![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Hula sliczne wloski
![]() ![]() Cytat:
![]() Raz pofarbowalam na taki baaaardzo ciemny braz az czarny prawie i mi sie strasznie podobalo i potem pofarbowalam na czarny i tez mi sie podobalo ![]() A teraz mam swoje naturalne i tez jest dobrze choc chcialabym znow na ciemny braz pomalowac, chocby dlatego zeby nadac błysk i refleksow fajnych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama nie wiem ![]() jak się pytam innych to słyszę różne opinie, jedni mówią, że to jest blond inni, że brąz... na tych zdjęciach widać pomiędzy tym blondem ten mói naturalny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiek nikt-mnie-nie-rozumie mam już naprawdę za sobą. Taka jest po prostu prawda, dlatego tak napisałam. Gdyby mi się Twoje pytanie ni podobało, to bym Ci to wprost powiedziała i po sprawie, nie? ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Hula, ale Wen sie nie uniosla przeciez
![]() spokojnie ![]() ja jestem zdania tak.. ja tam w Wen i Michała (;p) wierze ![]() i wiadomo ze moze nie wypalic, czasem tak jest; ) ale... wlasnie... co ebdziemy gdybac ![]() ja jakbym byla w zwiazku i zastanawiala sie co bedzie jak zerwiemy :O wiadomo ze czasem sie tak mysli... ae niby jakie inne wyjscie? wszystko na jedna karte ![]() a ja wiem i ze ja jak nie wypali [cokolwiek ![]() i Wen sobie w UK tez poradzi ![]() i niby co jak nie wypali... watpie ze rodzice owego wyrzuciliby ja z domu : ) troche optymizmu ![]()
#786 |
Zakorzenienie
|
nic już nie ważne, nastepnym razem nie bede wpychać swojego nochala w nie swoje sprawy....
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak jest się z kimś, to się nie myśli o rozstaniu. Litości. To tak jakbym miała co minutę o śmierci myśleć, bo nigdy nic nie wiadomo. Rodzice M. są dalecy od tego, by kogokolwiek z domu wyrzucać, no chyba, że jakbym alfonsów zaczęła przyprowadzać ![]() I jak Vill pisze, czasem nie ma innego wyjścia- wszystko na jedną kartę. Czasem trzeba zaryzykować, rzucić się na głęboką wodę, by coś osiągnąć.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() np. moje drugie imie to niezaleznosc ![]() ale rozumiem Wen xD ja tu niczego takiego nie widze ![]() Cytat:
![]() mnie ostatnio owy straszyl ze wpadnie pod samochod, albo mu sie cos stanie ![]() niby w zartach to ja mu mowie zeby mnie nie straszyl bo bede ciagle pytac "jestes" i jego nie ebdzie ; ( ![]() ![]() a ten do mnie ze sobie zrobi opis "pod samochodem" ![]() ale nie na serio... ja chce studiowac we Wroclawiu... i to bynajmniej nie zdecydowalabym sie sama bez "materialu stymnulujacego" i nie widze nic w tym zlego ; ) ja sobie proadze nawet sama! a sczesciu trzeba pomagac ![]()
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() bedzie dobrze!!! ![]() ahh tam blondi ![]() bardzo fajne ![]() a co do włosów to mi sie przypomniało, że dzisiaj byłyśmy z kumpela u fryzjera zapytać o trwałe prostowanie włosów. i się okazało, że nie można jak ma się włosy farbowane a właśnie kumpela ma ![]() biedna sie załamała ![]() niby już mam wolne itp ale nie chce mi sie isc odkopywać mojego pokoju ![]() za godzine serial, a potem ide z kumpelą się przejść i jeszcze pózniej jade do innej dać jej książki i wziąć filmy i będzie oglądanieeeeeeee ![]()
#790 |
Zakorzenienie
|
Zetka, ja tez czekam na serial...
a mialam sie uczyc i dalej rpzed kompem ![]() coz za pech xD
#791 |
Zakorzenienie
|
zetka nie zapomnij, że dzisiaj jest YCD i Kryspin
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Materiału stymulującego
![]() No, to powiedzmy, że Tż też jest takim materiałem ![]() Bo tak sama, to nie wiem, czy na studia w UK bym się zdecydowała. Za mało wierzę w siebie ![]() Właśnie przyszedł jego prezent urodzinowy(spóźniony zgodnie z umową): Plakat z Lennonem ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
no gdzie zapomnieć!!! od tygodnia już czekam
![]() ![]() pierwsza miłość ![]() ![]()
#795 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() materialy sa fajneee... stymulujacec xD no jak to ![]() wrocławski serial XD pt "Tysiąc dziewięcset osiemdziesiąta pierwsza miłość " ![]() przynajmniej ja, i Zetka tez ![]()
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Ja kibicuje Kryspinowi ale tylko mysla bo smsow nie wysylam :P
Ale mam nadzieje ze sobie poradzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie dzisiaj chyba wysle
![]() bo to już półfinał i na bank zostanie artur dalej i wydaje mi sie, że ruda może zostać ![]() ![]() chociaż z drugiej strony myśle, że jednak kryspin to przystojniak, dobry tancerz i mam nadzieje, że bedą na niego głosować ludzie ![]()
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mu kibicuje i smsów narazie nie wysyłałam, mam nadzieje, że dzisiaj bez problemu przejdzie dalej to w finale wyślę ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Kasia mysle jest konkurencja dla Kryspina bo jest tez swietna tancerka.. Ale w finale moze wysle na tego Kryspina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
no mam nadzieje, ze teraz tez kryspin bedzie na 1szym miejscu
![]() dziewczyny macie jakies programy do obróbki zdjęć? ![]() bo chcialam sobie jakis fajny sciagnac ale nie wiem jaki, bo jedni polecaja jeden drudzy inny itp itd ![]()
#802 |
Zakorzenienie
|
GIMP 2 jest spoko
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
pół wizażu podobno ma na Kryspina głosować
![]() czytałaś wątek o YCD? |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Adwokat diabła
|
uciekam ;D
bye..
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
kiedys czytałam jak nie ogladalam ktorejś środy
![]() jak sa za kryspinem to suuuper ![]() po dzisiejszym odcinku (bo przed juz chyba nie zdaze) sobie tam zajrze i zobacze jakie nastroje ![]() wen dzieks ![]()
#806 |
Zadomowienie
|
Hula, bardzo ładny kolor, a z profilu przypominasz moja kuzynkę
![]() ja włosy farbowałam ze trzy razy w żyicu, zawsze szamponem, marzyłam o rudych ![]() ![]()
#807 |
Zakorzenienie
|
Ja czytalam ten watek przez ostatnie 2 odcinki
![]() I faktycznie sporo osob wysyla smsy na Kryspina i dobrze ![]() Oby wygral ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już różne rzeczy robiłam z włosami ![]() kiedyś chaiałam miedziane pasemka to wyszły pomarańczowe ![]() ![]() chociaz jak siedziałam z ta folią w salonie to przyglądałam się różnym farbom i była taka granatowa cuuudo ![]() może sobie jeszcze kiedyś zrobię różowe pasemka na grzywce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Ale macie doświadczenia z włosami
![]() Ja oprócz szamponetki na jakiś tydzień w gimnazjum nic z nimi nie robiłam (oprócz prawie codziennego prostowania ![]() ![]() W finale You can dance widzę na pewno Kryspina i Anię, ale Brodway'u życzę Ani ![]()
#810 |
Zakorzenienie
|
Nija był w tym salonie w którym byłam plakat który przedstawiał praktycznie taka samą dziewczynę jak masz w avatarze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.