|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co na pierwszy taniec?
My już też wybraliśmy.Będziemy tańczyć do walca Wodeckiego ale nie tradycyjnie do "Oczarowania" tylko do utworu "Z tobą chce ogladć świat"już stawiamy pierwsze kroki na kursie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
my tez sie uczymy tanczyc do wodeckiego u nas nie jest tak popularny w Tarnowie wciaz i wciaz slychac ale Wielka Miłość
![]()
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Sonera ale Ci zazdorszcze, jeszcze 4 dni i zostaniesz szczęśliwą żoną
![]() ![]()
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Moja siostra na pierwszy taniec zatańczyła walca angielskiego który przemienił się nagle w jeiff'a czy jak to się pisze
![]() ![]()
![]() |
#785 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Przyczajenie
|
Co na pierwszy taniec?
Mam pytanie czy miał może ktoś piosenke na pierwszy taniec własną przez siebie ułożoną jeśli tak to proszę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
prosisz co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
Filmik kiedyś widziałam, pomysł fajny, ale wykonanie średnie (panna mloda chyba zestresowana była bo sie ruszała jak kłoda).
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
My na pierwszy taniec wybraliśmy piosenke Eleni "Tylko w twoich dłoniach" według mnie jest piękna i bardzo pasuje to tego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
A wiecie co.. ja ostatnio przypadkiem przez brata usłyszałam piosenke zespołu Weekend pt." Za miłośc mą". Nie zrażajcie sie że w stylu disco-polo, słowa bardzo przypadły nam do gustu. Nie wiem byc może do niej zatańczymy, jedynie zamiast oryginalnej wersji zagra orkiestra, ewentualnie coś zmienimy... jeszcze tyle czasu, coraz wpadnie nam inna piosenka w ucho, trudno sie zdecydowac, nie mamy jednej ulubionej. A wracajac do piosenki posłuchajcie i ocencie czy nadaje sie na pierwszy taniec
![]() Wklejam teskt tej piosenki: Nieważne jak, i nieważne jest gdzie dla Ciebie żyje, teraz to wiem. Niełatwo mi czasem zrozumieć Cię, To przeznaczenie, więc kochaj mnie. Jestem dla Ciebie, mój aniele. Nie proszę o nic, więcej niż możesz dać. Czy to miłość do krwi, pokaże nam czas. I nieważne, co mówią słowa ostre jak szkło, Ty kochaj mnie i ze mną bądź. Czy to tak wiele? Nie chcę więcej, niż możesz mi dać. Czy to za wiele? Mój aniele. Tą każdą noc i tą każdą z chwil, zapiszę sobie głęboko w krwi. Za jedno spojrzenie, za jeden Twój gest, zamienię w perły, co tylko chcesz. Jestem dla Ciebie. Ref: Za miłość mą, choć przez chwilę przytul mnie, Nie chcę wiele przecież wiesz. Za miłość mą, choć przez chwilę przytul mnie, Nie chcę wiele przecież wiesz. Podoba mi się również: Peter Cetera & Crystal Bernard " I wanna take forever tonight" ![]()
![]() www.slub-wesele.pl/suwaczki/200612310725.png www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080927290113.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-06 o 21:15 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
mysmy wybrali John Lennon 'imagine'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
a ja polecam ostatnio wynaleziona piosenke Kindla "Z kims takim jak Ty", juz chyba kiedys byla o niej mowa (tu mozna jej posluchac: http://www.wrzuta.pl/audio/2kFkQrLiU...s_takim_jak_ty )
a jesli ktos chodzi na kurs tanca, to piekny jest utwor "Oczarowanie" Wodeckiego, a do tego walc angielski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ta oraz Piaska "Są ludzie są serca" mi sie spodobaly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
kosmitka
|
A my nietypowo, do mało znanej piosenki De Mono - Zakochani. Goście byli zaskoczeni, ale raczej podobało im się
![]()
![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!! Ja tez ostatnio szukam odpowiedniej piosenki na nasz pierwszy taniec. Przejzałam prawie caly watek i jestem ciekawa kilku piosenek. Czy moglabym prosic o przesłanie:
1.niebieskiej piosenki 2Piasek, Kukulska - Jestes tak blisko mnie 3Piasek , Kukulska- pozwolil nam los 4Irena Jarocka -ślubne prezenty 5.Krzysztof Krawczyk -Weselne preledium 6.Eleni- tylko w twoich dloniach xxxxx.pl BARDZO MI ZALEZY NA TYCH PIOSENKACH Z GÓRY DZIEKI!!! <złamany 6 pkt regulaminu> Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-11-15 o 23:01 Powód: złamany 6 pkt regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Rozeznanie
|
Piosenka zespołu Kindla pt. "Z kimś takim jak Ty"jest piękna
![]() ![]() Własnie ta piosnekę mielismy mieć na pierwszy taniec.Ale ostatecznie wybralismy Stachurskiego "Z każdym twym oddechem", wyszło pięknie, mąż w kulminacyjnym momencie wziąl mnie na ręce, cudownie było ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
[quote=EVEEELIN;5780743]Witam wszystkich!! Ja tez ostatnio szukam odpowiedniej piosenki na nasz pierwszy taniec. Przejzałam prawie caly watek i jestem ciekawa kilku piosenekquote]
Jesli chcesz przesłuchac tych piosenek to podam ci linki do wrzuta.pl: Piasek i Kululska " jestes blisko mnie" http://paulinka158.wrzuta.pl/audio/kVDc6MJRWD/ Niebieska piosenka : http://kluczyk.wrzuta.pl/audio/Ai5l5LoUDa/ pozwolił nam los http://cooola.wrzuta.pl/audio/7zSVIj6Zr9/ Tylko w twoich dłoniach : http://romcia1113.wrzuta.pl/audio/x6vGoC6SE3/ a reszte na wrzucie znajdziesz . Pozdrawiam, i chyba nie złamałam tym regul;aminu
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie
![]() ![]()
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps Pieknie byś w walcu wyglądała , jeszcze z takim partnerem który tez tanczyc umie!!!Pozazdrościć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja uwazam,ze to Wasza osobista sprawa,jesli tak sobie wymarzyliscie to czemu nie ??? nietaktem...ale dla kogo ??? robcie tak zebyscie Wy byli zadowoleni i wcale nie mowie o tym,zeby myslec tylko o sobie, bo zaproszeni tez sa wazni,ale tym chyba nie obrazicie nikogo. ja o godz 20 juz zmieniam stroj,bo bedzie grillowanie,w sukni slubnej bede niespelna 4h,ktos tez moglby powiedziec,ze tak nie wypada...
![]() |
![]() |
#805 |
Adwokat diabła
|
CONTROL FREQ - SWEETEST DAY ta piosenka jest fajna.. podoba mi się i jest wolna, ale czy na pierwszy taniec pasuje? nie mam zielonego pojęcia..
![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
Dziękuję serdecznie za opinie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#807 |
Przyczajenie
|
Z narzeczonym prawdopodobnie na pierwszy taniec wybierzemy Niebieska Piosenkę jest cudna i wzruszająca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dwa zdjecia dodatkowo z tyłu była śuper wiązana i8 plecy były widoczne świetnie to wyglądał!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
Co do piosenki Kindla " Z kims takim jak Ty" to byl to utwór przy którym zatanczylismy pierwszy taniec na naszym weselu. Dla rodzicow zostal zagrany utwor Bernadetty Kowalskiej, a ostatnio znalazlam piosenke, ktora takze pasuje jako podziekowania dla rodzicow.Zamieszczam ponizej jej tekst, abyscie mogly same osadzic.
"Drogi ojcze, droga matko chcialbym dzis zaspiewac Wam, podziekowac za to wszystko, za ta milosc, ktora mam. Zdrowia, szczescia ponad wszystko calym sercem zycze dzis, bo jestescie dla mnie wszystkim, dla Was chce zaspiewac dzis. Ref.:To tyle dni, to tyle lat na zawsze bedziecie razem tak, to przeciez los polaczyl Was, byscie przez zycie szli razem tak. Za Wami dni pozostal czas, przed Wami jeszcze piekniejszy swiat. Dzis chcemy Wam dziekowac juz, bo dzieki Wam my jestesmy tu. Tyle wspomnien, tyle przezyc, tyle przeciez pieknych chwil, choc za Wami tyle czasu to przed Wami wiecej dni. Badzcie zawsze usmiechnieci, choc czasami trudno tak. Dla mnie zawsze najpiekniejsi.Matko, Ojcze kocham was Ref.: To tyle dni...................... ......................... .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
hmmm a co powiecie dziewczyny na takie piosenki jak:
farba - tylko bądź gosia da luxe - hipnotyzuj mnie sumptuastic - sekret ![]() sumptuastic - kołysanka, bo mam ciebie Ja jestem za sekretem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.