![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
o rany... Martuko....
![]() nie wiem, co powiedzieć... ![]()
#782 |
Raczkowanie
|
martuko nie martw się-następnym razem będzie lepiej
![]() Ja też ciągle biegam do wc i patrzę czy nic się nie dzieje, w sumie to dopiero ósmy tydzień.Chyba za dużo się naczytałam o problemach pierwszego trymestru ![]() ![]() Pozdrawiam WAs ciepło. ![]()
#783 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczeta
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Martuko, trzymaj się, następnym razem na pewno się uda
![]() witaj Sara, miło że do nas dołączasz ![]() a ja się pochwalę że kupiliśmy bilety do Portugalii i będzie trochę opóźniona wymarzona podróż poślubna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
To czemu Cię nie było na Lubelskich Pannach Mlodych? ;>
Dziewczyny! Piszcie coś! Co tam u Was? Jak ja się cieszę, że wreszcie weekend! ![]()
#788 |
Zakorzenienie
|
Gabi!
Widzę Cię na pasku! Co tam u Ciebie? Wcale się nie odzywałaś od ślubu. I chyba nie wysłałaś obiecanych fotek. Jak się miewasz?
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nawet jesli musisz poczekac to przeciez nic starconego! w przyszłosci Twoje studia zaprocentują ![]() Witamy! Dziewczyny sprzedałyście juz swoje suknie?Moja dalej wisi na szafie ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-23 o 22:06 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Rozeznanie
|
Zarejestrowałam sie na wizazu dopiero w pazdzierniku (czy jakos tak )
![]() Ja swojej suknie jeszcze nie sprzedalam - choć zamierzam. Szczerze sie przyznam że nawet jej do pralni nie oddałam ![]() ![]() Ja dziecie to jeszcze nie chciałabym mieć - poczekam tak jeszcze z 2-3 lata az skoncze licencjat ( chyba ze pojde na mgr to wtedy nie wiem) , ale jak teraz byłby dzidzus wcale nie bylam bym zła - wrecz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
Martuko
![]() moja sukienka też w szafie, a że jest bardzo prosta - szyta wg. mojego pomysłu trochę, to się zastanawiam, czy warto zawracać sobie głowę szukaniem kupca, może rzucę na strychu na pamiątkę ![]()
#792 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie lubelskie żonki.
![]() Ja tutaj już tak dawno nie byłam, ze pewnie mnie nawet nie pamiętacie ![]() ![]() U mnie niewiele się w sumie od tego czasu zmieniło, no oprócz nazwiska i stanu cywilnego ![]() Natomiast czasem sobie czytałam subskrypcję na mailu o tym co tutaj wypisujecie i od razu gratuluję wszystkim mamom i przyszłym mamusiom, a tym które dopiero o macierzyństwie myślą życzę sukcesów, no i na końcu wszystkim mężatkom z mojej grupy, czyli tych, które na razie odwlekają macierzyństwo też życzę realizacji swych planów. ![]() Z lekką zazdrością czytam o waszych wspólnych spotkaniach i chyba nawet rodzącej się przyjaźni forumowej... i niestety boję się, że choćbym codziennie z Wami pisała, to jednak do tej zacnej grupy i tak nie pasuję ![]() ![]() Lecę obiad robić ![]() Miłej niedzieli |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Oj dawno mnie tutaj nie było, ale jakoś po ślubie nie miałam czasu pisać, a potem trudno było się zebrać ![]() Od czasu do czasu podglądam co tam u Was słychać, ale jakoś nie mam śmiałości pisać ![]() Wszystkim mamusiom i ciężarówkom serdecznie gratuluje ![]() Martuko ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja swoją wywiozłam do babci, u której jest duużo miejsca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Brzuszek! Co Ty za bzdury opowiadasz o jakimś młocie?! ![]() Aurelia! Gratuluję sprzedaży sukni. Ja za cholerę nie mam szczęścia. Już tyle się oglaszałam i nic... Strasznie chciałabym się jej już pozbyć z szafy...
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziękuję Wam za otuchę, trzymam się, nie ma wyjścia, nadziei też jeszcze nie straciłam. Ostatnimi czasy mocno nas zajmują plany remontowe, mieliśmy się spieszyć, w tej sytuacji już nie trzeba tak bardzo ale skoro się rozpędziliśmy to chcemy pójść za ciosem. jesteśmy na etapie rozmów z ewentualnymi wykonawcami i projektowania, a chociaż lubię takie zabawy to męczące to jest nieźle. Głowa mi pęka od pomysłów, informacji o różnych produktach i cenach, czasem jak mnie złapie to i w nocy siedzę i coś tam rysuję i obliczam.... Przynajmniej mam czym zająć myśli. Przeraża mnie perspektywa wydatków, ale trzeba to jakoś przeżyć no i już
Co do sukni to moja wisi w szafie wyprana pięknie, ale strasznie dawno jej już nie wyciągałąm. Nie próbowałąm sprzedawać, obawiam się że przy moich gabarytach będzie ciężko znaleźć kupca. Chciałam ją oddać do komisu, ale nie wiem czy jakiś w Lnie przyjmuje suknie. Sezon się zbliża więc teoretycznie możnaby pomyśleć... |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
My jeszcze nie planujemy dzieciątka, ale to nie znaczy że nie chciałaby, bo gdyby tak się zdarzyło byłabym bardzo szczęśliwa. Ale mój mąż jest na stażu, a ja w pracy mam dopiero 0,5 roku praktyki i zarobki bardzo proporcjonalne - dlatego wychodzi tak a nie inaczej.
Ostatnio mój mąż kupił mi królika miniaturkę. Żartował że to tak dla poćwiczenia, bo mniej bolą błędy w wychowaniu królika niż dziecka ![]() Gratuluje wszystkim mamusiom obecnym i przyszłym A sukienka leży złożona i jeszcze poleży bo raczej nie chcę jej sprzedawać Pozdrawiam pax
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
my też 6 lat temu zaczynaliśmy od królika miniaturki
![]() królika nie da się wychować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Martuko trzymaj się,,,przykro mi,,,
wróciłam z urlopu, dochodzę do siebie powoli ![]() tola, ruda w weekend jestem w lublinie...spotkanko????
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Jodie! Ty kombinatorko!
![]()
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Niech więc Ruda się wypowie. Ale skoro miałaś w planach Lublin, to przecież możemy się spotkać w Lublinie. To może ktoś jeszcze dołączy?
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jodie zaproszenie aktualne ? ![]()
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
P.S. a zresztą jak wolicie...
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że wszystkie jesteśmy strasznie zdecydowane...
![]() Ok, to ja zdecyduję za Was. ![]()
#809 |
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]()
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być piątek lub sobota oczywiście wieczorkiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.