Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-06, 09:10   #781
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)

Doridee przeoczylam:/
malenka sliczna jak rosnie a mama to juz wogole-rewelacja
dziekuje ja czuje sie w miare dobrze...zbliza sie wielka chwila..w tamtym tyg bylam u lekarza i szyjka juz skrocona rozwarcie jest glowka bardzo niska no i uslyszlalam ze jesli dwch tygodni nie przeleze to urodze przed terminem...(czyli przed 38tc)tak wiec siedze na tylku w domu szkole zalatwilam ze nie musze chodzic i sie strasznie nudze....mam takiego lenia ze czytac mi sie nie chce a w domu remonty i wszedzie bajzel a mnie szlag trafiano nic jeszcze troche i bedzie mozna wziasc sie za porzadki.przeraza mnie tylko wizja spedzenia swiat na porodowce-jakbym mogla wybierac to chcialabym urodzic albo przed albo po zeby byc w domku-ale co ja moge...
wklejam zdjatka Naszego lipcowego chlopczykachoc nie jestem jego mamusia lubie pokazywac swojego bratanka bo kocham go jak swoje dzieciatko:mam nadzieje ze sie nie gniewacie
oto Alus

dziekuje za glaskaniemoja malenka to uwielbiaprzesylamy caluki dla Was wszystkich
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM_0500.JPG (82,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_0501.JPG (64,8 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM_0503.JPG (64,6 KB, 20 załadowań)

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:07   #782
martuniaK
Przyczajenie

Smile Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)

Witam , mój synek wczoraj skonczyl 4 miesiace! Daje mu zupki od 3 dni i bardzo lubi je jesc, dostaje tez deserki z gerbera ktore tez mu smakuja, zauwazylam ze wszytsko mu smakuje co daje mu lyzeczka , bo butelki niechce wcale lobuz maly. Dzeiciaczka ktore choruja zycze szybkiego powrotu do zdrowia .
marti86-slicznego masz bratanka,
Pozdrawiam Was i Wasze Dzieciaczki

Edytowane przez martuniaK
Czas edycji: 2006-12-21 o 13:30
martuniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:11   #783
marti86
Zakorzenienie

ale slodziutkia szczegolnie w tej muszcedziekuje w imieniu Alanka

Stary 2006-12-06, 13:33   #784
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Marti, Martuniu chłopaki jak się patrzy - super przystojniacy Dobrze, dobrze niech rosną kawalerowie dla naszych dziewczynek
Marti podejrzewam, ze masz już dosyć Toż to już końcówka, koniecznie podziel się cudowną nowiną jak urodzisz Postaram się do Was zaglądać ale z czasem bywa różnie...
No cóż.. przeczytałam też o żałosnych eksperymentach Lublinianki... Przykre.. Nie będę już poruszać tu tego tematu bo chyba wszyscy (z Mariqą na czele) chcieliby o tym jak najszybciej zapomnieć..

Ale dam upust swojej wściekłości Złapaliśmy gumę w dętce od wózka.. Andrzej łatał je dziś od rana ale ciągle znajdował nowe - koniec końców naliczył ich 5 Nie było sensu łatać dalej... Niestety dzisiejsza piękna pogoda przeszła mi nosem.. Jestem uziemiona do jutra w domu Na szczęście znalazłam sklep w których sprzedają takie dętki.. no ale muszę czekać do jutra - Andrzej kupi przed pracą.. No a na domiar złego remontują mieszkanie pod nami i od godziny 7.00 wiertarka wwierca się nam w uszy.. O Ali nie wspomnę - bidulka nie może spać a na dodatek ze spaceru nici Wygadałam się ale nie bardzo mi ulżyło

Idę zjeść obiad, dziś mają odwiedzić mnie koleżanki z pracy
Stary 2006-12-06, 14:04   #785
wenezja
Rozeznanie

Red face Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006:)

Cytat:
Napisane przez Doridee Pokaż wiadomość
Marti, Martuniu
Ale dam upust swojej wściekłości Złapaliśmy gumę w dętce od wózka.. Andrzej łatał je dziś od rana ale ciągle znajdował nowe - koniec końców naliczył ich 5
Skąd ja to znam?! Ostatnio też to przerabialiśmy! Dziurę udało nam się załatać, ale w koszu wozimy się teraz z zapasową dętką i pompką na wszelki wypadek

Dziewczyny, jak z waszymi włosami? Ja sypię się niemiłosiernie! Szok! Tylu kłaków jeszcze nie widziałam przy czesaniu. A jak myję głowę, to aż odpływ się zapycha! Nie dość, że liche te moje włosiska, to jeszcze tak wyłażą! Łysa zostanę! I to tak z dnia na dzień. Dziś nic,a jutro cały pęk... Witaminy nic nie dają. Myślałam, że mi się upiecze...
-,,Biedna Emilka marznie a ja tutaj leżę"
wenezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 14:32   #786
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

WENEZJA mi równiez wychodzą włosy garściami ,biore witaminy i nic nie pomaga.Wszędzie pełno moich kłaków.Moje maleństwo wraca do zdrowia ,juz lepiej sie czuje nie kaszle w nocy ,w dzień jeszcze tak .w dzień ten kaszel jest juz łagodniejszy niz kilka dni temu nie zdziera tak gardła
Dziewczynt czy do Was przyszedł dziś mikołaj?
Ja dostałam perfumy PASSION DANCE z AVONU i SUN z ORIFLAME
Kacperek dostał od nas auto policyjne i słodkości maly grzechotke i zadowoleni czekamy teraz na dziadków mają za chwilke przyjechac

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 14:44   #787
Alabama24
Raczkowanie

Byłam dziś z Tymciem u lekarza. Pani powiedziła, że taka infekcja u maluszka trwa ok 2 tygodni, więc mam się nie martwić, a dlatego wydaje mi się, że jest gorzej, ponieważ wydzielina zgęstniała i stąd większy problem z odkasływaniem i oddychaniem noskiem. Kazała wkraplać Nasivin i dalej podawać Eurespal.

U mnie też włosy wypadają jak szalone a już było tak dobrze, myślałam, że już wyszło to, co miało sobie wyjść, a tu taka niespodzianka. Też mi się odpływ zatyka po umyciu głowy i oczywiście witaminy i odżywki na nic

Martuniu, marti86 chłopaki jak malowanie

(...)Im bardziej wzrok natężam, tym widzę mniej,
i woda schylona nad słońcem tym bliższe przynosi odbicie,
im dalszy od słońca oddziela ją cień...
J.P.II

Tymuś = szczęście
Alabama24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-12-06, 15:11   #788
edytcia
Zakorzenienie

Witam mamuśki!
Zosia coraz ładnie je zupki i smiesznie mlaska przy połykaniu. Teraz codzinnie jemy zupkę - z Gerbera albo robioną - soczek i czasami kaszke na mleku. ćieszę się, że jest zdrowa. Pozdrawiam wszystkie chorowitki i ich mamusie

madzia7 - ciesze się, że pracujesz i że dzidzia wytrzymuje twoją nieobecność. Ja narazie na mam pracy, byli lepsi ode mnie. Pisałaś kiedyś (albo mi się coś pokręciło), że byłaś na aerobiku, byłaś może w "Karelaks" w Wadowicach? Jak tak to jakie mają ceny?

Rania, lumiaa - jak wasze maleństwa nie chcą pić soczku jabłkowego to spróbujcie dodać do niego trochę kleiku ryżowego (na 50ml - jakieś pół łyżeczki kleiku) wtedy sok będzie mniej kwaśny. Moja Zosia podłapała ten w ten sposób soczek jabłkowy.

monka23 - Zosia pije z aventu, przez smoczki trójprzepływowe. Samo mleczko na dwójce, a mleczko z kleikiem na trójce.

kasia1361 - a nie zamrażasz mleczka na kiedyś? Może głupie pytanie Ale może kiedyś zacznie pić z butelki to będziesz je wtedy podawać.

martuniaK - ale przystojniak! Mi szczególnie podoba się ostatnie zdjęcie.

Doridee - współczuję remontu u sąsiadów. Wiem jak to może rozstroić zwykły dzień niemowlaczka. Trzymaj się ciepło.

wenezja - mi właosy też wyłażą i już straciłam pamięć czy tak było przed ciążą czy tylko teraz

Pozdrowienia dla wszystkich.
edytcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 15:23   #789
edytcia
Zakorzenienie

Co do Mikołaja jeszcze, to Zosia dostała zabawkę Myszka Bawiśmieszek z Fishera http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27...-27510001.html

kasia1361 - ja dostałam wielką pake słodyczy, na nic się zdaja moje lamenty, że jeszcze nie schudłam. No, ale cóż... ktoś to musi zjeść

Alabama24 - wszystko będzie dobrze z Tymkiem Pytałam Cię już czy to jest Tymon czy Tymoteusz? Tymon właśnie był na mojej liście imiopn dla chłopców, podoba mi się.
Stary 2006-12-06, 15:42   #790
Blondi2
Raczkowanie

marti86, Martuniu -ależ macie przystojnych kawalerów, gdyby to ode mnie zależało to zarezerwowałabym ich dla mmojej Natalki!

marti86 trzymaj się, jeszcze trochę a przytulisz swoją córeczkę do siebie i zobaczysz-w jednej chwili zapomnisz o wszystkich dolegliwościach i niedogodnościach ciążowych!!! Koniecynie odeywij sie po porodzie.

Alabama24 - kiedy moja Natalka była chora i miała zapchany katarem nosek to kupiliśmy jej taką poduszeczkę - klin pod główkę żeby lepiej jej sie oddychało i nie zatykało jej w gardle. Poduszka pomogła, przez okres kiedy miała katar lepiej jej się na niej spało. Teraz kiedy jest zdrowa znów śpi na płasko w łóżeczku.

Jeśli chodzi o włosy to odpukać, mi na razie czuprryna się nie przerzedza i oby tak zostało. A wiecie może w jak długim czasie od porodu można spodziewać się wypadania włosków? Może jeśli do tej pory mi nie wypadają włosy to juz tak zostanie, co? I tak mam cienkie włosy więc jeśli mi zaczna jeszcze wypadać to już wogółe przyjdzie zainwestować mi w perukę.

Czy Wasze dzieciaczki poznały się już na pieszczotkach? Moja Natalka uwielbia jak całuję ją po szyjce czy po brzuszku - śmieje się na całe gardło i otwiera buźkę już na sam widok kiedy się nad nią pochylam!
Blondi2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 15:50   #791
marti86
Zakorzenienie

dziekuje kobietki w imieniu ALanka
Doridee ja mam pytanie powiedz mi gdzie moge znalesc jakies fajne wozki w olsztynie, gdzie jest jakis sensowny wybor poza sklepem dziecko bo tam juz bylam.w sumie mam juz upatrzony wozeczek ale nie widizalam go na zywo i troche sie wacham...jesli bys mogla jakis adresik podunac to bylabym bardzo wdzieczna
jesli chodzi o moje samopoczucie psychiczne to rzeczywiscie-mam dosyc.moze nie tyle brzuszka bo kocham nad zycie ta oponke ale calej resztyczuje sie jak slonica poruszac sie ciezko, z reszta ci ja Wam mowie znacie to doskonale-ale pocieszam sie-juz blizej jak dalejucalujcie swoje pociechy od Nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-12-06, 19:24   #792
Alabama24
Raczkowanie

Blondi2 dzięki za radę, dziś na noc podłożę coś pod materac w łóżeczku maluszka, żeby miał troszke wyżej główkę.

edytcia mj synek to Tymoteusz często nas pytają czemu nie Tymon

J.P.II

Tymuś = szczęście
Stary 2006-12-06, 19:34   #793
edytcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alabama24 Pokaż wiadomość
edytcia mj synek to Tymoteusz często nas pytają czemu nie Tymon

Ja pytałam z ciekawości. Oba imiona są fajne , tylko mnie zastanawiało jak dokładnie ma na imię.
Stary 2006-12-06, 19:58   #794
monka23
Zakorzenienie

MartuniaK fajne te 2 zdjecie fajnie go chwycilas jak sie przekrecal moj tylko raz sie przekrecil i na tym koniec .
Doridee polecam silke i areobik najgorzej zaczac ale potem jak fajnie ja to jeszcze mam razem silke z areobikiem i troche peszace jest jak kolesie wchodza na sale i patrza jak panny cwicza ale co zrobic trza zapomniec i cwiczyc. Zrob cos dla siebie ja sie zle czuje w takim ciele po ciazowym a jak ci to nie przeszkadza a ze zdjec widze ze nie ma co to wystarczy ci te 4 pietro .Jak ty ta dziure w oponie zlapas? ale widze ze sama powinnam zapasowke znalesc w razie W-u.
Edycia no tez tak zrobie dam mu mleko na dwojce bo nawet nie wiedzialam ze sa takie nigdy nie widzialam i nawet sie dziwilam czemu nie ma a jednak sa.Dobrze ze dziz zapomnialam jedynek kupic bo chcialam mu wymienic i tak jutro bym nowe zas brala jednak zapominanie czasem jest dobre.
A co do wlosow ja ponad 3 miesiace po porodzie i jeste i dalej mi nie leca a bym chciala za duzo mam codziennie prasuje ale to na wypadanie raczej nie bedzie raczej na wysuszenie no moze jeszcze mi wypadna nie wiem.
A co do tej poduszeczki to tak malemu dziecku mozna dac? Ja slyszalam ze do roku nie wolno i sciaglam poduszke ona taka cieniutka jak podpaska ta najgrubsza z belli rozumiecie to tera mi maly spi bez bo juz nie wiem czy mozna juz dac cze nie?
Marti86 fajny brzdac i trzymaj sie dasz rade a moja rada to PRZYJJJJJJJJJJ a wszystko bedzie dobrze.
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 20:21   #795
Rania
Raczkowanie

marti86 śliczny jest twój bratanek,wiem jak ci ciężko my tez to przerabiałyśmy ale to co cię czeka po wszystkim jest tak piękne ze nie da się tego slowami wyrazić.Poród szczególnie naturalny daje kobiecie ogromną satysfakcje,siłę ze góry mozna przenosić i wyrzut najwspanialszych uczuć i doznań.
Nikt nie powie ze to nie boli ale to jest naprawdę niesamowite,szybko się zapomina i myśl o spotkaniu jakie cię czeka jest silniejsze od wszystkiego.
Ja swój poród wspominam fantastycznie(wiem to moze wyglądać dziwnie ).
I takich doznań Ci życzę i zdrowego bobaska

Blondi2 moja córcia tez uwielbia pieszczoty,całowanie brzuszka i szyjki ją rozbawia i śmieje się głośno.Uwielbia jak jej zmieniam pampersa i całuję tyłeczek i stópeczki.No jest przesłodka i cała taka do całowania.
Stary 2006-12-06, 20:37   #796
marti86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Marti86 fajny brzdac i trzymaj sie dasz rade a moja rada to PRZYJJJJJJJJJJ a wszystko bedzie dobrze.
Cytat:
Napisane przez Rania Pokaż wiadomość
marti86 śliczny jest twój bratanek,wiem jak ci ciężko my tez to przerabiałyśmy ale to co cię czeka po wszystkim jest tak piękne ze nie da się tego slowami wyrazić.Poród szczególnie naturalny daje kobiecie ogromną satysfakcje,siłę ze góry mozna przenosić i wyrzut najwspanialszych uczuć i doznań.
Nikt nie powie ze to nie boli ale to jest naprawdę niesamowite,szybko się zapomina i myśl o spotkaniu jakie cię czeka jest silniejsze od wszystkiego.
Ja swój poród wspominam fantastycznie(wiem to moze wyglądać dziwnie ).
I takich doznań Ci życzę i zdrowego bobaska

.
dziewczyny ja juz sie nie moge doczekac-zdaje sobie sprawe z tego ze to nie jest takie latwe...jeszcze przed tym jak zaszlam w ciaze smialam sie do bratowej ktora smigala z brzuszkiem ze ja to sobie bede zbierac na cesarke i wiecie co??nigdy w zyciu...zupelnie zmienia sie myslenie choc wiec ze to bolesne to na zyczenie cesarki bym nie chciala
Raniu jakbym slyszlala moja bratowa-ona cudownie wspomina porob i napalala mnie pozytywnymi wibracjami
dziekuje za slowa otuchy niebawem napewno potwierdze na swoim przykladzie to co tu przeczytalam

Stary 2006-12-06, 21:14   #797
CIAMPUREK
Raczkowanie

GG do CIAMPUREK

hej dziewczyn miło ze nadal utzrymujecie watek ja niestey na chwile dopoki malenswto mi pozwoli ostatnio cały czas wypełnia mi rehabilitacja dzisaj byłysmy u kontroli podobano nie jest zle ale powinno byc lepiej takze staram sie tzryamc głowe do góry
Przeczytałąm tak pobieznie co napisłąyscie i mam kilka pyatn Rania podaj mi watek w ktorym dogadłas tej pannie chciałąbym poczytac jezeli dasz rade
Doride o jakich eksperymentach Lublinanki piszesz kto to jest i co zrobił lub zrobiła
pozwoliła sobie popatrzec na wasze malenstwa oczu nie mogłam oderwac sliczne sa te nasze dzieciaczki mamy duzo szczescia ze jestesmy ich mamami
ciesze sie ze sa wsrod nas nowe mamy oby tak dalej
postarma sie wpasc jutro zeby wiecej doczytac tzrymajcie sie cieplutko papa
CIAMPUREK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 23:06   #798
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Ciampurku w końcu jesteś!!! Już się zastanawiałam co z Tobą Super że dzielnie się rehabilitujecie - wiem jak to jest Moja Ala za bardzo nie przepada za ćwiczeniami

Marti zajrzyj jeszcze do hurtowni Maluszek, mają świetne ceny (mieści się w budynku kościoła na Wyszyńskiego wjazd od tyłu) no i w sklepie w Gracji też jest spory wybór Ja swój kupiłam w ciemno, nie oglądając w realu i jestem zadowolona (jedyne do czego mam zastrzeżenia to mała gondolka). A jaki model wybrałaś?

Odwiedziły nas dziś koleżanki z pracy.. ale niestety Ala była w paskudnym nastroju Pewnie powodem było totalne zmęczenie i niewyspanie... Do 16.30 nie miała żadnej porządnej drzemki z powodu hałasów, a poza tym nie była na spacerze co dodatkowo zburzyło jej porządek dnia. Powitała dziewczyny głośnym płaczem i trwała w tym dopóki nie poszły.. na nic układanie do snu i próba wyciszenia Szczerze mówiąc byłam w szoku bo z tej strony nie znam swojej córeczki.. No nic wystarczy marudzenia na dzisiejszy dzień.. choć do udanych to go nie zaliczam..

A teraz coś miłego Alicja dostała w prezencie od mojej załogi fantastyczne krzesełko ze stolikiem Porządne, drewniane, na pewno się przyda A ja słodycze i kosmetyki

A tak z innej beczki... coraz więcej nieuprzejmości i czystej zawiści panuje na wizażu... Z wielką przykrością przeczytałam dziś wątek mojej znajomej, która zwyczajnie pochwaliła się sesją w CKM... Jak nietrudno się domyślić rozpętała się burza.. bo jak to tak, pokazuje się nago i się nie wstydzi A to taka dobra dziewczyna, życzliwa i ciepła... No nic.. na szczęście wątek zamknięto a użytkowniczka o największym jadzie została tymczasowo zablokowana.. ehh
Stary 2006-12-06, 23:41   #799
marti86
Zakorzenienie

Doridee dziekuje napewno zajade jak bede u lekarza...o ile dotrwam do 20 bo dzis zauwazylam ze mam coraz wieksze rozwarcie....dostalam globulki dopochwowe zeby zaadna infekcja mi sie nie wdlala i nie pekl pecherz plodowy no i podacz aplikacji wyczulam znacznie wiekszy "luz' niz wczesniej...co do wozeczka to zastanawiam sie nad dwoma
http://allegro.pl/item133679101_nowy..._gratisy_.html
http://allegro.pl/item142208555_hit_...ys_gratis.html
i bardziej chyle sie ku temu drugiemu(duzo lzejszy)no ale to sie okaze....

Twoja corunia widac zaborcza-chce miec mamusie tylko dla siebie
tez czytalam ten watek o ktorym piszesz i dla mnie to pozal sie boze wypowiedzi niektorych...z reszta nieraz mialam"przyjemnosc"na wlasnej skorze doswiadzcyc "uprzejmosci"jednej z dziewczyn wypowiadajacych sie w tym watku ale nie bede mowila ktorej...w koncu jednak ktos podjal odpowiednie kroki i odpowiednio "wynagrodzil"jej "starania.....

nic lece spaciuli zycze dobrej i przespanej nocki

Stary 2006-12-07, 08:13   #800
kasia1361
Zadomowienie

kasia1361 - a nie zamrażasz mleczka na kiedyś? Może głupie pytanie Ale może kiedyś zacznie pić z butelki to będziesz je wtedy podawać.

zamrażam,zamrażam moze kiedyś bedzie chciał butle.Nie sądziłam ,ze będzie taki problem z przestawieniem.Ze starszym nie było szybko załapał,ze z butli łatwiej .Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i mamusie

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2006-12-07, 08:35   #801
monka23
Zakorzenienie

Witam o tak wczesnej poze moj maly mnie wyrolowal zawsze okolo 8 zje i poloze go do lozna i spi tym razem nie pobawilismy sie chcialam go polozyc zaczol plakac no nic polozylam go do mojego lozka dalam zabawke z melodyjka zeby sie pobawil ja sie wzielam za zamiatanie 3 minuty minelo on spi a mi sie niechce .
Kasie 1361 no podziwiam podziwiam 150 ml z jednej piersi niezle nielze mi gora 120ml z dwoch szlo o ile pamietam.
Marti 86 mi ten drugi tez sie bardziej podoba i zawsze to jedno kolko mniej do wnoszenia .Patrz przede wszystkim oczywiscie na wyglad i na WAGE zalezy z kim mieszkasz i jak wysoko czy ci ktos bedzie pomagal czy nie z tachaniem tego wozka czy samej gondoli z dzieckiem i patrz na wymiar gondoli moja tak jak Doridee jest zaciasna ale dalej walcze .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 10:04   #802
Rania
Raczkowanie

Doridee tez wczoraj wpadłam na ten wątek Sandruni.Jedna dziewczyna niezle ją potraktowała jakby ciało sprzedawała na ulicy.A ona tylko pochwaliła się swoją sesją rozbieraną do CKM.
Bardzo miła i sympatyczna dziewczyna i do tego super ciało tylko pozazdrościć.Zdjęcia wysmakowane i nie jakieś oblesne.No ale cóż ludzka właściwie kobieca zazdrość gorsze jak zaraza
Pozdrów Sandrunię i pogratuluj od mamuś sesji!!!!

Co do wątku mam styczniowych i eksperymentu to tez niezle się działo,jakaś banda kosztem uczuć dziewczyn z tego wątku podszyła się pod niby przyszla mamę wymyślili strasznie smutną opowieść i pisali pracę opartą na tym wątku.Straszne ,dlatego tez wykasowałam wcześniejsze fotki Nadii bo niechciałabym aby ktoś obcy uzył zdjęć mojego dziecka do swoich celów,a jeszce niewiadomo kto nas tu poczytuje afffffe)

marti86 kup wózek jak najlzejszy no chyba ze mieszkasz w domku lub z windą.Bo to makabra jakie to ciężkie z dzieckiem.Skrętne koła to super wynalazek i duza gondola koniecznie.Pozdrawiam Ciebie i dzidziuśka
Chyba wiem o jakiej lasce piszesz,login na p zaczyna się?

Ciampurek ten wątek gdzie zebrałam punkty jest tutaj ale tez się niepokazałam z najlepszej strony,ale ja juz jestem taka zywo reagująca na osoby które chcą w jakikolwiek sposób skrzywdzić tego słabszego.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...58#post3182158
Stary 2006-12-07, 10:05   #803
marti86
Zakorzenienie

Wlasnie te wymiary i waga wozeczka przewazyly szaleathlantic 19kg a ten drugi 13 no i ten drugi ma duza glebsza spacerowke wiec na dluzej posluzyw razie czeko mam wozeczek po Alanie z duza gondola wiec jak mi mala bedziesz szybko rosla i ciezkoo bedzie ja upchnac to pozycze od bratowej na chwiledziekuje za cenne rady

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-07, 10:20   #804
marti86
Zakorzenienie

tak Raniu na Pa mieszkam w domku jednorodzinnym wiec wnoszenie wozka nie stanowi problemu(tyle co zz dworku to tak jakby na parter)ale lzeszjy zawsze lepiej sie prowadzi bo est mniej "toporny"
dziekujemy za pozdrowionkamy przesyla Waszych pociech

Stary 2006-12-07, 10:51   #805
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee

Raniu, dziękuję - przekażę pozdrowienia Sandrze jak wróci z Austrii Żałuję, że dopiero wczoraj trafiłam na jej wątek bo bym zabrała głos w tej dyskusji Nie cierpię ludzkiej zawiści i wtrącania się w prywatne życie a te Strażniczki Moralności to już mnie do szału doprowadzają

Andrzej pojechała po opony do wózeczka i niedługo idziemy w końcu na spacerek
Buziaki dla Was i Dzieciaczków
Stary 2006-12-07, 11:36   #806
kasia1361
Zadomowienie

Monka23 z jednej tyle ściągam ręcznie bo laktatorem z aaventu jakoś nie potrafie .Z drugiej bardzo mało około 60 ml.Igor upatrzył sobie jedną pierś lewa i w niej jest duzo mleczka,a z tej drugiej to juz sama ściągać musze bo mały ani rusz.
ale mam inny problem ,mały nie wypija z piersi wszystkiego ostatnio mało przybierał na wadze .Podaje mu obiadki i kaszki i cały czas karmie.A do tego wszystkiego jeszcze choroba.Dziś ide na kontrole zważą mi małego.Ciekawe czy polecał z wagi Odciągam zamrazam i tak w kółko chciałam dokarmiac moim pokarmem ale nie bo oporny do butelki.Dziwne bo smoczek do uspokajania ssie.Pozdrawiam

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2006-12-07, 11:40   #807
kasia1361
Zadomowienie

Chciałam jeszcze powiedzieć ze moja koleżanka ma córcie z lipca mała wazy 8,5 kg ściąga pokarm do butelki(180)i tak ją karmi.Mała za chiny nie chce cyca.I tak co 3-4 godz na noc daje jej nan ha2 i wypija 210.Ale apety ma na zdrówko malusiej.Hi HI wygląda jakby miała z 8 miesięcy jak bede miała zdjęcia to wkleje

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-12-07, 16:45   #808
Alabama24
Raczkowanie

kasia1361 też zamrażałam sobie odciągnięte mleczko i kiedy ostatnio akurat wychodziłam na spotkanie to wyjęłam je, żeby mąż mógł podać synkowi, jednak okazało się, że on ani myśli jeść takie rozmrożone mleczko. Wupluwał i płakał. Kilka dni później, kiedy wyrwałam się z przyjaciółką popływać, sytuacja się powtórzyła Wcześniej, kiedy odciągałam sobie i mąż podawał mleczko tego samego dnia, wszystko było ok, a to rozmrożone jakoś synkowi nie posmakowało.

J.P.II

Tymuś = szczęście
Stary 2006-12-07, 17:03   #809
kasia1361
Zadomowienie

Byliśmy z małym na kontroli,jest lepiej ale do następnego czwartku antybiotyk dalej podawac.Martwiłam sie ze spadł z wagi ,niepotrzebnie .Mały wazy teraz 7300 i tak dobrze 200g w chorobie .
ALABAMA narazie zamrazam i ne daje małemu odmrozonego.Nie wiem czy mojemu synkowi zrrobi to jakąś różnice,bo nawet świeżo ściągniętego mleczka nie chce z butelki.

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

Stary 2006-12-08, 11:52   #810
*milka*
Zakorzenienie

GG do *milka*

Hej Dziewczyny nareszcie mam troszke czasu dla siebie.... Sliczne te wasze Maluszki tez bym wrzucila fotki alex ale te kompy sa przed potopowe maja moze z 6gb Widze ze w naszym watku jest kilka nowych Mam Czes wam Dziewczyny . Chciala bym byc na biezaco z wami ale jest to nie mozliwe bo nie mam internetu w domu. Alexandra jutro konczy 4 miesiace duza z niej dziewczynka rosnie jak na drozdzach . Chcialam sie was zapytac czy dajecie swoim maluszkom juz jakies papki typu tarte owoce i soczki do picia ??? Nie wiem co pisac tak zadko tu zagladam chciala bym czesciej ale Alex nie chce siedziec w kafejce a ja nie chce jej meczyc. W grudniu jedziemy do polski wtedy bede miec w domku internet i zaczne czesciej tu bywac. Wybaczcie mi ze nie czytam waszych watkow ale szczerze mowiac to jestam tu na chwile szukam mieszkania we wlanie ale ciezko z tym. Mamy czas na wyprowadzke doi niedzieli a ja nic normalnego nie mpge znalesc ciagle sa jakies problemy. Niedawno zepsol sie nam samochod kupilismy go kilka miesiecy temu i co sie okazalo siadl na dobre naprawa wynosila by wiecej jak za niego dalismy . Juz chwilami wszystkiego mi sie odechciewa wszystko sie wali jak nie jedno to drugie. Mam nadzuieje ze chociaz u was jest wszystko dobrze. Musze juz pomalu uciekac mama zostala z mala boje sie ze znowu jej sie rozplacze i nie da rady jej uspokoich. Mam jeszcze pytanie co u CIAMPURKA jak tam jej maluszek czy wszystko jest ok ??????????? Pozdrawiam was wszystkie trzymajcie sie cieplutko aha tylko odpiszcie mi czy dajecie cos jesc maluszkom oprucz mleka ppapapapa.
*milka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości