|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#781 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 3
|
Dot.: NAJLEPSZY fryzjer - BIAΧSTOK- aktualizacja
|
|
|
|
|
#782 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
Witam! ja by豉m bardzo zadowolona z upi璚ia na wesele jakie zrobi豉 mi znajoma mojej znajomej - pani Basia
nie mia豉m 瘸dnego pomys逝 na to jak sie uczesac, ale pokaza豉m jej zdj璚ie sukienki i bi簑teri i zrobi豉 mi pasuj帷e do tego pi瘯ne romantyczne upi璚ie!!! co lepsze zap豉ci豉m za to 35 z chociaz z tego co wiem ona nie pracuje w 瘸dnym salonie, fryzury robi w domu ( nie jest po fryzjerskiej szkole, nauczyla sie fachu od znajomych fryzjerek, dlatego bierze tak tanio). By這 tam kilka kolezanek u niej i ich siostry te i byly zadowolone z takich 豉dnych fryzur na wesela i komersy za taka cene ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- aha! i co do kontaktu to nie wiem czy moge podac tak publicznie, ale na priv mysle ze tak
|
|
|
|
|
#783 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Prosz podaj mi adres i telefon do pana Wojtka . W sierpniu b璠 w Bia造mstoku i potrzebuje dobrego fryzjera.
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 813
|
Cytat:
http://bialystok.szerlok.pl/oferta/f...ski-IDFXB.html Jestem po wizycie u p.Wojtka....czuje si jak nowonarodzona ![]() Pan wojtek dobra mi fryzur i kolor...super poradzi co pasuje a co nie...ju wiem ze to b璠zie m鎩 fryzjer ![]() Jestem mega zadowolona.
|
|
|
#785 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 7
|
Witam wszystkich
Id do Pana Wojtka 6 sierpnia, wtedy mam urlop. Ostatnio by豉m u Emilki, ale si zawiod豉m. . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#786 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 2
|
Dzi瘯i w sierpniu b璠 w Bia造mstoku na pewno skorzystam.
|
|
|
|
|
#787 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 10
|
Hej dziewczynki, nie wiecie mo瞠 czy ten Pan Wojtek 軼ina te na sucho, bez moczenia w這s闚? Mam bardzo zniszczone i suche wlosy, po umyciu mam straszn szop i wola豉bym 瞠by nie musia m璚zy si z ich uk豉daniem. Wiecie co na ten temat?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 392
|
A na czym Wojtek pracuje ?
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 175
|
dziewczyny tak chwalicie tego wojtka ze chyba sie do niego wybiore.czekam na pierwsza wyplate i biegne do niego niech mnie ratuje.nie moge jakos trafic do kogos kto w koncu by mnie ladnie scia. a moze ktoras z was wstawilaby fotke z fryzura badz kolorem ktory wyczarowal bo jak na razie to tylko zachwalacie a zadna sie jeszcze nie pochwalila
|
|
#790 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 8
|
|
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
To niezle, uzywam maski z tej firmy i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#792 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 23
|
Czesc dziewczyny, ja mam pytanie odno郾ie farbowania u P Wojtka, a mianowicie moje wlosy sa koloru blond, obawiam sie czy nie sa za jasne, ciezko mi to ocenic samej, chcialabym pojsc po porade do P Wojtka, tylko interesuje mnie w jaki sposob maluje blond w這sy, czy farba czy rozjasniaczem. Moze jakas blondynka malowala u niego w這sy? Jak wyszlo, i jaki odcien, oby nie zolty. Z g鏎y dzi瘯uje
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Mi si wydaje 瞠 瘸den szanuj帷y sie fryzjer nie uzywa juz rozjasniacza
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 272
|
dziewczyny, robi造軼ie mo瞠 u jakich fryzjer闚 fryzur na wesele? wybieram si w ten pi徠ek i nie wiem co zrobi z w這sami. ile p豉ci造軼ie za d逝gie?
|
|
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 849
|
Czesa豉m si dwa razy na wesele w Kameleonie u pani Asi. Trafi豉m do niej przez przypadek i za ka盥ym razem by豉m zadowolona. Fryzury trzyma造 si ca造 dzie do wesela i podczas intensywnej zabawy
ponadto by造 oryginalne a zarazem gustowne. Tylko, 瞠 s這no si za to p豉ci. Mam d逝gie i g瘰te w這sy. P豉ci豉m 160zTeraz planuj w豉sny 郵ub. Chc r闚nie czesa si w Kameleonie. Potrzebuj jednak Waszej rady. Pani Asi mam sprawdzon ale mo瞠 jest tam kto lepszy, kto specjalizuje si w upi璚iach 郵ubnych? W tym jedynym dniu chcia豉bym wygl康a wyj徠kowo
|
|
|
|
|
#796 |
|
Przyczajenie
|
Moja siostra czes豉 sie na w豉sne wesele u marzeny z kameleona, wygladala bardzo 豉dnie, tylko to by這 kilka lat temu, nie iwem jak teraz z uczeseniem u marzeny. A ja czekam na opinie klientek blondynek p Wojtka
nie wiem czy isc tylko na strzyzenie, czy zaryzykowac z kolorem
|
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Mo瞠 kto by doda zdj璚ie w這s闚 kt鏎e "zrobi" Wojtek ?
|
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 027
|
|
|
|
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Cze嗆 Dziewczyny
ja mam chyba takie zdj璚ie, poszukam go, ale uwierzcie ze Wojtek to fantastyczny fryzjer, ja osobiscie jestem od niego uzale積iona.. obcina genialnie, ma zawsze pomys i toleruje moje fanaberie tym sposobem obcielismy mi nad uchem wlosy na chlopaka, a reszta pozostala pold逝ga, taki akcent z pazurem, ktory wyszed w toku wspolnej decyzji. uwielbiam tego faceta! idzcie bez najmniejszych watpliwo軼i koloru nie zmienia豉m, ale obcina豉m sie u niego juz trzy razy i odliczam dni do nast瘼nego pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#800 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 1
|
Dot.: Bia造stok - Salon fryzjerski MARIW
Jestem aktualnie na urlopie w Polsce i przegl康aj帷 internet natkn窸am sie na t stron. Chcia豉bym zabrac g這s w dyskusji na tekat salonu Mariw. tak si sk豉da, 瞠 na pocz徠ku tego roku, tj. 2010 mia豉m przyjemno嗆 uczestniczy w kursie fryzjerskim I stopnia prowadzonym przez Pani Iwon z tego salonu. Musz powiedziec, i wiadomo軼i kt鏎e mi przekaza豉 okaza造 sie bardzo przydatne w mojej p騧niejszej pracy. W spos鏏 bardzo praktyczny nauczy豉 mnie tego wszystkiego co jest potrzebne w pierwszej fazie wykonywania zawody fryzjera. Jest to osoba na prawd bardzo dobrze znaj帷a si na swoim zawodzie, potrafi帷a przekaza swoj olbrzymi wiedz komu kto chce tego i potrafi s逝cha.
Po uko鎍zeniu kursu w planach mia豉m wyjazd do Anglii i podj璚ie pracy. Los tak ukierunkowa mnie, i znalaz豉m zatrudnienie w zak豉dzie fryzjerskim. Na pocz徠ku wykonywa豉m tam czysto porz康kowe prace, zamiatanie, podawanie itp. Ale przez przypadek pod nieobecno嗆 w豉軼icielki wykona豉m zabieg strzy瞠nia na klientce. Okaza這 si, i zrobi豉m to tak dobrze, i ta by豉 bardzo zadowolona i rekomendowa豉 mnie w豉軼icielce salonu. Powoli zacz窸am wykonywa prace czysto fryzjerskie i aktualnie pracuj jako fryzjerka, a nie sprz徠aczka. A TO WSZYSTKO DZI艼I SZKOLENIU FRYZJERSKIEMU PRZEPROWADZONEMU PRZEZ SALON FRYZJERSKI MARIW W BIAΧMSTOKU. GOR。O POLECAM !!! |
|
|
|
|
#801 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 15
|
Cytat:
P.S Wojtek wie co robi-tak瞠 z鏊ty kolor Ci nie wyjdzie....chyba ze sama zechcesz;D |
|
|
|
|
|
#802 |
|
Przyczajenie
|
No to super um闚iam sie do P Wojtka na kolor i strzyzenie, ale dopiero na wrzesien
wspominal cos o urlopie w sierpniu, takze kolor zrobie jeszcze tam gdzie robilam do tej pory, a w polowie wrzesnia czeka mnie wizyta u p Wojtka
|
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie wrzesie pasuje idealnie, wi璚 chyba tez si um闚ie
|
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 175
|
ja sie dzisiaj umowilam do Pana Wojtka na ... 8 wrzesnia
troche czekania bedzie ale mam nadzieje ze warto.zdam relacje po wizycie
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 272
|
wiecie co na temat salonu 'jacek' na m造nowej? na tej stronie ma same dobre opinie..
http://www.fryzjerzy.pl/index.php?fr...pg_d=0&pg_u=10 |
|
|
|
|
#806 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 16
|
|
|
|
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 027
|
Tak, fotki z fryzurk mile widziane
|
|
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 297
|
Dziewczyny, a by豉 kt鏎a z Was w Salonie Bartoszewicz na Zielonych Wzg鏎zach?? jutro id i si obawiam troch
|
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 849
|
Cytat:
S康z, 瞠 jest godny polecenia
|
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.

Moja kole瞠nka by豉 w kameleonie na 軼ieciu i jest zadowolona, ale nie zna imienia osoby kt鏎a ja strzygla 

co lepsze zap豉ci豉m za to 35 z

ponadto by造 oryginalne a zarazem gustowne. Tylko, 瞠 s這no si za to p豉ci. Mam d逝gie i g瘰te w這sy. P豉ci豉m 160z