![]() |
#781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: You Can Dance - Po prostu Tańcz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
Liczę na to że Maria odpadnie w następnym programie.Szkoda że nie można głosować na tych którzy sie ie podobają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
mysle, ze MAria szybko nie odpadnie (obym sie mylila;] ) :/ zawsze ją komplementuje Piróg, niezle tańczy, i ta jej pewnosc siebie, i te hm 'showmeńskie sklonnosc' mysle, ze wielu osobom mogą sie podobac :/ i mam wrazenie, ze bedzie wśród tych, co będą najblizej wygranej. obym sie myliła obymobymobym.
co za zrządzenie losu, ze ona znowu tańczy z Piotrkiem :| marnuje sie chłopak przy niej, bo naprawde wszędzie jjej pełno w tych ich tańcach, a on jakby jej tylko gdzieśtam z tyłu towarzyszył... od początku mi sie tak wydawało, ale mysle ze Egurrola swoimi wypowiedziamy tylko podsycił tę mysl i wiekszosc telewidzów dopiero teraz to zaczela dostrzegac :P po przeczytaniu tego wątku dopiero teraz sie dowiedziałm, co tam w tym jury robi PAzurowa, a tu ona producentką jest. i wszystko wyjaśnia. bo jjej obecnosc tam naprawde nie ma racji bytu ;D a wygra Diana, na kazdym forum, to wlasnie o niej są najpochlebniejsze opinie :P chociaz w wyborach 2 lata temu, sondaże wygrywało PO a wygrał przeciez PiS lol :P
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
czy ktos wie jak robi sie taka fryzurke jak miala agata w ostatnim odcinku, jak odpadla? takie loczki na boczek upiete, cudny ten fryz miala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
a tak nawiazujac do programu to mysle ze diana jest swietna w tym co robi ale obawiam sie ze bedzie z nia tak jak jak z alicja janosz z idola, pamietacie jeszcze taka osobe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
A mi Agata strasznie przypomina taka dziewczyne ktora grala Suzy w Na Wspolnej
![]() p.s. niestety filmiku z ta piosenka nie znalazlam ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 | ||
Zadomowienie
|
Oj, jeszcze chciałam powrócić do Waszych wcześniejszych znalezisk:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W ogóle Diana jest bardzo ładna, tylko skrywa się za tymi zbyt obszernymi ubraniami. Tutaj jest slideshow tylko ze zdjęciami Diany: http://www.youtube.com/watch?v=l5fNWTfjI38 Przemyślałam nowe pary i tańce, które wylosowano i doszłam do wniosku, że z punktu widzenia dziewczyny najfajniej byłoby wylosować Błażeja lub Maćka, bo wykazali się wszechstronnością i są dobrymi partnerami - pomocni, niejako w tle - nie są tacy gwiazdorscy. Tak więc Ida i Ania mają farta. Myślę, że w najbliższym odcinku najlepiej wypadnie Diana i Roofi, bo będą tańczyć HH, w którym obydwoje są dobrzy. A zobaczymy, jak pójdzie im dalej. Kalex pisała, że w Stanach później co tydzień są losowani nowi partnerzy, może być ciekawie, jeśli i u nas tak będzie. Jeśli z tych pięciu par wybrać te trzy, które mogą wypaść najsłabiej to myślę, że może to być Natalia i Rafał (mimo całej sympatii do każdego z nich z osobna), może Ida z Błażejem (zależy, czy będą mieć ciekawą choreografię - przykłady TzG wskazują, że paso przegrywa wizualnie z innymi stylami), i chyba Maria i Piotr. Ciężko już teraz wskazać teoretycznie najsłabsze osoby - dużo zależy od wylosowanego stylu, wszechstronności tancerza i choreografii - za trudna może ich wyłożyć, za prosta nie pozwoli uwypuklić wszystkich mocnych stron. A dziś obejrzałam kawałek powtórki i uważam, że Natalia i Błażej zatańczyli re-we-la-cyj-nie, i Maciek tańcząc z Dianą też przepięknie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://profile.myspace.com/index.cfm...ndid=152915643 Kiedyś Piotrek Banach w Trójce opowiadał o swojej płycie Wu-Wei i o Ali Janosz i z tego co pamiętam, powiedział to, co wiele osób wcześniej już powiedziało - to że Alicja wygrała pierwszą edycję Idola w sumie było jej pechem, ponieważ oznaczało to brak wpływu na zawartość nagranej pyty, która z założenia miała być pop. Mamy więc Alę i jej "Jajecznicę". Mam nadzieję, że kiedyś jakimś cudem uwolni się od tego image'u. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Własnie obejrzałam na TVN7 Kulisy YCD.
I jestem w lekkim szkolu, bo Mariusz powiedział, że chciał się Magdzie oświadczyć, ale niestety zerwali. I jeszcze chciałam dodać, ze Diana ma bardzo młodą mamę i Sasza jest strasznie do Niej podobna, od mamy aż biła duma z córki. Piotr też jest podobny do Mamy. Oczywiście Piotr rozbroił mnie tekstem, że jest blady na klacie, bo nie miał czasu, zeby iść na solarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sasza nie tańczy od wczoraj, tylko od 10 lat, więc wiesz... EDIT: przepraszam za posta pod postem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Zadomowienie
|
Oczywiście zapomniałam o "Kulisach"
![]() Cytat:
Tutaj zabrzmię ironicznie, ale naprawdę nie wiem - występ w "Jaka to melodia" albo "Przebojowa noc", oprawa taneczna jakiegoś festiwalu? Występ w musicalu? Występ w teledysku kogoś znanego? Najlepsze jest to, że większość finalistów YCD ma takie występy już za sobą. I co dalej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla jednego będzie to założenie szkoły, dla innego jakieś propozycje w musicalach, filmach itp., a dla innego po prostu YCD jest przygodą. Nie możemy porównywać tancerzy do piosenkarzy. Zupełnie inna dziedzina. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
znacie może tytuł piosenki do której Diana tańczyła solo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Może się więc zdarzyć, że nawet jeśli Diana (czy inna osoba) wygra YCD to przeciętny zjadacz chleba ( ![]() Po prostu większość z nas ma dostęp to tych wiadomości, którymi uraczą nas media i o wielu wydarzeniach po prostu nie dowiemy się. Siła mediów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Ależ nie ma za Sweet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przed chwilą w Big Brotherze tańczyli chlopaki z ekipy Fair Play Crew do której należą Roofi i Piotr... tańczył Karol, który przegrał z Mariuszem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
ja chciałabym, żeby wygrała Natalia. Jest naturalna, uśmiechnięta i oczywiście świetnie tańczy.
najbardziej wkurzała mnie Agata (odpadła na szczęście) Nie lubię tej pięknej gwiazdeczki Marii. Za Dianą tez nie przepadam - ciągle tańczy tak samo, ma te same ruchy i zachowuje się jak facet. Wiem, że większości się podoba, dla mnie jest taka zwykła. Lubię tego Piotra, szkoda, ze tańczy z Marią. Naprawdę widać, ze się nie lubią i to niestety jest odczuwalne w tańcu. A Mariusz z tym striptizem - porażka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O znowu chłopaki z FPC w BB tańcza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, sorki za offa, ale mam prośbę. Wejdźcie na ten wątek i zagłosujcie. Te zwierzaki mogą liczyć teraz tylko na nas, a to tylko kilka minut...
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=212180&page=2 post 24 Już teraz Wam dziękuję ![]()
Kramik "kupujesz - ratujesz" Kliknij Szydełkujesz, wyszywasz, tworzysz scrapki lub inne rękodzieło? Masz w domu niepotrzebne drobiazgi? Możesz je nam przekazać, a my wystawimy je do sprzedaży, z której dochód pójdzie na ratowanie życia zwierząt. Wyślijdo mnie pw lub mail. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki mocno za nia i za roofiego, a maćka jak na początku na castingu nie lubiłam, tak teraz lubię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
też polubiłam maćka
![]() Dziewczyny ja już się nie mogę doczekać kolejnego YCD! ![]() Teraz zawsze czekam mojego środowego wieczorku ... ![]() Wy też tak macie? Czy tylko ja się tak uzależniłam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem ciekawa czy w tym programie Złote Tarasy pokażą jak uczestnicy uczą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
ja tez
![]() ![]() ![]() tez bardzo zaluje, ze Piotrek znowu tanczy z Maria ![]() ![]() ja chce, zeby Ida odpadla. co z tego, ze jest rozciagnieta. tak jak mowil Agustin - to nie wszystko. Agata i Mariusz byli najslabsi i dobrze, ze odpadli. Kurcze, to Agata w koncu jest mezatka czy nie ![]() no, i co - znowu ogladam srodowe wystepy na internecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
BAN stały
|
Ty ja jeszcze ogladam jak natalia z blazejem tanczyli wtedy ten przepiekny taniec(jak byli ubrani na zielono) to chyba był jazz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.