Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-11, 15:36   #781
Organzza
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
chciałabym móc tak powiedzieć
ojj, aż mi wstyd chyba dawno nie byłam w żadnej drogerii
Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
dziękuję
dziś w pracy znowu prawie zasłabłam ech...

Co do zakupów czekam na kilka rzeczy które mi znajoma Wizażanka kupiła w Niemczech-komplety pędzli The Body Shop , drobiazgi z Essence, Catrice itp.
Kusi mnie jeszcze kilka rzeczy z Kryolanu, zapach (Crystal Noir) i profesjonalne kosmetyki do włosów z allegro która planuje w najbliższym czasie napad na bank?
Biedactwo przyda Ci się odpoczynek

pędzle TBS? nawet nie wiesz jak zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Z kosmetyków czy mnie coś kusi? Narazie chyba nic, przynajmniej nic mi do głowy nie wpadło co bym chciała
mnie po obejrzeniu gazetki SP kusi (któryś) zestaw Avene ale to nadal nie kolorówka
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 15:43   #782
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość

Gaynko mam potwierdzenie zamówienia, ale nie mam jeszcze shipment status
Dziekuje i czekam
wyslesz mi ten numer konta Olenko?
Cytat:
No to jakby co to wiesz, jeszcze jakieś jesienne zamówionko bym skleciła jak mi to przyjdzie
Ja nei wykluczam udzialu w zakupach too

Dziewczyny strona SP mi nie dziala nie wiem czemu a u mamy w pracy wylukalam tylko ze jest 2 w cenie 1 na incanto (jej komputer generuje blad nim sie wlaczy dziad jeden ).Napiszcie mi dobre dusze jaka to pojemnosc Incanto i co jest jeszcze do wyboru ,jutro bym sie chetnie wybrala kocham Incanto Charms Tylko..jak sobei nic nie znajde..chce ktos kupic ze mna do spolki jakis zapach z rych 2 za 129?

ps.Pakosto zabij mnei ,mam koraliki przygotowane ale ladowarka do aparatu cos nie cche dzialas i nei mam czym obfocic Wysle ci chyba w koncu ze znizka i gratisami bo mi az wstyd moye w weekend sie uda krecik ma sie tym zajac
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 15:48   #783
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Dziewczyny strona SP mi nie dziala nie wiem czemu a u mamy w pracy wylukalam tylko ze jest 2 w cenie 1 na incanto (jej komputer generuje blad nim sie wlaczy dziad jeden ).Napiszcie mi dobre dusze jaka to pojemnosc Incanto i co jest jeszcze do wyboru ,jutro bym sie chetnie wybrala kocham Incanto Charms Tylko..jak sobei nic nie znajde..chce ktos kupic ze mna do spolki jakis zapach z rych 2 za 129?
30ml wklejam stronkę z perfumami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0342094001221113360_SPgaz142008N9.jpg (145,6 KB, 39 załadowań)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 15:54   #784
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziekuje i czekam

ps.Pakosto zabij mnei ,mam koraliki przygotowane ale ladowarka do aparatu cos nie cche dzialas i nei mam czym obfocic Wysle ci chyba w koncu ze znizka i gratisami bo mi az wstyd moye w weekend sie uda krecik ma sie tym zajac
Ja mogę! Incanto heaven bym chciała
I wybaczam zwłokę

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 16:03   #785
gayenka
Zakorzenienie

Organzzo droga dziekuje
Ni epamietam jak pachnie heaven a charms chce bo sa piekne Jesli ktos jest chetny to prosze pisac...Chyba ze heaven sa tak samo ladne Ok poczekam czy sa chetni bo przeciez powinnam oszczedzac ()
Krecik mi kupil czekolade z calymi migdalami wczoraj mojej mamie tez moja ulubiona jem sobie po trochu ,jest boska..

Aguniu kochana wsolczuje ci wiem,jak to jest tak sie czuc..niestety sama tak czesto mam.Wogole czesto mdleje.Mam nadzieje ze bedzei dobrze

A wogole to jesli o omdlenia chodzi to jedziemy latem z Krecikiem w zeszlym roku w Rybniku i byl remont jakies objazdy i Krecik sie cos pomylil i naz zatrzymali bardzo mili panowie policjanci.A ze bylo tyko plus 30 stopni a ja nie pilam pol dnia i siedzialam w nagrzanym aucie ..do tego stres okropny bo ja si epoicjantow bojem () no i Krecika mi zatrzymali jeszcze mi zabiora i co to wyszlam na chwilke z auta zeby sie spytac ocb i miec czym oddychac.I tyle pamietam ponoc runelam jak duga na asfalt i obdarlam sobie raczki (ale nowej bluzki i spodnicy nie,to jest talent ) Policjanci byli tacy zdygani ze stwierdzili ze Krecik wogole nic nei zrobil i ze wogoel mozemy jechac a chwilke wczesniej chcieli mu dac mandat 500zl za jakas gupote.
Jestem pogromca policjantow

Edit:Pakosto to ja jutro albo w sobote pojade do SP i kupie mam nadzieje ze beda bo baby doll ni ebylo..ale jak nei bedzie to najwyzej Ty kupisz ,dobrze?
Jak je juz bede miala to wyslesz mi adres a ja tobie nr konta,ok?
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-09-11, 16:09   #786
isa666
Zakorzenienie

gayenko
Boska ta historia z policją Ja zemdlałam tylko raz...w kościele jak miałam jakieś 10-12 lat, za bardzo się zgrzałam, bo to były akurat zimowe rekolekcje i biegłyśmy z koleżankami do kościoła szybko a ja mam kiepską kondychę no i po kilkunastu minutach mszy upadłam(na szczęście na ludzi stojących za mną, bo inaczej na twardej posadzce bym mogła się uszkodzić bardzo), obudziłam się w zachrystii a kościelny mnie poił wodą święconą
Powinnam być przez to jakaś święta

BTW. tych Incanto, ja ich nie widziałam u nas w Krakowie, no chyba, że znów gdzieś zachomikowane były z boku, ale na tym stojaku koło kas nie widziałam a tam chyba były wszystkie przecenione zapachy

EDIT: Właśnie zobaczyłam to na stronie mojej szkoły: Sesja egzaminacyjna lenia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Schowek01.jpg (47,9 KB, 58 załadowań)
Stary 2008-09-11, 16:28   #787
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Co Was kusi obecnie z kosmetyków ?
Mnie kuszą:
- błyszczyk Guerlain Kiss Kiss
- nowy róż Guerlain
- róż Lancome w kolorze Peach Fever
- cienie do smoky (chyba złożę paletkę w Inglocie jednak)
- pędzelek do brązera w S.
- liner w słoiczku Inglota
- JT Lychee i Candy
- jakaś różowa szminka
- Hypnotic Poison
- Eau d'Eden
- i trochę pielęgnacji, ale z pielęgnacji nic bardzo zbędnego.

No i potrzebuje podkład na jesień i puder prasowany.

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Odebrałam wczoraj indeks z dziekanatu jestem pełnoprawną studentką 2 roku od 30.06 Musiałam się pochwalić
Gratulacje.

Cytat:
dziękuję
dziś w pracy znowu prawie zasłabłam ech...
Oj Aguś wracaj szybko do formy.

Isa, a spoza gazetki było coś fajnego w SP? Z zapachów albo może tak jak kiedyś zestawy Lancome?

Mam właśnie za sobą 4 godziny "intensywnej nauki": jak zamknęłam oczy, tak obudziłam się przed chwilą. I jeszcze śnił mi się ten z soboty.

Teraz jestem otępiała, zrobiło się szaro, leje i grzmi. Czuję się, jakby ktoś po mnie przejechał walcem.

Spotkałam dzisiaj eksa z czasów liceum.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 16:30   #788
rzyrafka
Zakorzenienie

isa boskie

Ponawiam pytanie- miałyści epodkład Colorstay? Jaki on powinien być? Pamiętam, że jak brałam odlewke z GC to był płynny a ten co mi dziś przyszedl nie chce wylatywać z butelki
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 16:34   #789
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje i czekam
Jak tylko dostanę shipment status czyli bedę mieć pewnosc, że paczka poszła to Ci podam narazie czekam na to cholerne potwierdzenie
Cytat:
EDIT: Właśnie zobaczyłam to na stronie mojej szkoły: Sesja egzaminacyjna lenia
No, czyli sesja prawdziwego studenta
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 16:35   #790
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Witam goraco

Przyznam sie,ze od jakiegos czasu na nic nie mialam za bardzo czasu,Rzyrafka mnie uswiadomila ze juz 5 czesc NK i korzystam,ze przymusowo siedze w domu (L4) wiec mam czas na swobodne Wizazowanie

Nie zagladalam tyle czasu i stwierdzam,ze moj nalog sie poglebia szczegolnie,ze przybylo kilka flaszek perfum i rozne odlewki,ktore beda decydowac czy chce mala/duza pojemnosc.
Najwieksze wyzwanie to Rosine-a ja kocham rozane aromaty

Jestem w trakcie poszukiwania podkladu i sypanca idealnego na okres jesienno-zimowy i wiem,ze to nie lada wyzwanie....wszystkie inne nabytki sa mocno ponadprogramowe ale...co zrobic,ze kusza
Stary 2008-09-11, 16:37   #791
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

tru sprawdź na stronie Truskawki status przesyłki wpisując numer, bo oni coraz częściej nie wysyłają Shipment Status

isa boskie

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 16:44   #792
isa666
Zakorzenienie

Tylko moja uczelnia mogła takiego byka walnąć Chyba to druknę i pokażę paniom z dziekanatu, bo to one to piszą

Hexiu witaj

ice tam koło wejścia do apteki były jeszcze jakieś pojedyncze sztuki tego zestawu Lancome, który mamy a oprócz tego zestawy L`Oreala(tusze z kredkami) i chyba jeszcze tusze Helenki albo YSL? Nie zwróciłam szczególnej uwagi na nie niestety Tak czy siak to raczej nie było nic nowego tylko pewnie te zestawy, które im zostały.
Z zapachów były jeszcze Emporio Armani Diamonds, jakieś pojedyncze sztuki Ardenki(green tea), Escada Magnetic Beat, Moschino Happy Fizz...te same zapachy były w promocji w zeszłej gazetce chyba
Stary 2008-09-11, 16:45   #793
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
tru sprawdź na stronie Truskawki status przesyłki wpisując numer, bo oni coraz częściej nie wysyłają Shipment Status

isa boskie
Oooo, no faktycznie, na stronie juz jest informacja, że shipped dzięki za podpowiedź
A to co oni se w kulki lecą?
Gayenko już Ci piszę pw
Stary 2008-09-11, 16:53   #794
iceflower
Przyjaciółka KWC

Isa, dzięki. Czyli nie mam po co się tłuc do SP, bo nowe Amorki nie kuszą a poza tym nic dla mnie nie ma, albo wszystko już mam.

O, ale chyba musze kupić Cleanance i Effaclar A.I., bo widzę koniec.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-11, 17:07   #795
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Kurczę, godzinę nadrabiałam zaległosci .
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
eee no takie "komplementy" niezbyt mnie rajcują Ja lubię flirciarską rozmowę, ale nienachalną, z delikatnymi aluzjami, typu właśnie jak o tych szpilkach: że skoro kręci sie tam gdzie mam działkę i widział mnie tam kilka razy to bede w takim razie szpilki ubierac, a na jego wypomnienie ze w podst dałam mu kosza odpowiedziałam że byłam młoda i głupia - co skomentował "jak mam to rozumieć " .Daje tym do zrozumienia że nie miałabym nic przeciw odnowieniu znajomości na wyzszym szczeblu zaawansowania ale nie robie tego nachalnie (yyy tak mi sie wydaje przynajmniej )
Pisanie mu tekstów typu"jaki Ty jestes przystojny " itp to by było żenujące i napewno byłby zniesmaczony mając wizję "rozmowy" z naiwną i głupiutka panna
Mówiąc "piękne oczy" miałam na myśli komplementy ogólnie. Jakoś nigdy mnie nie kręciły. Dziwna jestem .

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
no tak, tylko właśnie też nigdy nie będziesz mieć pewności, czy ten poprzedni pracodawca też mówi prawdę... czyli to, czego bossy się obawia
.
Jakoś tak się zawsze składało, że większość pracodawców do których dzwoniłam to znajomi, ale fakt, że pewności mieć nigdy nie można. Pocieszam się tym, że zawsze miałam niesamowitego czuja do ludzi...

Cytat:
Aga nie jest chyba chora po prostu spadek formy ..

My swintuchy?Agus pomysl taki maly aniolek jak ja? ()

.
Gayenko, dziś specjalnie jechałam z pracy okrężną drogą, by poprosić w Douglasie o mały atomizerek na obiecane Nu dla Ciebie. Wstrętne babska nie chciały mi dać . Podjadę jeszcze do Marionnaud, ale chyba dopiero w przyszły wtorek dam radę

Cytat:
przepraszam że się nie odzywam miło mi że pamiętacie o mnie i się martwicie.
Nie jestem w dobrej formie niestety. Tydzień temu w czwartek jadąc do pracy zemdlałam w tramwaju i rozcięłam sobie głowę do dziś jestem słaba, mam zadyszkę, silne zawroty głowy i parę razy znowu o mały włos nie zasłabłam. Od piątku robię badania ale jeszcze nie wykryli co mi jest.
Obiecuje częściej dawac znak życia

Gayenko, śniłaś mi się dzisiaj byłaś prostytutką i siedziałaś w więzieniu a ja byłam zakonnicą która przyszła Cię odwiedzic
Sen boski

Aguś, może to tylko nerwy, albo anemia? Zbadaj sobie pozom cukru, ale nie przy takim normalnym badaniu krwi, tylko na tzw. cukier utajony (czy jakoś tak). takie objawy daje cukrzyca, która przy normalnym badaniu może dawać prawidłowe wyniki. Mnie kiedyś robiono takie badanie, właśnie dlatego, ze często mdlałam, zwłaszcza w dusznych pomieszczeniach.

Cytat:
Ale ja broń Boże nie mówię o ziemi dziadka tylko o tym młynie, że t super miejsce i pewnie za kilka lat będzie warte wielokrotnośc kasy, którą w niego teraz zainwestujecie
Kruca, mnie przeraża wizja kolejnej budowy i odmawiania sobie wielu rzeczy . Za bardzo przywykłam do luksusu .

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość

W poniedziałek wypłata, podwójna Najpierw co prawda długi trza oddać, ale potem - kosmetyk konieczny! Muszę sobie LU kupić, nie wiecie nic o jakimś -20% do Sephory? Albo na Tru i Aqualumiere o razu, tylko kto mi kupi???
O promo nic mi nie wiadomo, ale w razie czego służę odsypką LU 01.
Aż wstyd się przyznać, ale jeszcze nie przetestowałam Twojego magika .

Cytat:
Konkretnie chodzi o 2 rzeczy:

- studia (Mama uważa, że nie będzie studiował w Bydgoszczy przeze mnie, bo chce się ze mną częściej widywać. A prawda jest taka, że będzie teraz robił roczną szkołę dającą zawód, a potem przjdzie na studia do Łodzi - niezależnie jak nam się ułoży, bo jego przyjaciel właśnie w spadku otrzymał tu mieszkanie. Nie lubi swej bydgoskiej uczelni, do tego ona mu nic nie daje bo zmienili mu profil kierunku - z fizjoterapii na organizację rehabilitacji, kierunek bez uprawnień I gdyby mnie nie było, i tak by się tam nie uszył. Ale czyja wina - moja.)

- jestem niewierząca, a jego mama jest zagorzałą katoliczką, i ciągle pyta, jak sobie TŻ wyobraża wspólne życie ze mną bez Kościoła
Znam ten ból, moja teściowa też jest miła tylko w stosunku do obcych, mnie zaś uważa, za przyzcynę wszelkiego zła na świecie. Dlatego nie utrzymuję z nią kontaktów.
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

A w sobotę idę na wieczór Panieński, z planu wynika, że będzie ostro (będziemy jeździć Party Busem po całej Warszawie ) Sasasasasa
Zazdraszczam. Ja nie byłam na imprezie od roku?

Cytat:
OK
Dziewczyny, macie jakąś sprawdzoną, czerwoną pomadkę? Marzy mi się Red-y-to-wear czy jakoś tak (Color Surge Clinique), ale na Tru jej nie było już hoho... Szukam czegoś albo z Truskawkowego selektywu albo z średniej półki.
Artdeco Perfect Color Lipstick, nr 08 - tylko to raczej chłodny burgund

Cytat:
Jestem pogromca policjantow
Historia z polcjantami zawodowa.

Kurczę mam 3 ogromne ropne, bolące pryszcze. wczoraj TZ się ze mnie śmiał, że mi rogi rosną, bo dwa z nich mam po obu stronach czoła . To efekt kwasów, byłam na to przygotowana mentalnie, ale nie wiem, co z nimi począć, bo pierwszy raz w życiu mam takie giganty . Ja nawet trądziku w okresie dojrzewania nie miałam, a teraz takie coś...

Musiałam wyciąć kilka emotek, psieplasiam

Edytowane przez 0306
Czas edycji: 2008-09-11 o 17:09 Powód: ort.
0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 17:20   #796
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Isa, dzięki. Czyli nie mam po co się tłuc do SP, bo nowe Amorki nie kuszą a poza tym nic dla mnie nie ma, albo wszystko już mam.
Ja ostatnio do SP coś niezbyt lubię zaglądać, apteczne kosmetyki mają jednak drogie i chyba zacznę je zamawiać przez neta(np. z tej apteki słonik, bo dziś przyszła paczuszka ładnie zapakowana, pudełeczko Etiaxilu dodatkowo zabezpieczone bębęlkową taśmą - sprawnie i szybko Poza tym np. krem Avene Hydrance Optimale, który niedawno kupiłam w aptekach internetowych kosztuje ok. 50 zł a w SP dałam 71 zł dokładnie ).
Jedynie dla perfum warto tam zaglądać, bo z pielęgnacji ciała(blasamy, szampony)lepsze promocje chyba są w Naturze a poza tym tam mam bliżej
Stary 2008-09-11, 17:26   #797
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Ja ostatnio do SP coś niezbyt lubię zaglądać, apteczne kosmetyki mają jednak drogie i chyba zacznę je zamawiać przez neta(np. z tej apteki słonik, bo dziś przyszła paczuszka ładnie zapakowana, pudełeczko Etiaxilu dodatkowo zabezpieczone bębęlkową taśmą - sprawnie i szybko Poza tym np. krem Avene Hydrance Optimale, który niedawno kupiłam w aptekach internetowych kosztuje ok. 50 zł a w SP dałam 71 zł dokładnie ).
Jedynie dla perfum warto tam zaglądać, bo z pielęgnacji ciała(blasamy, szampony)lepsze promocje chyba są w Naturze a poza tym tam mam bliżej
Isa, ja jak mam duże zamówienie zawsze składam przez neta. Sporo oszczędzam . Kupuję najczęsciej w Aptecusie (chyba Pakosta mi go poleciła), zawsze dostaję mnóstwo odpowiednich próbek, mam darmową przesyłkę kurierską.
A propos tych próbek, dzięki ostatnim trzem zamówieniom uzbierałam pełnowymiarowe opakowanie Redermica (w tubkach po 5 ml), czyli jestem jakieś 80 zł do przodu .

Stary 2008-09-11, 17:34   #798
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ja bardzo rzadko kupuję kosmetyki apteczne w SP. Najczęściej wtedy, kiedy albo bardzo szybko muszę coś kupić i nie mam czasu na szukanie lepszej apteki lub stanie w kolejkach w taniej aptece niedaleko SP. Jeszcze mi się czasem zdarzy w jakiejś promocji (chociaż te ich promocje na dermokosmetyki to takie, ze i tak w innych aptekach taniej) albo coś co jest relatywnie niewiele droższe niż gdzie indziej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-11, 17:34   #799
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam na zakupach - tzn taki miałam zamiar ale nic nie kupiłam. Byłam w Naturze, Inglocie, stoisku z kosmetykami typu Pierre rene, Joko itp i nic Nie wiem czy to po watróbce ale w Naturze zrobiło mi się nie dobrze jak zobaczyłam tyle kosmetyków i aż mi koszyk z ręki spadł na podłogę

isa: panie w dziekanacie dobrze wiedzą jacy są studenci

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-11, 17:36   #800
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Właśnie mi przypomniałyście że i ja muszę się powoli szykować do zakupów aptecznych
Kończy mi się Cleanance i Hydraphase.. No i jeszcze pewnie coś dojdzie..

Tylko co?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 17:41   #801
isa666
Zakorzenienie

Aga, ice ja zwykle kupowałam w SP, bo jak byłam przy okazji, to się skusiłam a na przesyłkę trzeba jednak poczekać No, ale teraz jednak postanowiłam przyoszczędzić i zamawiać przez neta, bo nawet z przesyłką jest taniej niż w SP

Hosenko
Mi się kiedyś słabo zrobiło w Sephorze w G.Krak - strasznie tam duszno było i aż mnie coś w żołądku cofnęło.

Idę wyglądać na exa, ma mi przywieść indeks a jutro wyniki z sobotniego egzaminu i wpisy
Stary 2008-09-11, 17:44   #802
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja idę do nauki, bo zmarnowałam cały dzień przez tą nieplanowaną drzemkę. Co prawda już mam podejście "nic sie nie da zrobić więcej", ale jeszcze powalczę. Uf, to będzie ciężki wieczór.

Pa.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-09-11, 18:16   #803
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ehh... wróciłam z pracy padnięta i lecę na aerobic.
Nie chce mi się
Stary 2008-09-11, 18:38   #804
truheart
Zakorzenienie

Vibesko, to zostań w domu, odpocznij
Ale mnie dziś TZ wkurza, no normalnie-- on jest najbardziej zmęczony, najbardziej zapracowany, najbardziej wszystko. No bosh co to za licytacje normalnie klękajcie narody, a ja to niby co na wakacjach??
Stary 2008-09-11, 18:42   #805
bossy
Zakorzenienie

kliklam rozowego shimmera dior na tru.. ostatni byl

Edit: jednak go nie wzielam rozsądek górą nie jest mi potrzebny w sumie

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 18:45   #806
rzyrafka
Zakorzenienie

u mnie tez dno totalne jesli chodzi o nauke, ech może jutro się babeczka zlituje jak jej pokażę, że choć jeden temat mam dobrze zrobiony

dostałam zaproszenie na imprezę-koncert pod gołym niebem kumpli, fajowsko, powinnam być po ostatnim egzaminie już (w następny weekend)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:11   #807
karolina1985
Zakorzenienie

Cześć i u mnie źle się dzieje dlatego nie zaglądam

Tak na szybko tylko: Aguś trzymaj się kochana i nie dawajZrób tyle badań ile to konieczne,bo przeraziłaś mnie tym zasłabnięciem

Ice trzymam kciuki za egzBędzie dobrze
Pytałaś o serum lemon-jestem zadowolona,masakry nie byłoPięknie pachnie i dobrze nawilżaAle o konkretnych efektach będę mogła mówić za jakiś czas.

Trzymam kciuki za wszystkie zdające i gratuluję tym,które mają to już z głowy

P.s. Z gazetki SP nic mnie nie kusi

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:13   #808
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga, ice ja zwykle kupowałam w SP, bo jak byłam przy okazji, to się skusiłam a na przesyłkę trzeba jednak poczekać No, ale teraz jednak postanowiłam przyoszczędzić i zamawiać przez neta, bo nawet z przesyłką jest taniej niż w SP
Ja w Aptecusie zawsze kupuję powyżej 200 zł i przesyłka kurierska gratis jest u mnie następnegodnia. Tylko raz czekałam na zamówienie bardzo długo, bo jakis remament czy coś mieli

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ehh... wróciłam z pracy padnięta i lecę na aerobic.
Nie chce mi się
Bidulko

Isa, Ice, Rzyrafko, trzymam kciuki za Wasze egzaminy i zaliczenia .

Kupiłam właśnie październikowe Elle, w którym obczaiłam Givenchowskiego jeżyka i go kcem . Kto mi kupi? Jest też reklama nowej kolekcji Ochnika Paprocki&Brzozowski, a ja chcę kurtkę właśnie z tej kolekcji . Niestety muszę zaczekać do przyszłego miesiąca, bo we wrześniu czeka mnie jeszcze kilka płatności i odbiór zamówionych kozaków. No chyba, że wyjątkowo mocno zacisnę pasa .

EDIT: jest też próbka jakiegoś nowego zapachu U Ungaro dla Avon. mnie się nie podoba, ale TZ oczarował :/

Stary 2008-09-11, 19:23   #809
bossy
Zakorzenienie

.

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-11, 19:31   #810
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

.
Gayenko, dziś specjalnie jechałam z pracy okrężną drogą, by poprosić w Douglasie o mały atomizerek na obiecane Nu dla Ciebie. Wstrętne babska nie chciały mi dać . Podjadę jeszcze do Marionnaud, ale chyba dopiero w przyszły wtorek dam radę

Ojej jakie wredne france maja za darmo i jeszcze nie chca dac
Agus teskniem za Toba

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja bardzo rzadko kupuję kosmetyki apteczne w SP. Najczęściej wtedy, kiedy albo bardzo szybko muszę coś kupić i nie mam czasu na szukanie lepszej apteki lub stanie w kolejkach w taniej aptece niedaleko SP. Jeszcze mi się czasem zdarzy w jakiejś promocji (chociaż te ich promocje na dermokosmetyki to takie, ze i tak w innych aptekach taniej) albo coś co jest relatywnie niewiele droższe niż gdzie indziej.
Ja ostatnio znalazlam siec aptek nazywa sie Twoje zdrowie i w nich produkty sa calkiem tanie i jeszcze maja swietne obnizki.Np serm Vichy w ulotce bylo za 67zl (bez promocji).Ciekawe jak to w praktyce wyglada...musze tam zajrzec po nowa gazetke bo tamta mi babcia dala
A ja kupuje w aptece kolo pracy krecika..bo tam jest pani kosmetolog i daje mi probki a ze mnie zna to je dla mnei odklada nawet .Pojde tam jesienia po emolium,bo ja jestem wierny klient
Cytat:
Vibesko, to zostań w domu, odpocznij
Ale mnie dziś TZ wkurza, no normalnie-- on jest najbardziej zmęczony, najbardziej zapracowany, najbardziej wszystko. No bosh co to za licytacje normalnie klękajcie narody, a ja to niby co na wakacjach??
Olus kochana Ty tez ciezko pracujesz Meńciźni sa czasem dziwni
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Cześć i u mnie źle się dzieje dlatego nie zaglądam

Tak na szybko tylko: Aguś trzymaj się kochana i nie dawajZrób tyle badań ile to konieczne,bo przeraziłaś mnie tym zasłabnięciem

Ice trzymam kciuki za egzBędzie dobrze
Pytałaś o serum lemon-jestem zadowolona,masakry nie byłoPięknie pachnie i dobrze nawilżaAle o konkretnych efektach będę mogła mówić za jakiś czas.

Trzymam kciuki za wszystkie zdające i gratuluję tym,które mają to już z głowy

P.s. Z gazetki SP nic mnie nie kusi
Karolinko co u ciebie?

Kochane spalam troszke i ..i jakos dalej sie dziwnie czuje...wezme sobei gripex i tyle.
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości