Kielce - dobry fryzjer - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-21, 11:26   #781
Charmain
Zakorzenienie

Dot.: KIELCE- dobry fryzjer:))

Stacjonarny
Charmain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 19:55   #782
ewelinka736
Przyczajenie

Czy mogę prosić o telefon do salonu Blanche na mail ewelinka736@op.pl? Dzięki wielkie!
ewelinka736 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 21:12   #783
witaminka
Rozeznanie

niestey nie mam ale w necie powinnas znalezc. bylam dzis w blanche na farbowaniu i powiem tak. z koloru jestem zadowolona choc chciałam jasniejszy blond farby la biosthetique paris wyszła ładnie włosy miekkie ale bylo czuc rozjaśniacz. pracuja jeszcze na matrixie.

p. Ania doradziła mi kolor za farbowanie strzyżenie i modelowanie zapłaciłam 100 zł
Stary 2010-03-31, 09:32   #784
Kocurski
Raczkowanie

Dziewczyny, a któraś z Was chodzi do salonu Ewan na Wesołej? Byłam tam dwa razy na układaniu fryzurki - super. Ale ciekawi mnie farbowanie i strzyżenie.
Dłuższy czas chodziłam do Marcina Kwiecińskiego. Wszystko było ok do pewnego momentu..za każdym razem droższa wizyta. W końcu odpuściłam, nie było tak rewelacyjnie żeby przepłacać. Poza tym potrafił 3 razy odwołać tę samą, przekładaną już wizytę...Stwierdziłam, że nie mam aż tyle czasu i dałam sobie spokój.
Kocurski jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 15:01   #785
ala025
Przyczajenie

Hej dziewczyny wie któraś z was gdzie można dobrze nawilżyć włosy, może w jakimś salonie\, ale za przystępną ceną. Korzystała któraś z was z nawilżania włosów, dużo to daje dla włosów cienkich i delikatnych:?
będę wdzięczna za odp. buziaki:
ala025 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 15:33   #786
witaminka
Rozeznanie

w salonie expert l'oreal na jasnej niedawo wprowadzili taki zabieg nawilżający i rekonstruujący strukture włosa jakos tak :p koszt 100 zł na włosach troche za ramiona. czytałam w necie i dziewczyny chwala bardzo
Stary 2010-04-08, 19:46   #787
_cherry_
Rozeznanie

a słyszałyście dziewczyny coś o Tomku Tomaszewskim z koziej?
_cherry_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 20:03   #788
jnnci
Przyczajenie

Jak oceniacie salon Subtil na Słowackiego, wcześniej też na Żelaznej?
jnnci jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 19:52   #789
brenda_walsh
Przyczajenie

Po powrocie z PL wreszcie mam czas żeby podzielić się wrażeniami ze spotkania z Michałem Libudą. A wrażenia jak najbardziej pozytywne(więc do mojego zestawienia można dodać kolejny plusik ).
Byłam na strzyżeniu i zabiegu Hair Spa. Co do działania tego drugiego nie jestem do końca przekonana, bo nie zauważyłam żadnej zmiany, tak strzyżenie-fantastyczne!
Najpierw omówiliśmy czego nie chcę mieć, czego oczekuję itp. Potem Michał opisał dokładnie co chce zrobić on i jak ja się z tym czuję, tak więc z boba zostałam skrócona do krótkiej czuprynki(zresztą mojej ulubionej). Zadowolona jestem baaaaardzo. Grzywka obcięta po mistrzowsku, układa się tak jak układała się zaraz po wyjściu z salonu, a z moimi zakolami było to zawsze nieomalże awykonalne. Włosy układają się same bez mojego specjalnego udziału co przy moim porannym lenistwie jest szczególnie ważne. Na imprezę czy inny lans biorę trochę gumy fryzjerskiej na palce, ugniatam włosy na czubku i gotowe!
A oprócz tego Michał to przesympatyczny człowiek. Inteligenty, niezmanierowany, niepozorny, co szczególnie widoczne jeśli porównam go z Panem Wielką Gwiazdą Marcinem 'Bucem' Kwiecińskim. Bardzo miło nam się rozmawiało o poważnych sprawach . Nie czułam tego dystansu i sztucznego zagajania rozmowy.
Naprawdę polecam!
brenda_walsh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:58   #790
_cherry_
Rozeznanie

A ja odradzam salon na koziej la negra rosa u pana Tomka Tomaszewskiego... ten fryzjer tam to chyba jakaś pomyłka. Minie ze 3 miesiące zanim doprowadzę moje włosy do lepszego stanu.

Wytłumaczyłam czego nie chce mieć na głowie, pokazałam zdjęcia jak fryzura ma wyglądać. Niestety to co mam na głowie nawet w połowie nie przypomina tego co chciałam mieć.
Pomijając tą tragiczną fryzurę pan Tomek myje włosy takim najtańszym szamponem do mycia- poznałam po zapachu, zalał mi kilka razy ucho a do "ułożenia" włosów nie użył nawet pianki. Całość uklepał lakierem- nie wiem tylko po co jak włosy nie miały żadnego kształtu ani fryzury. Nawet nie zapytał jakie mam włosy, jak się układają.. no 0 zainteresowania. Cała wizyta trwała góra 20minut.
Zdecydowanie najgorszy fryzjer u jakiego byłam. W domu wyłam jak się dokładnie obejrzałam, teraz jak wyszłam z szoku to czekam cierpliwie aż odrosną i wybiorę się na jasną albo do hair design studio. Teraz żałuję że nie poczekałam i od razu się tam nie zapisałam, coś mnie podkusiło ;(

Edytowane przez _cherry_
Czas edycji: 2010-04-14 o 22:13
Stary 2010-04-15, 10:35   #791
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 12:37   #792
_cherry_
Rozeznanie

[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;18587941]Treść usunięta[/QUOTE]

A czym pan Przemek cieniuje włosy, samymi degażówkami czy taką jakby brzytwą? Bo to chyba na niego padnie wybór, kiedy odrosną mi te mysie ogonki Zależy mi na tym żeby włosy nie były tak po prostu ciachnięte, tylko pocieniowane układały się warstwami.
Stary 2010-04-15, 13:43   #793
anastazja8054
Przyczajenie

Mam podobne pytanie co wcześniej ala025, chodzi mi właśnie o nawilżanie włosów, tylko trochę tańsze niż 100zł, gdzie mogłabym sie udać? I mam pytanko dotyczące P. Przemka ile u niego kosztuje obcięcie włosów, takich do ramion?
anastazja8054 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 17:07   #794
Konto usunięte

Treść usunięta
dcdfceaff93e0375d94849d7bb8d896cf48ca316_61dcc8e4a1e6f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-17, 14:03   #795
honeychild
Zadomowienie

Ja również polecam Michała Libudę Właśnie wróciłam z drugiej już wizyty w tym salonie i jestem bardzo zadowolona. Pan Michał jest bardzo sympatyczny, a przy tym świetnie ścina. Włosy układają się same, co jest dla mnie ważne bo jestem w tej kwestii leniwa i nie lubię spędzać dużo czasu przed lustrem

Zaręczona 14.02.2013
Ślub 05.07.2014
honeychild jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-18, 10:57   #796
_cherry_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez honeychild Pokaż wiadomość
Ja również polecam Michała Libudę Właśnie wróciłam z drugiej już wizyty w tym salonie i jestem bardzo zadowolona. Pan Michał jest bardzo sympatyczny, a przy tym świetnie ścina. Włosy układają się same, co jest dla mnie ważne bo jestem w tej kwestii leniwa i nie lubię spędzać dużo czasu przed lustrem
A co sobie robiłaś z włoskami u pana Michała? ścinałaś tak bardziej na prosto czy cieniowałaś? zależy mi na znalezieniu dobrego fryzjera od cieniowania, niestety niewielu fryzjerów dobrze sobie z tym radzi
Stary 2010-04-19, 21:10   #797
ala025
Przyczajenie

Hejka:0 mam pytanko, czy któraś z was korzystała z salonu Dia`Dora na Warszawskiej lub Salonu SERENE,. jestem ciekawa jak tam obcinają, czy fajnie?
będę wdzięczna za odp.
ala025 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-21, 17:32   #798
hola ola
Zakorzenienie

Dziweczyny wybieram sie do salonu COCO czy możecie powiedziec swoje spostrzeżenia?:roza :
hola ola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-21, 22:40   #799
soraja1985
Przyczajenie

hej chciałam zapytać o p. Adriana- czy robi fajne kolory i jak sie mozna do niego umówić
soraja1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-30, 08:55   #800
Miszella
Raczkowanie

Hej, mam prośbę
Możecie mi polecić jakiegoś fryzjera z Kielc, który robi fajne (i niedrogie!)
fryzury weselne. Mam być starszą u koleżanki a z kasą krucho także szukam kogoś tańszego.
Będę wdzięczna za info.
Miszella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 10:34   #801
kwiatek007
Przyczajenie

chciałabym zmienić kolor z karmelu na jakiś blond.. no i pytanie: kto tanio i dobrze byłby w stanie mi pomóc? nie wiem czy będzie to konieczne ale możliwe, że w grę wchodzić będzie dekoloryzacja..
kwiatek007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 14:29   #802
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-01, 15:05   #803
matwix1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Miszella Pokaż wiadomość
Hej, mam prośbę
Możecie mi polecić jakiegoś fryzjera z Kielc, który robi fajne (i niedrogie!)
fryzury weselne. Mam być starszą u koleżanki a z kasą krucho także szukam kogoś tańszego.
Będę wdzięczna za info.
Hej Miszella,

świetne fryzury (szczególnie wymyślne koki) robi Pan Tomek, który właśnie wrócił do kraju po kilkuletniej pracy w salonach w Irlandii i Hiszpanii. Obecnie pracuje na Klonowej 55, ale najlepiej umawiać się do niego wcześniej telefonicznie - 605734886.
matwix1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-02, 19:03   #804
Miszella
Raczkowanie

Dzięki za informacje
Miszella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 16:04   #805
kwiatek007
Przyczajenie

dzięki Marie Antoniette dzwoniłam na kozią, bo byłabym gotowa przeżyć te 300zł (w ostateczności) za dobrze zrobiony kolor ale jakieś szalone terminy mi zaproponowali.. a paweł oszywa gdzie teraz pracuje? ew. może przedzwonie na jagiellońską, ale ceny mają jakoś podejrzanie niskie i zastanawiam się czy nie żałowałabym potem.. w ostateczności znajdę coś w krk i zbankrutuje..
kwiatek007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-04, 20:08   #806
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-05-17, 12:32   #807
mysiaedysia
Raczkowanie

Dziewczyny po dobrych opiniacho p. Piotrze, ktory wczesniej pracowal w salonie Coco, wybralam sie do niego. Z obcinania bylam bardzo zadowolna i wrocilam do niego, gdy juz otworzyl swoj salon. Zapisalam sie do niego nawet na fryzure slubna, ale... No wlasnie. W ta sobote czesalam sie u niego na wesele. Mialam swoja wizje, ale zaufalam mu. Z tym, ze od razu zaznaczylam, ze nie chce nic bardzo wymyslnego. Krecil mi wloski na prostownicy i upinal je, a ja ciagle sie balam jaki bedzie efekt. W pewnym momencie zauwazylam, ze szykuje sie do robienia mi jakiegos malego warkoczyka i powiedzialam od razu, ze nie chce czegos takiego na glowie. Kiedy przyszlo do ogladania fryzury, to malo tam nie padlam... Porobil mi na glowie jakies "ozdobne" zawijasy z loczkow Szczerze powiedzialam, ze inaczej sobie to wyobrazalam. No wiec, rozczesal mi wloski od gory i jakos na skos mi je przepial tak, ze fryzura zaczela mi sie rozlatywac jeszcze przed slubem!!! Masakra!!! Potem zauwazylam, ze we wlosach nie mialam ani jednej wsowki tylko same takie szpilki czy jak to sie nazywa...

Teraz szukam kogos innego do fryzury weselnej. Dziewczyny z innego watku polecaja p. Anie Tusien z salonu Blanche. Czy ktoras z Was miala z nia do czynienia? Ja bym chciala jakiegos prostego klasycznego koczka na slub i teraz boje sie, ze znowu trafie na kogos, kto bedzie chcial zrobic mi na glowie cos bardzo "ozdobnego.
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-17, 15:01   #808
Pynia_20
Przyczajenie

Mam pytanie , czy któraś z Was była na czesaniu w pf38 ? Czy robią trwałe fryzury? Zależy mi właśnie na tym żeby fryzura była trwała bo mam w niej do przejechania trochę kilometrów zanim dotrę na ślub.
Pynia_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-17, 18:11   #809
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Witam! Wiecie może ile kosztuje strzyżenie z modelowaniem (i makijaż wieczorowy) w salonie expert l'oreal na ul. Jasnej? Będę wdzięczna za jakieś info.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-19, 14:28   #810
totonka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam do Was pytanie. Powiedźcie mi jaką fryzjerkę/fryzjera możecie polecić. Chodzi mi o farbowanie. Zależy mi, żeby w końcu ktoś zrobił to dobrze. Aktualnie mam pasemka, ale jako, że ostatnio robiła mi jedna fryzjerka a wcześniej jeszcze inna to jest troszkę różnicy. No i mam też ciut ciemniejsze na samym dole, bo to pozostałości po ciemnych włosach spod spodu No i odrosty trochę mam Jak w ogóle myślicie czy jest taka cudotwórczyni, która uzyskałaby mi ładny jednolity kolor? Albo chociaż taka, która zrobiłaby mi ładnie pasemka Z góry dziękuję za odpowiedź.
ja z cała pewnością mogę polecic przemka chwaścińskiego z salonu na koziej hair design studio jest rewelacyjny potrafi dobrac doskonala fryzure pasujaca do ciebie nie zrobi ci nic w czym ci nie bd ladnie bylam tam juz kilka razy z tym ze ja farbuje tylko wlosy i obcinam i co wychodze jestem bardzo bardzo szczesliwa. tak dlugo szukalam dobrego fryzjera;]
totonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości