|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży? - prawdopodobieństwo. Zbiorczy cz. 4
Cytat:
jak mam ci napisac zebys chciala przeczytac?? nie zajdziesz od czegos takiego w ciaze nie nie nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
przeciez juz dostalas odp...
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak pisały poprzedniczki.... biologia się kłania. Zastanów się... może lepiej najpierw się dokształcić teoretycznie w tej kwestii, a potem przejść do praktyki. ![]()
![]() |
#784 |
BAN stały
|
to czemu wyczytalam ze zyja od pol h do 4 h? czy wtedy musza zyc w jakims sprzyjajacym im srodowisku czy na rece im wystarczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odstawiłam tabletki po 5 latach brania, współżyje z partnerem i stosujemy metode przerywana, jezeli nie konczyl we mnie to nie ma szans na ciaze prawda?
Wiem o istnieniu cudownego plynu przed ale on podobno zawiera mini mini ilosci plemnikow.
... i znów stanie przed Tobą z kwiatami kłamiąc w żywe oczy, że był z kolegami... ..Pamiętaj by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej... Mój wątek pazurkowy ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?threadid=256709 |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy niezabezpieczony stosunek może się tak zakończyć. mini ilości plemników? a do zapłodnienia potrzebny jest tylko jeden. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od podcierania,wycierania,rą k,macania czlonka szczegolnie jesli nie bylo wytrysku w ciaze sie nie zachodzi W organizmie kobiety moga przezyc,w sluzie tak ale nie na rekach ,pod woda z mydlem,reczniku czy gdziekolwiek indziej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
O boshh już ci dziewczyny napisały. Jak masz wątpliwości to idź do gina, czy zrób test po 14dniach! Skoro masz 16 latek to może za wcześnie się zabierasz za seks?
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
tylko nie pisz ,ze jak sie podcieralas to w pochwie mialas sluz.I tak nie jestes w ciazy
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
to ja teraz bede wredna i napisze, że w sprzyjającym środowisku to mogą żyć nawet 72h a Ty teraz masz zadanie bojowe domyslec sie co to jest sprzyjające środowisko...
#791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kobietki piszę by zasięgnąc porady gdyz mineło 11 dni od tego wydarzenia. Szczerze mówiac przez cały ten czas w ogóle o tym nie myslałam do momentu kiedy mój chłopak powiedizał mi podczas stosunki ze cos jest nie tak bo jestem jakas Luźna taka. Zestesowałam sie z lekka i patrze a ja mam faktycznie rozpulchniona pochwę i rozszezoną, jakby mi kto pawulon tam wstrzyknął. PO za tym żadnych absolutnie zadnych innych dolegliwości. Piersi bez zmian. Powiedzcie prosze co to za dziwna dolegliwosc mnie dopadła?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
![]()
Po ostatnim stosunku dostalam okres. Teraz spóźnia mi sie juz drugi tydzien czy mozliwe ze mimo to ze dostalam wczesniej okres jestem w ciąży?? uprawialam sex w dni płodne z prezerwatywą a narazie testow nie robilam
Edytowane przez 19nanaa86 Czas edycji: 2008-08-08 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Raczkowanie
|
Dot.: czy moge byc w ciazy?
spoznianie sie okresu moze miec rozne przyczyny, raczej nie to ze jestes w ciazy
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
robilas test ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Wtajemniczenie
|
Jest przypięty na górze wątek zbiorczy .
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Mozesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
za mało powiedziałaś danych:
- w jakim dniu cyklu się kochałaś? - jakie masz długie cykle? - zabezpieczasz się? |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Przyczajenie
|
w dni płodne z prezerwatywą a testow nie robilam
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
mam pyt. tydzień po stosunku( z gumką i bez wytrysku) poszłam do ginekologa który wykrył zapalenie pochwy i nadżerkę i przepiasł leki brałam je 10 dni a teraz prawie 2tydzien spóżnia mi sie okres. czy ty moze byc wywołane tymi tabletkami na zapalenie i nadżerke?test robiłam 2tyg po stosunku i według niego nie jestem w ciąży. co sadzicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Raczkowanie
|
Martwię się, potrzebuje szybkiej porady.
Chyba mam obsesję..
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje bardzo...za jakiekolwiek rady. Zawsze myślałam, że jestem mądra kobieta , która nie pozwoli sobie na takie paranoje.W strachu przed ciązą ograniczyłam nawet swoje stosunki z facetem..ale to naprawde trudne będąc w stałym związku... Nie wiem co robić... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Martwię się, potrzebuje szybkiej porady.
Ja powiedziałabym ukochanemu
![]() Ale i tak jeszcze nie jesteś pewna, czy zostałaś zapłodniona. Nie musiało do tego dojść. Nie denerwuj się i poczekaj na dalsze "oznaki". |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
to dlaczego nie zaczniesz sie zabezpieczac? np pigulki?
no moim zdaniem to troszke paranoja...
#803 |
Rozeznanie
|
zawsze mozesz udac sie dolekarza zrobic test...a jesli chodzi o pieszczoty czy tez sex...to po prostu uwazam ze mimo swojego wieku nie jestes na to gotowa skoro masz obsesje po kazdym jednym zblizeniu...moze pora zaczekac na TEN wlasciwy dla twojej psychiki moment?
#804 |
Raczkowanie
|
dziekuje ze sie odezwałyscie.. Oczywscie powiedziałam o tym facetowi. wspiera mnie, rozumie i uważa. co do zabezpieczenia.. nie pomyslałam o tym ostatnio, ponieważ nie miałam w planach uprawiać seksu i do tego nie doszło. To były dziecięte pieszczoty ...
Nie biore pigułek bo nie wspołzyjemy regularnie ze względu na moją ,,paranoje'' i histerie... Jak już dojdzie do stosunku to jest naprawde rzadkośc. Załuje, ze tak jest bo potrzebuje tego ... a powiedźcie mi.. jest jakaś prawdopodobna mozliwosc ze mogłam wtedy zajsc w ciąze..? co moga znaczyc takie objawy? |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
czoornoo przecież autorka wątku napisała że nie doszło do stosunku a jeśli dochodzi to pewnie sie zabezpiecza ale w inny sposób.
cycytrynka Porozmawiaj o tym z chłopakiem na wszelki wypadek nastawcie się psychicznie tak jak to napisała Daymona i czekajcie aż będziesz mogła zrobić test. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wez sprawy w swoje rece ,idz do ginekologa i zacznij brac tabletki. a prawdopodobienstwo ze zajdziesz w ciaze jest zawsze....
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
a co mogą znaczyć te objawy śluzu o ktorych pisałam?
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez stosunku tez mozna zajsc w ciaze kochana... ![]()
![]() |
#809 |
Raczkowanie
|
dziekuje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.