|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i inne różności :-)
|
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
No sorry ale te rzeczy wcale tyle nie kosztują:
Aromadisiac - 25 zł, kosztuje 50zł żel do biustu - 17 zł, kosztuje 30zł Avon, Naturals Odżywczy krem do twarzy Brzoskwinia i Mleczko migdałowe, 125ml, nowy nieużywany - 8 zł - to ok Avon, Bali Bliss EDT 50ml, nowa, nieużywana - 11 zł, kosztuje 20zł Avon, Pachnąca mgiełka do ciała Migdał i Mleko, nowa nieużywana 6 zł, kosztuje 8zł Razem: 116zł Za tyle te rzeczy jako konsultantka na bank sprzedam. Myślę że swobodnie mogłabyś oddać korektor, zwłaszcza że za spray Welli liczyłaś sobie ponad 50zł, choć na allegro kosztuje o połowę mniej i ja się zgodziłam.
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
Oj, farbuję już trochę czasu henną i wiele rzeczy widziałam. Zależy mi tylko na naturalnych składnikach.
(Oto przykład henny bez henny: Venita, Henna do brwi i rzęs. SKŁAD: CARBOXYMETHYLCELLULOSE, CALCIUM CARBONATE, 2,5-DIAMINOTOLUENE SULPHATE.) Jeśli chcesz, z chęcią się wymienię
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wątek dokładkowy
za miesiąc zamykam oba wątki - zapraszam
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
za miesiąc zamykam - zapraszam
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, a może za sam korektor YSL i spray Welli już bez tych sampelków oddałabym Ci:
- Aromadisiac - Bali Bliss - krem brzoskwiniowy - krem na cellulit - mgiełkę Mleko Migdał - spray wiśniowy do stóp - krem do rąk cytrusowy Wszystko jest nowe więc daty ważności są długie!
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Proteczko, to jak - umawiamy się na wysyłkę? Bo nie pamiętam jak to u Ciebie z terminami jest...
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej jeżeli nie masz czasu to wcale nie musimy się wymieniać, nie wiem w czym masz problem.
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
no szkoda, bo najbardziej zalezalo mi na tym czerwonym komplecie. Tak deo nadaja sie na prezent, są nowe i nie i są szczelnie zamknięte-nikt nawet nie zerwał folii zabezpieczającej. Do twistera jest instrukcja
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- zeli do intymnej juz nie mam, bo wymienilam. Ja jeszcze pomysle nad nasza wymianka
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu trzeba było napisać to milej i tyle, a nie oburzać się na moje pytanie, bo naprawdę nie ma o co.
Różni są ludzie i różne mają sposoby wymianek niektórzy zmieniają mi rzeczy w ostatniej chwili i ja nie widzę w tym jakiegoś strasznego problemu. Jak nie chcesz to nie, ale poczułam się ostro ofukana jakbym zrobiła coś złego
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-06-13 o 18:50 |
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowując naszą wymianę:
Elancyl, odlewka Banderas Spirit for Woman, serum na końcówki Oriflame, serum keratynowe za cienie Clinique i Auriderm Jeśli będziesz 16 lipca to wystarczy, że wyślę ekonomicznym między 6 a 9 lipca? Muszę sobie to zapisać w kalendarzu, żeby nie zapomnieć
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje Cię może Avon Windscape EDT?
Pierwszą wersję zostawiamy, wystarczyło napisać że zależy Ci żeby jej nie zmieniać i tyle ![]() Chodziło mi o to że bardzo zależy mi na tym korektorze więc gdyby wymianka wydawała Ci się za mała to wolę zrezygnować z tych sampli a korektor mieć. Mogłabym wymienić YSL za Aromadisiac, Windscape obie 50tki ml, Avon, Naturals Odżywczy krem do twarzy Brzoskwinia i Mleczko migdałowe i Avon, Pachnąca mgiełka do ciała Migdał i Mleko. A Bali Bliss i np drugi krem glicerynowy o cytrusowym zapachu wymienić jeszcze na Garniera. Powiedz co o tym myślisz. Żel do biustu już mam prawie wymieniony, wiec raczej odpada...
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
Mam poza wątkiem Mankella Comedia infantil tyle że po angielsku i nazywa się Chronicler of the winds...
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Ten Windscape jest oryginalnie zapakowany i zafoliowany więc myślę że się nadaje
![]() Jeśli chodzi o zapach to opis w katalogu: "Kategoria morsko-świeża: mandarynka, jabłko, piżmo Orzeźwiający zapach który wyzwoli w tobie pragnienie wolności. Poczuj, jak ożywczy powiew wiatru przenosi cię w bezkresne przestworza." Ja jeszcze tego zapachu nie wąchałam bo wchodzi dopiero za dwa katalogi, a ten chciałam sprzedać, więc nawet nie wystawiałam na wymiankowy, ale mogę go ewentualnie wymienić za YSL ![]() Chcesz?
|
|
#800 |
|
Rozeznanie
|
Sie przypomne... jesli interesuja Cie ksiazki po angielsku to mam troche w watku... i poza watkiem tez
![]()
|
|
#801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Protko u Ciebie zainteresowała mnie książka Anioły i Demony
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Kodu Da Vinci nie masz przypadkiem? Jeśli nie, to optuję za wymianą Burberry London za Anioły i Demony
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zegnę kupiłam w Sephora za 199zł ... wszystkie inne zapachy też pochodzą z perfumerii i zapłaciłam za nie więcej niż są ceny podane w internetowych sklepach. Niestety muszę zrezygnować z wymiany bo zapachy rozlałam już tyle ile chciałam do tego czasu.... Została mi właściwie Zegna do oddania- mąż chce za nią inny męski zapach... więc muszę zrezygnować. Pozdrawiam
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Etui zdjęcia wkleję jak zrobię ale już nie dziś bo nie mam za bardzo czasu się tym zająć.
Kuracja Liiv jest zarezerwowana przez kucyka_ponny, to jest z eko serii Avonu do skóry wrażliwej, coś jak serum= można stosować pod krem w celu redukcji drobnych zmarszczek, odświeżenia oraz dodania skórze blasku, albo zamiast kremu. Pojemnik z pompką 50ml.
|
|
#804 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() u Ciebie interesuje mnie plyn mac, ewentualnie tez 2 odzywki sally hansen, superbalm i podoba mi sie tez to urzadzenie do wlosow valera (ale tu oczywiscie nie nalegam, bo rozumiem ze bylo drogie) edit: podobaja mi sie tez majteczki te rozowe koronkowe (te - klik!) i zestaw pedzli lancrone (podrozny zestaw) moge oddac mgielke yes to carrots, dorzuce bez problemu odlewke earl grey. kremy do rak mam eva naturia wazny do 02.2011 (nowy) i saito spa mango 150ml (raz uzyty, ale nie ma daty, tylko kod na zgrzewie) i yves rocher fleur de noel 75ml (taki - klik!) moze raz czy 2 uzyty - tez nie ma daty tylko kod. Z książek moge zaproponować: Martwa natura z księżycem - Rawinis (okładka miękka, stan idealny) Harpie - Chmielewska (okładka miękka, stan idealny) Strach ma wiele twarzy - Masterton (okładka biękka, stan bdb) Okruchy strachu - Masterton (okładka miękka, stan dst - pies zjadł kawałek okładki i kilka stron z przodu jest podniszczonych, ale da sie przeczytac bez problemu) ![]() Hera, moja miłość - Onichimowska (okładka miękka, stan idealny) Lot komety - Onichimowska (okładka miękka, stan idealny) Czerwona róża - Reardon (okladka twarda, stan iealny)
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-06-16 o 14:27 |
|
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
nic dla siebie nie znalazłam,pozdrawiam
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1273326138
ten naszyjnik mi się jeszcze podoba a co odlewek to spoczko
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Pytałaś o :-Clinique-3 step skin care-nawilżacz9dramatically different moisturizing gel) ok 60ml -Guam-olejek olio di mare-ok.100ml -Calvin Klein-Euphoria-ok 10ml Troszke nie mogę sie u Ciebie połapac w 1 wątku masz: Bare Minerals - Warmth 2 g / zużycie: 1 test http://www.allegro.pl/item1043284505...colour_2 g.html Bare Escentuals - i.d. bare Vitamins Multiwitaminowy kompleks do stosowania pod bazę lub krem. Przedłuża trwałość makijażu, także mineralnego. Ubytek: jeden test (dwie kropelki) Jeszcze aktualne? ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Super ja się piszę ![]() Jak to jest z tą wysyłka ,za granice? Może dogadamy na PW,tylko ja już idę spać,więc odpiszę jutro |
|
|
|
|
#809 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ogolnie to spoko, ale przemyslalam sprawe i jednak zrezygnuje z tych pedzelkow podroznych, mam nadzieje ze to nie problem.
Mgiełka Yes to Carrots odlewka Earl Grey krem nowy: eva naturia wazny do 02.2011 kremy z minimalnym ubytkiem: saito spa mango 150ml i yves rocher fleur de noel 75ml Hera, moja miłość - Onichimowska (okładka miękka, stan idealny) Lot komety - Onichimowska (okładka miękka, stan idealny) Czerwona róża - Reardon (okladka twarda, stan iealny) Za to: płyn MAC oba Sally Hansen Superbalm koronkowe figi byloby ok? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- aha, to nie wiedzialam, przepraszam przejrzalam Twoj watek jeszcze raz dokladnie i rzucily mi sie w oko ![]() Benefit: (wszystkie kilka razy były używane, patrz: ubytki na fotce) - Birthday Suit (kolor jasny, metaliczny brąz) - drugi z lewej - Flatter Me (średni, metaliczny brąz złamany różem) - Carte Blanche (dość ciemny brąz z miedzianą poświatą) EDM - słoiczek z gąbeczką i lusterkiem na sypki podkład Meow - Indelible Gel Eyeliner 4g poza watkiem od siebie moge zaproponowac: FLAKONY: Aquolina, Acqua Corpo Profumata More e Musk 25/150ml Bruno Banani, Not For Everybody 10/50ml tester Clinique, Happy 4/15ml Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT 28/30ml Crazylibellule and the poppies, Shanghaijava Lilas Spiritual, 05.2010, 5 g sztyft (ubytek ok 3mm) Guerlain, Aqua Allegoria Figue Iris EDT 10/75ml Sephora, Poetique? Vanille Fleur d`Oranger EDT 50/100ml YSL, Baby Doll EDT 15/30ml Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC 45/125ml Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT (stara wersja) 50/100ml Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT 20/60ml ODLEWKI: Aquolina, Chocolovers EDT 6ml Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge EDT - dowolna Calvin Klein, CK IN2U Women EDT - dowolna CB I Hate Perfume, Burning Leaves Perfume 5ml CB I Hate Perfume, In The Library 5ml Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT 6ml Demeter, Fig Leaf EDC 4ml Demeter, Happy Hour Collection, Sex On The Beach EDC 9ml Demeter, Sugar Cane EDC 8ml Demeter, Sweet Delights, Vanilla Cake Batter EDC 9ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT - dowolna Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT - dowolna Voluspa, Basic Creme, Hawaiian Maile Vine Aromatic Room / Body Spray 12ml i znalazlam jeszcze ksiazke ![]() Strach - Abbot (okładka miękka, stan idealny) mam tez troche soli do kąpieli, granulek i tym podobnych (np woods of windsor forget me not sol lub granulki molinard waniliowe albo sol do kapieli ziolona herbata) - moze by Cie cos zainteresowalo, bo ja ostatnio nie mam czasu na lezenie w wannie mam tez ziola do kapieli stosowane przy bezsennosci (zaparza sie saszetke a potem wlewa do wanny). albo krem do stop Oriflame, Foot Care, Soothing Icy Foot Balm Watermelon (Kojąco - chłodzący balsam do stóp) 100ml nowy. Mam tez mgielki chroniace wlosy przed sloncem Inter Fragrances, Sun Protect, Mgiełka ochronna do włosów 150ml 12.2010 i Oriflame, HairX, Summer Care, Odżywka w sprayu na lato 150ml 01.2012 i Oriflame, Summer Solutions, Leave - in Spray (Odżywka na lato w sprayu) 150ml 06.2011. (moze Ci sie przydadza przed wakacjami) ![]() p.s. uwielbiam takie duze wymianki
|
|
#810 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,ja w spr. czarnej,wyjściowej spódnicy
![]() W pasie ma 2x 36 cm i się nie rozciąga. Z tyłu jest zamek. W biodrach 2x46 ;bardzo elastyczna. Stan bdb;na foto wyszły plamki,bo materiał jest lekko śliski i tak się lampa odbiła. Ale nie jest to materiał typu podszewka ![]() Jakbys była zainteresowana,to to myjadło do ciała z Erisa,co Cię zainteresowało,nadal mam (poza wątkiem). Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-06-18 o 12:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.