|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
Cytat:
Przywróć swoje dwie małpki na drzewie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
||
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Ale teraz czasu nie mam, bardzo zajęta jestem... A poza tym nakrzyczycie na mnie
![]() Nie... Ale jak już na ten temat zeszło to wszystkiego najlepszego z okazji imienin
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie ze nie jestem sama z moim problemme alkoholowymMoze i masz rację z tym avatarem. Mąż mi też mowi ze malpki do mnie pasują..ale nie dlatego ze optymistyczne jak ja- a dlatego ze po prostu malpy..wredne i złośliwe
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bedziemy krzyczeć obiecujemy ![]() Tylko powiedz co wykombinowalaś
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi wszystkie najlepszego z okazji imienin
![]() pisz pisz o tych zaręczynach bo mnie zaciekawiło
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze z 10 minut więc... Wykłóciliśmy się za wszystkie czasy (kłótnia w sensie gwałtowna wymiana zdań). Mówiłam, że nie daje mi pewności i ciągle czuję, że to ja muszę panować nad sytuacją i takie tam, on mówił, że ciągle mam pretensje. Doszliśmy do wniosku, że jeśli będę miała pewność (że traktuje mnie poważnie) to nie będę miała do niego pretensji. Ha, jakie proste. Powiedziałam mu, że może zrobić sobie tatuaż z moim imieniem , zgodził się . Oczywiście nigdy bym na to nie pozwoliła (prędzej inicjały, haha!). W końcu TŻ stwierdził, że możemy się zaręczyć w styczniu, a ja stwierdziłam, że nie musi robić sobie tego tatuażu (no dobra, prawda jest taka, że to ja miałam sponsorować, a teraz nie mam kasy na takie duperele, na Egipt odkładam). A, no i jeśli w styczniu nic się nie wydarzy to mogę mu powiedzieć papa i kopnąć w tyłek za nieudolność życiową. I tu nie chodzi o te zaręczyny tylko o to żebym się poczuła pewnie. Poważne związki wymagają poważnych deklaracji czy coś takiego, w jakimś serialu to było.
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam sobie buty do slubu...
znacie moze jakies kwatery nad morzem? niedrogie, moze byc dziura zabita dechami byle, gdzies w poblizu Gdanska, Sopotu- zeby sobie samochodem podjechac pozwiedzac. tak to jest jak sie nie jezdzi na polnoc
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tatuażu to lepiej go nie robić bo póxniej jak sie anudzi to co? ja tez chiałam sobie zrobic, ale już nie chcę
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Poemi, ale w tym Waszym związku ostatnio wybuchowo
Chłopak się z pewnością przy Tobie nie nudzi ;-)Sanetko, pochwal się butami
|
#792 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano racja. Z tym że jak jestem pijana, to się przytulam do kolegów TŻ Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko trochę daleko do tego stycznia (a może oświadczy się wcześniej, niespodziewanie?) ![]() Kiedyś chorowałam na tatuaż, chciałam sobie zrobić. Już mi minęło - zresztą dobrze, bo wiele rzeczy bardzo szybko mi się nudzi ![]() Też muszę w końcu kupić buty, wybieram się już od dwóch miesięcy do sklepów ![]() Czuję się już lepiej. TŻ przyjdzie do mnie o 19 i zostanie na noc |
||||||
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
ta spotkamy sie na zebraniach grupy AA
![]() Cytat:
![]() co do kwater niestety nie pomogę. Mówisz ze na lewo Cię ciągnie Poemi - crazy girl- wszytskiego naj naj
|
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie Haniu-Aniu, najlepszego
![]() Poemi, Tobie też jak najbardziej
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Ja już sie pogubiłam, kto ma imieniny, ale wszystkiego dobrego
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
len jestem i powiem ze wkleilam na watku PM 2008. na tym komputerze nie mam zdjecia
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu pustki w weekend. aż dziwnie
![]() choć pewnie powinnam się przyzwyczaić. haaalo
|
#798 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Imprezy nie robiłam, ale zrobiłam pizze (TŻ twierdzi, że była świetna, ja twierdzę, że mam za słaby piekarnik i lekko czuć było drożdże) ![]() Dziękuję ![]() Dzięki ![]() TŻ pamiętał o imieninach. No dobra, przypomniałam mu w piątek. Właściwie nie przypomniałam, ale zeszło na temat soboty i powiedział "w sobotę są twoje imieniny" . Albo pamiętam albo go olśniło. Mniejsza z tym . Na szczęście szef nie miał dla niego pieniędzy (znaczy nie miał przy sobie), a rodzice TŻ-a powiedzieli, że kwiatek mi wystarczy i TŻ nie zdołał kupić mi mp3 (ale odgraża się, że kupi po tym jak wpłaci na Egipt), a w zastępstwie poszliśmy do kina na sex (TŻ powiedział "mam traktować to jak instrukcje?", chodziło o tą scenę w garderobie) . Było świetnie (i Egipt uratowany . Zostawiła swój numer domowy więc rano do niej zadzwonię ![]() Chyba jestem bardzo rozpieszczona. Biorąc pod uwagę to, że mam niedługo urodziny mogę zaryzykować stwierdzenie, że z prezentów opłacę Egipt. Albo inaczej: rodzina zawsze mi pomoże. No dobra, jestem bardzo rozpieszczona. |
|||
|
|
|
#799 |
|
Wtajemniczenie
|
Poemi najlepszego
![]() Mam nadzieję, że wyrażam się gramatycznie, bo drugi dzień imprezuję i jestem z lekka nietrzeźwa Wczoraj po raz pierwszy od 4 lat spotkałam się z całą moją paczką z liceum, a dziś opijam Krzysztofa Dziś wypiłam całą butelke wina i kilka kielonków cytrynówki Mam mocną głowinę![]()
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja z obawy przed kacem moralnym chyba mocno ograniczę spożycie alkoholu . Wczoraj dla odmiany czułam się pijana chociaż nic nie wypiłam . Kuzyn TŻ-a do mnie pisał, a ja nawet nie wiem czy mu odpisywałam z sensem ![]()
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny co moge kupić TZ jak wroci-wiadomo facetowi kwiatów nie kupię, ciuchy tez raczej odpadają bo ma dużo, coś fajnego bym chciała ale weny brak
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz jak jechał to mu dałam kase na rękawiczki bo miał imieniny tylko, że rzeczy do jego roweru kosztują duuużo chyba, że kupię mu bidon za 20złmyślałam o jakims profelu tylko nie wiem jakim ![]() może kupię mu 2 opony do auta nie stac mnie
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale to niestety na naszej klasie pisałam... Wolę pozostać w niewiedzy bo boję się, że jak zacznę analizować to dojdę do wniosku, że głupoty pisałam...Hmm... Portfel to dobry pomysł, a jaki do tej pory ma? Może jakiś skórzany mu kup? Ja mojemu kupiłam na walentynki 2 lata temu skejtowski (mówił, że nie chce skórzanego), ale następny mu kupię skórzany (gdy tylko inne pomysły mi się skończą) |
|
|
|
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
porfel by chciał wiem jaki(cena ok 200zł a Tyle nie dam) bo to nie urodziny tylko przyjazd książka by była najlepsza, ale nic nowego o Armstrongu nie ma
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze coś wymyślić
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasia Ty kup sobie sexowna bielizne, komplecik jakis do tego butelkę szampana .... i to bedzie prezent dla Ciebie i dla niego ![]() ![]() Sama tak robiłam Efekt murowany
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

porfel by chciał wiem jaki(cena ok 200zł a Tyle nie dam) bo to nie urodziny tylko przyjazd
musze coś wymyślić