszam ale dla pięknego bobasa warto

Chociaż jak czytam o wymiotach od innych dziewczyn (współczuje) to już wolę chyba te pryszcze bo to można zamalować. Ja jak na razie oprócz napuchniętych piersi i pobolewania od czasu do czasu w jajnikach i podbrzuszu na nic innego się nie skarżę. No może czasem czuje, że tak mi trochę słabiej i kilka razy w głowie mi się zakręciło.

Polinezyjka - dzięki za rady - muszę w takim razie ogarnąć może u mnie w okolicy też mają jakieś ćwiczenia dla mam.

Co do płaczu... to wczoraj przepłakałam 2 stacje metra - dlaczego? a bo tak ! serio naprawdę nie wiem dlaczego... po prostu mi się chciało :P

Hahah jesteś boska ludzie widzieli ? ja tylko raz płakałam tak wiecie tak zamówiłam się płaczem w połowie ciszy albo końcówce bo mnie kobieta ustąpiła miejsca w tramwaju (ja zawsze płakałam jak mi ktoś ustąpił miejsca czy to w rossmanie czy w autobusie ) i jeszcze zapytała jak się czuje i który miesiąc - No to ja w ryk taki totalny - ludzie patrzą , ona panika ze ciężarna tak ryczy i coś mi się stało a ja oczywiście ze wzruszenia ryczałam :/ taaaaki wstyd ze wysiadałam na kolejnym przystanku ;P

Boz oby w tej ciąży nie płakało mi się z tych głupich powodów

21 tc córeczka
Stary 2018-01-25, 21:22   #791
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe wybacz na forum nie umie wyczuć - mam po prostu uraz takie cuda mi wmawiać próbowali ze Jesu

Najlepsze : jak dziecku wyrosną najpierw górne żeby to umrze ...
babcia męża podobno pół roku płakała ze jej syn umrze (wujek ma się dobrze ) bo kogoś tam ze wsi dziecko zmarło i to przez zęby bo wyszły z gory najpierw.
Ale No - duuuzo tego jest będziemy pewnie tu zbierać perełki w trakcie tych 9 miesięcy i potem

A jak będziesz miała zgagę to dziecko będzie miało bujne włosy 😂 nasluchalam się i ja, tyle cudów że szok 😁

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-01-25, 21:29   #792
Mart_Ko
Raczkowanie

Cytat:
Heheh to gratuluje większego biustu ❤️

Hahah jesteś boska ludzie widzieli ? ja tylko raz płakałam tak wiecie tak zamówiłam się płaczem w połowie ciszy albo końcówce bo mnie kobieta ustąpiła miejsca w tramwaju (ja zawsze płakałam jak mi ktoś ustąpił miejsca czy to w rossmanie czy w autobusie ) i jeszcze zapytała jak się czuje i który miesiąc - No to ja w ryk taki totalny - ludzie patrzą , ona panika ze ciężarna tak ryczy i coś mi się stało a ja oczywiście ze wzruszenia ryczałam :/ taaaaki wstyd ze wysiadałam na kolejnym przystanku ;P

Boz oby w tej ciąży nie płakało mi się z tych głupich powodów

Tak haha w sensie patrzyłam się w szybę żeby trochę się "ukryć" ale nie wiem co sobie mogli pomyśleć o mnie :P i to wiesz nie że cichy płacz tylko normalnie rozpacz taka xD... ale widzę że Ty podobne do mnie akcje przechodziłaś haha bo już się zastanawiałam czy to ciąża czy może już problemy z głową :P może mi to przejdzie pocieszyłaś mnie
Mart_Ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 22:07   #793
gisele
Przyczajenie

Cześć dziewczyny chciałabym do Was dołączyć jeśli można

według moich obliczeń jestem w 5 tyg ciąży, wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień więc zobaczymy czy o dużo się pomyliłam Jestem mamą niespełna rocznej rozrabiary więc można powiedzieć że wszystkie wspomnienia z poprzedniej ciąży mam na świeżo Aktualnie wszystko jest podobne do pierwszej ciąży, czuje się bardzo dobrze czasem tylko brakuje mi tchu. Nie mam żadnych zachcianek wręcz przeciwnie jakoś do jedzenia mnie nie ciągnie i mam nadzieję że tak zostanie bo w pierwszej ciąży poszalalam i przytylam 20kg.

Teraz tylko muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać do tej pierwszej wizyty ))
gisele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-25, 22:11   #794
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gisele Pokaż wiadomość

według moich obliczeń jestem w 5 tyg ciąży, wizytę u ginekologa mam dopiero za tydzień więc zobaczymy czy o dużo się pomyliłam Jestem mamą niespełna rocznej rozrabiary więc można powiedzieć że wszystkie wspomnienia z poprzedniej ciąży mam na świeżo Aktualnie wszystko jest podobne do pierwszej ciąży, czuje się bardzo dobrze czasem tylko brakuje mi tchu. Nie mam żadnych zachcianek wręcz przeciwnie jakoś do jedzenia mnie nie ciągnie i mam nadzieję że tak zostanie bo w pierwszej ciąży poszalalam i przytylam 20kg.

Hej, hej
O super, że jest z nami mamusia na świeżo zleci migiem ten tydzień

Stary 2018-01-26, 05:20   #795
izk_a
Zakorzenienie

Hej

Mnie wymioty omijają póki co dużym łukiem, ale chyba zamiast tego wybrało drugą stronę

izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 06:03   #796
kruella_de_mon
Zakorzenienie

Moj zoladek mial dzis swoje humory i tak w nocy krecil i krecil...a teraz czuje że burczy mi w brzuchu.

Dzis pierwsze podejscie do cwiczen na posladki:p

kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 06:12   #797
gilmoregirl92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
Hej

Mnie wymioty omijają póki co dużym łukiem, ale chyba zamiast tego wybrało drugą stronę

U mnie dzisiaj początek 10tc i nadal nudności brak Za to zaparcia na porządku dziennym

Stary 2018-01-26, 06:20   #798
rita_k
Zadomowienie

Cytat:
U mnie dzisiaj początek 10tc i nadal nudności brak Za to zaparcia na porządku dziennym

Moze Ci tak zostanie. Niektórym sie to udaje. Ja mialam do tej pory dosc małe. Kilka razy musialam sie polozyc. Poprzednio też nie mialam więc mam nadzieje że tak mam po prostu

rita_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 06:37   #799
pajka03
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

I mnie i jedno i drugie od rana
Cytat:
Napisane przez kruella_de_mon Pokaż wiadomość
Moj zoladek mial dzis swoje humory i tak w nocy krecil i krecil...a teraz czuje że burczy mi w brzuchu.

Dzis pierwsze podejscie do cwiczen na posladki:p

Łączę się w bólu powodzenia w ćwiczeniach!

Ja czekam właśnie na badanie krwi i zaraz do domciu spać bo nocka dała mi w kość po 13 wyniki bety, mam nadzieję, że będzie ogromna

Dodzwonilam się do gina, 16 luty wizyta, można zapisać w naszym kalendarium ktoś tez musi tyle czekać?

Edytowane przez pajka03
Czas edycji: 2018-01-26 o 07:03 Powód: No
Stary 2018-01-26, 07:23   #800
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XdMalgorzataxd Pokaż wiadomość
Babeczki, a jak u Was z aktywnością, sportem? Robicie coś? Ja po rzuceniu palenia ćwiczyłam skalpel, teraz nie chcę przerywać, przynajmniej do połowy ciąży, potem juz tylko ćwiczenia dla ciężarnych. Lubię to, poprawia mi nastrój, tym bardziej, ze apetyt dopisuje.

Przed ciąża byłam bardzo aktywna, teraz nie mam siły, jestem bon stop zmęczona może w II trym zrobię jakieś ćwiczenia z Ewą Ch dla kobiet w ciąży).

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Heledore Pokaż wiadomość
Małgorzata skalpel to lekkie ćwiczenia ale mimo wszystko wstrzymalabym się do wizyty u gina.

Dokładnie, w pierwszym trymestrze trzeba szczególnie uważać.

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
może że mięta ma właściwości chłodzące?
A coś z jedzenia, czego nie można? poza serami pleśniowymi, ale tych i tak niecierpie z wzajemnością
Surowych ryb a sery plesniowe, jeśli są z mleka pasteryzowsnego (a w większości są), to można

Stary 2018-01-26, 07:56   #801
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak haha w sensie patrzyłam się w szybę żeby trochę się "ukryć" ale nie wiem co sobie mogli pomyśleć o mnie :P i to wiesz nie że cichy płacz tylko normalnie rozpacz taka xD... ale widzę że Ty podobne do mnie akcje przechodziłaś haha bo już się zastanawiałam czy to ciąża czy może już problemy z głową :P może mi to przejdzie pocieszyłaś mnie
Heheh przejdzie przejdzie ! Ale jak będziesz karmić to hormony dalej będą i mi dalej czasem sie dziwne płacze robiły
Ale opisuj swoje przygody to takie słodkie jest hehe

Cytat:
Hej

Ojej masz biegunke ? Ale nie żadna jelitówką ?

Cytat:
Napisane przez gisele Pokaż wiadomość

Hejo witaj jak coreczka ma na imię ? i kiedy ma roczek ?

Ćwiczenia
Wiecie ze na żadne zajęcia nie przyjmują do końca 1 trym - zalecane jest nie ćwiczyć w 1 trym chyba ze się regularnie trenowalo przed ciąża to można kontynuować tylko lżej
Ale jesli nie ćwiczyłam to teraz nie jest dobry czas na to

21 tc córeczka
Stary 2018-01-26, 08:02   #802
Neira
Raczkowanie

Gisele, witaj

Pajka, mamy ten sam termin wizyty
Neira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 08:11   #803
izk_a
Zakorzenienie

Polinezyjka, jelitowka to nie jest.. najtrudniejsze mam poranki.. później w ciągu dnia trochę lepiej, a w kolejny ranek znowu

izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-01-26, 08:13   #804
Aretse_S
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neira Pokaż wiadomość
Gisele, witaj

Pajka, mamy ten sam termin wizyty
Moja jest 12.02 wiec ciut przed Wami

Mart, Poli - no pieknie, jak widzialam babke placzaca na ulicy to zawsze myslalam, ze pwnie jakas straszna tragedia ja spotkala, a tu prosze, moze po prostu byla w ciazy

gisele - hej! Gratulacje

Co do cwiczesn, to ja duzo biegalam przed ciażą i jeżdzę konno, ale mialam mniej wiecej poltora miesieczna przerwe (swieta, młyn w pracy) i pyk, jestem w ciazy.. wiec postanowilam poki co dac sobie spokoj z ćwiczeniami. Chodzę na spacery i musi poki co starczyc. Moze się potem na jogę zapiszę, bo to czuję, że może być przyjemne

A powiem Wam, ze sie dzis ostro przestraszylam - wstalam rano i mialam taki skurcz w podbrzuszu, ze myslalam, ze to koniec.. trafialy sie Wam takie mocne 'pociagniecia' w macicy?
Aretse_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 08:19   #805
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Sarahxoxo - dopiszesz wizyty ? Moje : 09.02 - pierwsza wizyta . 8tc

Moja 01.02 druga wizyta

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny czy wy też macie problem z cerą?? ja miewałam pryszcze przed @ ale teraz to się jakiś wysyp zrobił słyszałam, że w ciąży się ma ładną cerę ale mnie to chyba nie dotyczy
Taaak, mam wypryski

Stary 2018-01-26, 08:24   #806
gilmoregirl92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aretse_S Pokaż wiadomość

Mart, Poli - no pieknie, jak widzialam babke placzaca na ulicy to zawsze myslalam, ze pwnie jakas straszna tragedia ja spotkala, a tu prosze, moze po prostu byla w ciazy

gisele - hej! Gratulacje

Co do cwiczesn, to ja duzo biegalam przed ciażą i jeżdzę konno, ale mialam mniej wiecej poltora miesieczna przerwe (swieta, młyn w pracy) i pyk, jestem w ciazy.. wiec postanowilam poki co dac sobie spokoj z ćwiczeniami. Chodzę na spacery i musi poki co starczyc. Moze się potem na jogę zapiszę, bo to czuję, że może być przyjemne

A powiem Wam, ze sie dzis ostro przestraszylam - wstalam rano i mialam taki skurcz w podbrzuszu, ze myslalam, ze to koniec.. trafialy sie Wam takie mocne 'pociagniecia' w macicy?

Ja mam praktycznie non stop bóle w macicy albo takie krótkie ostre skurcze i lekarz mówi, że to dlatego że jestem bardzo szczupła Bardziej odczuwam jak to wszystko się powiększa

Stary 2018-01-26, 08:36   #807
Polinezyjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Moja 01.02 druga wizyta

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Taaak, mam wypryski

O już druga

Cytat:
Napisane przez Aretse_S Pokaż wiadomość

gisele - hej! Gratulacje

Tak czasem złapie taki mocny

Cytat:
Polinezyjka, jelitowka to nie jest.. najtrudniejsze mam poranki.. później w ciągu dnia trochę lepiej, a w kolejny ranek znowu

Ojejciu współczuje !

21 tc córeczka
Stary 2018-01-26, 08:46   #808
Aretse_S
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam praktycznie non stop bóle w macicy albo takie krótkie ostre skurcze i lekarz mówi, że to dlatego że jestem bardzo szczupła Bardziej odczuwam jak to wszystko się powiększa

Mnie wczesniej tak 'ćmiło', a nie mialam takich skurczy ostrych.. uff.. no to dobrze. Dzięki dziewczyny (Poli tez ) !!
Aretse_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 09:37   #809
Amelka6614
Raczkowanie

Ja ćwiczyć nawet nie mogę a szkoda bo przed ciążą regularnie cwiczylam.. Moja druga wizyta jest 5.02 nie umiem sie doczekać oby mi sie tam wszystko przykleiło jak powinno dziewczyny Wy też tak macie dziwnie? Ja np. Jak popije ogórka konserwowego coca colą to mi nic nie ma ale jak sie soku jabłkowego napije to mnie mdli i mam kolejną awersje pokarmową ser żółty blee jak trawa mi smakuje :p
Amelka6614 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-01-26, 09:47   #810
XdMalgorzataxd
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amelka6614 Pokaż wiadomość
Ja ćwiczyć nawet nie mogę a szkoda bo przed ciążą regularnie cwiczylam.. Moja druga wizyta jest 5.02 nie umiem sie doczekać oby mi sie tam wszystko przykleiło jak powinno dziewczyny Wy też tak macie dziwnie? Ja np. Jak popije ogórka konserwowego coca colą to mi nic nie ma ale jak sie soku jabłkowego napije to mnie mdli i mam kolejną awersje pokarmową ser żółty blee jak trawa mi smakuje :p
Witam w klubie, na ser żółty patrzeć nie mogę, chociaż tylko ten z nabiału jadłam. Lubiana do tej pory zielona herbata smakuje jak siano fuuuj. Do tej pory słodziłam miodem, teraz mi nie smakuje.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez XdMalgorzataxd Pokaż wiadomość
Witam w klubie, na ser żółty patrzeć nie mogę, chociaż tylko ten z nabiału jadłam. Lubiana do tej pory zielona herbata smakuje jak siano fuuuj. Do tej pory słodziłam miodem, teraz mi nie smakuje.

Pocieszam się, że jak minie ta pierwsza burza hormonów to wszystko do normy wróci.

XdMalgorzataxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości