|
|
#781 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Heeeelou ![]() --- Witam również ![]() Cytat:
Nawilża, jest leciutki, obłędnie pachnie podczas aplikacji, ale później nie jest wyczuwalny dzięki czemu nie miesza się z zapachem perfum.Ojaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Chlip ;( Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
pakosto do twarzy nic nie próbowałam, przyznam szczerze. Spróbuję
Mozna je normalnie w Sephorze kupić, itp.? A co do tuszu, to pisałam o Effet Faux Cils YSL. Widzę, że też przeżywasz escadowe miniaturki
|
|
|
|
#783 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
A dziękuję, dziękuję.
![]() Świrujemy czasami na punkcie kolorówki. ![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie wygląda. Cytat:
![]() Cytat:
--- Muszę iść zaraz na pocztę - wyobrażacie sobie, że listonosz chyba się pomylił i wpakował mi polecony do skrzynki a zwykły list prawdopodobnie zabrał z powrotem na pocztę? Ja nie wiem, czy uda mi się go odzyskać w ogóle, jeżeli tak było. ![]() No i gdzie ta gazetka SP?
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Snow dziekuje
przemysle ten tusz bo poki co mam na stanie 2 nowe hypnose,surrealist,fatale ..i uzywane :magnascopic (jakie to jest dziadostwo!),Lash XL (miniaturka ),volumetrix (z cosmo;p) i HI w wiekszosci to prezenty od Tz ta Ice Hypnose jest z tych tuszy ktore musza przejsc troche i sobie podeschnac ciapke.Wtedy sa fajne
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno można bezpośrednio u nich http://www.beautygallery.pl/ Jakby nie wysyłali mogę się przejść i zakupić dla Ciebie
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Zabieram się za sprzątanie chałupy i pakowanie. O 17 jadę do rodziców
![]() PS chyba oszczędzę sobie popłudniowy prysznic, bo ogródekmi tak cudnie teraz dymi .
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal mam ogrom kolorówki
zajrzałam na swoje konto, wyliczyłam ile musze zaplacic za mieszkanie i.. zostanie mi 200zl na koncie a musze to zaplacic przed wyjazdem, bo czynsz i fundusz remontowy są do 10go, reszta troche później, ale na ogół płace wszystko na raz żeby nie zapomniec niczego..muszę się ładnie do Taty uśmiechnąć bo mi co miesiąc przelewa kase na same rachunki i daje 'kieszonkowe' na jedzenie, a od 2 miesiecy nie dostalam nic i konto zaczyna świecić pustkami
|
#788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czy chodzi o to: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24483 (oczywiście Ty pisałaś o innym zapachu...) |
|
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co, to będę się do Ciebie uśmiechała A pamiętasz, jak kształtują się ceny?
|
|
|
|
|
#790 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Ja aktualnie muszę trochę pozużywać, zarówno z pielęgnacji jak i kolorówki.
Mam kilka kremów do stóp, kilka odżywek, szamponów, balsamów. Z kolorowych pomadki, błyszczyki, mnóstwo cieni ![]() Ale znowu nie ma tego aż tak dużo i może jakiś mały drobiażdzek by się przydał
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie
Coś się znów ociągają ![]() Rozwaliły mi się japonki ![]() Skleiłam je butaprenem tak na partyzanta, ale pewnie i tak lada dzień będzie po nich ![]() I muszę zatem kupić nowe, ale byle jakie, bo do tyrania koło domu i w ogrodzie.
|
#794 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mi się w tym roku rozwaliły 2 pary japonek - jedne z CCC, jedne z H&M. Pierwsze pękły same z siebie, drugie przydeptał mi mój pies. Wracanie do domu w jednym bucie mam przećwiczone.
![]() Niech już się objawi ta gazetka.
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
isa moje buty na szczęście trzymają się dzielnie
W sumie mam 3 pary japonek z Inblu, dwie mają chyba ze 3 lata i jedne chyba lada dzień wywale, bo wydają mi się znoszone, chociaż generalnie wszystko z nimi ok ![]() ice też czekam na gazetkę A w ogóle znowu dzisiaj trzęsie naszym budynkiem, gdzieś od 3 godzin. Strasznie mi się kręci w głowie i ogólnie mnie muli, to chyba przez to, bo ciągle jakieś drgania
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam 3 pary japonek:
- z CCC skórzane - mają już 5 lat i nie wyglądaja jakby miały się rozwalić - z Inblu na obcasie - mają ok 4 latat i też się dobrze mają - z przejścia podziemnego w stronę dworca w Krakowie - mają rok i też jeszcze całe.Snow: jakies ruchy tektoniczne?? a nic nie mówią w radiu o tym ...
|
#797 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Ech marzą mi się te musy Kolastyny, ale nigdzie nie mogę ich dorwać
albo jakieś inne fajne, ładnie pachnące cacko...Sprzedała mi się szachownica pakosto, snowqueen : http://cgi.ebay.pl/ESCADA-5-EDT-Mini...QQcmdZViewItem |
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, wczoraj wieczorem u mnie w domu woda mineralna w butelce też cały czas wyraźnie drgała. Dziwne. U mnie w biurze bardzo dużo osób narzeka dzisiaj na zawroty głowy, koleżance jest niedobrze... Też nigdzie nic o tym nie czytałam.
Może to drgania od jakiejś ciężkiej maszyny, ale w drugiej strony w pobliżu nie ma żadnej budowy. Cytat:
Gratuluję sprzedaży Co do musów, ja we Wrocławiu do tej pory nigdzie ich nie znalazłam, a przydałoby mi się teraz coś lekkiego na lato. Zostały mi już tylko dwa balsamy i reszta masła, więc jest nieźle
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Jest gazetka SP!
Tusz Diorshow jest Ale mnie zainteresowała tylko promocja tamponów ![]() Generalnie gazetka nawet fajna, ale nie ma nic za czym bym gnała szybko(jak za zestawami Lancome), czyli mój odwyk będzie mi łatwiej znieść
|
#800 |
|
|
snow jak chcesz to mogę pomóc w zakupie
![]() Lecę oglądać gazetkę
|
|
|
|
#802 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Mi w oko wpadła Mania (mój nałóg chyba zbacza w stronę perfum
![]() Zaczynam robić wstępną listę zakupów na wyjazd do Niemiec.
nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2008-07-31 o 14:54 |
|
|
|
#803 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tu takie faaajne stare limitki: http://cgi.ebay.pl/ESCADA-for-Women-...QQcmdZViewItem Cytat:
|
|||
|
|
|
#804 |
|
|
pakosto moja oferta pomocy dotyczy też Ciebie
Jakbyś chciała to wal jak w dym ![]() A ja już ubolewam, bo w superpharmie Sexy Darlin Kylie, a ja nie znam i chciałabym powąchać A nie wiem kiedy będę w Warszawie znowu |
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
no i mam zapalenie krtani, siatke lekow i zwolnienie do konca przyszlego tygodnia
![]() butow letnich mam bardzo duzo, z samej bulgarii przywiozlam cztery pary ]zastanawiam sie, co zjesc na obiad, chyba zrobie sobie pomidory ze szczypiorkiem. przyszedl dzis do mnie guam, jutro pierwsze smarowanko a dzisiaj piling
|
#806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Obczaiłam gazetkę SP: fajnie, ze AA Therapy jest -50%, kończy się mój balsam, to dokupię. Ponadto: serum do cycków Bielendy i balsamy L'Oreala (tego nigdy za wiele w zapasie). Czyli mania balsamowa trwa. Z kolorówki nic, ale chyba kupię jeszcze Diroseala i zastanawiam się nad Kenzo Amour . No zobaczymy, jak nie wydam wszystkiego, co mi dziś weszło na konto . Czekałam na tę kasę 10 miesięcy i już położyłam na niej kreskę,więc tym bardziej się należy ![]() Ogródek Nilowy i tak musi zaczekać do pierwszej wypłaty, ale chcę jeszcze Baldessarini dla TZ wziąć. W związku z tym zbieram się szybciutko, zdążę z zakupami jeszcze przed wyjazdem, bo SP jest obok dworca. Gayenka, Vibeska - gdybym nie dała rady wieczorem zaglądnąć, to jutro po południu poślę Wam priva z namiarami i ustalimy co i jak w tę niedzielę. Skoro ma być dobre latte, to może ta parzalnia kawy w bramie vis a vis Merkurego? Tam jest tak spokojnie i aromatycznie, uwielbiam to miejsce, no chyba, że jak Forum już zlikwidowali , bo dawno tam nie zaglądałam...
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
zizuś zdrowiej szybko
Moja mama upiekła drożdżowe z jabłkami, zeżarłam już 2 wielkie kawały i więcej nie mogę, bo już i tak przytyłam sporo ![]() A jeszcze wieczorkiem będzie kiełbasa z grilla Dobrze chociaż, że przy tych upałach nie ciągnie mnie tak bardzo na czekoladę(jedynie ze słodyczy jem lody) i słodkie napoje(piję tylko wodę i herbatę Slim Figura).
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Dziewczyny za zyczenia, narazie to chce odzyskac glos
z nowej gazetki SP kusi jedynie Organzza, musialabym TZa wyslac po zakup, ja sie nie ruszam bo i tak nie mam sily pzoa tym do SP mam troche daleko szkoda, ze w takim tragicznym miejscu jest ten sklep
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj dałam
![]() Właśnie obrabiam fotki i zaraz wrzucę kolorówkową aktualizację lipcową ![]() We wtorek mam do odbioru okulary do kompa Nie wiedziałam ze oprawki takie drogie Najtańsze 170 zl, ja wziełam za 180, bo po co mi droższe. Chodzi tylko o to żeby sie mnei nikt nie wystraszył w pracy Ziz: kuruj się
|
#810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A potem zdecydujemy dokąd pójdziemy ![]() Jest też super kafejka z letnim ogródkiem w pasażu na Sobieskiego I podają tam pyszną Latte ![]() Cytat:
![]() Ja dziś objadam się owocami, zeżarłam ich chyba tonę ![]() Cytat:
Ja mimo że coo poł roku wydaję dwie stówy na soczewki to nie szkoda mi tego wydatku, soczewki dla mnie to cud świata
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

splukalam sie dzisiaj na allegro, kupilam sprzet do cwiczen - stepperek, twistera, takie smieszne cus i kolyske do brzuskow
chciałam żeby połowa grzywki była czerwona 'pod spodem' i żeby na nią opadały czarne pasma i okazało się, że za mało włosów wzięłam i się praktycznie cały ten czerwony schował
nie mowie, ciagle kaszle, prycham, smarkam. ide dzis do lekarza rodzinnego, czuje ze to moze byc zapalenie krtani, a u mnie nie leczone ciagnie sie miesiacami
A siostra już zrobiła wish listę co mam jej przywieźć z Aquoliny
Przy obecnym kursie euro wychodzą grosze.

U mnie dawał bardzo mizerny efekt. Także od niego jest o niebo lepszy.
przemysle ten tusz bo poki co mam na stanie 2 nowe hypnose,surrealist,fatale ..i uzywane :magnascopic (jakie to jest dziadostwo!),Lash XL (miniaturka ),volumetrix (z cosmo;p) i HI