![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: akcja Wielkie Smarowanie
Nie melduję regularnie, ale codziennie się smaruję. Podczas weekendu w ruch poszło oliwkowe masło Bielendy, bo byłam u rodziców, a tam mam tylko ten kosmetyk. W domu smaruję się aktualnie albo Avonem kokosowym (a kysz... kiedy się skończy?), albo winogronowym balsamem Athena's. O Eveline na uda i pośladki regularnie i z premedytacją zapominam.
Na stopy Scholl do pięt i Kolastyna odświeżająca (obie końcówki). Na łapki Iwostin regenerujący. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Zaczęłam się smarować balsamem Pop Glam Oriflame
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#783 |
Wtajemniczenie
|
Po ostatnich porządkach w szafce odkryłam napoczęte masełko Fruttini " burbon wanilia"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Coś nam ostatnimi czasy tu mocno ucichło
![]() Nie smarujecie się już ![]() Ja od sobotniego zakupu w YR namiętnie używam samoopalacza, tego ze złotymi drobinkami. Daje cudowny efekt zdrowej opalenizny ![]() Właśnie z powodu tego iście choinkowego świecenia wczoraj wygrzebałam dawno nieużywane mleczko brązujące Nivea. Muszę przyznać, że na świeżo wypeelingowanej skórze, dodatkowo lekko natłuszczonej oliwą (z peelingu kawowego) i po dodatkowej porcji nawilżenia w postaci masła MC skóra nawet równo się opaliła. Nie mam zacieków ani smug, ale kolor tej opalenizny i tak mi nadal nie odpowiada. Ostatnio przez kilkanaście dni z powodu totalnego braku słońca i częstych peelingów moja skóra mocno przybladła. Nie pomagają nawet balsamy przedłużające opaleniznę (Pantenol i Avene). Stąd to namiętne używanie samoopalaczy ![]() W temacie dodam jeszcze, że te masełka Mineral Care, na które się tak łapczywie rzuciłam ostatnio w SP robiąc zapasy na pół roku ![]() ![]() Nie nawilżają też dostatecznie, ale przy ciągłej reaplikacji, tj, kilka razy dziennie (no co, muszę je jakoś zużyć ![]()
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-07-25 o 11:18 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Przyjaciółka KWC
|
Też zaczęłam zużywać balsam brązujący Nivea, ale po dwóch dniach smarowania mam pewne wątpliwości, czy odcień jest dobry i czy nie zrobić przerwy. Możesz jeszcze jeden raz posmaruję, ale boję się wyglądać jak dojrzała brzoskwinia.
![]() ![]() Poza tym wysmarowałam całe mleczko do ciała Athena's (i całe szczęście, bo to koszmar był) i używam na zmianę granatowego Nivea i masła waniliowego Joanna. I jestem całkiem zadowolona z efektów (wciąż smaruję sumiennie). ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
ja smaruje sie vichy lipometric od dzis bede to robic regularnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie dzisiaj posmarowałam całe ciało i... nałozyłam sukienkę
![]() ![]() Koniec smarowania w takie upały...
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj i przedwczoraj smarowałam sie obficie masełkiem bursztynowym Ziaji i sie skończyło ... Napewno do niego wróce
![]()
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Wczoraj wieczorem miałam się brązowić balsamem Oriflame, ale mi się zapomnialo
![]() Posmarowałam się balsamem Eveline w strategicznych miejscach i Kolastynowym mleczkiem po opalaniu na całe ciało. Oprócz Kolastyny męczę obecnie winogronowy balsam Athena's, ale ze względu na tłustość nie przepadam za nim. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj masło waniliowe Ziaji na całe ciało, a wcześniej masaż szorstką gąbką+ lodowaty prysznic na nogi
![]() ![]()
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Masełko Fruttini skończone teraz w użyciu karmelowo-cynamonowa Farmona
![]() zapach - zimowy... Ale, że napoczełam wieki temu to wykańczam ale pewno na zimę sobie sprawię bo fajnie rozgrzewa ![]()
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Po długiej przerwie w wątkowaniu pojawiam się znowu. I melduję, że nie było przerwy w smarowaniu. Nowe nabytki to Nivea granatowa z pompką oraz oliwka Penaten - cudowna, wsmarowana na mokro nie tłuści się. I od czasu do czasu wykańczam brązującego Garniera. I mam go troszkę dość
![]() Miłego smarowania ![]()
![]() |
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
Od kilkunastu dni smaruję się: drobinkowym samoopalaczem YR, balsamem po opalaniu Avene, Celluendem, serum Bielendy i wstrętnym waniliowym masłem MC i oczywiście filtrami
![]()
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Ja używam obecnie masła kokosowego Ziaji(chcę je wykończyć, bo przybyło mi kokosowe mleczko Bielendy Powitanie z Afryką) ale trochę wolno mi idzie zużywanie tego masełka, bo jest treściwe i mojej skórze wystarczy odrobina i już jest nawilżona.
Wczoraj wieczorem zaś wyjątkowo posmarowałam się balsamem po opalaniu Avene, bo mnie słoneczko opaliło ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Przedwczoraj peeling kakaowy na całe ciało+lodowaty prysznic na nogi+balsam kakaowy Ziaji.
Wczoraj szorstka gąbka na nogi+lodowaty prysznic+balsam kakaowy Ziaji. Czyli po prostu walczę ze zbędnymi centymetrami metodą kosmetyczną ![]()
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
ja dziś St.Inves dotyk jedwabiu, uwielbiam za zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Przez ostatnie 2 tygodnie, podczas wyjazdu, smarowałam się codziennie kremem Dove z jedwabiem - skutecznie natłuszcza skórę; wczoraj wysmarowałam się masełkiem truskawkowym Joanny a dziś oliwką Manoi z YR
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
Ja mam teraz cztery końcówki do wysmarowania: winogronowy Athena's, oliwkowe masło Bielendy, mleczko po opalaniu Kolastyna i balsam wyszczuplający Eveline. Smaruję sie regularnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Ale tu ucichło....
![]() Nikt sie już nie smaruje? ![]() Ja mam taką mobilizację, że nawet na śpiąco ale sie smaruję ![]() Masełko farmony skończyłam, teraz kończę z Ori balsam Silk Satin Radiance , na uda i pupę Soraya Summer Slim wyszczuplająco - antycellulitowy a na brzuch Garniera Roll-on płaski brzuch i na stópki Neutrogena ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ostatnio dostałam takiej alergii, że z moją przesuszoną do granic możliwości skórą radził sobie jedynie tłusty Dermosan, na szczęście uporałam się z tym. teraz naprzemiennie czerwony balsam Garniera (na dzień) i olejek do bardzo suchej skóry Nivea (na noc). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Smaruję się dzielnie, skończyłam Dove, masło Joanny, teraz wykańczam spray kakaowy ziaja i zaczęłam masełko Farmony waniliowo-pomarańczowe.
miałam przez lato zużyć serum Eveline chłodzące ale nie mogę wytrzymac tego zimna ![]()
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Od dłuższego czsau smaruję się regularnie - sporadycznie zdarza sie ze nie nałożę balsamu po kąpieli.
Wykończyłam Oeparol - stosowany regularnie dobrze wpływa na moją skórę. Teraz wykańczam krem grejfrutowy Joanny ![]() Czy zna ktoś balsam Fitomedu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-249675 ma dobre recenzje i chyba sie na niego skuszę jak zużyję jeszcze kilka mazideł do ciala ![]()
![]() |
#803 |
|
Hosenko, a jak z zapachem tego Oeparolu?
od początku akcji zużyłam: balsam antycellulitowy Soraya, balsam ujędrniający St. Ives, krem do biustu Avon, serum chłodzące Eveline, oliwkę Nivea Baby, koncentrat Garniera, krem oliwkowy lekka formuła Ziaja (op. 200ml), krem z masłem kakaowym lekka formuła Ziaja (op. 200ml), balsam do ciała z masłem kakaowym Ziaja, 2x oliwki do opalania, 3x balsamy z filtrem, 2x balsamy po opalaniu. jestem z siebie dumna. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Fuksja: gratuluje wyników
![]() ja zużyłam: spray SSS, masło bursztynowe Ziaji, krem kiwi Joanny, Oeparol - chyba tylo ![]() ![]() Zapach mi sie podoba ![]() ![]()
![]() |
#805 | |
|
Cytat:
![]() niebawem mój Garnier też się skończy, szukam jakiegoś dobrze nawilżającego, najlepiej ładnie pachnącego mazidełka ![]() rozejrzę się jeszcze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
ja również regularnie się balsamuję i kurcze blade, jeszcze żaden balsam mi się nie skończył
![]() aktualnie wcieram w siebie spore ilości, ze względu na skórę która schodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Wtajemniczenie
|
I znów cisza....
![]() Mnie też sie udało oczyścić szafkę z zaległych zbiorów - teraz mogę robić następne zapasy bo i mam gdzie je trzymać no i mam powód żeby kupić ![]() Udało mi sie dorwać masełko Ziaji bursztynowe - pachnie bosko ![]() ![]()
![]() |
#808 |
lipiec na maksa!!! :)
|
U mnie najbliżej wykończenia czerwony Garnier, więc ostatnio jest w użyciu
![]() ale ja ciągle zapominam się smarować ![]()
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio smaruję sie Garnierem pomarańczowym (do skóry wrażłiwej). Muszę go wysmarować do 20.09 bo do wtedy ma datę ważności - kupiłam go w Naturze tydzień temu za 5.99
![]() ![]() Na wykończeniu mam samoopalacz SunOzon - date ma do końca września i raczej zdążę zużyć ![]() Do końca tego roku chcę zuzyć jeszcze mus Kolastyny figa + mango i masło waniliowe Joanny.
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę przyznać, że dzięki tej akcji smaruję się codziennie i obecnie używam musu Bielendy Beauty Milky(tylko, że to nie jest wcale puszysty mus a gęsty krem - jak granatowa Nivea
![]() Brzuch i pośladki traktuję zaś ujędrniająco-antycellulitowym balsamem 4 pory roku.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.