![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Witam w Nowym Roku 2008
![]() mam chwilę więc piszę!! ogólnie dziś mam ruch w biurze, no ale przynajmniej czas szybciej mija!! a więc opowiem mojego sylwka - był bardzo udany!! ludzie dopisali z przebraniami : najwięcej było lekarzy i pielęgniarek, były wiedźmy i wampiry, pojawiła sie Willma i Fred Flinstone'wie . Moja kumpela przebrała się za Meksykanina, jej chłopak za pół kobietę - pół mężczyznę ![]() ogólnie wytańczyłam się, chociaż mało ludzie się bawili- więcej siedzieli i pili ![]() wklejam zdjęcie- obok mnie mój TŻ ( zakleję jego twarz, żeby potem mi nie gadał, ze go wkleiłam ) na wejście był okręcony płótnem białym i miał duże skrzydła jednak szybko je ściągnął I założył małe takie z papierniczego sklepu ) niestety zdjęcie jest za duże ![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
oj czekam z niecierpliwoscia na zdjecia
![]() ![]()
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
wkleję wkleję po 17
![]() chciałam wczoraj, ale z wyra nie mogłam się wywlec!! ![]()
#784 |
Zakorzenienie
|
![]()
#785 |
Zakorzenienie
|
![]() a ta czerwona peruka super no i cały strój też ![]() Tż wygląda na zadowolonego hehe
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fakt - peruka zrobiła wrażenie. a tu jeszcze zdjęcia z sesji przed wyjściem ![]()
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
hehe fajne
![]() ![]()
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
musze się pochwalic - widełki zrobił TŻ
![]() ![]()
#789 |
Zakorzenienie
|
evulinek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Kochana! a widze nowy avatar- macie teraz w podobnym klimacie z Chii ![]()
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2008-01-02 o 18:49 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o avatar...to jeden z moich pierwszych- uwielbiam go co jakiś czas dawac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przez to wolne i zabawe sylwestrową nie mogę dojść do siebie ![]() ![]() ![]() a co do wzrostu mam 176 ( tak mam w dowodzie i tego się trzymam ![]()
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Hej ewulinek to mamy tyle samo wzrostu- ja też mam 176cm iteż mam tyle wpisane w dowodzie
![]() nie wiem czy w realu nie jestem ciut wyższa bo Tż ma 183cm a miedzy nami jest niewielka różnica tak mi sie wydaje ale chyba mam 176cm naprawde a Tż tak dziwnie chodzi i to dlatego.. bo on się tak "buja" hehe ![]() A na Sylwestra jednak założyłam buty na szpilkach (tylko 3cm ale to i tak dla mnie sporo) i nadal byłam od Tżta niższa ![]() fajnie mieć długie nogi ![]() ![]()
#794 |
Zakorzenienie
|
ewulinke fajne fotki, super wyglądaliście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny -czytam na forum że macie ten podkład loreal - match true minerals. jak to jest z tymi odcieniami ???
czy ta paletka którą załączyłam jest ok i kolory sa takie ??
#796 |
Zakorzenienie
|
Tak to są te odcienie... niestety one są i tak bardzo ciemne. Ja kupiłam W4 okazał się za ciemny, N3 też pewnie byłby za ciemny, najjaśniejszy (niedostepny w Polsce odcień)jest na allegro chyba. Ale nie wiem jaką Ty masz karnacje.
#797 |
Zakorzenienie
|
kurde...no mam jasną karnacje
![]()
#798 |
Zakorzenienie
|
ale super....zazdroszcze imprezy musiala byc extra
no i Ty wygladasz przeslicznie ![]() ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
ja własnie ugotowałam zupke dla mojego Tż
![]() ![]() a Wy co porabiacie? zabieram sie dzis za nauke, bo mnie na 4-tym roku wywala ze studiów ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo chociaz niech już bedzie po sesji... niech już bedą Walentynki ![]()
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
kurde a ja?!!
zaczne od tego,że wstałam o 5.40 i przeczytałam eskę,że nie ma zajęć na 8 i miałam dylemat:jechac z tata teraz czy godzine pozniej pociagiem, swierdzilam ze jade z tata, czekalma na zajecia, odbyly sie, potem 1,5 okienka, o 13 mialam miec fakultet na ktory koles nie przyszedl i teraz czekam na 15 na zajecia, generalnie jedno wielkie czekanie i strata czasu, ale jestem zła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my się zawsze śmiejmy że jak już razem zamieszkamy z TŻ to chyba szybko padniemy z głodu ![]() ![]() Cytat:
![]() dziś po pracy idę z kumpelą z liceum na kawę do pubu ![]() a w ogóle czytałam gdzieś horoskop dla Nas na 2008 - nie był zbyt różowy i piękny.zaraz go poszukam!!
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o wakacje tak.... ![]() a sesja która mnie teraz czeka jest okrutna...ciężkie egzaminy mam, jeszcze takiej nie miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Kurde..nie strasz ewulinek.. musimy mieć udany rok
![]() phdwao... no to nieciekawie:/ jeszcze tylko jutro ![]()
#805 |
Zakorzenienie
|
Horoskop na 2008
To trudny ale zarazem ciekawy rok dla Bliźniąt. Czas wzmożonego wysiłku i ograniczeń. Problemów rodzinnych, materialnych strat i przegapionych szans. Wszelkich interesów i spraw należy pilnować bardzo dokładnie. P R A C A Początek roku bardzo nerwowy. W centrum uwagi znajdzie się praca zawodowa. Napięcia ze zwierzchnikami przerodzą się w otwarty konflikt. Mimo dużego zaangażowania nie można liczyć na awans. Na drodze do celu staną różne ograniczenia i przeciwności. Tylko upór i determinacja pozwolą przetrwać ten rok i utrzymać się na powierzchni. Pomiędzy kwietniem a wrześniem, pojawi się konieczność podjęcia ważnej życiowej decyzji. Być może wtedy, niektóre Bliźnięta zdecydują się na emigrację. Druga połowa roku a szczególnie okres jesieni okaże się najtrudniejszy. W grudniu, poczujecie się już mocno zmęczone i wyczerpane. Na pocieszenie dodam, że konsekwencje tych niepowodzeń nie są nieodwracalne. Zdającym matury i inne ważne egzaminy, los będzie sprzyjał. M I Ł O Ś Ć W sferze uczuciowej Waszego życia należy się spodziewać korzystnej aury. Tutaj sytuacja przedstawia się nieporównanie lepiej. Potrzeba jednak dużo czujności i umiaru. W związkach niezbyt udanych pojawią się widoki na zmiany. Niebezpieczny kryzys uczuciowy, zostanie zażegnany. W sprzyjających okolicznościach możliwa jest całkowita odnowa wspólnego życia. Pod warunkiem, że wcześniej nie dojdzie do rozwodu. Najlepszy czas dla poszukujących miłości to okres od lutego do czerwca, oraz wrzesień i grudzień. Trzeba jednak uważać, bo możliwe jest ryzyko dokonania niewłaściwego wyboru. Z partnerem czy bez, w tym roku, na pewno nie będziecie się nudzić. Z D R O W I E Wszystkie w/w problemy mogą poważnie odbić się na stanie zdrowia. Trzeba wziąć pod uwagę fakt, że zasób życiowej energii nie jest za wysoki i raczej już nie wzrośnie. Należy więc przestrzegać zasad higienicznego trybu życia. Nie żałować czasu na relaks i wypoczynek. Dbać nie tylko o swoje ciało ale i o psychikę. jeszcze cos poszukam i wkleję!! lubię takie rzeczy czytać ![]()
#806 |
Zakorzenienie
|
Horoskop Jowisza na 2008 rok dla Bliźniaków
![]() Jowisz - królewska planeta szczęścia gości w wybranym znaku zodiaku tylko raz na dwanaście lat. Otacza wtedy szczególną opieką przedstawicieli tego znaku i gwarantuje im spełnienie marzeń. Największymi szczęściarzami z zodiakalnego korowodu w następnym roku będą Koziorożce. Jowisz wkracza do znaku Koziorożca 18 grudnia 2007r. i będzie w nim przebywał wyjątkowo długo, bo aż do 5 stycznia 2009r. Jednak i pozostałe znaki zodiaku mogą liczyć na dary hojnego Jowisza. Pomyślny los będzie im sprzyjał w określonej dziedzinie życia. To właśnie w niej mogą spodziewać się najciekawszych i najlepszych zmian. Sprawdź więc Czym obdarzy cię Jowisz w 2008 roku i wykorzystaj szanse, które zsyła ci łaskawy los. To może być niezwykły rok. Wiele czasu poświecisz sprawom duchowym. Zaczniesz więcej czytać, rozmyślać i zastanawiać się nad sensem życia. Niektóre Bliźnięta zacznie bardzo pociągać psychologia lub pogłębią swoją wiarę w Boga. W tym roku możesz poddać się terapii, która uwolni cię od słabości, odrodzi cię wewnętrznie, pozwoli przezwyciężyć nieuświadomione lęki. To także znakomity okres na rozstanie się ze zgubnymi nałogami, które niszczą ci zdrowie. Może zafascynujesz się jogą lub wschodnimi systemami walki? Mieszkanie zaczniesz urządzać według feng-shui lub zbadasz je przy pomocy doświadczonego radiestety? To co niewidzialne będzie miało nieodparty urok i wpłynie na twoją codzienność. Mimo że czasami będziesz więcej zajmowała się duchem niż ciałem, to w najbliższym roku nie będziesz narzekała na finanse. Przede wszystkim wszelkie wcześniejsze inwestycje przyniosą dobre dochody. Niewykluczone też, że otrzymasz jakąś darowiznę lub spadek. Jeśli walczysz o odszkodowanie, alimenty lub zaległe wypłaty, to teraz łatwiej będzie je pozyskać. Najlepiej będzie powodziło się Bliźniętom, których profesje zawodowe związane są z ubezpieczeniami, prawem oraz bankowością. W tym roku jakiś długo skrywany sekret rodzinny może ujrzeć światło dzienne. Bądź wyrozumiała! W końcu nikt z nas nie jest ideałem! Zielone światło W sprawach sercowych zaświeci w czerwcu i wrześniu, a także w grudniu. Jeśli jesteś singelką, możesz zakochać się bez pamięci, bo spotkasz mężczyznę swojego życia. Będzie to osoba przedsiębiorcza, energiczna, być może sprawnie prowadząca biznes rodzinny. Między wami szybko zaiskrzy! Większość Bliźniąt w następnym roku będzie namiętna i skora do figli. W waszej sypialni będą dominować dość frywolne nastroje. Wzbogacicie dotychczasową wiedzę o ars amandi, czytając sporo na ten temat, ale przede wszystkim intensywnie praktykując. Uważaj – masz czerwone światło Jeśli pomyślną energię Jowisza w tym roku źle wykorzystasz. Bądź ostrożna w sprawach urzędowych! Możesz coś stracić przez własną nieuwagę, bardziej niż zwykle pilnuj kluczy, a samochód parkuj w bezpiecznych miejscach. Kredyty zaciągaj po bardzo głębokim namyśle. Szczególnie dbaj o rozliczenia podatkowe i porządek w dokumentach. Dzięki temu unikniesz niepotrzebnych stresów i będziesz się w pełni mogła się cieszyć pozytywną energią Jowisza. Miłosny Horoskop na 20008 I POŁOWA ROKU Siódemka Kielichów Miłe Bliźnię, jesteś niezwykłą istotą, utkaną z marzeń i pragnień, czasem nierealnych, lecz jakże potrzebnych do tkania kobierca rzeczywistości. Niezwykła z ciebie kobieta i niezwykły mężczyzna, chcecie sięgać gwiazd, lecieć w przestrzenie, gdzie tylko pył kosmiczny z blaskiem mlecznej drogi miesza się i lśni. Jednak marzenia są po to, by się spełniały. Karta prognozuje wam spotkanie kogoś niezwykłego, kogoś bliskiego, może tą drugą połówkę, niemniej jednak uważajcie, by nie ulec iluzji i nie poczynić niepotrzebnych wydatków energetycznych. Możecie zrealizować swoje marzenia o niezwykłej miłości, romansie, odlocie od rzeczywistości. Prawdopodobnie świat może się zakręcić i zawirować, niemniej jednak, co dalej, to już czas pokaże. I może lepiej byłoby nie planować niczego, żyć chwilą i cieszyć się chwilą, tym samym przywiążecie do siebie partnera lub partnerkę i być może ta znajomość zakończy się czymś trwalszym. II POŁOWA ROKU Gwiazda Druga część roku może być fantastycznie przyjemna i dość trudna zarazem. Niewykluczone, że osiągnąłeś to, co zamierzałeś, masz uczucia, masz kogo kochać. Niemniej jednak trzeba będzie dokonać jakichś wyborów, coś dodać, coś ująć, z czegoś zrezygnować, by coś otrzymać w zamian. W tej części swojego życia musisz wierzyć w siebie i swoje talenty, jeśli stracisz tę wiarę, możesz stracić wszystko. Tym razem możesz być uczniem i nauczycielem w jednym. Zapewne to trudne zadanie i wiesz, miłe Bliźnię, że podołasz, że spełnisz swoje marzenia. Powinieneś mieć na uwadze, że głębię miłości i bezpieczeństwo emocjonalne, nosisz w sobie, raczej nie czekaj, że otrzymasz je tak sobie, za darmo. Za wszystko trzeba płacić. Jeśli wchodzisz zaś w drugą część roku zupełnie samotnie, to możesz wierzyć, że za sprawą twoich własnych, wewnętrznych talentów, kreatywności i dobra, które nosisz w sobie, możesz przyciągnąć drugą osobę. Być może zechce ona wejść do Twojego życia i dzielić jego chwile. To dobra zapowiedz dla ludzi o artystycznej duszy i osób pracujących, w branży artystycznej, miłość powinna przyjść w pierwszej kolejności, właśnie do was. Fajny ten tekst który pogrubiłam ![]()
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2008-01-03 o 13:23 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie ma za co ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Nie jest aż taki zły ten horoskop- ważne, że w miłości wszystko ok
![]() mam nadzieje, że to bedzie udany rok. phdwao a Ty na uczelni to pewnie piszesz z pracowni komputerowej jak Natalia jest z Tobą to ją pozdrów ![]()
#809 |
Zakorzenienie
|
a w jednym sie zgadza ze od kwietnia do wrzesnia to czas emigracji...ja wlasnie wylatuje z tz do irlandii
![]()
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jedziecie tylko na krótko czy na dłużej? Ja w wakacje muszę znaleźć prace ale w Polsce bo nie jestem stworzona do wyjazdów gdziekolwiek na dłużej niż tydzień ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.