|
|
#781 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Bollywood cz. II
|
|
|
|
|
#782 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczyny!
jestem początkującą zarówno forumowiczką, jaki miłośniczką boolly )ale myślę, że po prostu nie ma sposobu, żeby nie pokochać tych filmów, są takie radosne!! natychmiastowy polepszacz humoru chcę narazie zobaczyć klasykę boollywood, oglądałam: "czasem słońce..", "żona dla zuchwałych" (najcudowniejszy!! ) "josh", "gdyby jutra..", "fanaa", "salaam namaste", "devdas", "coś się dzieje"doradźcie mi koniecznie co powinnam koniecznie zobaczyć )
|
|
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
niegdy nie mow żegnaj
veer zaara Aśoka bunty i babli ta ra rum pum jest wiele naprawdę dobrych filmów i które ci sie spodobają zależy tylko i wyłącznie od gustu, ja np ogladam każdy jaki mam okazje(no prawie)
|
|
|
|
|
#784 |
|
Konto usunięte
|
hmm.. a czy oglądałyście "Monsunowe wesele"? jak wam się podobało i czy da się to podciągnąć pod bolly? co sądzicie?
|
|
|
|
|
#785 |
|
Konto usunięte
|
monsunowe wesele oglądałam podobał mi się. Co do tego czy to bolly to już zależy od tego jakie masz zdanie na temat filmów bollywoodzkich jeżeli dla ciebie to cukierkowe bajki z happy endem to monsunowe wesele nie jest bolly
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Beek kiedy beda focie?
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam "młodą" bollymaniaczkę Jest wiele świetnych filmów, które warto obejrzeć. A jeśli chcesz klasyki to może coś starszego? Mughal-e-Azam, Sholay... ten drugi to absolutny "must see" jeśli chodzi o Bolly, bo często w innych filmach są nawiązania do niego ![]() Z nowszych może: Main hoon na, Don, Dostana, Ghajini, Bunty aur Babli, Om Shanti Om
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
A jest juz Don 2?
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
Tutaj macie liste dobryc nowych filmow. Ja chce zobaczyc Wake Up Sid, Dor i Traffic Signal
http://my.spill.com/profiles/blogs/m...ywood-movies-1 http://my.spill.com/profiles/blogs/m...llywood-movies A tu makijaz a la Aishwarya http://utopianvision.co.uk/bollywood...?v=jMjz9DcHweM i a la Bipasha http://utopianvision.co.uk/bollywood...?v=6INisCZPCdk
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się podobały tylko ,,Monsunowe wesele" i ,,Salaam Namaste", mają fajną fabułę .Natomiast reszta (ta którą obejrzałam w życiu),jakaś taka nijaka,mało ambitna ,niby dużo ,,wycia",tańców itp. ale bez życia i jakiegokolwiek sensu.oczywiście to tylko moje zdanie.
po prostu nie przepadam za filmami bollywodzkimi,tak samo jak i za japońskimi horrorami.I jedne i drugie potrafią mnie jedynie rozśmieszyć.
|
|
|
|
|
#792 |
|
Przyczajenie
|
Witam! jestem nową forumowiczką . Absolutnie jestem zakochana w bollywoodzkich filmach , kulturze i wszystkim co z tym związane
Moją ulubioną aktorką jest Aishwarya Rai . Na następne wakacje planuję podróż do Indii , także chciałabym nauczyć się języka hindi
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
czesc Wam
![]() ale tu zastój sie porobił.Moze polecicie cos ciekawego z nowszych produkcji ,bo mam mega zaleglosci az wstyd
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ciekawego to nie wiem co polecić, bo ja też nie na bieżąco, niby mam, a nie oglądam
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bess Ja to jestem tak zacofana, że ostatnio to oglądałam Nazywam się Khan A na dzisiaj mam zaplanowane Anniyan, bo jestem wyspana, będę sama i biorę kompa do łózka
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koniecznie zdaj relację, ciekawam twoich wrażeń
|
|
|
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
a ja zamierzam na dniach a może nawet jeszcze dziś obejrzeć Housefull bo tak samo ja Luba ostatnio ogladałam MNIK i to w dodatku w dniu polskiej premiery czyli już dość dawno
|
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
![]() czyli reanimujemy wątek podzielcie sie wrażeniami z MNIK ,mam go ale jak widzialam gre SRK jako autysty?zdaje sie to odlozylam na pozniej.Bardzo naiwny film?
|
|
|
#799 |
|
Przyczajenie
|
housefull oglądałam, ale powiem szczerze, że nie warto...
przynajmniej ja nie lubię tego typu komedii. taka głupawa trochę w sumie do pooglądania to mogę polecić salaam namaste duma i uprzedzenie break ke baad dulha mil gaya paheli dil bole hadippa lafangey parindey aloo chat anjaana & anjaani aisha we are family what's your rashee rab ne bana do jodi umrao jaan baabul krissh mistress of spices jab we met i hate love storys kites aaja nachle jhoom barabar jhoom laaga chunari mein daag jodha akbar bachna ae haseeno thoda pyar thoda magic tara rum pum pyaar impossible dostana om shamti om saawariya dhoom dhoom 2 fanaa chance pe dance żona dla zuchwałych asoka bunty aur babli kal ho naa ho main hoon na chalte chalte veer zaara czasem słońce czasem deszcz kabhi alvida naa kehna don toh baat pakki jestem w trakcie ale nie ma polskich napisów Edytowane przez ewka7snk Czas edycji: 2011-01-24 o 17:50 |
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesc
|
|
|
|
|
|
#801 |
|
Konto usunięte
|
obejrzałam Housefull i powiem szczerze ze przez cały film się śmiałam
I nie moge powiedziec żeby była to głupawa komedia. Bo jest to na prawdę świetna komedia pomyłek, fakt ze były głupkowate momenty ale trudno żeby w komedii takich nie było. Tak że ja polecam bo można sie pośmiac
|
|
|
|
|
#802 |
|
Przyczajenie
|
Z nowszych produkcji polecam:
Anjaani Anjaana, Guzaarish
|
|
|
|
|
#803 |
|
Konto usunięte
|
w marketach carefour (nie wiem czy wszystkich) jest wyprzedaż filmów widziałam takie tytuły: salaam namaste, chori chori, ten film o SRK, dhoom, jhoom barabar jhoom, pokiri i to chyba na tle filmy kosztuja 7,99 i sa to normalne wydania, JBJ nawet dwupłytowe i z plakatem
|
|
|
|
|
#805 |
|
Przyczajenie
|
[1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;25015936]w marketach carefour (nie wiem czy wszystkich) jest wyprzedaż filmów widziałam takie tytuły: salaam namaste, chori chori, ten film o SRK, dhoom, jhoom barabar jhoom, pokiri i to chyba na tle filmy kosztuja 7,99 i sa to normalne wydania, JBJ nawet dwupłytowe i z plakatem
[/QUOTE]ooo! na jakieś fajne filmiki bym się skusiła... |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się kolejna miłośniczka Bollywood
![]() POkochałam go 5 lat temu, oglądając K3G w ym momencie oglądam po raz 3 marigold ...Czy Wy też tak macie że Bolly daje Wam jakąś taką"siłę" i wiarę w lepsze jutro, dodaje energii??? ![]()
|
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
ja tak mam, te filmy naprawdę przekazują jakąś pozytywną energię
i też witam, jestem kolejną miłośniczką Bollywood, a zaczęło się to od 'Czasem słońce, czasem deszcz'
|
|
#809 |
|
Konto usunięte
|
Z ta energia mam tak samo
No chyba ze ogladam jakiś megadramatyczny dramat
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie do Bollywoodmaniaczek z Wrocławia
![]() Nie wiecie czy jest gdzieś Bollywood fitness?? Chodzi o fitness w formie choreografii z filmów ![]() mam strrrrraszną ochotę się wybrać na coś takiego
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

)

...
Chodzi o fitness w formie choreografii z filmów