![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KIELCE- dobry fryzjer:))
Stacjonarny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Przyczajenie
|
Czy mogę prosić o telefon do salonu Blanche na mail ewelinka736@op.pl? Dzięki wielkie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
niestey nie mam ale w necie powinnas znalezc. bylam dzis w blanche na farbowaniu i powiem tak. z koloru jestem zadowolona choc chciałam jasniejszy blond
![]() p. Ania doradziła mi kolor za farbowanie strzyżenie i modelowanie zapłaciłam 100 zł ![]()
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a któraś z Was chodzi do salonu Ewan na Wesołej? Byłam tam dwa razy na układaniu fryzurki - super. Ale ciekawi mnie farbowanie i strzyżenie.
Dłuższy czas chodziłam do Marcina Kwiecińskiego. Wszystko było ok do pewnego momentu..za każdym razem droższa wizyta. W końcu odpuściłam, nie było tak rewelacyjnie żeby przepłacać. Poza tym potrafił 3 razy odwołać tę samą, przekładaną już wizytę...Stwierdziłam, że nie mam aż tyle czasu i dałam sobie spokój. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() będę wdzięczna za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
w salonie expert l'oreal na jasnej niedawo wprowadzili taki zabieg nawilżający i rekonstruujący strukture włosa jakos tak :p koszt 100 zł na włosach troche za ramiona. czytałam w necie i dziewczyny chwala bardzo
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
a słyszałyście dziewczyny coś o Tomku Tomaszewskim z koziej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Przyczajenie
|
Jak oceniacie salon Subtil na Słowackiego, wcześniej też na Żelaznej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Przyczajenie
|
Po powrocie z PL wreszcie mam czas żeby podzielić się wrażeniami ze spotkania z Michałem Libudą. A wrażenia jak najbardziej pozytywne(więc do mojego zestawienia można dodać kolejny plusik
![]() Byłam na strzyżeniu i zabiegu Hair Spa. Co do działania tego drugiego nie jestem do końca przekonana, bo nie zauważyłam żadnej zmiany, tak strzyżenie-fantastyczne! Najpierw omówiliśmy czego nie chcę mieć, czego oczekuję itp. Potem Michał opisał dokładnie co chce zrobić on i jak ja się z tym czuję, tak więc z boba zostałam skrócona do krótkiej czuprynki(zresztą mojej ulubionej). Zadowolona jestem baaaaardzo. Grzywka obcięta po mistrzowsku, układa się tak jak układała się zaraz po wyjściu z salonu, a z moimi zakolami było to zawsze nieomalże awykonalne. Włosy układają się same bez mojego specjalnego udziału ![]() ![]() A oprócz tego Michał to przesympatyczny człowiek. Inteligenty, niezmanierowany, niepozorny, co szczególnie widoczne jeśli porównam go z Panem Wielką Gwiazdą Marcinem 'Bucem' Kwiecińskim. Bardzo miło nam się rozmawiało o poważnych sprawach ![]() Naprawdę polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
A ja odradzam salon na koziej la negra rosa u pana Tomka Tomaszewskiego... ten fryzjer tam to chyba jakaś pomyłka. Minie ze 3 miesiące zanim doprowadzę moje włosy do lepszego stanu.
Wytłumaczyłam czego nie chce mieć na głowie, pokazałam zdjęcia jak fryzura ma wyglądać. Niestety to co mam na głowie nawet w połowie nie przypomina tego co chciałam mieć. Pomijając tą tragiczną fryzurę pan Tomek myje włosy takim najtańszym szamponem do mycia- poznałam po zapachu, zalał mi kilka razy ucho a do "ułożenia" włosów nie użył nawet pianki. Całość uklepał lakierem- nie wiem tylko po co jak włosy nie miały żadnego kształtu ani fryzury. Nawet nie zapytał jakie mam włosy, jak się układają.. no 0 zainteresowania. Cała wizyta trwała góra 20minut. Zdecydowanie najgorszy fryzjer u jakiego byłam. W domu wyłam jak się dokładnie obejrzałam, teraz jak wyszłam z szoku to czekam cierpliwie aż odrosną i wybiorę się na jasną albo do hair design studio. Teraz żałuję że nie poczekałam i od razu się tam nie zapisałam, coś mnie podkusiło ;( Edytowane przez _cherry_ Czas edycji: 2010-04-14 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;18587941]Treść usunięta[/QUOTE]
A czym pan Przemek cieniuje włosy, samymi degażówkami czy taką jakby brzytwą? Bo to chyba na niego padnie wybór, kiedy odrosną mi te mysie ogonki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
Mam podobne pytanie co wcześniej ala025, chodzi mi właśnie o nawilżanie włosów, tylko trochę tańsze niż 100zł, gdzie mogłabym sie udać? I mam pytanko dotyczące P. Przemka ile u niego kosztuje obcięcie włosów, takich do ramion?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
Ja również polecam Michała Libudę
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
Hejka:0 mam pytanko, czy któraś z was korzystała z salonu Dia`Dora na Warszawskiej lub Salonu SERENE,. jestem ciekawa jak tam obcinają, czy fajnie?
będę wdzięczna za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Dziweczyny wybieram sie do salonu COCO czy możecie powiedziec swoje spostrzeżenia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
hej chciałam zapytać o p. Adriana- czy robi fajne kolory i jak sie mozna do niego umówić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Hej, mam prośbę
Możecie mi polecić jakiegoś fryzjera z Kielc, który robi fajne (i niedrogie!) fryzury weselne. Mam być starszą u koleżanki a z kasą krucho także szukam kogoś tańszego. Będę wdzięczna za info. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Przyczajenie
|
chciałabym zmienić kolor z karmelu na jakiś blond.. no i pytanie: kto tanio i dobrze byłby w stanie mi pomóc? nie wiem czy będzie to konieczne ale możliwe, że w grę wchodzić będzie dekoloryzacja..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
świetne fryzury (szczególnie wymyślne koki) robi Pan Tomek, który właśnie wrócił do kraju po kilkuletniej pracy w salonach w Irlandii i Hiszpanii. Obecnie pracuje na Klonowej 55, ale najlepiej umawiać się do niego wcześniej telefonicznie - 605734886. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
Dzięki za informacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
dzięki Marie Antoniette
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny po dobrych opiniacho p. Piotrze, ktory wczesniej pracowal w salonie Coco, wybralam sie do niego. Z obcinania bylam bardzo zadowolna i wrocilam do niego, gdy juz otworzyl swoj salon. Zapisalam sie do niego nawet na fryzure slubna, ale... No wlasnie. W ta sobote czesalam sie u niego na wesele. Mialam swoja wizje, ale zaufalam mu. Z tym, ze od razu zaznaczylam, ze nie chce nic bardzo wymyslnego. Krecil mi wloski na prostownicy i upinal je, a ja ciagle sie balam jaki bedzie efekt. W pewnym momencie zauwazylam, ze szykuje sie do robienia mi jakiegos malego warkoczyka i powiedzialam od razu, ze nie chce czegos takiego na glowie. Kiedy przyszlo do ogladania fryzury, to malo tam nie padlam... Porobil mi na glowie jakies "ozdobne" zawijasy z loczkow
![]() Teraz szukam kogos innego do fryzury weselnej. Dziewczyny z innego watku polecaja p. Anie Tusien z salonu Blanche. Czy ktoras z Was miala z nia do czynienia? Ja bym chciala jakiegos prostego klasycznego koczka na slub i teraz boje sie, ze znowu trafie na kogos, kto bedzie chcial zrobic mi na glowie cos bardzo "ozdobnego. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie , czy któraś z Was była na czesaniu w pf38 ? Czy robią trwałe fryzury? Zależy mi właśnie na tym żeby fryzura była trwała bo mam w niej do przejechania trochę kilometrów zanim dotrę na ślub.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Witam! Wiecie może ile kosztuje strzyżenie z modelowaniem (i makijaż wieczorowy) w salonie expert l'oreal na ul. Jasnej? Będę wdzięczna za jakieś info.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.