|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Cytat:
Pamiętasz, jak w zeszłym roku miałam silne łojtokowe zapalenie skóry? Mimo iż fatalnie się czułam z tym czymś na twarzy przyszłam na spotkanie, z tona tynku . W trakcie spotkania zapomniałam że cos mi tam na twarzy dolega i świetnie się bawiłam a jeszcze 3 tygodnie musiałam czekać dopóki to cholerstwo nie zeszło mi całkowicie z twarzy i nie pojawiało się nowe. Tak więc główka do góry, tule Cie mocno i trzymam kciuki, za Ciebie, Twoją cere i za to, żeby nastrój Ci sie szybko poprawił A co do mojej fryzurki to na MM jest mój nowy makijaż z nową fryzurką .
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() buziaczki !!!! pozdrawiam nowe Dziewczyny
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
grodziszczanka witamy
. dziekuje Dziewczynki Camilla juz wczoraj przyuwazylam Twoj new fryz z makijazem . bardzo ladnie .ide do pracy. wygladam tak . dobrze, ze mnie nie widzicie w swietle dziennym.
|
|
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
A ja wczoraj, mimo iż nie cierpię zakupów w niedzielę to się na nie wybrałam
taki brazowy jak ty masz, oczywiście nie wyszłam bez niczego, kupiłam sobię brązową dużą torebkę i świetny swterek kardigan z kapturem , wiązany w pasie. Spodobał mi się jeszcze trencz w Tatuum był koloru khaki (taki jak chcę), ale mimo że przymierzałm rozmiar 42 nie mogłam się zapiąć na wysokości biustu masakra jak oni to szyją. Odwiedziłam też Sephorę kupiłam sobie puder słoneczny i wróciłam do mojego tuszu Bourjois !!! Witaj Grodziszczanko! Miło że nas odwiedziłaś nie krępuj się i gadaj z nami o wszystkim i o niczym . Zapraszamy też na nasze spotkania |
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a w jakim centrum byłaś? w Plazie? Bo może warto przejechać sie jeszcze do M1..No a tak poza tym to miałaś udane zakupy ja wczoraj spotkałam sie z koculkiem i dostałam moje 3 torebki z atmosphere, o których kiedys pisałam. Fote wrzuce na wątku marcowe zakupy ![]() |
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewcznki!!!
piekna pogoda, piekna ![]() Była moze ktoraś z Was w Naszym Nowym Starym Browarze??? ja czekam za tłum sie troszke rozżedzi. Kurcze ja tez choruje na trencz ale widze ze moze być mały kłopot z tym ![]() widziałam fajne w Quellu ale jakoś boje się kupować wysyłkowo , bo nigdy nie wiadomo jaka jakość. kupowałyście coś w Quellu??? Ach co za dzien, pokłociłam się z TŻ i mam wszystko gdzieć , trzeba zrobić wiosenne porzadki wokoł siebie zrzucenie kilku kilogramów napewno poprawiło by mi humor.... IIGGAA gratuluje wybornych zakupow, gdybyś widziała gdzies fajne trencze, prosze napisz, bo chyba mamy ten sam problem w biuscie, bo jak równiez w malo co sie zabinam, a jak już się zapne to reszta-rekawy i tułow jest jakaś taka za duza
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Tak Camilla byłam w Plazie
, a jak nie to do M1 ale tam mam najdalej bo przez caly Poznań musze przejechać . A to moje zakupy : Zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru, torba jest ciemno brązowa,a sweterek jasno brązowy. |
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a może spotkamy się teraz w piątek, 16 marca ???
A jak nie, to może 23 marca ??? Dajcie znać jak Wam pasuje ??? |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Iga fajne zakupy, sweterek na moim monitorze w pracy jest koloru jasno szarego
Co do spotkania to 16 marca bardziej by mi nawet odpowiadało niz 23.kasiag-01 ja byłam wczoraj w nowym skrzydle browaru, wcale nie chciało mi sie tam iśc, ale z koculkiem miałysmy sporo czasu po wyjsciu z Atmosfery (tak tak znowu tam byłam i zgadnijcie co jadłam .
|
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wspominany wcześniej 20 kwietnia u mnie odpada - mam imieniny Iguś - śliczny kolorek tego sweterka- uwielbiam popiel. edit: teraz doczytałam, że ten sweterek jest jasno brązowy,a na moim monitorze jasno szary, no nieźle
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Kamcia a ja jeszcze poszlam z mama raz, zebu znalezc tego inglota i znalazlam
No i oczywiscie kupulam, sobie cienie i blyszczyk. Niestety nie mialam takiego szczescia jak ostatnio, gdy bylysmy w M1 (za zakup powyzej 15zl, cienie z 9 moglam kupic za 3 i to ile wlezie). Wczoraj byla szefowa i powiedziala, ze za kazde 15 wydane zlotych mozna kupic jeden cien za 3, wiec kupilam tylko jeden ![]() A poza tym sprzedawczyni byla nie byla wcale pomocna.
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
koculku, no widzisz pewnie dlatego ze wczoraj był taki a nie inny dzień. Generalnie nie lubię byc olewana, ale sprzedawcy to też ludzie więc pewnie była zmęczona (tłumy ludzi od rana itp.) No ale sobie coś kupiłas i to najwazniejsze
.
|
|
|
|
#794 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
a dobry pomysł, pasuje mi i 16 i 23 marca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu moja koleżanka ma równiez problem z cerą, i walczy z tym już od kilku lat, przechodza różnych lekarzy, az w końcu natrafiła na tego właściwego. I z cerą jest ok, ale musi bardzo o nia dbać, jeśli jesteś zainteresowana szczegółami mogę zapytać ją i dać Tobie np. namiary czy też przekazać info jak przebiegało u niej leczenie. Witam kolejne nowe Wielkopolanki. Grodziszczanko, zupełnie wypadło mi zgłowy pokazac Tobie moje buty, ale nic straconego, w wolnej chwili przyjadę do Ciebie w tychpaputkach a moze Ty wybierzesz się na spotkanko z nami ![]() ![]() zaszalejemy
Edytowane przez Pyreczka Czas edycji: 2007-03-12 o 14:28 Powód: uzupełnienie wątku |
|
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobity
Na wstępie powiem, ze pasuje mi 16 marca Iguś taki sam puder mi się roztrzaskał Ja tez wracam do Burżujka...Diorshow jest za drogi a efekt mizerja Ogólnie fajne zakupki Co do meczyku to oczywiście byłam I się za lekko ubrałam Miałam dyżur na parkingu i zanim się jeszcze mecz zaczał ręce mi skostniały z zimna Dziś ide z kumplem obadać SB, zobaczymy co tam zmalowali ![]() Kamila już w Twoim wątku pisałam ale umieszczę jeszcze tu. BOSKA jest ta Twoja fryzura! ![]() Aniu...Ja Cie prosze nie pisz tak. Ja mam o wiele gorszą cere niż Ty ( Nati potwierdzi, ona jedyna mnie bez makijarzu widziala a i z toną tapety wszystko widac) Walcze z tym od 15 lat i nic. Nie wyglądam nawet jakbym jakoś specjalnie dbała o cere Ponad to jeszcze od tego smaru u masazysty mnie zapchało i choć kwaskiem smarowałam plecy to zapomnialam o ramionach i na nich porobily mi się wielkie wulkany i ślady będa Edytowane przez Evka Czas edycji: 2007-03-12 o 15:04 |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś rano wstałam i jak zobaczyłam,że moja kochana mamusia zostawiła mi karteczkę i pieniążki na nowe buty to stwierdziłam,że dziś Dzień Dziecka. Właśnie pan listonosz przylazł z jakąś przesyłką bez nadawcy wyładowaną gadżetami z Vichy
Dzień dziecka trwa Kamila-ale masz cudną fryzurę
|
#797 |
|
Zadomowienie
|
No to mamy ustalony termin kolejnego spotkania
16 MARCA (piątek) spotykamy się jak awsze o 20-tej pod Bamberką Czy jest ktoś chętny zarezerwować stolik w Atmosferze? AniuA proszę mi obowiązkowo przyjść |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was dziewczyny
Kamila, wow ale zmiana; bosko wyglądasz, naprawdę ślicznie Ci w tej nowej fryzurze Wyglądasz jak Pocahontas (tylko w krótkich włosach) Poza tym bardzo podoba mi się ta paletka RR ![]() Proponuję Ci to zjęcie na avatar, super jest: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1173613476 Ania, ja również Cię proszę, nie mów takich rzeczy Rozumiem Cię w jakimś stopniu doskonale; ja również raz na kilka miesięcy przechodzę koszmarny wysyp i czasami ręce mi już opadają Ania, boję o Ciebie (i napewno dziewczyny również); nie możesz tak myśleć i nie wychodzić z domu. Wiem, wiem łatwo mi mówić ale powtórzę po dziewczynach: jesteś super kobietą, mamą i koleżanką i nie możesz się zamykać. Trzymam kciuki i całuję mocno Iga, bardzo ładne zakupy. Dlaczego już porzuciłyście Dior Showa? Koniec zachwytów? ![]() Witam nowe dziewczyny
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Natalia, Evka, Monika dzięki
Monia też myslałam o tym zdjęciu na nowy avatarek ![]() Monia jakbys była chętna na tą paletke to moge isc jutro sprawdzic czy jeszcze facet ma na stoisku.Kosztowała 6 albo 7 zł, nie pamiętam dokładnie
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, ślicznie
![]() Paletka strasznie mi się podoba ale nie śmiem Cię znów prosić Jeśli chodzi o osypywaniecieni to mi, właśnie jeśli nakładam pędzlem, najbardziej się osypują, a jeśli aplikatorem to trochę mniej
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widziałam teledysk Beyonce z Shakirą i zrobiłam
miałam spory problem żeby je odróznić, bo Shakira w loczkach zawsze, a teraz włosy wyprostowane a Beyonce na odwrót obie tańczyły taniec brzucha. Teledysk fajny, podobał mi się .Monia nie ma sprawy. Jutro pójdę na jeżycki i sprawdzę czy są, jak bedą to kopić czy nie?
Edytowane przez Camilla Czas edycji: 2007-03-13 o 07:13 |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, jeśli nie sprawi Ci to problemu i przy okazji będziesz na rynku to jasne że tak. Jednak jeśli będziesz tylko przy okazji
![]() Jakie jeszcze były kolory? Chciałąbym też coś z ładnych beżów i złota
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Beyonce wyglądają jak siostry bliźniaczki
|
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu - mam nadzieje, ze jak najszybciej wyjdziesz z tego dolka... ja jakies 2 tygodnie temu nie moglam dojsc do siebie, przez tydzien w ogole nie wychodzilam z domu.. wszyscy mnie denerwowali mimo iz tak naprawde nie robili mi nic zlego :/ czasem tak jest, sa lepsze i gorsze dni, jak to powiedzial TWardowski "w zyciu najlepiej kiedy jest nam dobrze i zle. Kiedy jest nam tylko dobrze - to niedobrze "
Ale ja zycze Ci zeby juz jak najszybciej bylo "dobrze" Kamila - jestem zszokowana Twoja nowa fryzurka, jest genialna, super sliczna i niesamowicie do Ciebie pasuje ! Swietnie wygladasz w grzywce i tak powinnas sie stale czesac co do spotkanka ja niestety ide w piatek na kregle bo kolezanka wyprawia urodziny wiec znow masakra ;( ehh te piatki... wszyscy chca sie spotykac w piatki hihi a moze spotkamy sie w sobote ? :P Kamila, MoniaK - dzisiaj bylam na ryneckzu obok mnie i byly cienie sypkie Vollare i fajny kolor ktorego wczesniej nie widzialam, taki mieniacy sie ciemny grafit. Zrobie Wam obiecane fotki moich cieni jak tylko kupie baterie do aparatu bo niestety jeszcze nie mam akumulatorkow :/ Wrocilam wczoraj z Warszawy i musze Wam powiedziec, ze po 7 latach juz mam serdecznie dosc tych pociagow... i tych ciaglych rozstan
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno z innych kolorów były paletki w toancji chłodnej, czyli np. szarości z różami i fioletami i przypominam sobie jeszcze paletki brązy+zielenie. Co do beżów i złota to właśnie ta moja ma taką tonacje, ale właściwie to bardziej brązy + złoto + jeden kolor fioletu na samym środku paletki.Typowych beżów+złota nie widziałam.Nafie jak tylko będziesz mieć akumulatorki do aparatu to wrzucaj foty cieni ![]() Szkoda, że Ciebie nie będzie na spotkaniu. |
|
|
|
|
#806 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hejka dziewczyny,
to spotkanie 16 marca o 20 , tak ?? pasuje mi więc przyjde ![]() ![]() ![]() ![]() Camilla, nie poznałam Cię Dziewczyno ![]() ![]() wyglądasz super, zmiana jak najbardziej na pozytyw ![]() ![]() zaskoczyłas mnie , ale super naprawdę ![]() ![]() Ania głowa do góry ![]() ![]() ![]() uśmiech na twarz i do przodu, dzisiaj będzie super dzień a jutro jeszcze lepszy ![]() i proszę nie załamuj sie , bo w życiu bywaja gorsze rzeczypozdrawiam |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra to ile osób będzie? :
AniaA(?) Arianka(?) Babessa (?) Evka Iga Pyreczka Ja Roxi, a jak z Toba przyjdziesz na spotkanie? |
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam Wszystkim za cieple slowa
nie bede Was zadreczac moimi problemami z cera. powiem tylko jedno - ze jest to dla mnie teraz priorytet, a nadziei na poprawe nie ma . koncze juz ten temat, bo robie sie monotematyczna. co do spotkania to ja Wam moge zarezerwowac na ten piatek stolik w atmosferze , jednak musze wiedziec na ile osob (mniej wiecej). ja nie przyjde, przepraszam. watpie, zebym zmienila zdanie. wierzcie mi, ze bardzo bym chciala przyjsc, jednak nie dam rady.rany, jak rano bylo zimno!!!! prowadzilam synia do przedszkola i mielismy grube kurtki, rekawice, maly mial ciepla czape. brrrrr!!!! niesamowite, ze ma byc 16 stopni. wczoraj wieczorem bylo 12,5 stopnia, a dzisiaj rano 0 stopni .
|
|
|
|
#809 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bierzesz książeczkę, przychodzisz i koniec Cytat:
Sama też myslalam,ze zamarznę. Eh te dobowe wahania temperatur Odwiedziłam SB i bez rewelacji, sklepy fajne ale nie zwalają z nóg, w droższych sklepach po 5 szmatek na krzyż...Tylko w Inglocie nju kolekszyn
|
||
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba się na te sypkie cienie przyczaić A za miesiąc targi
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

.
A co do mojej fryzurki to na MM jest mój nowy makijaż z nową fryzurką
.

.
. dobrze, ze mnie nie widzicie w swietle dziennym.
masakra jak oni to szyją. Odwiedziłam też Sephorę kupiłam sobie puder słoneczny i wróciłam do mojego tuszu Bourjois
ale teraz to mam juz zupełnego doła jak zobaczyłam ile mnie to będzie kosztowało,,,,Przydałby się sponsor

, a jak nie to do M1 ale tam mam najdalej bo przez caly Poznań musze przejechać
.