Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :( - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 10:30   #781
beauty_technology
Przyczajenie

Question Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(

hej .
mam18 lat, 164cm wzrostu
84 w biodrach
48 w udzie
32 w łydce

bardzo chudooo??
ps, nie patrzcie na blizny na tych patyczkach :P:P:P
beauty_technology jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 12:49   #782
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(

Witajcie dziewczyny ja też mam problem z chudymi nogami a najbardziej z łydkami na 170cm w łydce mam 30cm a w kolanie 34cm (dziwnie to wygląda) i strasznie chude kostki 19cm w oudach mam 51cm a w biodrach 90 więc góra w stosunku do dołu wygląda bardzo nieproporcjonalnie w sumie to nigdy przy obcych nie miałam na sobie spódnicy Ćwiczenia nie pomogły przytycie też bo weszło mi w biodra i uda straciłam już nadzieję że mogę normalnie wyglądac Przepraszam za niewyrażne zdjęcie ale robiłam na szybko
Stary 2010-05-04, 21:15   #783
KitiFighter7
Raczkowanie

Witajcie ponownie kochane chuderlaczki Jak zwykle miałam kolejne zawirowania związane z wagą i po wypadku schudłam do 45,4 kg Nagle przy poszukiwaniu skutecznych metod "pogrubiania" natrafiłam na lek o nazwie PERITOL i przypomniałam sobie, że lekarz 2 lata temu przepisał mi go, gdy miałam silną nerwicę. Daty ważności na szczęście nie minęły, a 4 opakowania starczą mi na niecałe 4 tygodnie przy dawce 3 x 1 tabl. Jak się okazało dzięki tym tabletkom w 10 dni przybyły mi 2 kg Oczywiście same tabletki nic nie dają, trzeba też pilnować regularnych posiłków, ale jak dla mnie jest to wybawienie, bo 5 czerwca idę z moim TŻ na wesele i chciałabym zabłysnąć w jakiejś fajnej kiecce Niestety lek jest na receptę i nie zawsze lekarz chce go przepisać. Ja za tydzień lecę po kolejną porcję tabletek i ostro dążę przynajmniej do 50 kg do wesela

41 42 43 44 45 46 47 48 49 50,2 51 52 53,4

Wzrost: 170 cm
Udo: 50 cm
Łydka: 32,5 / 33 cm
Biodra: 88cm
KitiFighter7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 21:27   #784
beauty_technology
Przyczajenie

dziewczyny, może znacie jakieś skuteczne, nie zatruwające organizmu tabletki bez recepty, które pomogłyby w nabyciu paru kg?
Stary 2010-05-05, 09:01   #785
KitiFighter7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beauty_technology Pokaż wiadomość
dziewczyny, może znacie jakieś skuteczne, nie zatruwające organizmu tabletki bez recepty, które pomogłyby w nabyciu paru kg?
Niestety z tego co wiem, to tylko zdrowa dieta odpowiednio zbilansowana gwarantuje Ci nie trucie organizmu. Wiadomo, że naturalne składniki nie działają tak szybko jak byśmy chciały, mówię tu nie tylko o jedzeniu, ale i o lekach ziołowych. Tabletki, które biorę nie wywołują u mnie żadnych skutków ubocznych, poza tym, że u każdego w pierwszych 3-4 dniach powodują dużą senność, która z czasem mija. Wydaje mi się, że leki, którymi faszerujemy się na różnego rodzaju przeziębienia i grypy mają więcej skutków ubocznych aniżeli, branie jakiegoś leku na przytycie przez 2 czy 3 miesiące. To tylko moje zdanie, ale ja jestem szczęśliwa, że w końcu wychodzę na prostą i z czystym sumieniem mogę go polecić.

P.S. Ważna jest również przyczyna Twojej niskiej wagi, np. nerwica, kłopoty żołądkowe, uwarunkowania genetyczne itp.

Edytowane przez KitiFighter7
Czas edycji: 2010-05-05 o 09:02
Stary 2010-05-06, 10:31   #786
beauty_technology
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny ja też mam problem z chudymi nogami a najbardziej z łydkami na 170cm w łydce mam 30cm a w kolanie 34cm (dziwnie to wygląda) i strasznie chude kostki 19cm w oudach mam 51cm a w biodrach 90 więc góra w stosunku do dołu wygląda bardzo nieproporcjonalnie w sumie to nigdy przy obcych nie miałam na sobie spódnicy Ćwiczenia nie pomogły przytycie też bo weszło mi w biodra i uda straciłam już nadzieję że mogę normalnie wyglądac Przepraszam za niewyrażne zdjęcie ale robiłam na szybko
troche trudno jest ocenic..
gdybyś mogła zamiescic zdjecie calej sylwetki a nie tylko nog bylo by lepiej. po samych nogach stwierdzam ze są normalne
ale piszesz ze w biodrach masz 90 cm , fajnie Ci
powiedz mi jakie cwiczenia robiłas ze weszło ci w bioderka?
Stary 2010-05-06, 13:52   #787
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
troche trudno jest ocenic..
gdybyś mogła zamiescic zdjecie calej sylwetki a nie tylko nog bylo by lepiej. po samych nogach stwierdzam ze są normalne
ale piszesz ze w biodrach masz 90 cm , fajnie Ci
powiedz mi jakie cwiczenia robiłas ze weszło ci w bioderka?
W biodra to raczej weszło mi śmieciowe jedzenie bo jedyne co ostatnio cwiczę to przysiady i kiedy tylko się da jak stoję napinam mięśnie pośladków( nie powiem szybko można efekty takiego napinania zobaczyc) za niedługo wkleję całą sylwetkę ale biust też mam spory 90cm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-06, 14:37   #788
bluenote
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 1909m Pokaż wiadomość
ja mam podobny problem, 170 cm wzrostu uda w najszczuplejszym miejscu 40 cm, łydka w najgrubszym 30 cm wygląda to jak na zdjęciu poniżej,,, Zastanawiam się w jaki sposób ćwiczyć aby zwiększyć objętość łydek
nie masz chudych nóg.. lecz lekko krzywe..
jeśli zaczniesz ćwiczyć/tyć szpara miedzy nogami lekko się zmniejszy..ale nigdy całkowicie.
bluenote jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-06, 16:40   #789
beauty_technology
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bluenote Pokaż wiadomość
nie masz chudych nóg.. lecz lekko krzywe..
jeśli zaczniesz ćwiczyć/tyć szpara miedzy nogami lekko się zmniejszy..ale nigdy całkowicie.
ja nie widze krzywych nog . szapara wynika z tego własnie ze nogi są szczupłe (nie chude).

skoro masz duzy biust i szerokie biodra to na pewno wygladasz dobrze
Stary 2010-05-07, 09:36   #790
louve14
Raczkowanie

To nie są krzywe nogi, nóżki są zgrabne, po prostu szczupłe, mi się podobają
louve14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-07, 17:36   #791
beauty_technology
Przyczajenie

nooo a czemu takie milczenie na moj temat ?:P w sensie chodzi mi o zdjecie ;p
nie wstawiłam je dla picu , tylko dla obiektywnej oceny;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-07, 17:50   #792
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
nooo a czemu takie milczenie na moj temat ?:P w sensie chodzi mi o zdjecie ;p
nie wstawiłam je dla picu , tylko dla obiektywnej oceny;p
bo masz najnormalniejsze nogi na świecie i nie są to żadne patyczki
201712190924 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-08, 09:29   #793
beauty_technology
Przyczajenie

mało kto tak uważa :P
zawsze mi sie wydawało ze mam dlugie uda :P
w sensie odleglość od bioder do kolan :P
Stary 2010-05-08, 15:36   #794
kwiatuszek0906
Przyczajenie

szynsza tez sie wstydze ale mam taki sam wzrost jak ty i takie same wymiary.. patrzac na twoje zdjecie mysle sobie ze jestem po***an* ze mam chude nogi wygladasz za***iscie nie masz az tak cudych nog masz w sam raz
kwiatuszek0906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-08, 15:55   #795
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
hej .
mam18 lat, 164cm wzrostu
84 w biodrach
48 w udzie
32 w łydce

bardzo chudooo??
ps, nie patrzcie na blizny na tych patyczkach :P:P:P
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Macie ładne, zgrabne nóżki. nie ma sie czym przejmowac!

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 18:55   #796
Anna Dominika
Przyczajenie

Witam Was!

Niestety, też mam problem ze zbyt chudymi łydkami. Jestem typową gruszką z masywniejszym dołem i kościstą, płaską górą.:P Mam 169 cm wzrostu i ważę mniej więcej 52-53 kg. Obwód moich bioder wynosi około 88 cm, uda 48, kolana 34, a łydki 31. Niezbyt ładnie się to prezentuje i w końcu postanowiłam coś z tym zrobić, bo również wstydzę się zakładać spódnice, a już w ogóle nie ma mowy, żeby to była miniówka. Jak myślicie, czy bieganie może pomóc wysmuklić mi uda i powiększyć łydki? Jeśli to nie wystarcza, to macie może jakieś propozycję dosyć skutecznych ćwiczeń? Jak coś, nie pytam z lenistwa (jestem na tyle zdesperowana, że zgodzę się nawet na rozciąganie ud;P), bo nie chce mi się zaglądać; przeglądałam forum Wizaż i inne strony w necie i niestety nie dowiedziałam się zbyt wiele, na dodatek próbowałam robić niektóre ćwiczenia, ale nie mam zbyt dobrych warunków w domu ani poza nim oraz czasu, aby móc je wykonywać systematycznie i zgodnie z instrukcjami. Przepraszam, jeśli wyraziłam się niejasno, ale ciężko było mi ogarnąć wszystko krótko i zwięźle.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
Anna Dominika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 22:43   #797
beauty_technology
Przyczajenie

na pupe dobrze robi jazda na rolkach
ja bym chciała tak przytyć z jedzenia :P tylko ze nie mam apetytu ;/ i jakos mi sie nie chce jesc ;p
Stary 2010-05-10, 14:17   #798
Anna Dominika
Przyczajenie

jakoś rok temu jeździłam dosyć często na łyżwach, ale nie zauważyłam większych efektów. chyba zainwestuję w rolki;P

co do przytycia, ja na przykład jakoś w lutym obżerałam się węglowodanami, żeby przybyło mi ze dwa kilo (chciałam mieć większe piersi, hihi...), ale to i tak niewiele pomogło, bo w pewnym momencie miałam blokadę psychiczną i jak opętana zaczęłam wielkie odchudzanie cała akcja poszła w łeb. ;P ale nawet się cieszę, podoba mi się moja figura, jedynie nogi psują efekt.

pozdrawiam!
Stary 2010-05-10, 14:26   #799
KitiFighter7
Raczkowanie

Z tego co wiem, to na ładne zgrabne uda powinno się rozciągać mięśnie, można to zrobić na schodach: wejść na stopień jak najdalej i mocno pochylić się do przodu trzymając ręce na kolanie, wtedy i pupa się podnosi i uda ładnie formują a na łydki to najlepiej wchodzić na schodki, ale tym razem chodzić najlepiej lekko na palcach i nie robić dużych kroków jak w ćwiczeniu pierwszym trudno to ogarnąć pisząc, ale inaczej się nie da poza tym można na jednej nodze wspinać się na palcach i trzymać po kilka sekund, no i później można piętę próbować ściągnąć w dół a palce w górę wtedy napina się drugi mięsień w łydce, tak mi tłumaczył kolega No i oczywiście rowerek jest świetny, moja koleżanka przez częstą jazdę na rowerze narzeka na zbyt duże łydki

Czas edycji: 2010-05-10 o 14:28

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-10, 14:35   #800
beauty_technology
Przyczajenie

rower tez spoko ;]
tylko ze nie chce miec grubszych łydek od ud
Stary 2010-05-10, 14:59   #801
louve14
Raczkowanie

Ja proponuję tzw. "stadionówkę" czyli bieganie tam i spowrotem po schodach. Ponoć łydki się wyrabiają no i pupa ;D
louve14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-11, 16:16   #802
KitiFighter7
Raczkowanie

Kurczę chyba od dzisiaj zacznę ćwiczyć łydki, bo też marnie wyglądają na tle moich ud, a wesele tuż tuż, wypadałoby wyglądać jak ludź Strasznie się obawiam zakupów, bo ciężko mi się będzie zdecydować na krótką kieckę no ale może jeszcze zdążę trochę przypakować

Stary 2010-05-14, 19:28   #803
Sensimilla
Przyczajenie

Mam wrażenie że jestem najchudsza w tym towarzystwie.
170cm i 47kg...
Za każdym razem gdy ubierałam spódnicę albo nawet spodenki 3/4 słyszałam komentarze: "przytyj wreszcie, zacznij jeść", "boże jakie ty masz marne chude nóżki" (czemu się z resztą nie dziwię bo w kostce mam 16 cm)

I jak tu wytłumaczyć ludziom, że nie jesteś na żadnej diecie, a ich rady pt. "to opychaj się pączkami" wcale nie spowodują że będziesz zdrowiej i lepiej wyglądać.
Szczupła budowa ciała często jest dziedziczna (jak w moim przypadku), może też uprawiam zbyt dużo sportu i te wszystkie czekoladki, których sobie nie żałuję, nie mają czasu się odkładać

Jakie ubrania polecam do takiej figury?
Spódnice (nie obcisłe) do kolan lub lepiej tuż za kolano
Trampki przed kostkę
Luźne spodenki do połowy kolana np w kratkę

nie polecam: wysokich obcasów i balerinek które optycznie wyszczuplają i wydłużają nogę. A najgorsze są spódnice dłuższe niż do połowy łydki - nogi wyglądają jak dwa patyczki wystające zza płachty materiału.

Niestety z uwagi na komentarze "życzliwych" koleżanek i kolegów całe życie chodzę w długich spodniach i tylko za granicą jak jest już straszny upał ubieram coś krótszego (przynajmniej nie zrozumiem ewentualnych uwag
Dołączam moje zdjęcie żebyście się już więcej nie przejmowały że to wy macie chude nogi
Sensimilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-14, 20:21   #804
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sensimilla Pokaż wiadomość
Mam wrażenie że jestem najchudsza w tym towarzystwie.
170cm i 47kg...
Za każdym razem gdy ubierałam spódnicę albo nawet spodenki 3/4 słyszałam komentarze: "przytyj wreszcie, zacznij jeść", "boże jakie ty masz marne chude nóżki" (czemu się z resztą nie dziwię bo w kostce mam 16 cm)

I jak tu wytłumaczyć ludziom, że nie jesteś na żadnej diecie, a ich rady pt. "to opychaj się pączkami" wcale nie spowodują że będziesz zdrowiej i lepiej wyglądać.
Szczupła budowa ciała często jest dziedziczna (jak w moim przypadku), może też uprawiam zbyt dużo sportu i te wszystkie czekoladki, których sobie nie żałuję, nie mają czasu się odkładać

Jakie ubrania polecam do takiej figury?
Spódnice (nie obcisłe) do kolan lub lepiej tuż za kolano
Trampki przed kostkę
Luźne spodenki do połowy kolana np w kratkę

nie polecam: wysokich obcasów i balerinek które optycznie wyszczuplają i wydłużają nogę. A najgorsze są spódnice dłuższe niż do połowy łydki - nogi wyglądają jak dwa patyczki wystające zza płachty materiału.

Niestety z uwagi na komentarze "życzliwych" koleżanek i kolegów całe życie chodzę w długich spodniach i tylko za granicą jak jest już straszny upał ubieram coś krótszego (przynajmniej nie zrozumiem ewentualnych uwag
Dołączam moje zdjęcie żebyście się już więcej nie przejmowały że to wy macie chude nogi
doceń to co masz, bo masz po prostu cudne nogi. nie są wychudzone, sa szczuplutkie i naprawdę piękne
nie są AŻ tak chude, żeby te komentarze miały jakiekolwiek inne uzasadnienie niż zazdrość. serio! sa chude, ale to nie jest jeszcze taka niezdrowa chudość moim zdaniem. wiekszosc modelek by sie o nie pozabijała zwłaszcza, że masz je naturalnie, bez żadnych diet

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

ja bym na twoim miejscu nie wyskakiwała z krótkich spodniczek
też jestem bardzo szczupła (ale nie tak jak ty ) i korzystam z tego ile wlezie
Stary 2010-05-14, 20:36   #805
katys1
Przyczajenie

Czesc Wam! Mam na imię Alicja i mam .. chude nogi .. bynajmniej tak mi się wydaję. Chcialam Wam tutaj dodać zdjęcia. Mogę?
katys1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-14, 20:51   #806
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ;19308885

ja bym na twoim miejscu nie wyskakiwała z krótkich spodniczek
też jestem bardzo szczupła (ale nie tak jak ty ) i korzystam z tego ile wlezie
takich ludzi potrzeba!

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-14, 21:32   #807
Anna Dominika
Przyczajenie

Smile Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(

KitiFighter7, dziękuję za odpowiedź. Próbowałam już robić kiedyś takie ćwiczenia, ale nie były skuteczne, bo nie wysilałam się za bardzo i robiłam je niesystematycznie. Teraz zmieni się moje podejście.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-15, 09:10   #808
KitiFighter7
Raczkowanie

Anna Dominika: Ja też mam zawsze problem z systematycznością

A ja w czwartek odważyłam się wyjść w rybaczkach do szkoły, a wczoraj poszłam do Manufaktury w tunice i cieniutkich rajstopkach sama byłam w szoku, a kolega powiedział, że świetnie wyglądam i bardzo się zmieniłam generalnie nawet faceci się za mną oglądali i nikt nie rzucał żadnych złośliwych komentarzy dzięki temu odważę się pójść na wesele w krótkiej sukience Mam nadzieję, że Wy też kiedyś odważycie się i wyjdziecie w mini, bo szczerze powiedziawszy, to dziewczyny, które widuję na co dzień też mają szczupłe nóżki i się tym nie przejmują Oczywiście dalej będę walczyć o każdy kilogram, a teraz podsumuję swoje postępy od momentu najgorszego w moim życiu czyli wyjścia ze szpitala

Waga: 41 kg -> 49,2 kg
Biust: 74 cm -> 84 cm
Talia: 61 cm -> 67 cm
Pas: 77 cm -> 82 cm
Biodra: 81 cm -> 87,5 cm
Udo: 41 cm -> 50 cm
Część pomiędzy udem a kolanem : 38 cm -> 46,5 cm
Łydka: 27,5 cm -> 32 cm
Kostka: 20 cm -> 21,5 cm

Aby wyjść całkowicie z niedowagi muszę przytyć jeszcze 4,2 kg

Czas edycji: 2010-05-15 o 16:06
Stary 2010-05-15, 09:26   #809
Lilllith
Rozeznanie

Kiti słonko ty moje :p podudzie to to samo co lydka i gratuluj tycia moze zdjecie w tej tuniczce i rajstopkach wrzucisz?

Aparatka sobie jestem
Góra->28.05.10 Dół->14.08.10
Koszta - 3860

Lilllith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-15, 12:50   #810
201712190924
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KitiFighter7 Pokaż wiadomość
Anna Dominika: Ja też mam zawsze problem z systematycznością

A ja w czwartek odważyłam się wyjść w rybaczkach do szkoły, a wczoraj poszłam do Manufaktury w tunice i cieniutkich rajstopkach sama byłam w szoku, a kolega powiedział, że świetnie wyglądam i bardzo się zmieniłam generalnie nawet faceci się za mną oglądali i nikt nie rzucał żadnych złośliwych komentarzy dzięki temu odważę się pójść na wesele w krótkiej sukience Mam nadzieję, że Wy też kiedyś odważycie się i wyjdziecie w mini, bo szczerze powiedziawszy, to dziewczyny, które widuję na co dzień też mają szczupłe nóżki i się tym nie przejmują Oczywiście dalej będę walczyć o każdy kilogram, a teraz podsumuję swoje postępy od momentu najgorszego w moim życiu czyli wyjścia ze szpitala

Waga: 41 kg -> 49,2 kg
Biust: 74 cm -> 84 cm
Talia: 61 cm -> 67 cm
Pas: 77 cm -> 82 cm
Biodra: 81 cm -> 87,5 cm
Udo: 41 cm -> 50 cm
Podudzie: 38 cm -> 46,5 cm
Łydka: 27,5 cm -> 32 cm
Kostka: 20 cm - 21,5 cm

Aby wyjść całkowicie z niedowagi muszę przytyć jeszcze 4,2 kg
strasznie malutko wazysz faktycznie, ale uda ci sie na pewno przytyc

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

aaaaaa te drugie wymiary to są już po przytyciu? ej to nie jest źle!!! myślałam, ze to twoje docelowe. mysle, że możesz sobie juz darowac tuczenie na siłę, bo przypuszczam, że masz teraz figure modelki i swietnie wygladasz bedziesz żałowała jak przytyjesz za dużo i bedziesz miala odwrotny problem wymiarki masz super ja mam podobne (biodra 88, biust 83, talia 64, udo 51, łydka 32) z tym że waże 48 przy 164 cm i powiem ci, że jestem naprawde zadowolona ze swojej figury, śmigam w krótkich spódniczkach i sukienkach, słysze same komplementy (tylko tata jak to tata mówi "ty weź coś jedz" ). wiec najwyraźniej problem wcale nie jest w twojej figurze, tylko w głowce zresztą większość z was z tego co widze nie ma żadnych mankamentów w swojej sylwetce, tylko problemy z samooceną

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Anna Dominika Pokaż wiadomość
Witam Was!

Niestety, też mam problem ze zbyt chudymi łydkami. Jestem typową gruszką z masywniejszym dołem i kościstą, płaską górą.:P Mam 169 cm wzrostu i ważę mniej więcej 52-53 kg. Obwód moich bioder wynosi około 88 cm, uda 48, kolana 34, a łydki 31. Niezbyt ładnie się to prezentuje i w końcu postanowiłam coś z tym zrobić, bo również wstydzę się zakładać spódnice, a już w ogóle nie ma mowy, żeby to była miniówka. Jak myślicie, czy bieganie może pomóc wysmuklić mi uda i powiększyć łydki? Jeśli to nie wystarcza, to macie może jakieś propozycję dosyć skutecznych ćwiczeń? Jak coś, nie pytam z lenistwa (jestem na tyle zdesperowana, że zgodzę się nawet na rozciąganie ud;P), bo nie chce mi się zaglądać; przeglądałam forum Wizaż i inne strony w necie i niestety nie dowiedziałam się zbyt wiele, na dodatek próbowałam robić niektóre ćwiczenia, ale nie mam zbyt dobrych warunków w domu ani poza nim oraz czasu, aby móc je wykonywać systematycznie i zgodnie z instrukcjami. Przepraszam, jeśli wyraziłam się niejasno, ale ciężko było mi ogarnąć wszystko krótko i zwięźle.

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam!
masz idealne wymiary jak dla mnie. ja bym tak zostawiła. a spódnice powinny być twoimi najlepszymi przyjaciółkami

Edytowane przez 201712190924
Czas edycji: 2010-05-15 o 12:47
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości