![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
oooo rzeczywiście nie ma postów w dnia wczorajszego.....
#783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam pytanko jak zrobić taką fasolkę w komputerze-taką jaką masz Ty ![]() ![]()
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1) najpierw wpisujesz swoje dane w http://babystrology.com/tickers/ 2) potem kopiujesz short code Potem postępujesz wg wskazówek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=192371 Pamiętam że część tego short code trzeba wywalić - ja to robiłam metodą prób i błędów Edit jak skopiowałam wszysko do "podpisu", to wywaliłam wszystko to co było na czarno, nie niebiesko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
Wczoraj zaczelam 13tc i chyba mi mdlosci wróciły
![]() Przespałam dziś 2h po południu.... Ale byłam na pierwszym w życiu baby shower i ubawiłam sie jak nigdy. Było fantastycznie ![]() ![]() Miałam wstawić kilka moich zakupó, więc jak obiecane: |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkie mamusie Agata z probowac... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Witam. Czy mogę na razie niesmialo do Was dołączyć? Zrobiłamw piątek 2 testy (i jeszcze jeden w sobotę) i na każdym wyszły 2 piękne kreseczki. Weług moich obliczeń termin to około 20 lutego
![]() Pozdrawiam gorąco.
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
alez oczwiscie witamy witamy
![]() na mnie padl blady strach wczraj rano, jakies plamienia brazowe, zadzwoinlam do swojej ginki-znajomej kazala lezec, no to lezalam cala sobote w lozku no plamienia sie nie pojawily poki co Siobhan kurde ja tez chyba sobie kupie spodenki niedlugo juz, wyprzedaze juz sie zaczely no raczej nie w sklepach ciazowych ![]()
trying so hard lots of things not to do Edytowane przez pani z herbata Czas edycji: 2008-06-22 o 11:00 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() obecnie 36!!! fasolowych tyczek ![]() krolowaa (Malgorzata 29 lat) Rumia tp. 02/01/09 Julia lub ? Siobhan (Joanna 29 lat) Dublin tp. 05/01/09 Marta lub Pawel j.kwiatek (Justyna, lat 29)Siedlce tp. 06/01/09 aniaszew (Ania, 33 lata)Warszawa tp. 06/01/09 Monika lub Mikolaj Mbu83 (Gosia, 24 lata)Wroclaw tp. 06/01/09 Gabriela lub Gabriel pani z herbata (Bozena 27 lat) Shannon tp. 08/01/09 Polina lub Rotmir dalicja (Ania 23 lata) tp. 09/01/09 Rozalia lub Ignacy arletap110 (Arleta)Lask tp. 09/01/09 monisia22(Monika, 26lat)dolnoslaskie tp. 10/01/09 slaby wielblad(Monika 31 lat) tp. 10/01/09 Lena lub Olaf Nika83 (Monika, 25 lat) Siemianowice tp. 15/01/09 ? lub Filip mumi24 (Paulina, 25 lat) tp. ??/01/09 roxi (Kasia,27 lat)Sosnowiec tp. 21/01/09 Magdalena lub Patryk freshona (Agnieszka, 33 lata)Slask tp. 23/01/09 Hania lub ? Agusia26 (Agata 27 lat)Zawiercie tp. 24/01/09 Sandrunia Niepon (Sandra ? lat)Wroclaw tp. 24/01/09 Monika lub Monika Sasza1 (Ola, 26 lat)Gdansk tp. 25/01/09 Anielka lub Krzys g85 (Gosia, 23 lata) tp. 26/01/09 bezsennosc (Basia,24 lata)Boleslawiec tp. 28/01/09 Gabriela lub Dawid martynnka(Justyna, 27 lat)Rzeszow tp. 28/01/09 ? lub ? Madziarkapl (Magda, ? lata) tp. 30/01/09 Klaudia lub Kacper Glizda87 (Agnieszka, 21 lat)Wlkp tp. 01/02/09 Julianna lub Kacper Gosiala (Gosia, ? lat)Gdansk tp. 02/02/09 ? lub ? Amilamija (Ania, 29 lat)Warszawa tp. 03/02/09 ? lub ? Seviljanka (Iwona 31 lat )Hiszpania tp. 08/02/09 ? lub ? anna1593 (Anna 25 lat )Lublin tp. 14/02/09 Hania lub Maksymilian Paula22 (Paulina, 23 lata)tp. 14/02/09 Julia lub Dawid mar-go(Maria, 30 lat)Warszawa tp. 16/02/09 Helenka lub Franek Passionfruit (? ? lata )Torun tp. 20/02/09 ? lub ? jukol (Justyna 22 lata ) tp. ??/02/09 Lucja lub Aleksander lucyAS(Lucyna, 31 lat) tp. 0?/02/09 Martina lub Kacper hooba(Asia, 23 lata)? tp.??/02/09 ? lub ? Nimfetka (?,? lat)Kielce tp. 0?/02/09 Tola lub Antoni $foxy$(?, ? lat) tp. 0?/02/09 ? lub ? Kasia_L (Kasia 26 lat )okolice Bydgoszczy tp. ??/02/09 ? lub ? milajo(? ?lat )Krosno tp. ??/02/09 ? lub ?
trying so hard lots of things not to do Edytowane przez pani z herbata Czas edycji: 2008-06-23 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
![]()
Bardzo ładne ubrania
![]()
#791 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dołączam do Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kilka ciuchów w benetonie z 50% no i kilka w nie ciążowych sklepach, ale na kilka miesięcy wystarczy ![]() Mam nadzieję, że plamienia ustaną i będziesz mogła sama pobiegać po sklepach i coś wyszukać ![]() Całuje gorąco. Chciałam jeszcze serdecznie przywitać nowe mamausie na naszym wątku ![]() Gartulacje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
I dopa z obrona za 2 tyg
![]() ![]() ![]() Kupilam wczoraj M jak Mama i powiem Wam ze Pio bardziej ta gazete czyta niz ja ![]() Jutro do lekarza ... caly czas mam wieksze lub mniejsze mdlosci a poza tym okropnie odrzucilo mnie od czosnku bleeee buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja po dzisiejszej wizycie u gina ![]() Byłam nieco zszokowana, bo podczas USG bąbel machał łapkami i nóżkami ![]() ![]() Oczywiście TŻ twierdzi, że te 3 mm to fujarka. Oby sie nie przeliczył ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wogóle to dorodny ten Twój bąbelek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to byłam w szoku, bo ostatnio na USG to widziałam jedynie jakąś taką większą kropę a teraz prawdziwy dzidziol ![]() Kasiu, mój TŻ gada, że mu obojętne czy synek czy córeczka - i tak będzie śmigać samochodem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Generalnie wszystko co kwaśne i słone - I love ![]() ![]() Więc jak to stare guślarki powiadają, na chłopaka ![]() Cytat:
Choć, jak mnie mowiono i potwierdzam, 5 min wstydu i mgr na całe życie ![]() Dokładnie tak do tego podeszłam ![]() Z innej beczki, laski myślicie już o wózkach, bo ja zawrotu głowy z tym dostaje ![]() Asia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
U mnie też powoli zaczynają się wysprzedaże ale jednak się jeszcze trochę boję kupować coś ciążowego... Chyba za wcześnie i nie chcę zapeszyć.
A o wózku już zaczęłam myśleć, choć powoli ![]() ![]() Włosy cały czas mi wychodzą ale chyba ciutkę mniej. Może wszystko wróci do normy? Choć ich stan się pogorszył i straciły blask, gorzej się układają. Witam wszystkie nowe Mamusie na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wózka - powoli się rozglądam - mam już swój typ, ale muszę go na żywca wypróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Wiem ze nie powinnam ale tak sobie pomyslalam ze jak bede sie bronic w pazdzierniku to bede miala brzuchol i moze nie beda mnie tak wałkowac
![]() Kasiu taka dziwna promotorke wybralam ... zreszta na 80% wiedzialam ze sie nie obronie w lipcu a mojej kumpeli powiedziala ze ma prace super a wczoraj powiedziala ze pelno musi w niej zmienic ![]() A wozki juz przegladalam na all i chyba wiem jaki chce ![]() ![]() Moj mezulek tez sie nastawia na synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Hihi, mój TŻ mówi tak: jak będzie dziewczynka to też się będzie cieszył, ale to będzie chłopak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak swojemu mówię, że za drugim razem musi lepiej celować to twierdzi, że nie potrzeba bo teraz już wycelował ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ponieważ jestem nowa i na razie moja wiedza nt. ciąży jest bardzo znikoma powiedcie mi co powinnam zrobić na początku? Kiedy iść do lekarza? O co powinnam go zapytać? Czy iść do lekarza z wynikami jakiś badań, czy zrobić badania po wizycie?
Jestem kompletnie zdezorientowana!
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
Passionfruit, gratulacje!
Jeśli pytasz, kiedy do lekarza, to ja powiem tak: można oczywiście od razu po zrobieniu testu, ale często się tak zdarza, że lekarz niewiele więcej Ci powie, najlepeij poczekać tak ok. 2 tyg. od spodziewanej miesiączki. Wtedy jest szansa, że nawet zobaczysz swojego kropka na usg i może nawet malutkie serduszko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
u mnie prosze zmienic imiona na Oliwia i Oskar .
imion jeszcze nie konsultowałam z męzem ,ale tak czy inaczej kobieta w ciazy ma pierszenstwo!a mój facet o ciazy dowiedział sie przez telefon i dopiero teraz po prawie trzech miesiacach przyjedzie na urlop ,jeszcze kilka dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że za 3 tygodnie jadę na wakację. Mam nadzieję, że to w niczym nie przeszkadza. Jadę do cywilizowanego kraju UE więc chyba powinno być ok? A tak swoją drogą to panicznie boje się badania krwi. Nigdy w życiu nie miałam pobieranej! A na widok krwi to odjeżdżam z akażdym razem. Mam jeszcze pytanie odnosnie dentysty. Powinnam się wybrać bo mam dziurę w jednym zębie. Czy mogę? A co ze znieczuleniem?
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dentysta lepiej wczsniej ,zeby w ciazy sa bardziej podatne na próchnice!znieczulenie tez mozna ale chyba nie warto przy jednej dziurce ,gorzej ten zastrzyk boli ,pomysl o tym.a z drugiej strony moze juz teraz warto uodparniac sie na ból. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
ząbki w ciązy mozna reperować w 2 miesiącu i 7.. byleby nie bylo potrzeby robienia zdjecia rentgenowskiego.. a jesli mozesz poczekac do rozwiazania, to najlepiej usunac kamien jesli takowy posiadasz, ja jestem na koncowce ciazy i w sumie zeby mi nie ucierpialy, ale w ktoryms miesiacu dziala hormon relaksyna i dzieki temu dziasla sa miekkie i lekkie dotkniecie miekka szczoteczka i krwawia.. ale to standard ponoc, uzywam za to plynu do plukania ust bo mam agresywna sline ktorej sklad powoduje ze odklada mi sie kamien, naszczescie odkad jestem w ciazy to zero kamienia
![]() ktoras z was pytala o podroze samolotem, ponoc niektore linie po 34 tyg moga cie nie wpuscic na poklad, a warto zalatwic sobie od gina zaswiadczenie o braku przeciwskazan do lotu samolotem, gdyby ktos sie chcial przyczepic.. ![]()
#810 |
Zadomowienie
|
gdzies ostatnio czytałam że niewskazane jest używanie płynu do płukania ust w czasie ciąży,za dużo tam fluoru .ja swój odstawiłam.
a jezeli chodzi o krwawienie to u mnie juz od samego poczatku w dwóch ciazach ,w drugiej jak zobaczylam krawienie przy myciu zebów to zaczełam podejrzewac ciaze,bo to mi sie nigdy nie zadarzyło poza ciaza.za mało witaminy c'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.