![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mi się Lejdis podobał. Dawno się tak nie ubawiłam na filmie. Żadko zdarza mi się śmiać na głos przy oglądaniu filmu a po Lejdis bolały mnie mięśnie brzucha. Laski tępe nie były,z tego co pamiętam to tylko jedna pomiatała facetami a cała reszta? Trochę może przerysowana ale dzięki temu film mnie ubawił po pachy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
córka mnie wyciąga na Lejdis, a ja ciągle nie mam czasu, nadrobię w wakacje
![]() Dziewczyny, mam problem, poratujcie: jaki prezent z okazji urodzin można zrobić mężczyźnie, który prosi, żeby go nieobdarowywać rzeczami, bo właśnie wyprowadza się z zajmowanego mieszkania i właściwie nie ma gdzie mieszkać i nie ma gdzie tych rzeczy przechowywać wiem, że dobrym rozwiązaniem byłoby mieszkanie, ale same wiecie ![]() coś małego, może coś niematerialnego ![]() dla ułatwienia - po czterdziestce, buddysta, tłumacz, lubi muzykę, z głową w chmurach |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Taką, może kup bilety na koncert albo na spektakl...
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Taka, w pierwszej chwili przyszło mi do głowy to samo co Tymenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
a mi sie Lejdis podobało
zreszta czytam regularnie tego bloga oraz bloga jednej z nich trzech i jestem jej fanką ![]() a a propos bycia fanka, to juz zupełnie fanatyczna jestem jesli chodzi o Boba Dylana a jutro koncert w Stodole a ja w Gdyni ![]() sam bilet 260 + podróz... stwierdzilam ze za duzo a teraz załuje głupia byłam ze nie pojechalam... a dzis bilety juz nawet po 600 zł u koników tzw. lub na allegro ech, nie daruje sobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Na wszelkie imprezy urodzinowo imieninowe Moi znajomi sobie życzą od Nas (Mnie i TZ-a) jedzonko. Ja piekę jakieś "powalony tort", a mąż na domowe imprezy robi sushi a na plenerowe-ogródkowo-grillowe skrzydełka bądź nóżki w różnych wersjach smakowych.
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eenax, tortowa biedronka jest świetna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Eenax, aż mi ślinka pociekła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Odwiedził mnie inny Pan Paczkowy. Przyniósł balsam OI i HC EDP. Byłam tak zaskoczona że zapomniałam zapytać czy na domowy adres nie ma nic dla mnie, atomizery idą na domowy
![]() Mam nadzieję że to tylko jednodniowe zastępstwo, znów uświadamiać nowego że z adresu domowego mógłby mi podwozić do pracy ![]() ![]()
![]() |
#792 | |||
Zakorzenienie
|
I moją
![]() Cytat:
![]() Film mi się podobał do tego stopnia, że byłam na nim drugi raz z TŻ, któremu też się podobało ![]() Siedział koło nas na seansie koleś po 40 i zarykiwał się na głos ![]() Cytat:
Taka pomyślałam od razu to, co Contax i Tymena - bilet na jakiś spektakl, koncert, albo zaproszenie na jakieś dobre jedzenie w większym gronie. Cytat:
![]() ![]() Ty zrobiłaś tę biedronkę?
![]() |
#793 |
Czekam na Ragnarok
|
Eenax - tort bardzo pomysłowy
![]() Jak byłam mała to moja mama zawsze robiła nam torty z postaciami z bajek lub jakimiś zwierzątkami. Ja miałam Bambi, był nietoperz i inne cuda... ![]() Z tego co czytam to same dobre opinie o Lejdis - dlatego też chciałam oglądnąć, bo słyszałam, że śmieszny. No ale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bluegirl - ja dzis ide na poczte zobaczyc czy cos da sie wyslac (i odebrac mojej papiery z sadu ![]() ![]() Nat
![]() |
#795 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja ćmę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała tort w ksztłacie słonia albo kota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Czekam na Ragnarok
|
Odnośnie poczty i spraw przesyłek, to właśnie próbowałam się dodzwonić do rozdzielni w Warszawie i we Wrocławiu oraz do UC w Bytomiu, ale nie odbierają, mimo że linia wolna.
Zalegają mi dwie paczki z Truskawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#799 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A wczoraj ponoć część wezwań sądowych policja pomagała nosić, bo listonosze nie dali rady (wczoraj był dzień płatności)...
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chcę moje przesyłki ![]()
![]() |
#801 |
Czekam na Ragnarok
|
irkax - zajrzałam do Twojej galerii z biżuterią i
![]() Poczta Polska chyba niedługo całkiem zbankrutuje, chcą podwyżek, a ludzie przestają z niej korzystać. |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie przed chwilą dostałam przesyłkę
![]() Listonosz powiedził mi, że strajk - przynajmniej w Warszawie - powoli kończy się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otóż to. Uważam, że sami sobie kręcą stryczek. Ludzie i tak się na nich wypinają, bo jakośc usług PP nierzadko jest fatalna i nieprofesjonalna. Nie dosyć, że mało kto popiera ten strajk, to jeszcze sami sobie długi robią, bo istnieją przecież firmy kurierskie i In Post chociażby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda ze nie mieszkam w większym mieście, gdzie dochodzi In post.
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
A ja Feniksa ....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie minerały zasługują na otoczenie srebrem ![]() Cytat:
Nasi by też mogli powoli kończyć ten strajk. Cytat:
Nie wiem czy nie lepiej byłoby podzielić tego molocha na mniejsze spółki, może wtedy były by lepiej zarządzane i wzrosłaby jakość usług. Tylko, że to łatwo powiedzieć, a Polsce trudno zrobić..
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
czekam na 9 przesylek dobijcie mnie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co ten strajk da? Oprócz tego że ucierpią najbardziej Ci, którzy płacą za te cholerne przesyłki i którzy NIJAK nie mają wpływu na pensje pracowników PP czy na cokolwiek o co tamci tak walczą. Jak dla mnie, poczta polska osiągnęła już szczyt nieprofesjonalizmu i olewczego podejścia do klienta; i jeśli tylko będę miała taką możliwość, będę ją omijać szerokim łukiem, korzystając z innych firm... Doszedł do mnie list z banku, pozostały cztery przesyłki...
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę dziś do Sephory, obwącham sobie to i owo ![]() Nudno dziś w pracy, niewiele mam do roboty, powinnam to wykorzystać i iść się szkolić do mojego nowego działu, ale oni też zbyt zawaleni dziś nie są i właściwie nie mają mi co pokazywać ![]() Udało mi się zarejestrować wczoram samochód, bardzo się z tego cieszę ![]() Co do strajku, to wysyłałam w poniedziałek perfumy sprzedane na All. i do tej pory kupująca nie dała znać czy je dostała. Chyba zaraz wyślę jej maila i zapytam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.