|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
cze
![]() widelce obejrze później Freya ma piękną bieliznę w realu też tak wygląda? widziałam jeden,który bym mogła założyć o tej wygranej w totka słyszałam ![]() albo zapomniał/zgubił kupon albo już go nie ma na tym świecie nikt nie jest na tyle głupi,żeby nic z takimi pieniędzmi nie zrobić-nawet jeśli się ich nie chce ![]() Navi-ja tam nic nie widzę ale i tak jesteś śliczna i wyglądasz piękniemiłego dnia! ale zimno brrr... |
|
|
|
#782 |
|
Rzabbocop
|
Cześć
![]() Pinguś mnie też sie te Freye podobają ![]() Mam tutaj sklep gdzie sprzedają freye ale modele jakoś mnie nie zachwyciły, zachorowałam na jedną fantasie ale cena jak na razie nie dla mnie może jak już doje do swojej wagi i rozmiar mi się ustabilizuje
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Iwonko bo Ty masz taką buzie śliczna i delikatną jak istotka z bajki Jak Ci Elf nie pasuje to może być wróżka ![]() Wyglądasz ślicznie zarówno w makijażu jak i bez
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
hej
eh no nie widac zmiany to trudno pewnie na zywo byscie dostrzegly od razu (rzeska w szczegolnosci ) wieksza zmiana bedzie jak wlosy zrosna do jednej dlugosci i wtedy bedzie mozna cos sensownego z nimi zrobic ![]() a ja za pol godziny wyjezdzam z szefem w podroz sluzbowa do yyyyyyyyyyy do ŁODZI!!!!!!!!! Iwonko
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Navi to co ty w końcu zrobiłaś z tymi włosami - podcięłaś
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 |
|
sophisticated
|
oj Iwonka to zagląda zwykle koło południa dopiero
![]() no podcięłaś wyraźnie, ja widzę, ale ogólnie fryzurka taka sama chyba ![]()
|
|
|
|
#788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cena 200-300 za stanik to dla mnie jednak dużo ..... poza tym w mojej dziurze to pewno rozmiaru nie znajdę, a na dalsze zakupy się nie wybieram bo moja karta kredytowa jest już pusta i właśnie chciałam ją schować i tylko spłacać, spłacać...... |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Navi miłej zabawy i nie bojaj się
wpadnij do Avokado ![]() Milgryf ja nie znalazlam nic ponizej 170 zł w rozmiaż 60=65 mnie też te ceny nie radują, ale bez stanika chodzić nie będe ewentualnie można spróbować sie utuczyć - tylko czy tluszc odłozy się pod biustem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle chce spróbować 65Cytat:
![]() jakoś nie mogłam się na tej sałatce skupić ![]() dzisiaj jadę po ten wóz czuję się nadal dziwnie bo to nie pierwszy taki poważny wydatek jaki rodzice na mnie poczynili ale widzę że oni też się niezmiernie cieszą, więc biorę ![]()
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bede w Łodzi kilka godzin, moze bedzie miala chwilke zeby sie zobaczyc ![]() fryzurka moze wygladac na taka sama, ale generalnie teraz chcemy zeby wlosy zrosly do jednej dlugosci, wiec te dluzsze mam podciete ok 6cm do krotszych, zeby sie zrownaly ![]() edit: dzieki pingus, ale to pierwszy raz w trasie... ![]() oreganko suuuuper
|
|
|
|
|
#792 |
|
sophisticated
|
Oreganko to super
navi połamania kierownicy, czy czegoś tam co szczęście przynosi ![]() ![]()
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno szerokiej drogi ![]() pogoda dzis marna, ponoc ludzie jezdza jak pokręceni ![]() w sam raz na pierwszą podróż ![]() numer moge Ci dac jak chcesz, nie ma problemu, Tobie zawsze
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mi po prostu rośnie duża Niektórzy jak trochę przytyją to się tek ładnie cali zaokrąglą i to żle nie wygląda. Oreganko Gratuluje i czekamy na zdjęcia twoje i twojego pojazdu
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
navi uważaj na tej trasie, miłej podróży
![]() pooglądałam fotki Betko ja bym się tam podrzutkiem nie sugerowała, możesz sobie pozwolić na mocniejsze te kreski, choć ja mogę być nie obiektywna bo ja takie czarne węgielki lubię bardzo Iwonko super foty, widać fajne miejsce i impreza też wygląda na udaną ładnie wyglasz bez makijażuedit zdjęć pojazdu niestety nie będzie bo brat zabrał aparat na wakacje
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zapomnialam zdjecia skomentowac, a musze juz leciec
![]() no nic, do zobaczenia i nie dziekuje
|
|
|
|
#797 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
u nóg![]() ![]() milgryf zaczynam podejrzewać, że mamy identyczną figurę a jak twoje kostki i łydki? |
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
OREGANKA gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Brewko dzieki
jednak jeszcze jestem, bo sie szefowi na gadki z ksiegową zebralo ![]() oreganko wiem, ze to nie ladnie, ale okropnie Ci zazdroszczeeee |
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja sie akurat mojemu kochaniu nie podporządkowuje
, cytat przytoczyłam jako humorystyczny .On nie przyzwyczajony jest, bo ja zawsze tylko rzęsy malowałam A jeszcze napiszę o jego sposobie pojmowania kobiecej urody: w sobotę chyba tańczyła w TV Cichopkowa z włosami do pasa , ona sie mojemu D. podoba. Cos tam sobie gadamy i w koncu mówię :Ładnie ta Chichopkowa wygląda, tylko jej włosy doczepili A on na to z oburzeniem : No coś ty, Kasia ma wszystko naturalne ![]() ![]() Chyba jej Hakiel te włosy naciąga ![]() http://www.sklep.samanta.pl/strona_glowna.php
![]() Edytowane przez Beata. Czas edycji: 2007-09-04 o 11:13 |
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#802 |
|
Rzabbocop
|
Mój to się "zastanawia" jak oglądamy filmy np kto kobietom w śpiączce robi makijaże albo jak to sie dzieje, zę kobiety w stanach rodzą 3 miesięczne bejbiaki i jeszcze wyglądają potem jakby od kosmetyczki wyszły
więc chyba z nim tak źle nie jest
|
|
|
|
#803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wzrost 160, waga 52-53 ( ngrzeszyłam- więc nadal biust 83-84 pod biustem 70 tali - brak lub p.w. kości biodrowe 81 cm najszerzej w udo 52-53 zależy które nad kolanem 38 kolano 34 łydka 32 kostka 20 odchylenia ok 1 cm możliwe raczej na + a chciałabym: w tali ok 65 najszerze w tyłku 90 cm udo 50 na dobry początek niestety w ostatnim tygodniu nie ćwiczyłam, uzupełniałam magnez w organiźmie bo mnie straszne skurcze łapią. |
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
o milgryfku to mamy prawie identyczną figurę
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#806 |
|
Rzabbocop
|
Lecę na zakupy bo lodówka pusta
![]() |
|
|
|
#807 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hello koffane
Gosz tyle zescie tego znow naspamowaly ze zanim dobrenelam do konca to zapomnialam co bylo na poczatku ![]() No to chociaz co pamietam; Oreganko - mam badzieje ze samochodzik bedzie sie dobrze sprawowal i gratulacje. Co do pomocy rodzicoe to przeciez my po to jestesmy - jezeli ich stac i chca ci pomoc to jak najbardziej, nie krepuj sie, kedys na pewno bedziesz miala okazje 100 krotnie sie odwdzieczyc Navi - bardzo ladnie wygladasz w tej sukienko/spodnico-bluzce , no a fryzurka rzeczywiscie na zdjeciach niewiele sie rozni Rzesko - pwodzwnia w nowej pracy Gosh mialam cos jeszce napisac ale zupelnie wylecialo mi ze lba ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Beatko buzka/occzeta sliczne Iwonko - jak zwyhle cudo i te nogi - i ta figura - ja tez tak chce wygladac malz mowi ze sobie poprzykejal (on ma zawsze tkie najprostsze skojarzenia)Cytat:
![]() Cytat:
Rabbciu a ja mam rozmiary 81/100 to niby jaki size powinnam probowac |
|||||||
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyna różnica nad kolankiem z 2 cm mniej i w kostce ![]() ![]() ja tam już na swoją figurę nie narzekam, jak szkielet już wyglądać nie chcę, trochę ciałka trzeba mieć
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Oreganka no no genialne podejście
ta miłość Ci służy
|
|
|
#810 |
|
Zadomowienie
|
Fiszbiny są to wzmocnienia w staniku - qurcze nie wiem jak wytłumaczyć
![]() Na dole miseczki takie usztywnienie, kiedyś były często metalwe, teraz raczej plastik. Jest to wszyte w materiał więc nie widać. Jeśli dołu miseczki nie możesz zgiąć to masz stanik z fiszbiną. Staniki bez fiszbin są szyte przeważnie na małe i młode biusty. Kiedyś w starych stanikach potrafiły przebić materiał i wyść na zewnątrz to metalwe płaskie druty wygięte w łódkę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

ale i tak jesteś śliczna i wyglądasz pięknie

tyle chce spróbować 65

u nóg