![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
..chyba nie powinien... ale to mile poczuc, ze sie nie jest calkowitym 0 dla kogos..ze cos sie dla niego zanczylo...ze moze jednak ten zwiazek byl cos warty w jego oczach..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brukselko Kochana,kiedys mialam podobna sytuacje....moj ex wypisywal do takiego goscia takie okropne rzeczy na mnie ze nie moglam sie z tym pogodzic...bo przeciez caly zcas myslalam ze On taki nie ejst.Bo wiem ze nie jest...ale stalo sie....napisal to,co napisla i przekreslil u mnie nie tylko to ze KIEDYS moglibysmy wrocic do siebie,ale przekreslil to co mogl od razu miec.Przyjazn....a przeciez zawsze tki kochany byl,czuly...plakal jak mowil ze kocha....
![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
no a jak inaczej..jasne ze pierwszy i najkochanszy....
znam dawida 3 lata<bedzie 4czerwca> i wiem co w ludziach aprobuje a co nie..co mu sie podoba a co nie.. i... on jest inny...inaczej patrzy na swiat... mi sie wydaje ze wszystkie te problemy wynikaja z tego ze on nie dojrzal do zwiazku...<tak mowia moja znajome> ale on nie jest parszywcem obrabiajacym mi tylek i zdradzajacym przy kazdej mozliwej okazji.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
taaak kazdy nasz ukochany jest inny .Do pewnego momentu
![]() Oczywiscie ,ze nie jest zdradzajacym bo nie ma zobowiazan Wydaje mi sie,ze wlasnie 1 najbardziej załazi za skóre U mnie przynajmniej tak jest.! naiwne oczekiwania i wyobrazenia + wielkie rozczarowanie=uraz do konca zycia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
BAN stały
|
Cytat:
CO do tego ,że powiedział,ze u niego za***iście to raczej nie miał wyjścia jak powiedziałaś,ze u Ciebie tak super ![]() ![]() Mogłabyś go troche podpuścić,że niedługo się stanie coś fajnego i dloatego masz dobry humor i w ogóle jesteś happy,ale nie mówić mu,ze chodzi o wyjazd do usa ![]() ![]() ![]() Będziesz w tym samym mieście w usa co on??? Wiesz,nie znam Twojego przypadku,wiem jedynie,ze to Ty zerwałaś,dlatego troche inaczej postrzegam Twoją historie niż dziewczyn u których to facet zerwał.Czy on tez zachowywał się jak drań ![]() C |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamierzam mu powiedziec juz na miejscu.Nie niestety nie bede w tym samym miescie co on,bedziemy dosc daleko od siebie,ale wtedy to nie mailo jakiegos wiekszego znaczenia ![]() ![]() I qwteedy powiem to co mi lezy na watrobie...jak myslisz?dobrze kombinuje? ![]() aha!!!! nie byl draniem...on zawsze byl cudowny,kupowal mi kwiaty bez przerwy,robil niespodzianki,dzwonil bez przerwy...byl taki romantyczny.... nawet kiedys bylo cos takiego ze jak przyjechalam do NY w nocy to przyjechal po mnie i szlismy razem na pociag zeby do niego pojechac,kupil mi roze u jakijsc babki ktora stala na ulicy i sprzedawala z takim fajniutkim malutkim misiem....i jak jechalismy razem, tym pociagiem bylo tak cudownie....przytula mnie i wogole ,caloweal ![]() i jak wyszlismy z pociagu i jak szlismy do jego samochodu on gdzies zadzwonil nie powiedzial do kogo:pow .tylko do tego goscia :juz jedziemy do domu.I jak przyjechalismy do niego ,bylo ciemno wszedzie.A jak weszlismy do jego pokoju to bylo mnostwo swiec ,butelka wina z kieliszkami na stoliku,i ogromny bukiet roz na lozku...dziewczyny odplynelam.....On byl taki cudowny i zawsze mi to okazywal...nigdy nie dal mi powodu do zadrosci...wielbil mnie na kazdym kroku....chcial miec ze mna dzieci...-a ktos kto go zna ,nigdy by nie pomyslal ze on moze w taki sposb myslec ....mial takie plany...mowil ze bede najpiekniejsza matka na swiecie i ze mnie tak kocha....dlaczego ja to tak strasznie zepsulam...?????
"Just come to see me everyday and let me remind you how much I care" I told myself I won't miss you,but I remember what it feels like beside you... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-05-25 o 23:30 Powód: Post pod postem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
JULKA--> Wina lezy mniej wiecej gdzieś pośrodku. uwierz że do rozpadu waszego związku on też musiał przyłożyc rękę!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Julka to dlaczego go zostawilas??bo mialas wyjechac z usa czy z innego powodu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tylko zrób to szybko bo wszystkie dostaniemy zawału z ciekawości ![]() Przez opowieść z następnego posta prawie się rozpłakałam-fajnie że tacy romantycy istnieją.I wiesz,nawet jakby Ci nim nie wyszło to masz te chwile w sercu,masz te piękne wspomnienia,że ktoś tak Cię kochał i traktował ![]() Tylko weź tez pod uwagę,że jak TY się z nim spotkasz to możesz dojść do wniosku,ze...nie chcesz jednak.Takie zderzenie z rzeczywistością ![]() A kiedy się z nim ostatnio widziąaś? Co do zołz(książki ![]() Tak sobie pomyśląłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
BAN stały
|
Izuś,nie wiem gdzie jest to co mówiłąś,ze napisałaś do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie etsknilam za rodzina i w ogole...ja wtedy bylam w zwiazku z gosciem ktory zcekal na mnie w PL.Dawid o tym wiedzial,bo przeciez on w Pl byl moim przyjacielem i duzo o Adamie wiedzial... Dziewczyny..za kazdym razem kiedy bylam u niego ...bylo tak cudownie....bylam najszczesliwsza kobieta na swiecie..ale gdy wracalam do domu...czulam sie strasznie..wiedzialam ze zle robie...bo przeciez w Polsce jest chlopak ktory juz tyle na mnie czeka...dawid o tym wiedzial ze chce wrocic,nogdy nie krylam sie ze swoimi zamiarami..tylko ze ON mial chyba do konca taka nadzieje ze ja jednak zdecyduje sie zostac...On mial takie plany...ze ja sie przeprowadze do niego...ze bedziemy sobie studiowac i pracowac...ze sobie poradzimy....wtedy to wszystko mnei przerazalo...nie rozumialam tego....ale teraz tak strasznie zaluje...nie potrafie zyc z ta mysla...ze on juz nie jest moj...ze nie moge go dotknac,pocalowac...poczu c ![]() on caly czas czekal...to aj wszystko zepsulam...ale gdybym nie wrocila do Polski pewnie dalej bym sie wahala...ze moze w Pl byloby mi lepiej..a tak wiem,ze to tam jest moje miejsce .z NIM.tylko musze mu to jakos udowodnic...ze ja juz nie potrafie tak bez niego....on byl najlepsza rzecza jaka mnie spotkala w zyciu... ![]()
![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
Izaa prosze nie obwiniaj tylko siebie<przytul> bo to ma jeszcze gorszy skutek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
BAN stały
|
Julka,a ten Adam???
A mówiłaś D. już w ogóle cokolwiek,ze myślisz o nim,ze chcesz być nim kiedykolwiek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
mnie tez tak moj mowil
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
postaram sie szybko z nim porazmawiac,zebyscie mi tu wszystkie w szpitalu nie powyladowaly
![]() ![]() To bede zagadywac do niego czasami....niech wie,ze czasami nawet jak sie nie odzywam....to nic...bo ja wciaz jestem...dla niego. Ja wiem ze to jest chore...ale ja nie widze sie z nikim innym...kiedys mu napisalam ,ze ja dotad bede sie bronic przed innymi facetami tak dlugo, az w koncu uwierzy ,ze to co czuje do niego jest prawdziwe i szczere....bo on mi wtedy zarzucil ze mi nie wierzy ,ze niczego mi nie brakuje i na pewno zaraz sobie kogos znajde kto da mi szczescie...tylko ze ja nie chce miec nikogo innego,chce miec akurat TEGOmisia!!!!!!! ![]()
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
Zaraz was dziewczyny kopne wszystkie w tylki!
Brukselko nie pokocha?? Chyba nie potraktuje w taki sposób! Tożto drań i nic więcej! A znajdzie sie ktos kto pokocha cię jakbys była jedyna na świecie, i nie postąpi z toba w taki sposób!! Faceci nie są sensem istnienia, zrozumcie. Chociaz mi też trudno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
BAN stały
|
Uhh, ale Wy tu dziś dużo piszecie
![]() _Jamaica no jak mam się nie obwiniać... Przecież same widziałyście, jaka się zrobiłam z biegiem czasu... Ktoś kto przeczyta bloga na pewno zauważy tą różnicę ![]() I nawet już się domyślam, że mimo, że dam Mu czas to i tak to nic nie zmieni. Z Jego strony to chyba wygasło... Tak po prostu, zabiłam Jego uczucie swoją niepewnością i głustwami... Nie wiedziałam, że to wywoła taki skutek... I teraz znów będziemy chodzić do szkoły i pójdziemy obok siebie obojętni... Nawet Jego ręka już moja nie jest... Często Go całowałam po łapkach. Uwielbiam tego faceta ![]() Magduś a o co chodzi? ![]() julka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam Dawidowi pare razy,ze o nim mysle, ze zalezy mi....a gdy kiedys zadzwonil gdy to powiedzialam ze to zerwanie z nim wcale po mnei nie splynelo jak po kaczce ,ze to strasznie przezywalam...nie uwierzyl mi....trzeba dowodu,bo On sobie mysli ze to jest tylko takie babskie gadanie...bo skoro aj jestem w PL a on w USA to co ja moge...slowa to nie czyny...wiec ja mu ten czyn dam...
![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
jamajeczko ma..my bylismy jak dwa puzelki dopasdowani..
ja nie jestem latwa do wpsolzycia spolecznego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko czy On czuje to samo....:/ ![]()
![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
Ja Cię tak Jula pocieszam, bo sama liczę na to, że moja miłość okaże się prawdziwa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
kobietki moje kochane, dlaczego my tak musimy cierpieć. Staramy się, planujemy wspólną przyszłość z nimi, swiat się kręci wokół tego jednego, kochamy ponad zycie, a oni..? też kochają tylko do czasu
![]() tylko my nie chcemy kochać kogo innego bo akurat tego który nas nie chce kochamy ponad wszystko. więc dlaczego on nas nie chce. czy nie widzi tego do cholery?! ja już psychicznie nie mogę! wczoraj nie wytrzymałam. chciałam się spotkać, dzwoniłam. dzis mi napisał, ze on ma swoje życie, swoje problemy i że musi sobie z nimi radzić sam, żebym mu nie utrudniała jeszcze tego wszystkiego i nie pisała już więcej ![]() Boże.. gdzie jest facet z którym byłam przez te lata?? czy rozstanie naprawde ich tak zmienia?? Mama mi powiedziała że jeśli się kocha nigdy nie jest za późno.. dla niego jest, czy wobec tego nigdy nie kochał? nie będę pisać, dzwonić.. miałam mu dziś wysłać piękny list, w którym w końcy skupiam sie na jego uczuciach, problemach. Nie wyślę ![]() wczoraj przypaliłam się papierosem. Przypadkiem. i wiecie co? to była najlepsza rzecz jaka mogła mi sie zdarzyć. bo przez chwilę bolało mnie coś innego niz to, że nie ma go w moim życiu i że już więcej go nie będzie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
biedna moja...
![]() ![]()
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
jak rozmawialiśmy o nas po rozstaniu, oboje zgodnie mówiliśmy o tym, jak piękna ta miłość była, wyjątkowa, cudowna. Ja na to że jeszcze może tak być, jestesmy bogatsi o doświadczenia, naukę. a on? powiedział żebym wykorzystała to w przyszłości z kimś innym. że my to juz tylko piękne wspomnienie...
dlaczego faceci jak się zaprą to niemalże nic nie jest w stanie zmienić ich zdania.. tylko w kółko powtarzaja: nie, za późno, tak będzie lepiej, my juz mieliśmy swoja szansę, poznasz kiedyż kogoś.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
BAN stały
|
Juluś Księżniczką też była, spełnieniem marzeń, całym światem, całym życiem, szczęściem - byłam wszystkim - podobnie jak większość z Was!
Dlaczego teraz czuję sie NIKIM w Jego oczach? (a nawet jeśli przez chwile daje mi odczuć, że wcale tak nie jest, że stałam się nikim - to zaraz szybko sprowadza mnie na ziemie - ''Chcę być konsekwentny w swej decyzji Iza!'') ''Miłość to wybór drogi miłości, i wierności (...) wierność wyborowi'' Pa Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#810 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.