![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak spędzacie czas z TŻ?:)
* jemy
* leżymy * sprzątamy * rozmawiamy * gotujemy * malujemy się nawzajem ![]() * pierzemy * remontujemy i urzadzamy mieszkanie * chodzimy na zakupy * MARZYMY * kłócimy się( szczególnie ja ![]() * spacerujemy * kąpiemy się razem ![]() * jeździmy rowerami * chodzimy na plac zabaw ![]() * robimy sobie śmieszne zdjęcia * dbamy o siebie.. ![]() * wspieramy się nawzajem * kochamy się ( psychicznie i fizycznie ![]() * ćwiczymy * oglądamy mecze * czytamy wizaż ( właśnie to razem piszemy ![]() * gramy w gry * przeglądamy śmieszne strony w necie * oglądamy filmy I wiele różnych rzeczy, które gdyby nie było w nich nas dwoje, nie miałyby sensu .. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
tv
słuchanie muzyki opowiadanie dowcipow bijemy sie, szarpiemy, laskoczemy gotujemy no i przytulamyy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
ostatnimi czasy - oglądamy razem mecze
Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-10 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
chodzimy na wieczorne spacery, gotujemy razem
![]() ![]() fajnym pomysłem są też gokarty (ja zrobiłam raz niespodziankę i był baaardzo zadowolony) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
Ostatnio doszliśmy do wniosku, że powinniśmy być bardziej aktywni, więc za kilka dni do tej listy można by dołączyć jeszcze parę rzeczy.
Wspólnie spacerujemy, gotujemy, oglądamy filmy, bardzo lubimy po prostu leżeć i rozmawiać o problemach, grillujemy, jeździmy na zakupy/do lekarza (On każe mi o siebie dbać i raczej powinnam napisać - zabiera mnie do lekarza), opalamy się, przesiadujemy nad wodą, kąpiemy się, oglądamy mecze (jak mi coś odbije), "przytulamy się" i chyba jeszcze parę rzeczy by się znalazło.
![]() |
#786 |
Konto usunięte
|
oglądamy mecze;-) i każdy kibicuje komu innemu;-P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Przyczajenie
|
"To już nie tylko ta iskra, która spowodowała wybuch naszego uczucia. To już wybór." Edytowane przez jasnoluska Czas edycji: 2012-06-14 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
No to moze teraz ja sie wypowiem.Z moim jestem dosc krotko bo tylko 2 miechy ale wszystko idzie w najlepszym kierunku.Mieszkamy w Uk,pracyjemy po 10 h w tyg ale zawsze staramy sie znalezc czas dla siebie chociaz te 3 dni w tyg.Weekendy mamy wolne ,wiec nie jest najgorzej.Najczesciej w wolnym czasie chodzimy razem na dlugie spacery,jezdzimy na rowerze(mieszkam nad przepieknym kanalem grand Union)widoki cudne,chodzimy na kawke,do restaurzcji.Kochamy kino,filmy,staramy sie jak najczesciej tam chodzic.,sluchamy razem muzyki,uprawiamy namietny sex,gotujemy,gramy w tenisa,chodzimy na basen,saune.W Londynie po prostu nie da sie nudzic,a jeszcze w jego towarzystwie to dopiero.W koncu spotkalam kogos ;normalnego'' bo dlugo bylam sama.PozdRAWIAM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Ja i mój TŻ jesteśmy ze sobą przeszło rok
![]() co robimy? - łaskoczemy się na potęgę, a raczej dopóki ja nie stracę oddechu ![]() - oglądamy filmy - teraz przy Euro to i każdy mecz :P - ostatnio ćwiczyliśmy zapasy ;D - bawimy się z psem - czytamy kolorowe gazety - opowiadamy sobie nasze historie z życia - marzymy - spacerujemy - jeździmy tu i ówdzie ![]() - gramy w monopol, karty, scrabble |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
Razem jeździmy konno!
![]() ![]() ![]() Oprócz tego: -przytulamy się -rozmawiamy -całujemy się -kochamy się (duchowo i fizycznie ![]() -marzymy -planujemy przyszłość -oglądamy filmy -jemy -on idzie na siłownię, a ja go podziwiam ![]() -idziemy na spacer -jemy ![]() -słuchamy muzyki -śpimy -patrzymy sobie w oczy i rozmawiamy bez słów -pracujemy przy naszych konikach ![]() -jedziemy nad wodę -oglądamy mecze ![]() -idziemy do znajomych -jedziemy na imprezę -jedziemy do kina -JESTEŚMY BARDZO SZCZĘŚLIWI ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
BAN stały
|
Cytat:
Twoja wypowiedź jest pusta i jałowa. Współczuję takiej osobowości, która lepiej się czuje jak dowali. Chyba z zazdrości. Czytajcie sobie wspólnie "Czarodziejską górę", ale coś mi mówi, że nie masz z kim. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
A co w tym takiego złego czy dziwnego? Mój TŻ np nie lubi czytać książek. To, że nie czytamy razem, czy inne pary z tego wątku nie oznacza, że związek jest nudny. Ja bym powiedziała, że czasem nawet czytanie razem może być niepraktyczne, bo oboje będziecie się rozpraszać i jednak nie jest to samo co czytanie w samotności. Ja np wolę podzielić się z kimś swoimi refleksjami dotyczącymi książki, po jej przeczytaniu.
----- A my ostatnio byliśmy nad jeziorkiem, tak na parę godzin, z racji tego też, że nie wiadomo czy w te wakacje wyjdziemy. Poza tym np pluskamy się w basenie dla ochłody ![]() Jeżeli chodzi o nas, to rzadko też gramy razem na komputerze, w sumie szkoda czasu, ja akurat nie lubię gier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
My z TŻtem robimy dużo różnych rzeczy:
- jeździmy na wycieczki do różnych miejsc - gramy w gry na xboxie, a ostatnio TŻet zrobił mi niespodziankę i kupił drugą gitarę do Guitar Hero ![]() - gramy w karty jak szaleni! - chodzimy do kina i do teatru - duuużo rozmawiamy - standardowe czynności par jak przytulanie, całowanie, głaskanie, patrzenie sobie w oczy, seks, etc. - łaskotanie - gotujemy i razem pieczemy ![]() - oglądamy razem filmy, ale najchętniej skecze i występy kabareciarzy ![]() - uczymy się tego samego języka, więc się nawzajem przepytujemy ![]() - i pewnie tysiąc innych rzeczy, których nie sposób wymienić...
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
Ostatnio z laptopami na kolanach
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Przyczajenie
|
ja z Moim TŻ jestem prawie 3 lata i spędzamy ze sobą każdą chwilę
![]() spacerujemy, opalamy się, leżymy godzinami i rozmawiamy ![]() oglądamy filmy, gotujemy ![]() ![]() spotykamy się ze znajomymi, przesiadujemy do późna przed domem przy gorącej herbatce ![]() robimy sobie niespodzianki ![]() ![]() chodzimy razem na zakupy, nawet razem myjemy zęby ![]() no i kochamy się ponad wszystko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
a my tak:
planujemy nasz slub gotujemy remontujemy nasze mieszkanko obecnie chodzimy na spacery z naszym pieskiem lapiemy papuge jak ucieknie z klatki robimy zakupy i tysiace innych prozaicznych czynnosci pracujemy razem kapiemy sie kochamy tulimy gadamy i molabym tak bez konca wymieniac ![]() a ostatnio jeszcze uprawiamy razem nordic walking
![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
Oprocz przytulania, calowania, tego co kazda para to:
szalejemy na rowerach gramy w tenisa lub babingtona jezdzimy na plaze i sie opalamy, pluskamy w morzu biegamy rano lub wieczorem gotujemy podrozujemy, zwiedzamy udzielamy sobie nawzajem korepetycji z jezykow( ja mu z polskiego, on mi z wloskiego) chodzimy do kina, na zakupy kibicujemy on pompuje pompki, ja je licze sluchamy muzyki duzo rozmawiamy lub siedzimy w milczeniu gramy w eurobiznes ![]() spiewamy na karaoke, choc sa to bardziej wyglupy i duzo roznych rzeczy, dlugo by wymieniac ![]()
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Poza tzw. mizianiem sie jak kazde pary to:
- szalejemy na rowerach - biegamy - jezdzimy nad morze, pluskamy sie i opalamy ![]() - gotujemy - biegamy rano lub wieczorem - udzielamy sobie korepetycji z jezykow (ja mu z polskiego, on mi z wloskiego) - podrozujemy, zwiedzamy - szukamy kota w domu bo sie zawsze gdzies chowa - gramy w tenisa lub babingtona, "siatkowke" i ogolnie aktywnie spedzamy czas - chodzimy na silownie, do kina, na zakupy - gramy w eurobiznes ![]() - kibicujemy - spiewamy na karaoke, ale to powinno sie nazywac wyglupami ![]() - sprzatamy, choc nie zawsze razem - duuuzo rozmawiamy lub siedzimy w milczeniu, ale razem ![]() Sporo jeszcze tego jest, ale to takie najczestsze ![]()
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Aha aha..... Pytanie za milion $ - Co to jest k* TŻ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
TŻ = towarzysz życia
![]()
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Raczkowanie
|
wszystko co można robić razem jak i samemu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
A ja z moim facetem w wolnych chwilach bardzo często gotujemy razem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
ja ze swoim tż uwielbiam spędzać każdą wolną chwilę
![]() sprzątamy, gotujemy, robimy sobie maseczki ![]() przytulamy się, plotkujemy ![]() duuużo rozmawiamy, opalamy się, spotykamy się z przyjaciółmi, chodzimy na zakupy, oglądamy filmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
![]() my z Tż od początku czerwca mamy nową "zabawę" - co weekend spędzamy 2-3h na kajakach. no a od tygodnia remontujemy dwa pokoje w naszym mieszkaniu. Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-07-27 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
ostatnio moje Misia udało mi się nawet namowić na wspólne uprawianie jogi!!!! a jest on typem piłkarza - ekonomisty, ktory gra w mendżera i twardo stąpa po ziemi. Joga zawsze była dla niego bzdurna nudą, ale udało mi się! Co prawda aykonal tylko kilka razy powitanie słońca i jakieś proste ćwiczenia ale lepsze to niż nic!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
Ja z moim TZ też się nigdy nie nudzę... Chodzimy na spacery, na zakupy zabiera mnie na ryby... chodzimy razem na piwo czy drinki... Oprócz tego, że jest moim facetem to jest również wspaniałym przyjacielem
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
- piwko
![]() - gra w karty ![]() - telewizorek - szlajanie się autem ![]() i wiele wiele innych... ![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
- gra na Kinect
- gra w Scrabble - gra w karty - gra w "panstwa i miasta" - jeżdzenie na rowerach i rolkach ( ja na rolkach, tż na rowerze, bądź obydwoje na rowerze) - rozwiązywanie każdy swojej krzyzowki ![]() - spanie - oglądanie tv, filmow na kompie - spacery i zabawa z psem - sprzątanie autek - jeździmy samochodem - planujemy - marzymy - chodzimy na spacery - czasami razem gotujemy - jemy - łaskoczemy, bijemy, bawimy - kochamy się - jeździmy na zakupy - sprzątamy akwarium - dbamy o psiaka - pomagamy rodzicom i wiele wiele wiele innych ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.