![]() |
#781 |
Przyczajenie
|
![]()
hej .
mam18 lat, 164cm wzrostu 84 w biodrach ![]() 48 w udzie 32 w łydce bardzo chudooo?? ![]() ps, nie patrzcie na blizny na tych patyczkach :P:P:P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(
Witajcie dziewczyny ja też mam problem z chudymi nogami a najbardziej z łydkami na 170cm w łydce mam 30cm a w kolanie 34cm (dziwnie to wygląda) i strasznie chude kostki 19cm
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Witajcie ponownie kochane chuderlaczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Przyczajenie
|
dziewczyny, może znacie jakieś skuteczne, nie zatruwające organizmu tabletki bez recepty, które pomogłyby w nabyciu paru kg?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
P.S. Ważna jest również przyczyna Twojej niskiej wagi, np. nerwica, kłopoty żołądkowe, uwarunkowania genetyczne itp.
![]() ![]() ![]() Wzrost: 170 cm Udo: 50 cm Łydka: 32,5 / 33 cm Biodra: 88cm Edytowane przez KitiFighter7 Czas edycji: 2010-05-05 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
gdybyś mogła zamiescic zdjecie calej sylwetki a nie tylko nog bylo by lepiej. po samych nogach stwierdzam ze są normalne ![]() ale piszesz ze w biodrach masz 90 cm , fajnie Ci ![]() powiedz mi jakie cwiczenia robiłas ze weszło ci w bioderka? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeśli zaczniesz ćwiczyć/tyć szpara miedzy nogami lekko się zmniejszy..ale nigdy całkowicie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
skoro masz duzy biust i szerokie biodra to na pewno wygladasz dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
To nie są krzywe nogi, nóżki są zgrabne, po prostu szczupłe, mi się podobają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Przyczajenie
|
nooo a czemu takie milczenie na moj temat ?:P w sensie chodzi mi o zdjecie ;p
nie wstawiłam je dla picu , tylko dla obiektywnej oceny;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
mało kto tak uważa :P
zawsze mi sie wydawało ze mam dlugie uda :P w sensie odleglość od bioder do kolan :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
szynsza tez sie wstydze ale mam taki sam wzrost jak ty i takie same wymiary.. patrzac na twoje zdjecie mysle sobie ze jestem po***an* ze mam chude nogi wygladasz za***iscie nie masz az tak cudych nog masz w sam raz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Przyczajenie
|
Witam Was!
![]() Niestety, też mam problem ze zbyt chudymi łydkami. Jestem typową gruszką z masywniejszym dołem i kościstą, płaską górą.:P Mam 169 cm wzrostu i ważę mniej więcej 52-53 kg. Obwód moich bioder wynosi około 88 cm, uda 48, kolana 34, a łydki 31. Niezbyt ładnie się to prezentuje i w końcu postanowiłam coś z tym zrobić, bo również wstydzę się zakładać spódnice, a już w ogóle nie ma mowy, żeby to była miniówka. Jak myślicie, czy bieganie może pomóc wysmuklić mi uda i powiększyć łydki? Jeśli to nie wystarcza, to macie może jakieś propozycję dosyć skutecznych ćwiczeń? Jak coś, nie pytam z lenistwa (jestem na tyle zdesperowana, że zgodzę się nawet na rozciąganie ud;P), bo nie chce mi się zaglądać; przeglądałam forum Wizaż i inne strony w necie i niestety nie dowiedziałam się zbyt wiele, na dodatek próbowałam robić niektóre ćwiczenia, ale nie mam zbyt dobrych warunków w domu ani poza nim oraz czasu, aby móc je wykonywać systematycznie i zgodnie z instrukcjami. Przepraszam, jeśli wyraziłam się niejasno, ale ciężko było mi ogarnąć wszystko krótko i zwięźle. ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
na pupe dobrze robi jazda na rolkach
![]() ![]() ja bym chciała tak przytyć z jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Przyczajenie
|
jakoś rok temu jeździłam dosyć często na łyżwach, ale nie zauważyłam większych efektów. chyba zainwestuję w rolki;P
co do przytycia, ja na przykład jakoś w lutym obżerałam się węglowodanami, żeby przybyło mi ze dwa kilo (chciałam mieć większe piersi, hihi... ![]() ![]() pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Z tego co wiem, to na ładne zgrabne uda powinno się rozciągać mięśnie, można to zrobić na schodach: wejść na stopień jak najdalej i mocno pochylić się do przodu trzymając ręce na kolanie, wtedy i pupa się podnosi i uda ładnie formują
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Wzrost: 170 cm Udo: 50 cm Łydka: 32,5 / 33 cm Biodra: 88cm Edytowane przez KitiFighter7 Czas edycji: 2010-05-10 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Przyczajenie
|
rower tez spoko ;]
tylko ze nie chce miec grubszych łydek od ud ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Ja proponuję tzw. "stadionówkę" czyli bieganie tam i spowrotem po schodach. Ponoć łydki się wyrabiają no i pupa ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Kurczę chyba od dzisiaj zacznę ćwiczyć łydki, bo też marnie wyglądają na tle moich ud, a wesele tuż tuż, wypadałoby wyglądać jak ludź
![]() ![]() ![]()
![]() |
#803 |
Przyczajenie
|
Mam wrażenie że jestem najchudsza w tym towarzystwie.
170cm i 47kg... Za każdym razem gdy ubierałam spódnicę albo nawet spodenki 3/4 słyszałam komentarze: "przytyj wreszcie, zacznij jeść", "boże jakie ty masz marne chude nóżki" (czemu się z resztą nie dziwię bo w kostce mam 16 cm) I jak tu wytłumaczyć ludziom, że nie jesteś na żadnej diecie, a ich rady pt. "to opychaj się pączkami" wcale nie spowodują że będziesz zdrowiej i lepiej wyglądać. Szczupła budowa ciała często jest dziedziczna (jak w moim przypadku), może też uprawiam zbyt dużo sportu i te wszystkie czekoladki, których sobie nie żałuję, nie mają czasu się odkładać ![]() Jakie ubrania polecam do takiej figury? Spódnice (nie obcisłe) do kolan lub lepiej tuż za kolano Trampki przed kostkę Luźne spodenki do połowy kolana np w kratkę nie polecam: wysokich obcasów i balerinek które optycznie wyszczuplają i wydłużają nogę. A najgorsze są spódnice dłuższe niż do połowy łydki - nogi wyglądają jak dwa patyczki wystające zza płachty materiału. Niestety z uwagi na komentarze "życzliwych" koleżanek i kolegów całe życie chodzę w długich spodniach i tylko za granicą jak jest już straszny upał ubieram coś krótszego (przynajmniej nie zrozumiem ewentualnych uwag ![]() Dołączam moje zdjęcie żebyście się już więcej nie przejmowały że to wy macie chude nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie są AŻ tak chude, żeby te komentarze miały jakiekolwiek inne uzasadnienie niż zazdrość. serio! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- ja bym na twoim miejscu nie wyskakiwała z krótkich spodniczek ![]() też jestem bardzo szczupła (ale nie tak jak ty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
Czesc Wam! Mam na imię Alicja i mam .. chude nogi .. bynajmniej tak mi się wydaję. Chcialam Wam tutaj dodać zdjęcia. Mogę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
![]()
KitiFighter7, dziękuję za odpowiedź.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Anna Dominika: Ja też mam zawsze problem z systematycznością
![]() A ja w czwartek odważyłam się wyjść w rybaczkach do szkoły, a wczoraj poszłam do Manufaktury w tunice i cieniutkich rajstopkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Waga: 41 kg -> 49,2 kg Biust: 74 cm -> 84 cm Talia: 61 cm -> 67 cm Pas: 77 cm -> 82 cm Biodra: 81 cm -> 87,5 cm Udo: 41 cm -> 50 cm Część pomiędzy udem a kolanem ![]() Łydka: 27,5 cm -> 32 cm Kostka: 20 cm -> 21,5 cm Aby wyjść całkowicie z niedowagi muszę przytyć jeszcze 4,2 kg ![]()
![]() ![]() ![]() Wzrost: 170 cm Udo: 50 cm Łydka: 32,5 / 33 cm Biodra: 88cm Edytowane przez KitiFighter7 Czas edycji: 2010-05-15 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
Kiti słonko ty moje :p podudzie to to samo co lydka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#810 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- aaaaaa te drugie wymiary to są już po przytyciu? ej to nie jest źle!!! myślałam, ze to twoje docelowe. mysle, że możesz sobie juz darowac tuczenie na siłę, bo przypuszczam, że masz teraz figure modelki i swietnie wygladasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201712190924 Czas edycji: 2010-05-15 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.