Wasze sny - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-14, 08:17   #781
szaluś :)
Raczkowanie

GG do szaluś :)
Dot.: Pochwal się swoimi snami :-)

madie, faktycznie dobrze, że to tylko sen

mi dzisiaj śniło się, że jestem z mamą w jakimś wielkim, ciemnym, opuszczonym domu, jeżdżąc na rolkach xD w pewnym momencie zobaczyłam jakąś panią idącą w moim kierunku, więc przesunęłam się, żeby jej nie przejechać. ale nie mogłam, a ona przeniknęła przeze mnie okazało się, że była duchem. pod ścianami domu stali inni ludzie, strasząc mnie i znikając. i widziałam to tylko ja. te duchy były potworne
dalej śniło mi się, że jestem dalej w tym samym domu, ale z moimi znajomymi, i sama chodzę i robię miny do przechodzących ludzi. i później śniłam, że już jestem 'normalna', tzn. nie przenikam przez innych jak duch xD i wracam samochodem do mojego domu, machając do znajomych, którzy w tym domu jeszcze zostali
moje sny są czasami naprawdę dziwne

Wisława Szymborska, "Miłość szczęśliwa"

szaluś :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-14, 09:15   #782
paulinka3110
Wtajemniczenie

Dot.: Wasze sny

A mi się dzisiaj śniło, że byłam w ciąży...
Miałam już spory brzuszek...i byłam gdzieś u ginekologa w którego gabinecie nie było typowego "samolotu" tylko fotel bujany z takimi metalowymi drągami na nogi...
Hmm...potem uciekłam z tego gabinetu i w swoim pokoju zastanawialam się jak to możliwe żebym zaszła w ciąże nie wspóżłyjąc!

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-14, 09:35   #783
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
A mi się dzisiaj śniło, że byłam w ciąży...
Chyba naprawdę coś wisi .

Mi się dzisiaj śniły dwie rzeczy.

Najpierw, że poparzyłam sobie łydkę i mnie strasznie, strasznie bolało. Musiałam wyjść na balkon po coś, żeby to zakryć, a na balkonie było ostre słońce. A najdziwniejsze jest to, że jak się obudziłam, to w miejscu tego poparzenia miałam dokładnie ślad ze snu. Bolał mnie i był ciepły. Aż się zaczęłam rozglądać, czy nie mogłam się otrzeć o coś gorącego itp. Ale nic nie znalazłam, nawet niemożliwe jest, żebym się tak uderzyła. Serio się wystraszyłam.

A potem śniło mi się, że śpiewałam u mnie na uni w auli, bo tam jakaś impreza była. I były moje babki od specjalizacji (na szczęście je lubię) i sporo gwiazd (np. Shirlley Mclain i koleś z Kochanych kłopotów, który nie chciał tańczyć) i wszyscy byli ubrani na złoto. A jak ja zaczełam śpiewać, to oni zaczęli tańczyć. Matko, jaki obciach.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-14, 09:44   #784
kas!a
Zakorzenienie

A mi sie śniło, że miałam niebieskiego garbuska i jeździłam nim bez prawa jazdy i jakichkolwiek umiejętności prowadzenia auta. Spowodowałam wypadek, kilka aut sie zdeżyło, ja uciekłam, zostawiłam mojego niebieskiego garbuska w krzakach i poszłam do domu.

wymiana książek:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155
kas!a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-14, 09:56   #785
Malinezja
Zadomowienie

A mi się dzisiaj śniło że mieszkaałam z rodzicami i bratem w dużym domu i w piwnicy był pokoik. Ja ukryłam tam znalezionego ogromnego owczarka podhalańskiego Ukrywałam go przez tydzień gdy ojciec go znalazł. I zamiast na mnie nawrzeszczeć itd to powiedział że to dobry pomysł i możemy mieć więcej psów. Przecież mamy duży ogród i las blisko domu.
I tak pojechaliśmy na jakiś baazarek uratować kilka nieszczęść. Udało się, mieliśmy na koniec ponad 10 psiaków róznego wzrostu i wieku.

Eh nie ma to jak 20letnia baba ma sny jak 10 latka

Malinezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-14, 10:01   #786
DsC
Zakorzenienie

ja się z moim misiem w poniedziałek wybieram pod namioty, a że mieliśmy dzisiaj jechać ale nie wypaliło to chyba miałam w związku z tym sen

no więc tak w skrócie...sniło mi się że już dojechaliśmy na to miejsce patrzymy a tam ogromny supermarket przy wodzie no to dawaj do tego supermarketu coś chcieliśmy jeszcze sobie dokupić, no ale stwierdziliśmy że tam fajnie i wogóle to rozłożyliśmy ten namiot na środku sklepu bo tam bezpiecznie w nocy przynajmniej o matkooo hihih ....
Stary 2007-07-14, 14:09   #787
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

nidy nie pamiętam swoich snów

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-14, 16:02   #788
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

mi tez sie ostatnio snilo,ze w ciazy jestem hehe

niedawno snilo mi sie,ze jezdze samochodem....ostatnio snilo mi sie,ze jestem w pracy,prowadze spotkanie - i nie wiem jak sie skonczylo bo budzik zadzwonil - pracoholizm?hehe

a w ogole to czesto mam masakrycznie zakrecone sny...
np ostatnio snilo mi sie,ze mam brac slub...ale ja bardzo chcialam wziac slub z moim TZtem ale kazali mi isc do slubu z jakims innym gosciem...(we snie go znalam ale w realu nie - nie byl to zaden moj znajomy,ani byly...) i ja plakalam strasznie bo chcialam slub tylko z moim TZtem i juz nie pamietam dlaczego z tamtym mialam isc.....no ale okazalo sie,ze tamten nie moze dojechac i moj TZ mial isc do tego slubu ze mna ale w zastepstwie za tamtego - poodpisac sie za tamtego mial...i ja zalamana poszlam do tego slubu....a potem ten co udzielal nam slubu powiedzial,ze mam nie plakac bo niewazny jest podpis tylko jak wzielam slub z moim TZ nawet jak sie podpisal za innego to jestem zona mojego TZ a nie tamtego - i ja i on sie ucieszylismy bardzo reszta sie wkurzyla - tamten gosc juz zdazyl dojechac i tez sie wkurzyl ale ja mialam juz to gdzies.....

masakrycznie zakrecony sen...az trudno opowiedziec... az mi sie smiac chce jak sobie go przypomne
Stary 2007-07-14, 22:20   #789
dzojsticzek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
mi tez sie ostatnio snilo,ze w ciazy jestem hehe
a mi dzis sie to snilo;( znowu... juz 3 raz od niedluzszego czasu a wogole sie o bobasa z moim Tż nie staram. a tutaj takie horrory ;D hehe. i odliczanie czy zdaze napisac mature przed urodzeniem dzieciaka no i w tym snie wogole przewinely sie moje kapcie domowe ktore byly na stacji pkp w mojej miejscowosci. a wlasciwie jeden kapec bo drugi zaczepil sie o pociag i pojechal daaaaaleko;| kurde czesto tez sni mi sie ze ide bez obuwia;D jeszcze sny z ciaza zrozumie ale ze chodze bez obuwia to nie czaje;| hehe.

dziewczyny tez tak macie ze jak sie bardzo w snie zdenerwujecie to potem caly czas o tym snie myslicie i czy to moze byc prawda?;>

Miejmy nadzieje ze dzisiejsza noc spedze w miare spokojnie...

buziaki. i dobranoc dziewczyny =*
dzojsticzek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-14, 22:28   #790
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Jedne z gorszych snow jakie miewam to te o...

szkole.

Mam 25 lat, studia skonczylam 2 lata temu a tu nagle sen, ze jestem w liceum (najczesciej) i pisze klasowke z matematyki i nic nie umiem. I mam pale na czysto.
Normalnie i mam takie realne nerwy, ze co ja zrobie rok sie konczy a ja znow pala na czysto.

W liceum majca to byla moja udreka, zawsze mialam problemy - ale to bylo tyle lat temu a mi to wraca w sanch.
Jak sie budze to mam ulge gigant.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-15, 09:05   #791
DsC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szaluś :) Pokaż wiadomość
madie, faktycznie dobrze, że to tylko sen

mi dzisiaj śniło się, że jestem z mamą w jakimś wielkim, ciemnym, opuszczonym domu, jeżdżąc na rolkach xD w pewnym momencie zobaczyłam jakąś panią idącą w moim kierunku, więc przesunęłam się, żeby jej nie przejechać. ale nie mogłam, a ona przeniknęła przeze mnie okazało się, że była duchem. pod ścianami domu stali inni ludzie, strasząc mnie i znikając. i widziałam to tylko ja. te duchy były potworne
dalej śniło mi się, że jestem dalej w tym samym domu, ale z moimi znajomymi, i sama chodzę i robię miny do przechodzących ludzi. i później śniłam, że już jestem 'normalna', tzn. nie przenikam przez innych jak duch xD i wracam samochodem do mojego domu, machając do znajomych, którzy w tym domu jeszcze zostali
moje sny są czasami naprawdę dziwne

może nakręcimy wspólnymi siłami z wizażankami jakiś horror?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-15, 11:07   #792
kiniaczeq
Zakorzenienie

Mi się dzisiaj śniło że wspinałam się na suche drzewo
Później jechałam autobusem ze znajomymi ludźmi i musieliśmy się przesiaść do pustego, a ja nagle zrobiłam się chora i strasznie mówiłam przez nos, znaczy taki baaardzo katar i jak by mnie gardlo bolało.

No i wstaję rano i - katar i kicham cały czas ale tego kichania już mam dość..
Stary 2007-07-15, 11:07   #793
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
może nakręcimy wspólnymi siłami z wizażankami jakiś horror?
fajny pomysł! albo możemy założyć nowy wątek i pisać opowiadanie tzn. jedna osoba pisze pierwsze zdanie, a reszta następne xD powinno wyjść śmiesznie
jak Wam się podoba ten pomysł?

Stary 2007-07-15, 11:31   #794
kiniaczeq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szaluś :) Pokaż wiadomość
fajny pomysł! albo możemy założyć nowy wątek i pisać opowiadanie tzn. jedna osoba pisze pierwsze zdanie, a reszta następne xD powinno wyjść śmiesznie
jak Wam się podoba ten pomysł?

jest już coś takiego na grach

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...52867&page=115
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...134327&page=19
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191396
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=100643&page=8
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181089
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...iadanie&page=3
Stary 2007-07-15, 11:35   #795
Raczkowanie

ooo :O nie szukałam już tam lecę xD

Stary 2007-07-20, 09:14   #796
anecia0509
Wtajemniczenie

GG do anecia0509

Pozwólcie ze moich snów nie bede opowiadać <lol>

anecia0509 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-20, 12:31   #797
jennifer777
Wtajemniczenie

Mi sie ostatnio snila
Stary 2007-07-20, 12:33   #798
jennifer777
Wtajemniczenie

Mi sie ostatnio snila s.p Babcia i mialam wypadek pozniej

I ostatnio znow mi sie snila.. w snie dawala mi pietruszke sprawdzilam w senniku i oznacza to ze bede miala wielu protektorow hehe oby
Stary 2007-07-20, 12:43   #799
czapeczkaelfa
Zadomowienie

A ja dziś miałam śliczny sen. Jak się obudziłam to chciało mi się płakac że to tylko sen.
Śniło mi się że mogłam spełnić jedno swoje dowolne marzenie.. I je spełniłam
Szkoda że życie nie jest snem

czapeczkaelfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-20, 13:28   #800
Westalka
Zakorzenienie

Ja dzisiaj miałam jakiś dziwny sen.
Śniło mi się, że razem z koleżanką uciekałyśmy przed jakimś facetem, który gonił nas ciężarówką. Biegłyśmy przez jakieś uliczki, między kamienicami, chowałyśmy się za śmietnikami.
Dziwne, bo raz biegłam ja i moja koleżanka, a raz widziałam uciekające dwie dziewczyny.

Nagle ten facet zauważył, że chowam się za jednym ze śmietników. Zatrzymał samochód i wysiadł. Wyciągnął z kieszeni mały, biały pilot. Wybełkotał coś do samochodu, wcisnął jakiś przycisk i samochód zaczął tyłem (na wstecznym ) jechać za mną. Uciekałam ile sił w nogach.
Niestety, facet mnie dogonił. Usiadł na ziemi i złapał mnie za nogę. Nie mogłam się wyrwać. Zobaczyłam, że na półce obok stoi puszka z farbą. Złapałam ją i zaczęłam uderzać tego gościa w głowę. Puszka zaczęła się wyginać, aż w końcu otworzyła się. Była w niej pomarańczowa farba, którą wylałam temu mężczyźnie na oczy. Nic nie pomogło, dalej mnie trzymał i nie chciał puścić..

Obudziła mnie mama, kiedy pieczołowicie próbowałam rozbić kolejną puszkę farby na głowie tego gościa..

Co za sen.
Westalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-28, 10:29   #801
DsC
Zakorzenienie

ja to mam ostatnio strasznie kosmiczne sny...nie potrafie ich opowiedzieć a co dopiero opisać poprostu za dużo się w nich dzieje...
kawałek wczorajszego snu był związany z Frytką...śniło mi się, że do mnie przyjechała i gadałyśmy jak stare dobre kumpele... weszłyśmy nawet na temat jej operacji plastycznych i nowego faceta hihi...
skąd taki sen?! może dlatego że ostatnio coś tam o niej czytałam na WP..
Stary 2007-07-28, 10:34   #802
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

hehe a mnie ostatnio zaniepokoil troche moj sen.. snilo mi sie ze kochalam sie z jakas dzieczyna (!) nie wyobrazam sobie takiego zblizenia w realu z osoba tej samej plci bo kobiety mnie nie pociagaja co wiecej jestem w bardzo udanym zwiazku z moim TŻ a tu taki sen. Nie mam pojecia co on oznacza hehe i chyba wole nie wiedziec.
Stary 2007-07-28, 10:42   #803
DsC
Zakorzenienie

o jej może to jakaś podświadoma Twoja fantazja erotyczna hihi
Stary 2007-07-28, 10:48   #804
mtlk
Zadomowienie

GG do mtlk

moze.. sprawdzalam w senniku moj sen oznacza "skryte uczucia i pragnienia"
Stary 2007-07-28, 11:20   #805
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Konto usunięte

Śniło mi się Seminarium Duchowne .
Wiem , wiem uznacie, że to zabawne .
Semniarium Duchowne, czyli ogromny budynek, otoczony wodą, do którego wejść można było jedynie przez metalowe schody prowadzące na górę do jednego z okienek. Nie muszę dodawać, że drzwi nie było...?
Z jakiegoś powodu musiałam tam wejść, tylko pojęcia nie mam dlaczego.
Weszłam na te schody, zastanawiając się czy się nie przechylą i nie spadnę do wody.
Potem pokonałam swój strach i szybko po nich pobiegłam.
Jak pewnie się domyślacie przechyliły się i spadłam do czarnej jak noc wody...
Nie odczuwałam strachu...
I tu mam lukę w pamięci...kolejny przebłysk to jak już byłam na korytarzu tego niby opuszczonego Seminarium i tu bardzo rzuciło mi się w oczy drewno - drewniane podłogi ściany, meble, wszystko....
Dostałam się do jednego z pokoi. Wiedziałam, że muszę tylko nie wiedziałam po co..
Mnóstwo drewnianych zakamarków w nim było...Przesuwane szafy, schowki, kufry, idealne kryjówki...
Wiem, że czegoś szukałam, kiedy nagle do pokoju weszło dwóch księży, jeden grubszy i starszy, drugi bardzo młody, około 20 lat.
Schowałam się w jednej z przesuwanych szaf, gdyż siłą rzeczy miałam świadomość, że nie powinni mnie tu zobaczyć..
Starszy powiedział coś do młodszego i wyszedł, a młodszy usiadł na krześle czy fotelu i...........
zmienił, bądź przeobraził się (nie wiem jak to nazwać) w starą pomarszczoną kobietę...
Nie, ona nie była groźna, ale wiedziałam, że mimo, iż nie znalazłam tego czego tam szukałam, to muszę wydostać się poza obręb Seminarium...
Nie pamietam jak, ale udało mi się wyjść na korytarz i pomimo licznych labiryntów schodów dobrnęłam do małego okienka, za którym także były schody (takie, jak te, z których spadłam na początku) prowadzące przez wodę na zewnątrz...
W momencie w którym już na nie wchodziłam......
Obudziłam się...
Była prawie 10.00 rano...

Wiem, wiem , głupie sny mam...

Zabawne, to, ale ten sen o domu, budynku, w tym przypadku Seminarium, jak zwał tak zwał i starej kobiecie, która cały czas się w nim pojawia, towarzyszy mi od lat. Nie śni się codziennie, raz na jakiś czas, rzadko....ale jednak gdzieś tam do mnie wraca....Zawsze jestem w pomieszczeniu, szukam drogi wyjścia....ta kobieta gdzieś tam sobie jest...a kiedy znajduję wyjście....po prostu budzę się...
Raz mi się udało wyjść do ogrodu, ale nie poza ogrodzenie....

Najczęściej zapamiętuję sny, podczas pełni...
A mówią, że księżyc nie ma na nas wpływu...

Pozdrawiam!

cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-28, 11:44   #806
DsC
Zakorzenienie

ja też mam taką jedną osobe czy miejsce, która często mi się powtarza w snach...teraz tak dokładnie nie pamętam co lub kto to jest, ale wiem że gdzieś tam się pojawia
mojej babci jak się śni jej tata czyli mój pradziadziu ś.p. to zawsze ją ostrzega przed jakąś złą rzeczą lub wydarzeniem...
Stary 2007-07-28, 11:53   #807
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DsC Pokaż wiadomość
ja też mam taką jedną osobe czy miejsce, która często mi się powtarza w snach...teraz tak dokładnie nie pamętam co lub kto to jest, ale wiem że gdzieś tam się pojawia

Tak jak ja z tym domem...
Do tej pory nie wiem z czego to wynika...

Cytat:
mojej babci jak się śni jej tata czyli mój pradziadziu ś.p. to zawsze ją ostrzega przed jakąś złą rzeczą lub wydarzeniem...

Zmarli mi się nie śnią, może dwa razy w życiu mój ojciec...
Ale to były raczej przyjemne sny .

Edytowane przez cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3
Czas edycji: 2007-08-26 o 18:02
cbc6429be45513368b51b71e340d921ce6d338a3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-28, 12:16   #808
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

Mnie sie snilo ze jadlam szampon
ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein
wolte ganz allein sein..
Ich will ein Herzschlag kontrollieren
Ich muss Zerstören!Neein!
Nocny marek
Agusia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-28, 13:39   #809
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Agusia007 Pokaż wiadomość
Mnie sie snilo ze jadlam szampon

Dobrze, że to tylko sen...
Stary 2007-07-28, 15:34   #810
Agusia007
Zadomowienie

GG do Agusia007

Cytat:
Napisane przez backie Pokaż wiadomość

Dobrze, że to tylko sen...
Pozniej popijalam szklankami wody.. A byl to moj ukochany szampon herbal essences z róża
ein kleiner Mensch stirbt nur zum schein
wolte ganz allein sein..
Ich will ein Herzschlag kontrollieren
Ich muss Zerstören!Neein!
Nocny marek
Agusia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości