|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się
biiibiiii i jak tam prezent?? co kupiłas??
ja własnie zamiast siedziec nad praca to maluje pazury ... masakra.. nie mam weny na pisanie... ale bede musiała przysiąśc...(efekty malowania w moim watku pazurowym - link w podpisie)
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Isis znalazłam cie na naszej-klasie
Faktycznie mamy wspólnych znajomych i widze że nawet Wojtka masz kurcze ja go chyba już z 8 lat niewidziałam i widzę że nawet żonke już ma kto by pomyślał
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Isis ślicznie !!! Ja właśnie myślę że coś podobnego zapodam sobie na tipsach
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
ano Wojtek ma żonkę...
w zeszłym roku w lipcu wzieli slub ;] a wojtka poznałam własnie przez nią, bo laska z mojej miejscowosci jest ...dzieli Oli za komenta na wątku paznokciowym... a ogladałas wszystkie czy tylko te ostatnie malunki??
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam wcześniej cały wątek
A ja Wojtka poznałam przez marte w. kiedyś przez pewnie czas sie nawet przyjazniłysmy a on jak był w Polsce to za kierowce robił podczas wakacji ahhh stare dobre czasy
Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-06-05 o 21:42 Powód: literówki :P |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Isis ojej ale fajne te warkoczyki
![]() zdolniacha z Ciebie ! Kupiłam Tztowi koszulke bardzo ładna. ale nie kupiłam torebki na prezent, wiec musze na Sulechów jutro uderzyc, ajj a nie chce mi sie za bardzo z domu wychodzic nawet.
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak mus to mus... też musze kupić torebke i jakis prezent mojej "szefowej".. hehe... w sobote ma urodziny... a do prezentu dam jej własnoręcznie zrobiona kartkę... 3D, w kształcie księgi.... zobaczymy czy mi wyjdzie...
ja siadłam własnie do pracy pisania.... zobaczymy jak mi to pójdzie.. to kolorowych dziewczyny i do jutra
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Isis jej ty to widze taka troche artystyczna dusza jesteś
![]() Dzień dobry
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
no taka troszkę jestem
![]() dziń doberek wszystkim
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
troszke, troszke,
nie bądź taka skromna! ![]() pazurki, warkoczyki, makiety i jeszcze kartki 3D, o matkoooo ![]() ja niestety nie mam takiego talentu wiec musze zaraz się ubrać i skoczyć w miasto po kartkę dla Tzta i opakowanie na prezent
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
![]() No ta Isis ty masz zdolności artystyczne Ja bym nic nie potrafiła zrobić dwie lewe ręce do wszystkiego :P Zawsze zazdrościłam koleżankom które umiały ładnie pazurki sobie robić nawet ściagi potrafiły pisać na nich! i można je było doczytać. Isis ja ci karteczka wyjdzie to też proszę wrzuć fotkę ciekawa jestem efektu Biiibiii a gdzie koszulkę tż kupowałaś? Wogule jest coś fajnego w zielonej dla mężczyzn musiała bym temumojemu coś kupić bo jak mu nie kupie to chodzi jak wieśniak ubrany :P Chociaż ostatanio nawet mnie się słyucha i ładnie wygląda Miłego kobietki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Wtajemniczenie
|
oj tak, z facetami już tak jest, jak nie ma koło siebie kobiety, to ubiór tez nie bardzo
![]() mój, od kiedy jest ze mną też ubiera się inaczej, a te wcześniejsze, powyciągane i wyblaknięte koszulki (albo co gorsza, zakupione przez mamusię ) już wyrzuciłam miłego dnia... jutro na wesele idę
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe kma1982 no niektorzy to o siebie dbaja aniektorzy nie zwracaja uwagi na ubior tak jak mój tż ale żeby samochod byl czysty i raz wtygodniu na myjni to dba
To udanej zabawy na weselu życzę Ja 26 lipca ide na wesele
|
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
ja idę teraz, za tydzień, 26 lipca też
i może w sierpniu jeszcze :P
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
kma to nieźle masz ja od paru lat przynajmniej 1-2 razy jestem na weselu
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
ja ide na koniec sierpnia na wesele
![]() oli ja kupiłam koszulke z Cherooke. uwielbiam ciuszki z tesco bo są niemal identyczne jak z Anglii, dobrze mi się wiec kojarza. Mam spoko t-shirtów i koszulek i są naprawdę dobrej jakości
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm to musiała bym wypróbować bo szczerze powiedziawszy jakoś nigdy tam mi nic w oko nie wpadło może dlatego że praktycznie zawsze omijam a w takichsklepach jestem raz na pare lat
Tym bardziej że ja ciuszki znowu na WGO kupuję to też inna bajka
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
noo ty masz tą giełde
zazdraszczam naprawde !
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam kiedyś ze sobą
A najlepiej jak uda mi się zdać prawko wtedy autkiem wygodnie i szybko bez problemu
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
to widzę sezon macie weselowy
![]() Oli Ty rób szybko to prawko i ja tez się piszę na tą wycieczke jak coś .... fajnie by było ![]() heh.. ja dopiero wróciłam.. szkoła i spotkanie z promotorem... teraz cos zjem i siadam do robienia kartki... a za niedługo wrzucę fotki tej naszej makiety, jak tylko zrzuce je na kompa
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
ehh.. dopiero fotki wrzuciłam... makieta 2 widoki z góry i fontanna
plosem bardzo siedze jeszcze nad ta kartką 3D.. na jutro musi byc gotowa.... chyba pójde teraz spać i wstane o 5 i ją dokoncze.. bo po ciemku to nie robota.... takze fotki kartki dopiero jutro. dobranoc dziewczyny
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Isis o matko !! super ta makieta! widac ze kosztowała sporo pracy.!
gratulacje! napewno dostaniecie 5 ! ![]() |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
4,5
.. z tym ze jeszcze nie wpisane bo opisu nie dostarczyłyśmy .. ale to tam pikuś....a ja juz od 20 min z kartka działam... teraz schnie
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Isis a ja myślałam ze z imprezki wróciłas bo ja o tej porze to dopiero bylam w fazie uspienia
Wróciłam do domku wczoraj i odrazu tak ciekawie bylo że ohhh heheA makieta rewelacja !!! Zdoliacha jesteś A prof fuu ze tylko4,5 nie zna sie ja bym 6 postawila Biiibiii jak tm prezent tż się podobał? Była imprezka? Ja wam powiem że wczoraj zrobiła mi te tipsy i jak zawsze przy pierwszym razie araz mi od gory odchodza wiec dzisiaj juz widze tak jakby się powietrze dostało czy cos mam nadzieje ze mi tylko nie odpadną bo moje plytki sa bardzo wrazliwe gupie no i za pierwszym razem zle reaguja na substancje obce ze tak to nazwę Pozniej zrobię fotki wziełam fencha z mala ozdóbka pozniej załowalam bo moglam na kazdym palcu ale to jak pojde do poprawki nastepnym razem A teraz zmykam sprzatac ![]() Miłego dzionka laseczki
Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2008-06-07 o 11:53 |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
kartka zrobiona ale nie mam czasu już wrzucac nic.... jutro wrzucę.. na razie pomykam na imprzke urodzinową
![]() miłego wieczorka laski
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Isis to miłej imprezki
Ja ide do studni z kolezanka ale cos czuje ze zdalugo nie posiedze bo moje gardlo odmawia mi posluszenstwa :/
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cisza nikt nic więcej nie pisał
Jutro to już z pewnościa na meczu nie powiem słowa bo głos straciłam hyh ![]() Dobranoc |
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Oli widze wróciłas o podobnej godzinie co ja
![]() imprzka wyszła fajnie kartka sie podobała... super było ![]() a to ta kartka... foty troche nie wyszły... z lampa przejasnione a to 2 troche ciemne.... jeszcze potem zawinełam ją w celofan przezroczysty i u góry zdobiłam takie 2 rogi i przewiązałam kokardkami... jak sie uda to jeszcze pstrykne fote aha... i sorki za to rozmazanie... ale musiałam jakos ukryc ten bałagan za kartka .. na razie zmykam na śniadanko .. miłego dzionka
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

- link w podpisie)

Faktycznie mamy wspólnych znajomych i widze że nawet Wojtka masz kurcze ja go chyba już z 8 lat niewidziałam
i widzę że nawet żonke już ma kto by pomyślał
bardzo ładna. ale nie kupiłam torebki na prezent, wiec musze na Sulechów jutro uderzyc, ajj a nie chce mi sie za bardzo z domu wychodzic nawet.
i można je było doczytać.

bo moje plytki sa bardzo wrazliwe gupie no i za pierwszym razem zle reaguja na substancje obce ze tak to nazwę