|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualne wydarzenia w kraju i na świecie - luźne wnioski, część 3.
Ja dzisiaj czytałam, że znowu zaczynają kombinować z podatkiem katastralnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-19 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-19 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Pamiętajcie o bonusie dla bezdzietnych wykształconych lambadziar za wybranie kariery. Masz ponad 18 lat i studiujesz /pracujesz zamiast bombelkowania? Nunu...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Pani Mizantrop
|
![]() |
#787 |
BAN stały
|
Do tinkver i Kasiunia.
Ja wytłumaczę, a zresztą tłumaczę od wiosny ubiegłego roku. Jak to ujął Soros i Gates wirus jest idealna okazja do wprowadzenia reform na które ludzie nigdy by się nie zgodzili w normalnej rzeczywistości (sytuacji) A co ogłasza nasz kochany premier? Ano, że ogłosi pod koniem lutego NOWY ŁAD ![]() Firmy bankrutuja? O nie, bankrutuja właściciele firm i ktoś je wykupuje. Czyż istnieje polski holding hotelowy? Istnieje. Etc. Pisałem rok temu, że politycy europejscy mówili że rządy wykupią firmy? Pisałem. Pisałem o dochodzie podstawowym? Pisałem, i dziś wystarczy wpisać w google dochód podstawowy i prawie już każda polska gazeta czy stacja radiowa o tym pisze. Niekoniecznie to będzie już, (chociaż może) ale najpóźniej za kilka lat. Dzieci starsi może wrócą do szkół może nie, według mnie szkoły średnie i uczelnie nie. Kto nie widzi drugiego dna wirusa ten ślepy i głupi. A tak się śmiali z foliarzy. Moje posty mają charakter satyryczny i nie zawierają prawdziwych informacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
A ja się w sumie zgodzę z tym, że działania rządu są przemyślane i oni mają swój plan. I boję się tego co jeszcze wymyślą. A my robimy wszystko to co nam każą, mimo że się z tym nie zgadzamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oni mają swój plan przywrócenia tu socjalizmu (na dodatek w wydaniu 'narodowym') i zamordyzmu. Ale nie kryli się z tym co najmniej od 5 lat. Stąd nacjonalizacja i propaganda do wypęku, zniszczenie władzy sądowniczej i chęć wykopania mediów niezależnych od partii pis, czytaj: władzy. Trzeba było być ślepym i głupim żeby tego nie dostrzegać już kilka lat temu. A tak ze mnie szydzono kiedy przed tym ostrzegałam - zwłaszcza przed ostatnimi wyborami prezydenckimi - to była ostatnia szansa żeby to zatrzymać. A teraz to wiadomo...morda w kubeł. A oni dopiero się rozkręcają. Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2021-02-21 o 18:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Owszem, plan mieli od dawna, ale teraz mają możliwość, żeby go zrealizować. I nie ma jak się im sprzeciwić, bo przecież oni to wszystko robią dla naszego dobra. I tak jak już pisałam gdzieś indziej - o pandemii wiemy tylko tyle ile oni nam powiedzą i nie mamy możliwości zweryfikowania tego. Mówią nam co chcą i dlatego mogą robić co chcą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
Edytowane przez Timon i Pumba Czas edycji: 2023-12-19 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Konto usunięte
|
Namiastka ich zapędów, czyli lania na państwo prawa, używania go czysto instrumentalnie, szczucia ludzi na siebie i chęć zaprowadzenia swoich porządków, była już za ich pierwszych rządów w latach 2005-2007.
Jak ktoś wtedy był za malutki żeby to pamiętać, to trzeba było sobie w książkach poczytać. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Dokładnie. Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2021-02-21 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
BAN stały
|
Chyba przeoczyliście jeden najważniejszy aspekt. To co dzieje się w Polsce m.in. nacjonalizacja firm, plany na dochód podstawowy, cyfryzacja pracy i edukacji, to nie tylko pomysł PISU, to się dzieje na całym Zachodnim Świecie. To samo wdraża UE USA Kanada Australia i jeszcze pewnie kilka innych państw i to bez względu jaka partia w danym kraju jest przy władzy-od prawicy do lewicy. Więc swoim skromnym zdaniem nie sądzę, że jakby PISU czy Prezydenta Fudy nie było przy władzy w Polsce byłoby inaczej. Przecież oni mają swoje telekonferencji i sobie wszystko ustalają jak idą postępy w danym kraju.
Wiecie co jest przyczyną tego wszystkiego? Nie szatan, nie czip w du.. ie, a zadłużenie. Granica zadłużania się świata zachodniego dobiegła końca. A skądś trzeba brać hajs na służbę zdrowia (państwowa) edukację, studia za free system emerytarny i socjalny, a pożyczki się skończyły, bo dług przestał być spłacałby. Grecji chyba 200 % pkb a Francji powyżej 100 % pkb. Aby to wszystko utrzymać jak było potrzebna jest nacjonalizacja firm. Pracownikom nic się nie zmienia, bo dalej ma pracę i pensje, a zysk wypracowany idzie zamiast do kieszeni Johna Szmitha czy Kowalskiego wędruje do budżetu państwa, aby utrzymać to co było xzyli w/w instytucje publiczne. Moje posty są satyryczne i nie zawierają prawdy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
[1=a240a5cdc9601fd61cd3ffc 006c0fc885123340f_657b970 2b0d25;88527902]Oni mają swój plan przywrócenia tu socjalizmu (na dodatek w wydaniu 'narodowym') i zamordyzmu. Ale nie kryli się z tym co najmniej od 5 lat.
Stąd nacjonalizacja i propaganda do wypęku, zniszczenie władzy sądowniczej i chęć wykopania mediów niezależnych od partii pis, czytaj: władzy. Trzeba było być ślepym i głupim żeby tego nie dostrzegać już kilka lat temu. A tak się ze mnie tu szydzono kiedy przed tym ostrzegałam - zwłaszcza przed ostatnimi wyborami prezydenckimi - to była ostatnia szansa żeby to zatrzymać. A teraz to wiadomo...morda w kubeł. A oni dopiero się rozkręcają.[/QUOTE]Że mnie też się śmiano. No cóż, mam nadzieję, że nie będę się śmiała ostatnia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#796 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Konto usunięte
|
Taka parodia
![]() https://youtu.be/Pkrvaq2-e4o |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
P,
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 65.
Trzymajcie mnie. Po raz kolejny myślałam, że już bardziej nie da się kraju roznieść, a pis mi udowadnia, że się mylę i ludzka głupota jednak nie ma granic
![]() https://www.donald.pl/artykuly/ydkHX...eG-kWU0X0x3alc Czy to takie trudne zrozumieć, że trzeba mieć warunki na dzieci? Gdybym takie miała, to już bym z drugim w ciąży sobie radośnie chodziła. Ale nie mam, koszty mieszkań są kosmiczne, a żłobki i przedszkola niedostępne (nawet z prywatnymi jest problem). Nie mówiąc już o tragicznym poziomie porodówek - wystarczy poczytać na wątkach oczekujących, jak wyglądają porody obecnie. Już lepiej się rodziło 200 lat temu z akuszerką w domu ![]() Jak można nie rozumieć takich prostych zależności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Przecież ten Instytut na rzecz Rodziny powstaje dla rodzin owszem, ale polityków PiSu, żeby mogli sobie dorobić. Wcale mnie to nie dziwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
No i oczywiście waloryzacja 500+ przed wyborami, normalnie as z rękawa. Znowu będzie że tamci to niekrystaliczni i jeszcze zabiorą, a dobry pis podwyższy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie rodzą się dzieci ? Nie szkodzi, powołamy specjalny urząd i problem rozwiązany ![]() Pisie eksperty - kumple i rodziny partyjnych aparatczyków - już przebierają girami żeby dorwać się do stołków za tłuste pensje. I otwarcie przyznają, że inflacja pożera 500 + ? Ale jak to ? W tak doskonale zarządzanej gospodarce i finansach ? To musi być wina Tuska. Ktoś w komentarzach napisał, cyt.: jeśli oni nie ogarniają prawdziwych przyczyn braku dzietności już teraz, to po powstaniu instytutu utworzą drugi - Instytut na rzecz poprawy funkcjonowania Instytutu na rzecz Rodziny i Demografii ![]() Edytowane przez a240a5cdc9601fd61cd3ffc006c0fc885123340f_657b9702b0d25 Czas edycji: 2021-02-21 o 23:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Inflacja? Jaka inflacja, przecież w Polsce jest super i nie ma żadnej inflacji.
![]()
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;88529420]To miło. W takim razie czekam na babyboom wśród polityków partii rządzącej.
![]() Jacek Kurski z żona spodziewają się dziecka. On chyba po 50, żona grubo po 40stce, pan Bóg pobłogosławił. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
W ramach uśmiechu w poniedziałek Screenshot_20210222-104158.jpg
Wysłane z mojego moto g(8) power przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Żyd Kaczyński chce spłacać absurdalne roszczenia żydowskie (ustawa 447). Parę dni temu Kaczyński mianował nazistę, który jest znany pozdrowienia hitlerowskiego, na szefa wrocławskiego IPN. Dzięki temu Kaczyński napluł na wszystkie (3.000.000) polskie ofiary niemieckich nazistów z czasów 2WŚ oraz skompromitował Polskę na arenie międzynarodowej i zrobił nazistów z Polaków największych ofiar nazistów. Wczoraj Kaczyński, który od 2 lat klęczy przed Izraelem, powiedział, że chce nowego otwarcia w stosunkach z Izraelem... akurat po paru dniach jak znowu osłabił pozycję Polski przez nominację nazisty na szefa IPN we Wrocławiu. Czy widać tu schemat działania? Portal polityków PIS Karnowskich: Jarosław Kaczyński wysłał "sygnał" do Jerozolimy? Izraelski portal: Wskazuje na chęć zakończenia kryzysu dyplomatycznego https://wpolityce.pl/polityka/540086...nal-do-izraela https://twitter.com/wPolityce_pl/sta...171010049?s=20 Cały czas ten sam schemat działania tego zdrajcy jak przy ustawie o IPN: 1. "Antysemicki" atak, 2. Planowe osłabienie pozycji Polski, 3. Planowe wycofanie z "ataku". 22.11.2016 Podpisanie Umowy między RP a Państwem Izrael o zabezpieczeniu społecznym. Podpisuje Elżbieta Rafalska (z domu Kajzer) https://www.gov.pl/web/rodzina/podpi...niu-spolecznym Umowa emerytalna z Izraelem, podobnie jak w przypadku umowy Kaczyńskiego z Turcją i Mongolią, oznacza imigrację. Większość posłów PIS to chazarscy Żydzi (mieszanka turecko-mongolska wyznająca Judaizm) z ZSRR, którzy przyjechali tu po 2WŚ i zmienili nazwiska na polskie. Nic więc dziwnego, że Kaczyński podpisuje umowy emerytalne ułatwiające imigrację akurat z Turcją, Izraelem i... Mongolią. 2 sierpnia 2018 Andrzej Duda podpisał umowę emerytalną z Turcją. Polska emerytura także dla Turków https://serwisy.gazetaprawna.pl/emer...-w-polsce.html 1 lipca 2019 r. Polska i Mongolia z umową o zabezpieczeniu społecznym https://www.gov.pl/web/rodzina/polsk...niu-spolecznym Cytat:
Szydło podpisała umowę o przyspieszonym wydawaniu obywatelstw Izraelczykom, czyli potomkom stalinowskich morderców Polaków. 25.08.2018 Polska przyznała rekordową liczbę paszportów obywatelom Izraela https://www.wprost.pl/kraj/10148109/...m-izraela.html 21.02.2021 Nowa sieć kawiarni w Polsce. Izraelska firma weszła na rynek mimo pandemii https://www.money.pl/gospodarka/nowa...pZKpdRYcyZhf0k Ciekawe kto będzie szefem TVP Kobieta? ![]() Jak to mówił podobno Donald Tusk w 2018 o PIS: Cytat:
Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2021-02-22 o 18:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.