![]() |
#781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październik 2021.
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez karla906 Czas edycji: 2021-03-12 o 13:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88572634]Ja raz zadzwoniłam na infolinię się zapytać o tą swobodę leczenie to mi babka powiedziała, że nie ma czegoś takiego. Tylko jeżeli u nich by nie było terminów przez ileś tam czasu to wtedy można dostać zgodę na zwrot kasy. A gdzie się o tym dowiadywałaś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Wiesz co, właśnie babka z infolinii luxmed kazała dowiadywac się w kadrach w zakładzie pracy bo zależy właśnie czy dana firma ma to w umowie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |||
Zakorzenienie
|
U nas jakoś ten Medi spoko działa - mój gin ma dobre opinie dibrze się z nim dogaduje i termin właściwie z dnia na dzień. Do obecnie najlepszego (i chyba najprzystojniejszego
![]() Aleście popisały! Szalone! Co do bodziakow - pamiętam moja mama się upierała żeby nie kupować małych rozmiarów bo bez sensu, zaczęłyśmy od 62, młode się urodziło miało 52cm i 3050g i nie miałam kompletnie go w co ubrać bo we wszystkim się "topił" ![]() Ja po starszaku nie mam nic - bardzo długo nie braliśmy pod uwagę drugiego dziecka. Wydaliśmy wszystko. No prawie - został.....wózek! Nie miałam serca go sprzedać, byłam w nim absolutnie zakochana (nadal jestem) także myślę w połowie ciąży go wygrzebać z piwnicy i w ogóle zobaczyć w jakim jest stanie - co jak co, ale będzie miał prawie 9 lat już ![]() Co do różnic/podobieństw , wydaje mi się że podobnie - rzuciło mnie na słodkie strasznie (nie jem kompletnie poza ciaza) a odrzuciło od czipsów. Wrażliwość na zapachy (np na zapach pomidora i ogórka od razu lecę), mięsa jeść nie mogę ani patrzeć na nie, rzuciło mnie na owoce (normalnie pije tylko w koktajlach treningowych) i oczywiście problemy z myciem zębów ![]() ![]() Wczoraj projektowałam pokój do 2.30 w nocy, drzemka mnie walnęła o 18 na 1.5h i teraz pewnie zasnę o 32 ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:59 ---------- Cytat:
O tak, żurawiną jest super na wszelkie problemy z moczem! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
Kurcze a mój młody dostawał Mega strasznych odparzeń przy wielo, zresztą jemu pasowały tylko Dady z biedry taka wybredna pupka była ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Moje dziecko że szkoły przyniosło w worku tygodniowego melona ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Ps. To chyba taki dzień był dzisiaj bo ja też na szmacie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
LadyWhisper jak przeczytałam co jesz a czego nie to jak ja w pierwszej ciąży i właśnie mam córkę, chociaż słodycze nie były u mnie na tapecie, ale cała reszta zgadza się.
A to mycie zębów to istna tortura. Mam tak straszną ochotę wymiotować przy tym... Teraz się zastanawiam kto mi się trafi. Troszkę inną jest ta ciąża i to pod wieloma względami. Na dodatek jak będzie chłopak to dostanie imię po moim tacie który umarł wiele lat temu a te prenatalne mam właśnie w jego urodziny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
LadyWhisper zdradzisz jaki to wózek tak się dobrze sprawdził? Ja wózki sprzedałam (jak zresztą prawie wszystko), więc muszę znaleźć teraz coś fajnego.
My z wielo też mieliśmy przeboje, ale moje dziecko uczulało wszystko, jedno i wielo. Odkryłam jednak, że w naszym przypadku problemem było nie samo wielo, a konieczność przewijania jak tylko w pieluszce cokolwiek się pojawiło (to dotyczyło też jednorazowek). Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Roan Marita, granatowa buda biała gondola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Bonnie ja właśnie niemal identyczne objawy miałam ze starszakiem więc na dwoje babka wróżyła ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#791 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja liczę, że 22.03 już się dowiem kto tam siedzi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Konto usunięte
|
Ja liczę, że na prenatalnych już coś będzie widać.
Wczoraj mnie zainspirowała rozmowa o kombinezonach i już mam w ulubionych na vinted kilka. Oczywiście wszystko dla dziewczynki. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Konto usunięte
|
Mamusie październik 2021.
[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;88573672]Ja liczę, że na prenatalnych już coś będzie widać.
Wczoraj mnie zainspirowała rozmowa o kombinezonach i już mam w ulubionych na vinted kilka. Oczywiście wszystko dla dziewczynki. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja tez zaczelam na Vinted szukać już i kilka fajnych już dodałam do ulubionych hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Konto usunięte
|
Chyba czas kupić nowe jeansy niedługo bo poszłam do położnej dziś z jeansami niedopietymi
![]() Niby nic tylko wzdęcie jak już widać ale coś już czuć ze jest inaczej po jeansach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;88574146]Chyba czas kupić nowe jeansy niedługo bo poszłam do położnej dziś z jeansami niedopietymi
![]() Niby nic tylko wzdęcie jak już widać ale coś już czuć ze jest inaczej po jeansach ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
U mnie też już widać trochę. Po ciąży poprzedniej mam troszkę brzuszka, ale teraz podbrzusze się ciut uwydatniło. Myślę że z jensami mógłby być już problem, ale dawno nie zakładałam, bo ostatnio mi wygodniej było w legginsach albo w sukienkach.
W ogóle z jaką waga startujecie? Ja teraz mam 60,4kg dokładnie. W poprzedniej startowałam od 55kg i doszłam do 69kg. Czyli w sumie 14kg. Teraz będzie na bank gorzej, bo już startuje z wyższej wagi. Zobaczyłam w książeczce i 60kg to ja miałam wtedy w 21 tygodniu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Ja w spodnie się zapinam ale jest mi strasznie niewygodnie. Dosłownie mam jedne wygodne bardzo elastyczne w poprzedniej też nosiła i je właśnie zakładam jak wychodzę. To jest taki głupi moment, że ciążowe są za duże a normalne spodnie już nie są wygodne...
Jeśli idzie o wagę to w poprzedniej startowałam od 66kg a skończyłam na 70kg. W tej zaczynam od 55kg i na teraz waga się nie zmienia. Jem częściej ale mniej. Też mam tak, że jak czegoś nie zjem to zaraz robi mi się niedobrze. Dlatego wieczory są dla mnie takie ciężkie... Nie lubię jeść wieczorami a to stanowczo ma wpływ na mdłości. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez bonnie_j Czas edycji: 2021-03-13 o 13:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Konto usunięte
|
Ja nie będę się przyznawać lepiej do wagi
![]() Chętnie bym przytyła wiec czekam aż nudności się skończą i będę się znów obżerać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Też liczę na genetycznych na jakąś sugestie już
![]() Startuje z 59kg i na razie 0 na plusie. Ale brzuch wywaliło mi maksymalnie szybko - podbrzusze. Mega śmiesznie to wygląda bo przez diete i moje zamiłowanie do siłowni i crossfitu jestem dość mocno umięśniona, na brzuchu kaloryfer, a teraz górne partie z krata a na dole piłka ![]() W poprzedniej ciąży startowałam z 68kg doszłam do 76, za to schudłam 30kg po ciąży w przeciagu dosłownie 4miesiecy, już wychodząc że szpitala ważyłam mniej niż przed ciaza a potem tylko chudłam aż doszłam do 46kg. Wyglądałam jak strach na wróble zeby zaczęły mi się psuć i sypac po kolei włosy garściami wyłazić nie mam żadnych zdjęć z tamtego okresu tak się źle czułam sama że sobą. Za to potem nadrobiłam z nawiązką ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
O proszę ![]() Jak wyjmę i się okaże że coś nie gra to będę myśleć nad nowym, na razie jaram się że znowu będę mogła nim jeździć ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2021-03-13 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
My wózek głęboko będziemy mieli od brata oni chyba mają adbor ottis pamiętam, że fajnie się go prowadzi ale spacerówkę ma beznadziejna. My mamy jeszcze spacerówkę po synku joie mytrax i to jest moja miłość ten wózek jest cudowny aż żałuję, że nie mam możliwości wpięcia do niej gondoli. I jakby co to polecam kupić pierw używany wózek głęboki a później jakąś porządną spacerówkę bo jednak to w niej najdłużej się jeździ.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Rozeznanie
|
Ja to się na pewno nie przyznam do wagi
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama ma koronę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
U mnie waga 65 kg ale jakieś 2 kg mi dobiło już. Czuję się taka opuchnięta, zatrzymana woda. Moja pierwsza ciąża także mam nadzieje, ze nie będzie to jakoś bardzo dużo. Bo już czuje się źle, Spodnie cisną,najlepiej dresy. W poniedziałek mam wizytę trochę się martwię bo zrobiłam krew i mocz. W moczu bakterie ale to czułam bo sikam jak szalona i mam takie parcie na pęcherz. Ale też z krwi wyszło mi mało płytek bo 50 tys
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mi wyszły bakterie w moczu. Juz tydzien temu byly, pomyslalam, ze moze zle pobralam i dzisiaj powtorzylam badanie, ale w dzisiejszym tez sa. Musze kupic Urosept i poczekam na wizyte we srode. W pierwszej ciazy tylko raz, juz w ostatnim trymestrze mialam. Monural wtedy dostalam i bylo ok. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.