|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
carmelova przy pierwszym opakowaniu wogole nie mialam plamienia. Jest raczej delikatne, wydzielina jest lekkko podbarwiona krwia, ale krwawienia samego w sobie nie mam. Myslisz, ze umowic sie do lekarza?
Edytowane przez Oleńka =) Czas edycji: 2008-04-27 o 11:37 |
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w ciągu 16 dni/ok. 5-6 kg, bo wcześniej przed SB kilka dni, ograniczyłam żarełko i tam spadły, z 2 kilosy ![]() a u mnie znowu śliczna pogoda, powinnam coś zjeść, ale ochoty nie mam czuję się taaaaka pełna. ![]() w sumie, zaraz wybywam gdzieś na dwór, bo nie będę leniem. ^^ ale wiecie co, dzisiaj rano mi było słabo.. znowu mi się w głowie kręciło, ojj.
|
||
|
|
|
#783 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
ahh, dziekuję
![]() tylko najbardziej boję się jednego, zastoju wagi.. |
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
marzenątko a z jakiej wagi startowałas?
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
78-77 kg
![]() o, może któraś z Was z tej strony skorzysta <<tu kliknij>> nie mówię o tej diecie, ale ćwiczenia są
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#790 |
|
Przyczajenie
|
hej
ja też rozpoczęłam dietkę SB od wczoraj!!! mam pytanie do was czy można jeść cebulę?Bo ja nie wyobrażam sobie jajecznicy bez cebuli i poprostu nałogowo wcinam smażoną cebulkę np z białym serkiem jest też pyszna,polecam! aha i jak długo tak mniej więcej powinien trwać drugi etap,a potem wychodzenie z niego?Pozdrawiam i czekam na odp
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
tak sobie przeglądam wasze profile na naszej klasie
jakie wy wszytskie ładniutkie-słodziutkie-sliczniutkie-ahh-i-ohhh-jestescie a Ahcak ma tak samo na nazwisko jak ja
|
#792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tego co wiem, to cebula jak najbardziej wskazana
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() chyba zaraz pojde do sklepu po cale opakowanie ptasiego
|
#794 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
NIE RóB TEGO. jA KUPIłAM NA TAMTEN WEEKEND OPAKOWANIE WEDLWOSKIEGO W PEŁNEJ CZEKOLADZIE I CAłE ZżRAłAM, A TO POCIąGLO KOLEJNE OPAKOWANIA CIASTEK I CIASTECZEK nIE ROB TEGO, A WIECZOREM będziesz Z SIEBIE DUMNA |
|
|
|
|
#796 |
|
Przyczajenie
|
jak cebulkę można jeść to pełen wypas<haha>a czy nie za dużo jem tych jajek jak np rano mialam dwa i niedawno jajecznicę z 2 jajek?
(ja się boję ,ze od tego przytyję!
|
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
gwiazdeczka ja jadłam swego czasu i po 6-7 na SB i nic mi nie było... (tylko z zółtek rezygnowałam... maks 2 jadłam dziennie)
a ja sie własnie przed chwila mierzyłam ![]() i tak w tym tygodniu: biust: bez zmian pod biustem: -1cm talia: -1cm na wysokości pępka: -2cm troche niżej: bez zmian ![]() biodra: -0,5 cm uda: -2cm ![]() łydka: -0,5 cm
|
#798 |
|
Przyczajenie
|
aha i jak wy robicie to ptasie mleczko?
i czy te słodziki to czasem nie jakiś shit?!ja bym wolała być z tym raczej ostrożna
|
|
|
|
#799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A na pewno bedzie tansze, nie zaszkodzi Twojej diecie...a ptasie mleczko takie wedla nie sprzyja diecie. carmelova chodze do prywatnego gabinetu, ale jestem bardzo bardzo zadowolona. Malo jest takich lekarzy jak moja pani dr, a na pierwsza jaka trafilam byla niestety wyciagaczka pieniedzy i usilowala mnie przekonac ze wade anatomizcna ( ktora pozniej okazala sie nieduza wada, ktora ma wiele kobiet, nie wiedzac nawet o tym) mozna wyleczyc...tabletkami na infekcje. A za kazda wizyte nie placilam malo...Tak wiec troche sie zraziilam i teraz chodze juz do innej, rewelacyjnej lekarki. CHyba bede musiala jutro zadzwonic. Moj TZ sie strasznie martwi i to on mnie wyciaga do lekarza jak trzeba ![]() Wlasnie zrobilam sobie pyszny sycacy II fazowy obiadek, ale I fazowy tez moze byc: omlet ( ja dodalam lyzke maki razowej) z podsmazonym kurczaczkiem na oliwie z oliwek (pol piersi), na to troszke fety i zoltego serka, pokrojony pomidor i posypalam fasolka szparagowa i przyprawami fit...MNIAM!:P A teraz zmykam do pracy a pozniej na roleczki. Buziaki Slonka
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja musze cos na slodko a w akademiku nie zrbie ptasiego blondee bo nie mam warunkow ![]() (:
|
|
#801 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a ile już na SB jesteś? ja się boję,że nie wy3mam tych 2tyg bez owoców;|najbardziej mnie denerwuje jak siostra sobie sma ży ziemniaczki wrr:P
|
|
|
|
|
#802 |
|
Przyczajenie
|
smaży*hehe ;p odpiszcie jak się robi to ptasie mleczko;D
|
|
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Witam Kobietki
U nas tez piekny dzien i nawet sie slonce czasami pokazuje Oj, ja nie jestem z siebie dumna wcale, bo tez nagrzeszylam zdeczko, albo bardzo.. ech te soboty: kilka drineczkow z sokiem pomaranczowym ale . LIGHT! Pewnie to straszny grzeszek na pierwszej fazie.. No ale tak to jest jak sie czlowiek wloczy po imprezkach i nie ma zbyt duzo silnej woli i nastroj do bani ... A mam pytanie: jak dlugo mozna byc na I fazie?? Milego dnia zycze! i lece na zkupki (oczywiscie najpierw kawa!) Sniadanie: papryka faszerowana w stylu SB - zostala po wczorajszym obiadku
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co sie stalo Kochana?Czemu Ci smutno?
|
|
#805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak mi sie chce czegos słodkiego to robie sobie kakałko słodkie wielki kubas i działa...i nie dołuj się główka do góry bejbe.
|
|
#806 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(ja nie jadłam ich 27 dni..i zyje )
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
lolly ja to bym chciałą z biustu spaść - teraz mam hh wiec cycata strasznie jestem
- ale to ze karmie a jak znów spadnie cm to biust bedzie wisiał![]() Marzeniątko ja się dołaczam do życzeń - spoznione ale szczere Ahcak gratulacje spadku wagi i faceta ![]() Oleńka =) ja bym zadzwoniła do lekarza albo się przeszła i zapytała o co chodzi nawet jak masz jeszcze krwawienie - niestety mam bardzo złe doświadczenia z przeciąganiem wizyt u ginekologa, nie ma co odwlekać jak się coś dzieje [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7366577] Anielko a ty nie spij tylko się tu spowiadaj z grzechu ... co prawda małego [/QUOTE]ja się przyznaje bez bicia - byłam wczoraj na imprezce domowej i były na stole czpisy, ciasteczka, paluszki, cola, soki, alkohol a ja piłam wode i zjadłam z 20 paluszków ![]() dziewczyny tak czytam o tym waszym ptasim to mi sie przypomniało że moja mama coś takiego robiła podobne - zapytam ją o przepis to wam podam- tylko na pewno to nie było z serkiem wiejskim tylko chyba z mlekiem ![]() dziś zjadłam serek wiejski z pomidorkiem i cebulką no i 2 kromki czerstwego chleba co mi małż musiał kroić bo nie dałam rady |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
moj facet mnie zdradza najprawdopodbniej
dobra wymyslilam ze pojde do sklepu i zrobie salatke owocowa
|
#809 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a masz może jakieś fajne przepisy ,żeby ta dietka nie była taka nudna? aha i moze znasz przepis na to wasze ptasie mleczko?
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana Przytulam
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wystarczy Marzena