|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
Czesc kobietki
Emi zaraz wysle do ciebie zdjecia dziewczyny a dostalysiec wszystkie 3 maile? a mnie rozlozylo w nocy sie budzilam az 3razy bo mam taki okropny bol gardla i wszystkie miesnie mnie bola![]() No ale dosc marudzenia ![]() kasiasiar ale super ze macie snieg |
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
jejku ja tez chce snieg!!
ale tam pieknie jest!!![]()
|
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak na zapas jak jeszcze ktos bedzie wysyłał jakies fotki adersy sa na dole pod moja wiadomoscie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ja dostalam wszystkie 3 maile, dziekuje, mieliscie piekne widoczki na wycieczce, super sylwestra a i Ty wygladasz kwitnaco
Kasiu pieeekne krajobrazy, mnostwo sniegu macie, ale pewnie tez strraasznie zimno jest brrr
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Ray łakomczuszku
jesz a pozniej na dzidzie zwalasz hihi![]() ![]() ![]() nie no zartuje, wiem, ze masz teraz wieksze potrzeby a jak dzidzia glodna to trzeba karmic
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
ja narazie dostałam tylko jednego meila
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki mezatko
Emi nie wiem dlaczego ale mam jakis problem z wyslaniem pozostalych zdjec do ciebie,wiec sprobuje troche pozniej a teraz zmykam do wanny,wygrzac te moje bolace miesnie |
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Misiu ja dostałam wszystkie 3 maile-piękne widoki , widać, że miło spędziliście czas
Śniegu wciąż przybywa, jest g już tak dużo, że TZ miał problem z odwiezieniem mnie do domu bo zasypało samochód i ledwie z kolein wyjechaliśmy. Zimno nie jest bo jest ok 0stopni ale wiatr jest okropnie mocny, aż zapiera dech .Ale i tak jest slicznie.Wieczorem spróbuję wyciągnąć TZ na sanki
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Misiu, dziękuję za zdjęcia I mam jesno pytanie-jakim kolorem włoski farbujesz? Bo własnie mniej więcej taki bym chciała mieć, tylko niestety mi do niego daleko I kuruj się biedakuKasiasiarku, ale cudna zima u ciebie Więcej zdjęć przesyłaj, może u mnie też śnieżek się pojawi![]() Marcelinko, jak samopoczucie? Mam nadzieję, że lepiej Asiu, z tymi obrączkami to dobre posunięce, że przy masywnej obrączce zdecydowałaś się na kamienie Ray, ale mała jest żarłoczek Kochana, ostatnio tak ciągle źle się czujesz, chyba nie podoba ci się trzeci trymestr ciąży. Więc życzę ci, żeby ci szybciutko minął i żebyś już miała przy sobie swoje słodkie maleństwoMiłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę przesłać troche sniegu bo u nas wciąż sypie, co godzine muszę odgarniać śnieg ze schodów bo tak zasypuje, że ich nie widać
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki
Kasiasiarku ale pieknie napadalo,a u mnie wiatr straszny i - 8 az sie z domu nie chce wychodzic Misienko ja dostalam wszystkie 3 meile,ale piekne zdjecia,slicznie razem wygladacie i fajnego sylwestra musieliscie miec Ray dokarmiaj dzidzie jak wola jesc hihih,jeszcze tylko troszke i juz bedzie mala z wami na swiecie
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Ksiasiarku dziękuję
|
|
|
|
#793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o obraczki, to ja tez chcialabym klasyczne z zoltego zlota Cytat:
przykro mi z powodu tej kradziezy, jednak zlodzieje trafiaja si po prostu wszedzie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Kinuś dziekuję za pw. Zaproszenia ładne ale ta cena
My musimy kupić ok 200 zaproszeń więc cena powyżej 3 zł/szt nie wchodzi w rachubę |
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar i Kinus podajcie linka na pw do tyuch zaproszen,chociaz sobie popatrze bo ostatnio wzielo mnie i ogladam wszystko co slubu dotyczy
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kachulko juz sle adres stronki na pw |
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekowac dziekowac Kinus
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Kinuś ja maksymalnie zaplanowałam wydać na komplet:zaproszenie+potwi erdzenie+koperta 1,50 :0
dlatego pewnie nic sensownego nie udało mi się wczoraj znaleźć za tą cenę na all. Wolę wydać mniej na zaproszenia bo za obrączki nam się szyskuje ok 2000
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ja kupowalam zaproszenia jakies przez allegro za 1zl
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obraczki pewnie, ze wazniejsze dobra dziewczynki, spadam troche sie zagrzac pod kocyk, pozniej jeszcze wpadne, papa |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar no ja wlasnie za taki komplet dalam 1zl, uwazam ze nie ma co wydawac majatku na kawalek papieru i tak ludzie to pozniej rzuca w kat albo do kosza.......
a jakie wybraliscie obraczki??? moze nasz jaiegos linka??
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu obrączki to coś takiego bedzie ,ale nie zypełnie bo chcemy je troszkę wysubtelnić tzn bardziej zaokrać brzegi i zrobić brzegi trochę cieńsze i jeszcze pewnie kilka przeróbek, które pewnie zaproponuje jubiler
obrączki |
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
jEśli chodzi o kiniowe zaproszenia to ewentualnie podobają mi się 14,20,23,26
Ale w wiekszości jakieś takie smutne te zaproszenia (chodzi o kolorystykę)
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu obraczki bardzo ladne, gratuluje wyboru tylko nie wiem czy bedziesz chciala je pomniejszac/zwiekszac..... bo ja jak rozmawialam wczesniej z jubilerem to powiedzial mi, ze nie da rady, zebym miala kamienie na calej dlugosci i zebym pozneij mogla zmienic rozmiar obraczki, czasem mozna do polowy, ale akurat w moim wzorze sie nie dalo, zalezy to od grubosci obraczki i od sposobu w jaki sie osadza kamienie... bylismy u wielu jubilerow w naszym miescie i powiedzieli to samo, dlatego ja zdecydowalam sie na 3 kamyki poza tym to powiem Wam, ze np nasze wzory obraczek sa firmy Stelmach- ma je wielu jubilerow- np APART itp i zalezy u kogo sie je robi, w Aparcie bylo bardzo drogo, wiec naprawde poszukajcie u roznych jubilerow, bo oni w katalogach maja te same wzory (bo to nie ich, inne firmy sie zajmuja wzronictwem) i nie ma sensu przeplacac i isc np do Apartu (gdybym wiedziala wczesniej to bym nie miala pierscionka zareczynowego z tej firmy) bo za te same obraczki zaplacicie wiecej. Najwazniejsze w tym wszystkim, zeby byly wykonane metoda bezszwową, bo wtedy mozna zmieniac rozmiar a obraczka nie peknie.
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie Asiu też o tym myślałam tzn , że kiepsko bedzie ze zmienianiem rozmiaru takiej obrączki.Ale mamy takiego fajnego jubilera, u którego TZ kupował pierścionek zaręczynowy i inne prezenty dla mnie, i mamy u niego rabaty a poza tym jest świetnym fachowcem.Poza tym co do tych obrączek to jest jeszcze wersja z 10 i 3 brylantami . No i ja jeszcze na 100% pewna nie jestem co do tego wzoru.Na razie coś takiego wpadło mi w oko ale nie wykluczone, ze np za tydzień wypatrzę coś innego :0
|
|
|
|
#807 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
ja do was w chwili odpoczynku wpadlam
![]() udalo sie nam kupic pralke dzidzia glodomor to prawda.... po tatusiu to ma on tez duzo je juz teraz wiem skad mi tyle tej siary leci non stop jak dzidzia taki glodomor to kurcze jakos te cycuszki beda musialy wykarmic ![]() normalnie pewnie i 3 by sie przydal heheh kasia ale widoki szok.. u nas sniegu zero a mroz taki ze nie idzie chwile na dworzu postac... co do ostatniego trymestru faktycznie mam dosc... hehe... da sie przezyc ale jak by to mialo trwac wiecznie to nie wiem wykitowalabym hehe... najlepsze jest to ze kiedys jak sie nie wyspalam to potem caly dzien chodzilam jak mucha w smole a teraz jak musze wstawac w nocy co dwie godziny, jesc, siusiu itp... i od 8 znow na nogach bo pasozytek chce jesc to nawet w ciagu dnia nie jestem bardzo zmeczona.... mozliwe ze moj organizm sie tak hartuje tym wstawaniem heheh nawet nie poczuje zmiany jak sie urodzi jedynie zamiast sobie dac amciu dzidzia wezmie cyca ![]() lece sprzatac
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Ray gratuluję nowej pralki
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Ray pokazalabys nam jakies nowe zdjecia swoje
chcialbym zobaczyc jak sie zmienilas
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

w nocy sie budzilam az 3razy bo mam taki okropny bol gardla
i wszystkie miesnie mnie bola

ale tam pieknie jest!!
i Kubus
jesz a pozniej na dzidzie zwalasz hihi

I mam jesno pytanie-jakim kolorem włoski farbujesz? Bo własnie mniej więcej taki bym chciała mieć, tylko niestety mi do niego daleko

(chodzi o kolorystykę)