![]() |
#781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki antycellulitowe, najlepszy krem na cellulit
Cytat:
Do tej pory miałam Vichy Lipo-Metric ale oprócz ładnego wygładzenia skóry i efektu perłowej poświaty efektów brak ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny rewelacja! Odkryłam świetny balsam wyszczuplający Abacosun - Brazil Spa, który przyspiesza metabolizm. Zawiera L-karnitynę i kofeinę, składniki, które wpływają na redukcję tkanki tłuszczowej. To już mój kolejny kosmetyk z tej marki Abacosun, jestem na prawdę zadowolona. Pozdrawiam! Miłego dnia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
ja polecam z całego serca mój ulubiony balsam wygładzająco-ujędrniający z serii antycellulitowej, borowinowy z Tołpy + serum borowinowe z tej samej serii, używam już od dawna i mam świetnie napieta skórę i widocznie zmniejszony cellulit. Przy czym zaznaczam, że stosuje dietę, ćwiczę się i piję sporo wody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo zastanawiające ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja co prawda używam tylko po kąpieli wieczorem,ale z każdym dniem jestem coraz bardziej zadowolona-skóra gładziutka i napięta,aż chce się dotykać ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#787 |
BAN stały
|
Nie wiem czy ktosś pisał, ale jako nastolatka używam balsamu ujędrniającego Under Twenty z wyciągiem z czerwonych alg i pomarańczy. Po tygodniu używania zauwazyłam ze mój celuicik na brzuchu powoli znika a skóra staje się miękka i jędrna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ponieważ nie było Eveline kupiłam sobie Dax Cosmetics (nie pamiętam dokładnie nazwy ale coś z Caffeine)coś bardzo podobnego do Serum Eveline podobna cena. Lepiej się wciera a chłodzi tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reklama na wizażu jst płatna...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie o to GOTU KOLA GINKGO, stosowałas te tabletki? W jakiej sa cenie i czy na prawde cos daja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Zadomowienie
|
mija ponad tydzien od stosowania mojego preparatu serum Eveline i co?/celulit na posladkach znikł!!!!!bez cwiczen i diety!!!!!!!!!!!!!!chocia z co jakis czas robie brzuszki ale narpawde rzadko sie zdarza wiec to 100% zasługa kremu no może 90% bo w koncu trzy razy w tyg ćwiczyłam!!!
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
czesc, a ja uzywałam Guam w zeszłym roku. Efekty były duże. Teraz też mam chęć, ale nie wiem czy można bo karmię maleństwo piersią. Wystrzegam się stosowania różnych "wynalazków" w tym okresie. Guam kupiłam we Włoszech ale widziałam i w Polsce. Te zabiegi powtarza się kilka razy. Coś tak mi się zdaje , że takie zabiegi robią w gabinetach kosmatycznych, kosztują duzo. A żeby były efekty trzeba kilku zabiegów. powodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
Wszyscy tak zachwalacie to Eveline a ja kiedyś miałam stosowałam namiętnie cierpiałam bo zimno było po nim, że hej a na polu zima do tego no i nic....
![]() W ogóle mi nie pomogło... teraz jak tak czytam , że to takie fajne to sie zastanawiam czy jeszcze raz nie spróbować.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8009 bardzo polecam!!! Będę tą kolejna która chwali!!
Naprawdę używam go już ok 3 tyg i efekty są rewelacyjne Skóra wygładzona, nie mam już takiego cellulitu jak miałam. Minusem jest to, że po nałożeniu jest takie dziwne mrowienie, jak by się nogi 'gotowały' albo cos ![]()
![]() |
#796 |
Przyczajenie
|
"DO LUKRECJA 222 " Dziekuje za odpowiedz. Mam metlik w glowie co wybrac! W tamtym roku chodzilam na masaze i naprawde po tyg. bylo widac jak zmieniaja sie moje miejsca "krytyczne" , ale teraz jakos nie moge pozwolic sobie na taki luksus wiec probuje robic sama . Poszperam jeszcze w necie moze znajde jeszcze jakies nowinki
![]()
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
ja kupilam w koncu ten Galenic. Znalazlam w promocji za 112 zl.Uzywam go od ok tygodnia, ale masuje sie tez prawie codziennie takim czyms drewnianym z wypustkami. Zauwazylam minimalna roznice...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
A ja znów wylądowałam z Lorealem choć byłam skuszona na Evelina
![]() Mój TŻ dba tak o mnie, że jak zauważył brak masażera to mi go zaraz sprezentował no i dalej sie nim smaruje ![]() Ale teraz mam taki plan, że jak mi sie skończy to nie wywale opakowania zakupie Eveline i będę sie masować a potem smarować - może to dobry pomysł i efekty bedą jakieś bardziej spektakularne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Witam! Stosuję ten balsam od pewnego czasu i na serio widać efekty, a jak już nakreśliłam poprzedniczce kosmetyki tej firmy stosuję na różne przypadłości nie tylko na cellulit, również mam problemy z cerą, a także korzystam z zabiegów w salonie kosmetycznym ABACOSUN , ponieważ jestem z Gdańska i salon znajduje się niedaleko. Jeśli chodzi o skład tego balsamu to na pewno zawiera aktywne składniki guarana! a skoro to twój fach powinnaś wiedzieć, że na skórę działają rewelacyjnie! W składzie posiada również, L-karnitynę, kofeinę i bluszcz. A jeśli masz ochotę przekonać się o skuteczności kosmetyków z tej serii to zapraszam do Gdynii jest salon kosmetyczny firmowy, a ponieważ jesteś z Wejherowa to możesz sięskusić: Gdynia ul. Wielkopolska 168, Olgierda 45
tel: 058 664 66 20 Pozdrawiam na pewno więcej kobiet może potwierdzić skuteczność tych kosmetyków oraz jakość zabiegów jaką proponuje ten salon ![]() Guarana daje dobrą kondycję i lepsze samopoczucie. Działa orzeźwiająco, przede wszystkim dzięki wysokiej koncentracji naturalnej kofeiny - do 6%, czyli trzy razy więcej niż naturalna kawa. Uważa się, że jest to najsilniejszy, naturalnie występujący środek spożywczy, zawierający kofeinę. W przeciwieństwie do kawy jest mniej szkodliwa i dłużej działa. Działanie jej utrzymuje się do 6 godzin! Połączenie kofeiny z guaraną jest najlepszą kombinacją dla uprawiających każdą dyscyplinę sportową. Kofeina działa natychmiast, a guarana podtrzymuje dalsze jej działanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny pytam Was jak pozbyłyście się Cellulitu ? ale tak szczerze i naprawdę nie wierzę w stosowanie balsamów typu Avon .. pytam więc te dziewczyny które miały "widoczny" ale się pozbyły lub bardzo złagodziły jego "widoczność"
![]()
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cellulit jak się pozbyłyście?
ja slyszalam ze dobre jest blotko z fusow po kawie i cynamonu poza tym masazyk
Edytowane przez aguskaaa Czas edycji: 2007-07-29 o 23:04 Powód: edycja:) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
mialam bardzo duzo na udach z tylu na nogach a nawet na brzuchu mimo ze jestem szczupla. probowalam wszelkiegoo rodzaju kremow i nic nawet to blotko z fusow kawy nie pomagalo. od zeszlych wakacji schudlam 8 kg ( nie wiem w jaki sposob, jadlam normalnie) i cellulit sam zanikl z czego sie baaaaaardzo ciesze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Pozbyć się trudno, ale zredukować można na pewno
- ustabilizowana dieta, przemyślana, przede wszystkim żadnej głodówki!!! - stopniowa redukcja wagi połączona z ćwiczeniami - wywalenie z jadłospisu soli - masaże - balsam ujędrniający Eveline Slim Extreme 3D
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Guarana jest rośliną pnącą, rosnącą w Ameryce Południowej - Brazylii. Dzięki swoim orzeźwiającym właściwościom przez wieki wykorzystywana była przez Indian z dorzecza Amazonki.
Guarana daje dobrą kondycję i lepsze samopoczucie. Działa orzeźwiająco, przede wszystkim dzięki wysokiej koncentracji naturalnej kofeiny - do 6%, czyli trzy razy więcej niż naturalna kawa. Uważa się, że jest to najsilniejszy, naturalnie występujący środek spożywczy, zawierający kofeinę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Przyczajenie
|
Witam drogie Panie ,
rok temu uzywałam galenica elancyl ,zapłaciłam wtedy około 120 PLN( teraz jest troche inna butelka ale chyba ten sam preparat) w moim przypadku celulit był gigantyczny ( mnie zawsze tłuszczyk odkłada sie na boczkach ,pośladkach i udach) no i powiem szczerze ze mi pomogł ten galenic ... może nie usunął mi celulitu w 100% ale i tak byłam zadowolona ze poradził sobie z taka dawką "pomarańczowej skórki" Dodam ze stosowałam go latem po pobycie nad morzem co dodatkowo wpłynęło na poprawe skory. Obecnie chciałabym wypróbować coś innego , ciut tańszego ... czytam wszystkie posty i co rusz napalam sie na inny krem... Juz byłam bliska kupienia eveline-serum 3d , potem napaliłam sie na to vichy... a na koniec to mam mentlik w głowie. ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rozstępy i cellulit
Od tygodnia stosuję maść CEPAN, rozstepy zdąrzyly juz zbladnąć, z tego co się zdarzyłam dowiedzieć nie mam szans na dokładne pozbycie sie ich ale to już zawsze coś.
![]() |
#808 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chcesz spróbować czegoś nowego to spróbuj kosmetyków z guraną są na prawdę rewelacyjne, obojętnie jakiej firm, chodzi przede wszystkim o skład, a nie o firmę. Nie będę polecała Tobie kosmetyków konkretnej firmy , której używam, bo znowu któraś z przesympatycznych koleżanek mnie pojedzie, tylko polecę Ci po prostu kosmetyki , które zawierają tą roślinę w swoim składzie, a jest ich wiele, m. in. te,które polecała dziewczyną - sprawdzone, ale wybór należy do Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Serdecznie pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
ja polecam serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające antycellulit z EVELINE Cosmetics. jest bardzo dobre (sprawdzone na sobie
![]() ![]()
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wygląda ten krem ABACOSUN , ile kosztuje? Nie ma go w kwc ![]() Wrzuccie ktos do KWC, chetnie pozytam wiecej opinii ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:20.