|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego się pozbyłyście?
U mnie na wylocie w najbliższym czasie Perły i letnia Theorema, bo używam ich najrzadziej. Jestem na takim dziwnym etapie, że co prawda jeszcze coś tam nowego przybywa, ale zaczynam też robić zapasy pewnych określonych zapachów. Mam już duble Nu EDP, Prady klasycznej, teraz kolej na BC. Tych zapachów zabraknąć mi nie ma prawa
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Własnie wysyłam w swiat Kelly Caleche
|
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
jeny dlaczego ja nie umiem sie pozbyc niczego?
![]() i zaluje ze sie nie zalapalam na odlatująca w swiat OI |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Kurza melodia !!!!!!!!!!!
![]() Właśnie szykowałam się do debiutu na Allegro - miałam wystawić Chanel Chance i właśnie odkryłam, że odeszła wraz z niańką, Glorią -miniaturką i wyszywanym krzyżykami obrazkiem o wartości sentymentalnej (robiłam go gdy musiałam pół ciąży przeleżeć). Wszystkie te przedmioty były odłożone do szufladki p.t. "do zrobienia bez pośpiechu" do której rzadko zaglądam. Ale jestem wściekła !!! Ale Chance się pozbyłam Szkoda, ze nie będzie z tego tytułu Buduara
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Poszło Weekend dla Mamy
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pozbyłam się J'adore EDP.
Miło było, ale ochota na zapach raz na pół roku to trochę za mało, by go trzymać.
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
na wylocie jest Eau de star,mini zestaw angel i próbki
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Po raz kolejny pozbywam się Eau d'Iparie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agent P. idzie w świat. Argument - jak wyżej.
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie wyprawiam w świat moje średniopółkowce, czyli Giordani White Gold, TTA in Bloom Avonu, pączek róży Avonu, American Beauty Wonderfull
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale niestety się zdarza . Choć to zamierzchła historia, też pamiętam wysuszoną przez nianię miniaturkę Tresor Lancome i Nature YR. Niby drobiazgi, a bolą, bo to przecież zaufane osoby miały być.U mnie Scent Gloss na wylocie do Siostry |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis poleciała prawie połowa flakonika z Roses and More do Wizażanki. Został mi jeszcze jeden 50ml tester
Ogólnie obyły mi dwie flaszki i myślę, czy czasem nie zapełnić tej dziury
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Ode mnie poleciały w wizażankowe ręce Gucci Rush2 i mini Organza, jestem zadowolona, że ucieszą kogoś bardziej niż mnie
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze L'or... Jakoś się nie przekonaliśmy do siebie
|
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam w świat Liberte Cacharel i Charles Jourdan The Parfum -obydwa zapachy użyłam jedynie kilka razy i stwierdziłam, że raczej się nie polubimy, więc niech ktoś inny ma z nich pożytek.
Oprócz tego poleciały w świat resztki Boss Woman i Touch of Pink- młodszej siostrze zmienił się gust po tym, jak kilka razy pozwoliłam jej użyc moich perfum i stanowczo odmówiła ich wykończenia ...stworzyłam perfumeryjnego potwora
Edytowane przez aaguś Czas edycji: 2008-11-06 o 21:33 |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysyłam w świat Spicy Delight Ricci - urocza jest szwedzka Ninka i pewnie nie wypada pozbywać się prezentów, ale jakoś nie pragnę jej już
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero kupiłam i już się pozbyłam - Pure Wish powędrowało niedaleko, bo do mojej mamy. Kompletnie nie moja bajka, a na mamie nawet dość ładnie pachnie. Może do blondynki bardziej pasuje?
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny Kamień poleciał w świat. W Bardzo Dobre Ręce
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
Miss Dior Cherie poleci w świat
Lubimy się ale nie kochamy. Piekny flakon, piękny zapach ale znudził mi się i wiem, ze niezbyt często będe go używała. Szkoda, zeby p[rawie całe 50 ml się zepsuło. Niech ktoś się nim pocieszy
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
Poleciały: Hot, Lalique Amethyst i Black XS. Pożegnam się chyba jeszcze z czymś, marzy mi się totalne przewietrzenie kolekcji... Tak najlepiej zredukowanie do 40 zapachów, pozbycie się wszystkiego, co trzymam ot tak, tylko dla posiadania i ewentualnie powąchania raz na jakiś czas. Tylko mi tak zawsze żal
, ale twardym trza być, nie miętkim... więc chyba jeszcze Neonatura, Inside i perfumetki i już nie piszę, bo się boję, że tego nie zrobię .
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
muszę zrobić to samo, bo go nie mogę ścierpieć
jeden psik w dekolt o mało mnie nie zabił, błeeedit: i już poszedł - błyskawiczna akcja
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-11-08 o 22:54 |
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie owijam troskliwie moja ostatnia pomylke w ciemno - Wisha
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pozbylam sie w ostatnich miesiacach:
Amor Amor -Cacharel Eternity - Calvin Klein Envy - Gucci Midnight Poison - Dior Znudzily mi sie. Uzywalam ich moze raz na miesiac. Szkoda, aby sie zepsuly. |
|
|
|
#804 |
|
spin doctor
|
Oddałam koleżance Light Blue(obrzydziła mi je nielubiana koleżanka z pracy, która namiętnie ich używa) i Bossa Intense-tak rzadko go używałam, że szkoda żeby stał i się psuł
chociaż nie wykluczam, że kiedyś do niego wrócę ...W świat poleci też Extremalna Bombka-prawie w ogóle jej na sobie nie czuję(mimo, iż otoczenie mówi coś innego, ale co to za przyjemność nosić zapach i go nie czuć) |
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Amour, Allure Sensuelle i The Parfum właśnie lecą w świat
I zastanawiam się nad Theoremą głęboko, bo coś mnie w niej męczyć zaczyna
|
|
#806 |
|
czyli Endżi
|
Nie wiem co mam zrobić z moją Glorią
Już raz ją sprzedałam a za 3 miesiące zatęskniłam... Jest piękna do bólu po prostu, ale co z tego skoro do równego bólu nietrwała Już ją przygotowuję do sesji fotograficznej przed wystawieniem na A., psikam raz jeszcze testowo i na godzinkę odpływam utyskując nad moją głupotą.Może zostawić i używać na okoliczności strategicznej godziny...
|
#807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lepiej wszak cieszyc sie tym pięknym zapachem krótko niż wcale
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dagna nieee
No way Co będzie jak zatęsknisz a jej już wcale nie będzie ??
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach jesiennych porządków powędrowały na sprzedaż dwie Theoremy - Leggero i Esprit, a za nimi małe Pi. Kochając klasyczną Theoremę myślałam, że zapałam podobnym afektem do wersji nieco lżejszych, ale niestety tak się nie stało. Rozstaniemy się bez żalu
![]() Edit: Niestety Esprit zostaje - zauważyłam (dopiero na zdjęciu ) w niej paproch i wycofałam aukcję z All. Nie chcę, żeby ktoś coś brzydkiego sobie o mnie pomyślał
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2008-11-09 o 20:06 Powód: dopisek |
|
|
|
#810 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Gloria zostaje
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

Szkoda, ze nie będzie z tego tytułu Buduara
Miło było, ale ochota na zapach raz na pół roku to trochę za mało, by go trzymać. 

chociaż nie wykluczam, że kiedyś do niego wrócę
Już raz ją sprzedałam a za 3 miesiące zatęskniłam...
Już ją przygotowuję do sesji fotograficznej przed wystawieniem na A., psikam raz jeszcze testowo i na godzinkę odpływam utyskując nad moją głupotą.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)