![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Papierowe próby i co z tego wyszło...
Eeee no tak mi się jakos skojarzylo, bo Sol to zazwyczaj ostatnio jakies takie nap[isowe tło ma. Zreszta wiesz dlaczego rozpoznalam karteczki dla Ani?
A serwetka to ta? czy inna? ![]()
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Co do avka- to bardzo dziękuję
![]() ![]() Ciekawa ta metoda , rób więcej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
kartka jest cuuudooowna....
a ja mam pytanie kto mi wyosli jak się robi stojaczek ze szpatułek tez chce taki ![]()
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
gdzieś na książkowym pokazywałam jaki robiłam
![]() ![]() oj, skłamałam. pokazałam u siebie tutaj w poście 22
"Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie" bloguję 6-11-2010"chrzcinowe" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
dziekowac dziekować i przed nir uciekać za offtopa
![]() |
#786 |
CraftMod
|
Helu serwetka to nei ta, tą dostałam od Elianki, na tamte musze znaleść jakiś wyjątkowy pomysł bo jest taka sliczna, ze nie wiem do czego ją uzyć, na razie
![]() ![]() klaudens dzięki, mi się tez bardzo podoba, spodobało mi sie to przenikanie sol ja potem wstawie zdjęcie mojego, ja robiłam trochę inaczej, bo chciałam, zeby miał dłuższe nogi kachasek dzięki za naprowadzenie ciekawskich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nonono... Romantik fantastik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
CraftMod
|
Właśnie skończyłam następną kartkę, zakochałam się jakiś czas temu w fiolecie i nie mogłam odpuścić.
![]() ![]() Dla Marty zdjecia stojaczka, z całą świadomością jego niedoskonałości, ma być lub miał być ozdobiony, ale nie wiem czy będę miała chęć, zresztą powszechnie wiadomo, ze prowizorki trzymają sie najdłużej ![]() Załącznik 1565677Załącznik 1565678Załącznik 1565679 Załącznik 1565680Załącznik 1565681 Joasiunia dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Niesamowite jesteście. Na czele z Tobą nirshya - podziwiam za pomysłowość i odwagę.
Takie połączenie, skomponowanie tego w całość... No niesamowite po prostu. "Glupia" zszywka - której ja na przykład nie odważyłabym się użyć wygląda w takim "otoczeniu", jak niezbędny element całości... I to mięcie, te stemple, to cieniowanie... I stojaczek słodziutki... Gdzie wy stałyście po taki talent?
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kochana... Kartka pierwsza klasa!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Osiołek z zakątka :)
|
Bardzo piękne prace
![]() Podoba mi się niesamowicie "wlazł ptak na krzak", potem ten zbieraczy ze znaczkami i ostatnie dwie kartki to rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
Patrz faktycznie tej gąbeczki to jeszcze nie próbowałam. Gapa ze mnie. Potrenuje to może kiedyś mi sie coś uda.
To prawda kartka pierwsza klasa jak to Joasia powiedziała. He he i widzę wiersz "W malinowym chruśniaku", do dzisiaj pamiętam jak go kiedyś w szkole przerabialiśmy. I stojaczek niczego sobie. Ostatnio coś w modę wchodzi ![]()
![]() |
#793 |
CraftMod
|
Cath mówią że mam talent od Boga i ja w to wierzę, pewnych rzeczy mozna sie nauczyć a niestety do pewnych rzeczy trzeba mieć talent, dziekuje za odwiedziny
![]() Joasia, dzieki ![]() ![]() Ewo dzięki ![]() Agnieszko hehhe ![]() ![]() Edit: Mam chwile wiec dorzucam fotki skończonego dziś składaka, kiedyś kupiłam papiery i teraz jak na nie patrze (nie na wszystkie ale na niektóre) to zastanawiam sie jak je wykorzystać, bo jakies mi dzikie sie wydają, więc próbuję je oswajać. Składak gratulacyjny z okazji narodzin Maleństwa Załącznik 1566513Załącznik 1566514Załącznik 1566515 Edytowane przez nirshya.dwbh Czas edycji: 2008-06-27 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
No co tu dużo pisać
![]() Wszystko mi się podoba ![]() Najbardziej to te albumiki i składaczki ![]() Dlatego podpatruję Ciebie i inne zaawansowane i robie coś po swojemu ![]() P.S. można cos takiego zakupić od Ciebie ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
CraftMod
|
Aronia - latarniowy z czasem mi sie spodobał, ale jakiś czas temu zmienił miejsce przebywania, dzięki za pochwałę
![]() 88Ekaterina88 - dzięki, podpatrując dużo mozna sie nainspirowac i nauczyć, ale zachęcam też do swoich indywidualnych poszukiwań, wyrobisz sobie z czasem styl ale zanim to, to trzeba wielu rzeczy spróbować ![]() Tak, można |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
nir - masz zupełną rację we wszystkim - i w tym, że masz talent, dar od Boga i w tym, że masz dużą wiarę w siebie i we własne siły. Pogratulować. A w Twych pracach od razu widać talent, a nie "wyuczenie". Bóg wiedział co robi, potrafisz wykorzystać talenty...
Składaczek bardzo przyjemny, dopracowany widać. I choć nie lubię różu to dla dziecka jest najlepszy.
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
oooo ja ciebie alez tu piekne prace...i notes znaczkowy...cudo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Karteczka fioletowa-taka kolejna z serii Romantycznie
![]() ![]() Kartka z gratulacjami jak dla mnie super, papier jest uroczy , zaden szalony. Widzę, że zastosowałaś fajny myk z koralikami w przezroczystym pojemniczku ![]() Brawo !! Ps. Gdzie mozna kupić ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
CraftMod
|
klaudens - w tej chwili większość pojechała do galerii, jakby coś wpadło wyjątkowo w oko to trzeba pytać, czy jeszcze mam u siebie, bo czasami ktoś ze znajomych upatrzy sobie.
bewix - dziękuję kochana ![]() Cath_ - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Składaczek dla dzieciaczka strasznie sympatyczny- aż się uśmiechnęłam do niego (nie wiem po co skoro i tak nie widział
![]() Karteczki też fajowe, ale ten wierszyk na ostatniej mnie zafascynował... Masz świadomość tego, że umieściłaś tam najnormalniejszy w świecie erotyk? ![]()
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Nir- a jakbym sobie coś zamówiła itp. mogłabyś coś wykombinować
![]()
![]() |
#803 |
CraftMod
|
Marika wiedziałam że Cie tu ściągnę kartkami i składakami
![]() ![]() 88Ekaterina88 nie było by problemu, napisz na pw co być chciała i jakieś wytyczne, typu kolor i tematyka itp to zobaczymy co da się zrobić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Ale wesolutki składaczek wykombinowałaś. Coraz częściej widzę pomysł z różnymi cekinkami w "pojemniczku" - zapomniałam już jak to się fachowo nazywa. Zanim ja teki coś zastosuje w swoich kartkach to dużo czasu upłynie.
Jeśli zaś chodzi o fioletowy papier to bardzo dobrze poradziłaś sobie z tym gdzie go użyć bo w tej kartce pasuje mi i to bardzo. Też tak czasami mam, że nie bardzo wiem do czego użyć dany papier ![]() A i zaskoczyła mnie wielkość tego składaka. Na zdjęciu tego tak nie widać ale na filmiku wydaje sie być ogromna.
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
![]()
O matko!!!!!!! Ale piękna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
CraftMod
|
Agnieszko - shaker-box czyli pudełeczko z grzechoczącą zawartością, składak nie jest specjalnie wielki, wg planu ma mieć 15x15, ale jak nie zagnie sie super równiutko, albo ciut krzywo sie przytnie to docinam trymerem, shaker box nie jest trudny, czasami kupi sie coś ze jest takie okienko, ja zawsze od razu takie zostawiam na przyszłość, albo mozna zrobić samemu, z np opakowania po tabletce, nic nie kosztuje a fajny efekt
![]() Joasiu - dzięki ![]() ![]() Dziś poczyniłam 2 kartki, tylko 2, jak wrócę z próby to moze coś jeszcze, bo chęci mam ale nie wiem czy będę miała czas i siły Dziś bawiłam sie farbami :jump: Załącznik 1567779Załącznik 1567780Załącznik 1567781 Załącznik 1567782 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Powiem tak: Szalejesz Nir szalejesz dziweczyno. No ale coż kumulowalas jakąś część energii na zlot, a nie wyszlo to teraz trzeba dac jej upust. No ale efekty sa rewelacyjne.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
Tak bardzo chcę podziwiać Twe dzieła, a z drugiej strony jak to widzę, to płakać mi się chce, że ja ani okruszka z tego co Ty robisz - nie potrafię.
Cuda czynisz po prostu. Twoje kartki są takie wesołe i ciepłe. Bardzo odważne i takie niespotykane. Śliczności.
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Dobiłas mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Co tu mówić
co tu kryć ![]() Piękne ![]() Swoją droga zamówie u ciebie kiedyś zaproszenia na ślub jak bede go kiedyś brała ![]() A od klaudensa księgi ![]() Boshe, skąd ty bierzesz czas na to wszystko ? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.