![]() |
#781 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj mam coś dużo wolnego czasu... Rano byłam na szczepieniu z Paulinką, teraz Piotruś śpi jeszcze a ja normalnie sie nudzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
krotka przerwa w metkowaniu...
![]() obejrzalam wszystkie fotki....DZIECIACZKI BOMBA!!!! Nikus ma swietny ten kapelusz ![]() Julitko,a Wasz Mis to czysta mamusia! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiu,to na filmiku to muszelki,Isiu po nich zasuwal jak perszing na boso i na kolanach i najwidoczniej stopki go nie bolaly,bo co go z tych muszelek wzielam to on tam z powrotem gnal ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiejszej nocy Isiulek spal u dziadkow,bo my do pozna w sklepie siedzielismy.No i teraz tez jest u dziadkow,Jose go przywiezie jak pojedzie z pracy.Juz 24h nie widze mojej Iskiereczki i teeeesknie....bardzo!!!! Babcia miala go wziasc dzisiaj do fryzjera,ciekawe czy poszli? Ja bylam dwa razy z zapytaniem czy Malego obetna ale zawsze kolejka byla i nie chcialo mi sie czekac. No nic,wracam do metkowania. Acha,Garnuszki,Pytalas o mleko krowie-moj Isiu pije juz od 2 miesiecy mleko Nestle Crecimiento po 12 m-cu zycia (to mleko krowie w kartoniku,chyba jakos specjalnie obrabiane).Malemu nic nie jest i nawet wiecej mi tego mleka wypija niz modyfikowanego wczesniej. |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
A co tu taki pomór
![]() ![]() Hop, hop....... ![]() Aniu no to masz co robić ![]() ![]() ![]() ![]() Lachkasia dużo zdrówka dla Twojej Rodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak znajdziesz chwilkę, to napisz jak "państwowo" to wycinanie pieprzyka załatwiałaś. Mnie "prywatnie" cena powala i ogrom badań, które mam do zrobienia. Synta Piterek jest przeuroczy z tymi policzkami pulchniutkimi ![]() ![]() Nasz Miś dzisiaj miał "poważny" wypadek ![]() ![]() ![]() ![]() Miś się obudził, papa
![]() |
#784 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ło matkooooo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Synta
![]() ![]() ![]() ![]() Czy do tych mielonych a'la gołąbki to dodajesz pokrojoną kapustę włoską do mięsa czy jeszcze coś dodatkowo? (no oczywiście do mięsa już zrobionego/doprawionego jak na mielone). A później smażysz te kotlety jak zwykłe mielone czy coś "wydziwiasz"? Ja już kilka razy czytałam o takich mielonych a'la gołąbki ale jakoś się nie odważyłam ich zrobić. A uwielbiam kapustę (a Hadzi nie ![]()
![]() |
#786 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ana super, że macie już towar. jak nic tylko ruszycie z interesem pełną parą ![]() Cytat:
Julitko wyściskaj Michałka od Nas ![]() A z tym pieprzykiem poszłam do rodzinnego, powiedziałam mu, że jest on na plecach w okolicy zapięcia stanika i często go podrażniam, miałam wrażenie, że się powiększał. Rodzinny dał mi skierowanie do chirurga, a chirurg do szpitala. Zabieg na znieczuleniu miejscowym, bez żadnych badań, jakieś 10-15 min i po sprawie. Przedwczoraj byłam na zdjęciu szwów. I mam gada z głowy. Do Austrii nie pojedziemy ![]() ![]() ![]() Ale za to teściu chce nas zabrać do Iwonicza Zdroju na resztę weekendu i możliwe, że pojedziemy. Nic teraz, zobaczymy jak będzie jutro. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
KasiuL - szkoda, że nie jedziecie, oby się udał chociaż wyjazd z teściem no i żebyście się nie pochorowali na dobre!
![]() Julik - biedny Michałek, strasznie to musiało wyglądać, no ale na szczęście już po bólu, po tych Twoich milionach całusów jeszcze i ja całuję co w guziczka i rankę ![]() Ana - cieszę się strasznie, że już masz swój upragniony towar, pracy teraz od choroby ale efekty będą na pewno zaj....te!!! ![]() ![]() Zazdroszczę Ci wiesz, fajnie mieć swój własny interesik, pracować na własny rachunek i własną korzyść, super sprawa - życzę powodzenia z całego serducha!! A na kiedy planujecie otwarcie?
#788 |
Wtajemniczenie
|
Lachkasia
![]() Iwonicz Zdrój podobno jest piękny. Moja mama jeździła tam kilkakrotnie do sanatorium. Także jeśli maluszek miałby się od Was zarazić to pewnie, że lepiej Wiedeń przełożyć na później a teraz do naszego "kurortu" śmignąć ![]() Angie dziękuję za zdjęcia ![]() ![]() ![]() Basiu ale my gamuły z Hadzim jesteśmy, że misiaczka zapomnieliśmy zabrać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Julik - a my mamy Wasze pojemniki po sałatkach!! To my też na dwa dni możemy przyjechać?!?
![]()
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Nieeeeeeeeeeee, no co to się dzieje???????
Kobiałki, gdzieśta??????????? Toć sama z sobą pisała nie będę ![]() Chyba pójdę pogadać do lustra ![]() Pogoda paskudna, wieje, leje, zimno a Was niet ![]() łojjj, to ja idę się przedwcześnie freszować. Może jak wrócę, to już las rąk w górze będzie ![]()
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
ja od dwoch dni mam lenia wizazowego... w pracy mialam taki kociol, ale juz szef wrocil ufffff, ale za to dzis jak ja sie nalatałam... Ale warto bylo bo juz mamy rejstracje i mozemy jezdzic!!!!
![]() ![]() Jula no wlasnie widzialam pogode ze u was pada... u nas bezchmurne niebo i slonce swieci ![]() ![]() Jutro tez ma byc na pomorzu slonecznie to mam nadzieje, ze pierwszy wypad nowym autkiem sie uda ![]() ![]() Ok zmykam, bo Kuba rozbroił organki i baterie zjada... Aha Anab suuuuperrr!!! Czekamy na fotosy!!!
![]() |
#793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja osobiście poszatkowałam cienko kapustkę (zwykłą, nie włoską) i lekko ją odgotowałam, potem odcisnęłam z wody, dodałam torebkę ugotowanego ryżu i jedno opakowanie mięsa mielonego z indyka... oczywiście przyprawy... no i zapomniałam namoczyć bułkę ale żeby było szybciej dosypałam tartej ![]() Dzisiaj mimo wstrętnej pogody byłam po południu na zakupach. Kupiłam sobie żakiecik z krótkim rękawkiem w kolorze ecru z takiego połyskującego materiału. Bardzo mię sie podoba ![]() Piotrusia już uspałam i lecę pozmywać gary bo przekładałam wafle ale wrócęęęęęę........ Kamilko: fajnie, że jesteś... napisz co u Was bo ostatnio jakby Cię mniej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Wtajemniczenie
|
Ewa jak to dziwnie brzmi, że można się cieszyć z powrotu szefa
![]() ![]() Przywieź dobre wieści od Piotra ![]() ![]() Synta dzięki za podpowiedzi odnośnie tych kotletów ![]() ![]() ![]() A do mielonych to ja nigdy bułki całej nie namaczam bo za leniwa jestem ![]() ![]() Pochwal się zakupami ![]() Dziewczynki sypiące kwiatkami na procesjach lub podczas ślubów bardzo mi sie podobają. Takie są wdzięczne i urocze ![]() A Hadzi już ponad godzinę walczy z Misiem. W małego coś wstąpiło i szaleje po łóżku zamiast spać. Hadzi już wychodzi z siebie a Misiek cały radosny.
![]() |
#795 |
Rozeznanie
|
Julita: można dodać i surową kapustę nie odgotowaną tylko wcześniej trzeba ją posolić i odstawić na ok. godzinę. Ale wtedy te kotlety chyba dłużej "dochodzą"
![]() My wczoraj tak walczyliśmy z Piotrusiem... skubany nie dawał się.... że też dzieciom nie można wyjmować baterii albo wkładać już takich nieco zużytych. Dopiero o 21.30 padł... ale pól godziny potem siedział już w łóżeczku ![]() ![]() Ewa: ja tez chcę na spacer nad morze !!!!!! Ty mi tu nie opowiadaj takich rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
BAN stały
|
Jetem, jestem
kotleciki super sprawa - wypróbuję także z mielonymi robie różne dziwne rzeczy: dodaję to ziemnaczków, to warzyw, to ostatnio ryżu, czasami wątróbki. Zawsze wychodzą pyszne. Ja akurat w nieczy ich nie toczę. Chyba z lenistwa, ale zawsze daję namoczoną bułkę. To wesele nas odchudziło z kasy. niestety. Ale dawno nie mieliśmy w rodzinie takiej imprezy więc to buty to kiecka to krawat, spinki, no i Fifi. Michał dzisiaj kupił mu zajefajną kurtkę (98) z wyjmowaną bluzą jako ocieplacz, ogrodniczki (92) i koszulę (92) - wszystko z mariquity. Fajowe. Julitko - proszę zatańcz w naszej sprawie - by wszystko było dobrze. dzieciaczki sliczne - jak zwykle Fifi przez kupę nie spał po południu i poległ po 20. Między innymi dlatego tutaj do Was kochani zajrzałąm, bo normalnie nie dałoby rady. Dałam joniorowi wątróbki smazonej - i nic. tan żadnych rewolucji. |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I oby wszystko było dobrze! Tylko uwierz w to!!!!! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
Witanko
![]() Wczoraj nie mogłam wysłać posta na wizażu.Wyłaził jakiś błąd. U nas pogoda masakra.Leje ciurem od poniedziałku i jest zimno ![]() ![]() ![]() Przy okazji wstąpiłąm do plusa sprawdzić zasięg netu bezprzewodowego.W zeszłym roku na naszej wsi nie był dostępny w tym już jest ale słaby.Zastanawiam się może sobie szczelimy żeby w sezonie być online.Byłam u fryca i henny.Myślałam że podetnę Bartuli kudełki ale bał się fryzjerki.Ryczał jak nie wiem.Chyba to poszczepienna reakcja bo nigdy tak na nią nie reagował ![]() ![]() Wczoraj Bartul zrobił sam kilkanaście kroczków ![]() Kamilka nie wiem o co chodzi ale trzymam kciuki ![]() Ana no to teraz biznes rusza pełną parą ![]() ![]() Hadżi nasza piaskownica ma 120/120/22cm.Ucałujcie Misia w czółko ![]() Ewa przyjemnej wyprawy nowym autkiem ![]() Synta zakupy fajna rzecz ![]() ![]()
#799 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Łojej, wzięłam się i przeczytałam wszystko od strony 18...uffff....ale czasu mi to zajęło, na dodatek net wolno mi chodzi więc każda strona otwierała się i otwierała...... ![]() Wydawało mi się jakby mnie tylko pare dni nie było a tu tylle czytania Wisniowysad z tego co patrzę to mam taki sam kolor w pokoju dziennym jak ty :0 No i to coś dla dziecka też ![]() Ta wasza piaskownica jest z tworzywa sztucznego ? Ana fajne te regały ![]() ![]() Bardzo przytulny robi się wasz sklepik. Co do witaminy D3 to ja teraz daję multi Juvit i tam jest zawarta tez ta witaminka. Czasem zdarzy się że zapomnę ale jak to mówi nasz doktor - czasem można się zdarzyć, u nas wciąż pada i zimno... ![]() Madzia ja też chce prezent tak bez okazji... Pyciaczek hej ![]() Wątróbki jeszcze nie podaję Garnuszki a jaki masz z Coneco ? Parasolkę ? Może pomyśl o graco na pompowanych kołach z przedniki skrętnymi. Atiluj fajny wózek, ja jednak jestem za jedną rączką bo parasolkę ciężko pchać jedną ręką. Super ta piaskownica, my mamy taką na szybkiego ale w tym roku planuję coś lepszego żeby móc przykryć bo kotów u nas od groma. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() ![]() ![]() Mój synek miał 16 kg jak kończył 3 lata ![]() ![]() freddy przykro mi z powodu szwagra ![]() Angie Milusia słodka, podobna do taty, mam rację ? Mi się chyba bardziej podobasz na pierwszym zdjęciu bez grzywki, no ale to nie mi ma się podobać ;-) Tak w ogóle to i w jednej i w drugiej dobrze wyglądasz a grzywka....na lakier ![]() Basienka rewelacyjnie wyglądacie a te kucyczki super. czy te oczy mogą kłamać......teraz wiem po kim twoja córcia je ma ![]() Na całe szczęscie że oparzenie nie groźne, buziaczki dla małej Synta Piotruś już niedługo pedałować będzie ![]() Paulinka dama ![]() Gołąbku super zdjęcia, ale masz małego mena w domu Kasiu Krystianek słodki, no i ty fajniasto wyglądasz Co do zdjęć to jakie mają być bo ja nie w temacie ??? Dotka super zdjęcia, ja cie chyba pierwszy raz widze na fotkach Czarina dzieciaczki kochane, super foty W ogóle wszystkie wasze dzieciaczki słodziutkie ![]() ![]() ![]() Świeetnee te zdjęęcia ze spotkania................ .......
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Ja ostatnio jak zwykle tylko na chwilke ![]() ![]() Jeszcze mam troche pakowania i musze sie wykąpać ![]() Życzę wszystkim miłego odpoczynku i do piątku. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
BAN stały
|
hej
przedwczorajszy Fifi koniecznie chciał nosić swój plecak (to taki jego pordróżny, na pampki, zabawki, coś do przebrania, przekąski itp) po sobocie będzie więcej zdjęć - również z wesela Edytowane przez Kamilanet Czas edycji: 2008-07-26 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Wtajemniczenie
|
Kamilka Fifi wygląda jak mały piechur
![]() ![]() ![]() Bawcie się dobrze na weselu ![]() Basia odpocznij pod okiem Mamusi ![]() ![]() Gołąbeczku brawa dla Bartulka za pierwsze kroczki ![]() ![]() Ma charakterek ![]() ![]() ![]() Życzę i Wam i nam dobrej pogody w ten weekend, bo też cholery w domu dostaję ![]() Radość dziękuję za życzenia ![]()
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
No nieeeeee, znowu wszystkich amba wcięła
![]() Ja rozumiem: procesja, kwiatki, obiadki i inne atrakcje ale ileż można ![]() Pogoda nadal do kitu ![]() Hadzi z Miśkiem nawet spacer zaliczyli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja pichcę drugie danie żeby było jak się chłopaki obudzą. Polecam Vegetę Pikantną jako składnik marynat do mięs. Wczoraj Hadzi kupił ją "przypadkiem" i sprawdziłam na udkach kurczaka a dziś na piersiach z kurczaka. Fajny smak i nie potrzeba żadnych innych przypraw (wg mnie oczywiście ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Julita: ja też zauważyłam, że ostatnio tylko echo odbija się po tym wątku
![]() ![]() ![]() Vegety nie próbowałam ale NAPEWNO spróbuję ![]() U nas też pogoda nie najlepsza ![]() ![]() ![]() Paulinka miała wielką radochę z sypania kwiatków a po powrocie nie chciała się przebierać ze stroju krakowskiego. Jutro wrzucę kilka fotek. Kamilko: Fifi to chyba urodził się od razu z takim uśmiechem (po mamusi? ![]() ![]() Basiu: udanego wypoczynku !!! Gołąbek: gratki dla Bartulka za kroczki.... ale lepiej, żeby się nie "puszczał" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Wtajemniczenie
|
Synta no ja też kojarzę od ZAWSZE Boże Ciało z piękną pogodą
![]() ![]() ![]() Żakiecik musi trochę poczekać ale za to dłużej będzie NOWY ![]() Już się nie mogę doczekać zdjęć małej krakowianki ![]() A ta Vegeta to czysty przypadek. Nawet nie wiedziałam, że jest jakaś wersja pikantna ![]() ![]() ![]()
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
Julitka: tak Ci powiem "po cichu" (chociaż mam nadzieję, że Marek to przeczyta
![]() ![]() Przydałby mi się chyba kubeł zimnej wody ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Wtajemniczenie
|
Synta powiem Ci tak po cichu (ale mam nadzieję, że Twój Mareczek to przeczyta
![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko kupisz, to pochwal się fotkami ![]() ![]()
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
hej. hej.
![]() u mnie depresja ![]() ![]() siedzimy w domu juz 4 dzien, leje deszczi jest jakies 10 stopni na plusie ![]() poczytalam troche, musze pochwalic kolejną porcje zdjec ze spotkania, na jednym z nich julita super wyszla ![]() ![]() ana - milej pracy ![]() ![]() robilam ostatnio takie kotlety mielone z kapusta, pyszne byly ![]() radosc - nasza piaskownica jest z drewna, tylko moj tesc pomalowal na taki sraczkowaty kolor, no i tAK TO wyglada ![]() ![]() super wszystkie fotki ![]() ide zaraz powiesic pranie bo juz pralka wiruje 3majcie sie. calusy ![]()
#809 |
Wtajemniczenie
|
Martuś
![]() ![]() ![]() O swoich zdjęciach to ja nie będę się wypowiadała, bo i tak mnie zakraczecie ![]() Nienawidzę swoich zdjęć ( ino tyle napiszę ![]()
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze nie mogłam wejść na wizaż od 19tej.Wreszcie się udało
![]() U nas dziś też brzydko i zimno ale przynajmniej nie lało.To już jakiś postęp ![]() Apropo zakupów ![]() ![]() ![]() Kamilko wybawcie się za wszystkie czasy ![]() ![]() Julitko Barti trenuje dzielnie tup tanie.Dziś zatoczył nawet koło ![]() ![]() ![]() Synta jasne że Ci się należy żółty żakiecik obowiązkowo ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.