![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klub posiadaczek małych biustów!!!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Ja się od razu wpisuję do Klubu co?
![]() ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
moj TZ wczoraj stwierdzil,ze cos moje piersi ostatnio jeszcze zmalaly
![]() ahhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chcę schudnąć i pozbyć się szerokich bioder, ale chudnę również w biuście, a kiedy próbuję przytyć, by powiększyć piersi, okropny tyłek również tyje!! i tym sposobem proporcje zawsze są takie same: przy szerokim tyłku, małe piersi. :|
![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
Mnie juz od ponad miesiaca bola piersi
![]() ![]() Jutro chyba przejde sie do ginekologa zeby mnie przebadal...mam nadzieje ze to tylko hormony i piersi sobie rosna ![]()
![]() |
#786 |
Przyczajenie
|
no to i dla mnie klub
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Moj facet mowi ze sa ladne bo jedrne
![]() ![]() A inni faceci nie wiem jak reaguja...sa za male zeby zwrocili na nie uwage ![]() ![]()
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale bardzo bym chciala zeby moje piersi wrocily do stanu 'z przed' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym mogla z 3kg przytyc ![]() Jesli chodzi o biust to nie jestem plaska ale biuscik mam dosc mały ale ja nigdy naprawde nigdy o nim nie myslalam ze jest za maly wazne zeby byl jedrny zadbany i tyle a faceci naprawde takie wola a ja je bardzo lubie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mój facet zawsze odpowiada mi że wcale nie, bo są śliczne, akurat takie jak być powinny, i że kobieta wcale nie musi mieć wielkich, chociaż przyznaję że nie jesteśmy jeszcze na tyle blisko i nie widział mnie bez stanika. stąd wniosek że mężczyźni lubią taki piersi jakie mają ich dziewczyny ![]() a inni faceci to nie wiem, raczej nie zwracają uwagi na mój biust bo po prostu nie ma czego oglądać :| chociaż raz kiedyś mój kolega, opowiadał drugiemu koledze, że mam bardzo ładny kształt biustu, a ten kolega mi to powtórzył :P w głębi duszy uważam że każdy facet marzy o ładnych sporych piersiach (duże B lub C)u kobiety, chociaż większość podkreśla że nie ważne jaki rozmiar, ważne żeby były jędrne, kształtne, zadbane...
![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
Klub dla mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
noooooo właśnie, z tym tyciem i na odwrót to jest problem, zawsze zmniejsza się ten biust
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że mam się z kim integrować.... ![]()
Szłam ulica osobna... jakby nieoswojona jeszcze ze światem.. idę na pewno dalej niż wszyscy, naznaczona niebytem i tak zagłębiona w sobie jak nie bywają nawet ludzie ze śmiercią u wezgłowia... Spotykasz mnie... zjawę pośrodku tłumu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony przynajmniej faceci mówią do mnie nie do mojege biustu ![]() Ale zrobie sobie pewnie operacje, bo normalnie nie moge na siebie patrzeć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem że jestem żałosna, ale cóż poradzić... patrzę tylko z zazdrością na te piękne, DUŻE i zadbane piersi i chce mi się płakać ![]()
![]() |
![]() |
#797 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Hehe, nie no ja tez mam swoje kompleksy, min. ten maly biust, ile to ja razy obiecywalam sobie, ze zrobie operacje i powieksze sobie piersi ![]() Jednak ciagle mam mieszane uczucia; raz mysle sobie, ze jest jak jest i chce to zaakceptowac, dobrze sie z tym czuc, ze nie bede niczego zmieniac bo jesli ktos ma mnie kochac tylko za duzy biust to niewarto ![]() Jednak bywa i odwrotnie, to chyba zalezy od humoru, jak mam dobry dzien to wszystko jest OK, jak mam dola to wszystko mi przeszkadza, a moj biust szczegolnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro tak mówisz... ![]() A ja bym chciała coś mieć jednak ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
justynka87, poziomkaaa - dokonale Was rozumiem, bo kiedyś też tak myślałam. Wydawało mi się, że z małym biustem nie jestem ani kobieca ani seksowna. Okazało się, jak bardzo się myliłam... Myślałam zawsze, że żadnemu facetowi się nie spodobam, a tu niespodzianka, miałam (i mam dalej) dużo większe powodzenie niż moja kumpela z biustem D. Teraz wiem, że w życiu bym nie zrobiła sobie operacji powiększania biustu. Przecież mały jest taki wygodny i fajny! Poza tym jak kobieta tego chce, to faceci na nią lecą bez względu na to ile waży, jaki ma biust czy nogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
![]()
Nie, no widomo Elittle, ja tez bym wolala cos miec jednak
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zero pomysłów... hmm... operacja to też lipa.. kilka tygodni siup z życiorysu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Zapisuję się do klubu!
Mam prawie A, ale prawie robi duuużą różnicę ![]() Właściwie nie mam jakichś ogromnych kompleksów na tym punkcie, ale w wakacje byłam na koloniach nad morzem jako wychowawczyni i nawet niektóre 13-latki (moje kolonistki) miały większe biusty ode mnie ![]() ![]() Bardzo chciałabym miec chociaż małe B... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to co mówisz jest bardzo mądre i to sama prawda, ale jakoś nie potrafię uwierzyć w to do tego stopnia, żeby przestać przejmować się moim biustem... w dzisiejszych czasach, gdzie za kanon piękna uważana jest opalona, długonoga, piersiasta, szczupła dziewczyna i media są takim ideałem kobiecości przesycone, faceci niestety nie spojżą na inną dziewczynę... w gruncie rzeczy wcale nie przejmowałabym się tak bardzo swoimi niedoskonałościami, tylko niestety cała rzeczywistość na około, reakcje mężczyzn (często moich własnych kolegów którzy oglądają się za dziewczynami wyglądającymi jak wyżej wymienione, a nie patrzą na te normalniejsze dziewczyny, które też są na swój sposób piękne i przede wszystkim mają wnętrze). trzeba mieć wiele siły i pewności siebie aby postawić czoła takiej presji otoczenia, tym co widzimy w gazetach, telewizji... smutna prawda, ale niestety winy nie ma we mnie, że mam mały biust, ale w tych którzy ustalając modę, pewien wygląd negują i wyrzucają na margines.
![]() |
![]() |
#805 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
W jednym z kobiecych pism znalazlam kiedys "Temat miesiaca; Anoreksja" na dwoch stronach zdjecia wyglodzonych dziewczyn, same szkielety doslownie ![]() ![]() ![]() Po za tym ja tez sie odchudzalam, a do dzisiaj mi taki glupi nawyk pozostal, zawsze jak cos jem zastanawiam sie ile to ma kalorii zeby czasem nie zjesc za duzo, albo jem tylko sniadanie, obiad i kolacje i to staram sie jesc w malych ilosciach, a jak np. zjem jakies ciastko albo wafla miedzy obiadem a kolacja to po paru minutach mam takie wyrzuty sumienia, ze jestem zla na siebie, jak ja moglam zjesc ciastko i wiem ze to jest byc moze dla wiekszosci nienormalne, ale tak jest, nie wiem dlaczego to robie, ale robie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio nawet zaczelam zwracac uwage na kobiety w tv, prasie itp. i zauwazylam ze wiele kobiet ma strasznie malutki biust. A z tym , ze wyrzucaja na sna margines troszke sie zgodze, ale w innym kontekscie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ogladalyscie film ,,Miłość, nie przeszkadzać" ? Ja jakoś niedawno mialam okazje go obejrzec i glowna aktorka filmu miala bardzo niewielki biust, na moje oko cos pomiedzy A a B. Nosila sukienki ze sporymi dekoltami i wygladala przecudownie. Az nie moglam oderwac od niej wzroku. Nie byla w ogole ,,biusciasta", ale dekolt miala bardzo zadbany, gladki, a piersi jędrne. To jest przyklad , ze nie zawsze to co mamy w staniku musi byc pelne, duze aby bylo na prawde PIEKNE. Wazne by bylo zadbane.
Ja mam rozmiar 80 A . Kiedys nie moglam na moj biust patrzec, ale ostatnio sie do niego przekonlam. Zaczelam dbac intensywnie o dekolt , masowac biust, pod prysznicem spryskiwac na przemian chlodna i ciepla wodą. Zauwazylam juz pierwsze korzystne efekty ![]()
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
poziomkaaa, ja jestem niziutka, bladzioch ze mnie, bo nie znoszę się opalać, mam krótkie nogi, mały biust, a faceci za mną szaleją. Aż mojego Tż-a czasem szlag trafia z zazdrości. "Co oni się tak na Ciebie gapią?" - pyta. Znam sporo facetów, którzy to gonili za tymi "ideałami" z TV i gazet, a są teraz z zupełnie normalnymi dziewczynami, żaden z nich się z taką długonogą, opaloną i biuściastą nie związał na dłużej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
to ja też się do klubu zapisuję hehe
A zadowolenie z wyglądu to u mnie zalezy od humoru ^^ jak dobry to się sobie podobam a jak nie to .. lepiej nie mówić i szkoda tylko wtedy że czarodziejskiej różdżki nie mam żeby zmienić się w piękną sexbombę ;P A tak poza tym to chyba mężczyźni też bardziej na humor dziewczyny i przez niego patrzą ![]() ![]() ![]() buziaki dla wszystkich klubowiczek ![]() EDIT: fajny masz Ketsu avatar ... znaczy intrygujący ^^
Braon de dhrúcht na bhflaitheas, Is deach de thobar na ngrás, Go mbronna Dia ar d`anam Is ar ár n-anam féin... Edytowane przez Fraoch Czas edycji: 2007-09-25 o 18:52 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ketsu masz rację... wszystko zależy od wnętrza... znam dziewczyny, które mają ten wygląd "idealny" a nikt nie zwraca na nie uwagi. Ej, ja niby jestem wysoka, szczupła nie mam praktycznie biustu, a też nie narzekam na brak "adoratorów" (jak ja lubię ten wyraz ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.