|
|
#781 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dziecko od 2018r. część 3!
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty robisz dzis jeszcze test prawda ? 😀✊✊✊ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Kaamilaaa0508 Czas edycji: 2018-03-20 o 05:58 |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja od 5:45 codziennie a na 7 do pracy. Przegrywamy życie 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ee no jak to tak biel jest nie fajna 😕 a kiedy masz miec @? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Słuchajcie, głupie pytanie z rana. Jak pojawi się krew po tabletkach to na co się przygotować, na krwotok, na plamienie, na takie krwawienie jak w czasie okresu? Jak to wygląda, chodzę sobie wtedy do łazienki i ronię, że tak powiem, do toalety? Czy jak?
Plamie dziś z krwią, zobaczymy. Jeszcze taka jestem głodna, nie wiem czy wytrzymam bez jedzenia tyle czasu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na którą pracujesz? 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie pracuje narazie 😏 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, dla mnie wstawanie codziennie to jest katorga... Nigdy się nie przyzwyczaje
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odezwę się tutaj, bo mnie to niestety spotkało w grudniu, więc może mogę pomóc. Moja ciąża była trochę starsza chyba, ronilam w 10. tygodniu, ale zarodek zatrzymał się na 8+6 To nie będzie krwotok. Chociaż ja miałam moment (ok. Godziny) , że leciało ze mnie jak z kranu. Do szpitala trafilam juz z krwawieniem, ale zależało mi na tym, żeby za wszelką cenę uniknąć zabiegu. Bolało tak jak mocny okres. Dostałam apap i dałam radę. Pielęgniarki kazały mi sikac do takiego basenu i jakbym zobaczyła coś podejrzanego to miałam je wołać, żeby zabrać do badań histo. Dostałam od nich też te wielkie podpaski na szczęście. U mnie całość trwała 1 dzień. Krwawilam od rana, w szpitalu byłam o 11, ok. 15 największe krwawienie, potem usg, na którym było widać, że wszystko jest w toku. O 17 dostałam tabletki na wywołanie dodatkowych skurczów i pozwolili mi jeść. Ustaliliśmy, że jak do rana nie wydarzy się samo, to dopiero wtedy zabieg. Rano usg, jama macicy pusta, w szyjce resztki, które usunął lekarz podczas badania po prostu i po 2h wypis. Trzymaj się mocno, to, co się dzieje jest absolutnie okropne, ale dasz radę! Plus farmakologicznego poronienia jest taki, że można się od razu potem starać i gdybyś miała jakieś pytania to pisz A Wam dziewczyny staraczki życzę powodzenia! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też lubię bankrutować na testy. Jakieś moje nowe uzależnienie chyba Cytat:
Dzień dobry ![]() Ja mam futrzasty budzik który rano bezczelnie przyjdzie i mnie łapa capnie w nos a potem miauczy jakby skretu kiszek miała zostać zaraz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego zwierzęta nie żyją dłużej?! Ja nigdy nie zaspałam jeszcze odkąd je obie mam. Nawet jak jesteśmy gdzieś na wyjezdzie to się budzę o tej samej godzinie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz juz nie mam szans miec kociaka bo tz to by mi chyba kazal z nim na balkonie spac 😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój futrzasty budzik potrafi mruczac wtulic się we mnie i spać, więc słaba pomoc 😴
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
Witam się i ja 🙂 Na nogach jestem od 3 rano a od 5:30 w pracy. Ja nie wiem jak ten dzień przeżyję.
Ciastko strasznie mi przykro. Trzymam kciuki żeby dobrze i delikatnie poszło. 😘 Ewa gratulacje 😍 Ja moje koty wczoraj o drugiej w nocy zamknęłam w drugim pokoju bo mi spać nie dały. Za to dzisiaj jak spokojnie ze mną spały to aż ich nie poznaję. 😂
|
#798 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#801 | |
|
Zadomowienie
|
Ja mam dzisiaj jakiś kryzys.. Boli mnie ząb ósemka, jestem opuchnięta, całe gardło mnie boli. Dodatkowo piersi mało mi nie eksplodują a @ nie widać wcale a powinien być jutro. I próbuje w siebie wcisnąć śniadanie ale aż mnie odrzuca. Aaaaaj 🙄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#802 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale brak czasu niestety. Byłam u gina i zrobiłam badania hormonów , nie znam się za bardzo na tym , może wy coś pomożecie bo czytam w google oczywiście i już szaleje a wizyta jutro
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Mirela89 masz podwyzszony testosteron wiec pewnie zleci Ci dodatkowe badania 😊
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Ciastko
przykro mi bardzo trzymaj sie kochana, oby obyło się bez łyżeczkowania... ![]() natura jest mądrzejsza od nas, coś na pewno było nie tak z zarodkiem więc "lepiej" teraz niż później urodzić chore dziecko... zaszłaś raz w ciąże, zajdziesz i kolejny ! przytulam cię mocno
|
|
|
|
#805 |
|
Przyczajenie
|
Czytałam że na obniżenie testosteronu zlecają tabletki anty żeby obniżyły , masakra nie po to odstawiłam żeby znowu zacząć je brać .mam nadzieję że coś innego wymyśli bo @ już nie mam 3 miesiące i jak tu marzyć o dzieciątku ☹️
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się przywitać po tygodniu nieobecności, a tu takie wieści...
CiastkoweLove, bardzo mi przykro Trzymaj się dzielnie
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Wstalam rano z bolem glowy i calej twarzy ledwo zwkleklam sie z lozka niestety :/ alw niemialam goraczki ani w nocy ani rano nawet zmierzylam temp dzis wynosi 36,85 teraz leze pod kolderka pije ciepla herbatke i czekam na @.MrsSeduktive witamy w gronie staraczek Ewka ale ci zazdroszcze tego Mexyku!😍😍😍dzidzia bedzie miala unikalna urode ![]() Dziewczyny przecież 5 rano to srodek nocy!!😱😱😱 Misiaq co to za sikanie biela?!baty sie naleza :baty:Ciastkowe niewiem jak to jest Ale pamietaj masz w nas ogromne wsparcie!! trzymaj sie tam jakos i oby obylo sie bez zabiegu ![]() Krejzi fajny budzik tylko jak sie go wylacza?!albo ustawia funkcje drzemki?! ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Avina a ty powtorz test bo moze ten z All jest jakis lichy?! I prosze niesikac mi tu juz biela!!
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam tabletki, plan jest taki żeby dzisiaj spróbować na samych tabletkach a jak nie oczyści się to jutro zabieg.
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej że mąż spotkał siostrę cioteczna przy wyjściu, miał moja kurtkę w ręku, raczej się domyśliła o co chodzi. Zaraz wszyscy będą wiedzieć kiedy chciałam żeby nikt nie wiedział. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

odezwę się tutaj, bo mnie to niestety spotkało w grudniu, więc może mogę pomóc. Moja ciąża była trochę starsza chyba, ronilam w 10. tygodniu, ale zarodek zatrzymał się na 8+6
i gdybyś miała jakieś pytania to pisz

:baty:
trzymaj sie tam jakos i oby obylo sie bez zabiegu