![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Dzięki dziewczyny!
![]() Zostałam, choć stałam już w płaszczu i butach w przedpokoju, tak mnie wkurzył. Przyszedł do domu i cisza. Ja oglądałam tv, on sobie w tym samym pokoju włączył jakiś film na kompie i stereo... Wkurzyłam się więc, wyłączyłam tv i poszłam do przedpokoju się ubierać. Miałam w planach się przejść, ochłonąć, bo nie chciałam tak naprawdę spać poza domem, ale on myślał, że się wyprowadzam. Ta, z jedną podręczną torebeczką... Faceci... No, ale nieważne. Powiedzmy, że jest poprawnie. Bez rewelacji, ale poprawnie. Przeprosił mnie przynajmniej. Tyle dobrego. Zobaczymy. Jutro ma imprezę firmową po pracy. Jak wróci pijany w środku nocy, to mu już tego nie daruję... Dobrej nocy!
#782 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę ...
wesele wg mnie rzecz jasna (co jednak ocenią goście ciut potem) było fajne, wytańczyłam się do 4.00 rano, a orgiestra!!! dziewczyny- mucha nie siada (mimo iż jeden jest kaleką ledwo chodzi, drogi ma 13 lat, trzeci jest normalny ![]() Sala była ohydna, przystrojenie dało tyle, co dobry makijaż dla paskudy- czyli niewiele, ale mimo to dało się pobawić ![]() Nikt się nie zapił, nikt nie przewrócił, nikt nie zasnął, a PAN MŁODY nawet jakoś radził sobie w tańcu ![]() ps. dwie fotki, jedna z początku impry, druga już z samego końca ( w domku) |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]()
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Gabi! Wyglądałaś cudnie! Fajnie, że wszystko się udało, a sala to wiesz... najważniejsze, żeby się dobrze bawić. Czekam na więcej fotek. Buziaki!
![]() PS. Nie sądziłam, że pojawisz się dziś rano.
#785 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wesele to specyficzna impreza ![]() Bardzo ładnie wyglądałaś! A słuchaj czy Ty byłaś na solarium że masz taką ciemną cerę..? Czy to jakiś samoopalacz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
Ho ho, niezla z ciebie dzaga Gabi
![]() ![]() Dziewczyny zalalo mnie dzisiaj i to w nocy, az sie obudzilam ![]() ![]() Nie no, zartuje. Tak bardzo sie nie przejelam bo chce zrobic histeroskopie zeby miec pewnosc ze wszystko jest tam w srodku ok i dopiero wtedy pogonie ja na 9 miesiecy ![]() Tola dobrze ze jest jako tako, ale byloby super gdybyscie sobie szczerze porozmawiali i wszystko wrocilo do normy. Mysle ze powinnas go przekonac zeby wydusil z siebie wszystko co mu lezy na sercu. |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
BAN stały
|
Cytat:
Laseczki idę jeść...(jej ja ciągle o tym jedzeniu jak jakaś głupia ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jestem zalamana
![]() Rozmawiajac z lekarzem zrozumialam i jestem nawet pewna ze mowil mi o histeroskopii a teraz biore skierowanie a tam hsg ![]() Poczytalam sobie na ten temat, zreszta pamietam ze olivka miala robione to badanie i jestem przerazona. Miala byc kamera a bedzie kontrast, ja chyba oszaleje. W dodatku nikt mi nie powiedzial, nawet teraz jak dzwonilam do szpitala sie umowic na termin, ze powinnam zrobic czystosc. Niby jest wszystko ok, ale w koncu nigdy nie wiadomo. Jak ja teraz zrobie ta czystosc skoro dostalam @ a badanie mam miec w przyszly poniedzialek???? Powiedzcie mi czy wynik mozna otrzymac w ciagu jednego dnia? Moze przelozylabym badanie na wtorek.... Nie chce ryzykowac zeby nie miec powiklan po tym zabiegu. A jak cos bedzie nie tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gabi wyglądałaś ślicznie, bardzo delikatnie i kobieco ![]() Hihi byłam wczoraj na tym panieńskim, same baby ale się wyskakałyśmy, było ekstra. Wypiłam tylko 1 drina ale chyba wyszłam z wprawy bo normalnie mi zdrowo przyszumiało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Syla! Rozmawialiśmy długo, ale jest tak wiesz... dziwnie. Jeśli nie wróci dzisiaj pijany z impry, to myślę, że się jakoś ułoży. Ale jak wróci napruty, to ja nie wytrzymam. Znam siebie i wiem, że nie będzie dobrze... No ale nic to, zobaczymy.
Co do Twoich problemów, to niestety nie potrafię Ci pomóc, bo totalnie się na tym nie znam, ale mam nadzieję, że któraś z dziewczyn Ci pomoże. Ja w każdym razie trzymam kciuki. Ja już po kościółku. Idę ok. 13:00 na obiad do babci i dziadka, a później nie wiem, co będę robiła...
#791 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba należy mu się kopas w dupas |
||
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Gabi, wyglądałaś dcudnie, śliczna z Ciebie panna młoda i mamuśka ![]() ![]() Tola, mam nadzieję, że Twój mąż opamięta się, pójdzie po rozum do głowy i uświadomi sobie, jak Ciebie rani i że powinien dorosnąć do roli ojca. Kochacie się, więc myślę, że się ułoży wszystko ![]()
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze dziewczyny tak się najadłam u dziadków, że myślałam, że nie dojdę do domu (jakieś 500 m), normalnie czuję, jakbym się toczyła jak piłka a nie szła. No, ale wiecie jak to jest u babci. Zjedz jeszcze to, jeszcze troszkę tego... no i mam. Nic już chyba dzisiaj nie zjem. Chyba się zaraz rozłożę przed tv, bo nic więcej nie jestem w stanie zrobić...
![]() |
#794 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() a u babci..mmm, niedługo będę na Śląsku i ona robi pyszne kluski sląskie i roladki i mase innych rzeczy, ale kuchnia mojej may jest jeszcze lepsza. Tylko ja nie lubie jak ktos karze mi jeść, trauma z dzieciństwa bo byłam niejadkiem.. Wróciłam ze strzelnicy, strzelaliśmy z krótkiej...hehe porażka ![]() Uwaga Madzia napisała..cytuje... "BUZIAKI dla gangu od wykręconej przez męza zony Madzi ![]() ![]() Także nasza Madzia dobrze się bawi.. Mi mąż smaży omlety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Gabi suknia zjawiskowa skromna a zarazem elegancka.Gratulacje:cmok :
Brzusio to Ty masz już duży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
BAN stały
|
Dziewczyny...umieram z bólu głowy
![]() Zasypiam, wezme prysznic, otworze piwko, połozę sie w łózku i będe ogl tv |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Moj Tż dzisiaj wzial fure i kumpli pojechali do Łodzi na mecz jestem ciekawa kiedy wroci dzwonil do mnie w przerwie ale nic nie bylo przez tel slychac hihihi
Dzisiaj bylam z babcia w Palmiarni a pozniej na spacerze. Jutro ide do gina jak sie wszystko potwierdzi to powiemy tescia i siostrze Tż ona bedzie chrzestna ![]() Tola ten twoj facet to ładny numerant.przypomnij mu ze jestes w ciazy (moze zapomnial) i ze nie ma Ciebie i dziecka denerwowac.Wkoncu urodzisz mu dziecko wiec powinien Ciebie szanowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A ... zdjęcie z końca imprezy... yyy miodzi podwiążka ![]() Ale ja mam dziś szalony dzień. Wstałam o 8 (kładąć się o 4 nad ranem, świętowałam z Tobą Gabi) i robiłam "ekstra obiadek" a tu malż mi mówi w południe że zaprasza mnie w pewne miejsce na obiadek i inne atrakcje. Ucieszyłam się ale hmm mogłam wstać trochę póżniej jak bym wiedziała. ![]() ![]() Pozdrawiam Gangowiczki ![]()
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Gabi wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, sliczna sukienka
![]() ![]() ![]() ![]() Ja uciekam na impreze do sasiadow chlopakow z Tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
BAN stały
|
Wylazłam z wyra, popijam tyskie...a głowa dalej nap.... juz mam dość...prawie cały tydzień mnie boli...
![]() W tv leci sama papka. Dzisiaj bawiłam się z córeczka kolegi, ma roczek i 4 m-ce słodka jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Polecam ciepłą konpiel i do łózeczka... mi nic bardziej nie pomaga jak sen
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Wpadłam na chwilkę bo dziś znów masa roboty i nie wiem czy będę miała czas zaglądnąć, może w przerwie śniadaniowej ![]() U mnie temp rośnie i co prawda w ciąży na pewno nie jestem ale cieszy mnie że do 2 już niedługo i zaczniemy działać, choć przyznam mam taką małą iskierkę nadziei że może IUI nie będzie potrzebna że może mimo że nie trafiliśmy idealnie w owu i miałam tą infekcję to zdarzy się cud ![]() hihi marzenia ściętej głowy ale wykres ładnie stromy, więc... zobaczymy co będzie ![]() Skończyłam pić czekoladkę, zmykam do pracy Syla ja właśnie o tej czystości dowiedziałam się jak miałam @ no ale mój gin załatwił mi że zrobiłam czystość w 6dc na szczęście nie miałam już @ i załatwił że na drugi dzień był wynik. Mi nie wyszedł za dobry więc musiałam mieć antybiotyk. HSG robi się max do 10dc więc może się wyrobisz. Podzwoń u siebie po analitykach i szpitalach może zrobią Ci dzieś szybko czystość, ja musiałam być rano żeby wynik był na drugi dzień. Zrób to badanie bo można bakterie przenieść podczas HSG do macicy. Samo badanie wiesz ja cierpiałam, możesz poprosić o znieczulenie- może zapytaj tam gdzie się rejestrowałaś czy robią, tam gdzie ja robiłam to nie dawali ale wiem że dziewczyny nieraz w innych miejscach miały znieczulenie. Poza tym mnie bolało- może miałam mikrozrosty- a podobno wiele kobiet przechodzi przez to bez bólu. Żałuję teraz że wam pisałam że badanie boli bo się nie potrzebnie stresujesz ![]() Trzymam kciuki, głowa do góry będzie dobrze, czasem musimy się poświęcać ![]() Kasiu jakbyś miała czas looknij na mój wykresik ![]() Tolu co tam u Ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
Hejka laseczki.
I jak tam Tola stosunki z mezem??? Wrocil trzezwy czy pijany? Nic juz wczoraj nie napisalas.... Zuzia cos masz ostatnio duzo klopotow ze zdrowiem. Cysta, bole jajnikow a wczoraj bole glowy. Niedobrze ![]() Olivka robilas czystosc lub wymaz z szyjki pzed hsg??? Dziewczyny jestem w kropce. Normalnie nie wiem co zrobic ![]() Dlaczego zaden matol nie powiedzial mi ze trzeba zrobic czystosc, przeciez moglam to zrobic i przynajmniej sie nie martwic. Pewnie maja to w tylku, w koncu zrobia badanie i wiecej mnie nie zobacza. Gabi a gdzie reszta zdjec??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziekuje olivka za odpowiedz ![]() Naczytalam sie juz ze boli, ale dla fasolki wszystko. Lekarze moga miec tylko problem bo ja mdleje z bolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Gabi sliczna suknia i Ty sliczna i brzuszek tez ![]() ![]() Tola moim zdaniem do meza dociera co go czeka powoli i jest przerazony stad te nieporozumienia Kobieta staje sie matka cale 9 miesiecy ,ma wiez z dzieckiem od pierwszych chwil a mezczyzna zostake ojcem dopiero po pojawieniu sie potomka a teraz on moze sobie tylko wyobrazic co go czeka . Napewno tez ma wplyw na myslenie Twoje zmieniajace sie cialo .Oni mowia ze nas akceptuja takimi jakimi jestesmy ale..... Co do alkocholu to czy Twoj TZ wczesniej nie pil a teraz pozwala sobie?? Tak to odebralam. Slonce nie zabraniaj jemu wszastkiego pamietaj nawet majac 3 dzieci nadal jestescie ludzmi ktorym nalezy sie cos od zycia . Nie chce brac strony TZ Twojego ale porozmawiajcie spokojnie . Moze umow sie ze raz w tyg Ty wchodzisz do kosmatyczki kolezanki czy nie wiem gdzie , a w kolejny tydzien TZ idzie na piwko a potem razem wybueracie sie gdzies moze trzeba wam troche dystansu do siebi?? To tylko moje wywody mozez je pominac ![]() Zuzia moze do lekarza sieprzejdz . Czy Ty masz stwierdzone migreny?? Syla wspolczuje slonce ale nie umiem ci pomoc bo ja w Austri wiec wszystko prawie tak samo a inaczej Olivka no wykres jak ta lala hihi jak wam sie teraz udalo patrzac na przytulanka to dziewczynka ja murowana ![]() U mnie wojna mala podjazdowa maz chce a ja nie ![]() Ostatnio uslyszalam ze kazda wymowka jest dobra no a wymowka bylo ze piwkiem wieczor zaczyny a mi smierdzi i napewno sie przytulac nie bede . Dziecinne ale tak jest teraz u mnie w domu |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Hihi Kasiu staram się nie nakręcać, bo niby ten cykl miał być na badania, ale wiesz jak to jest, podświadomie się nakręcam
![]() ![]() Mężem się nie przejmuj ja mojemu nieraz odmawiam choć w ciąży nie jestem, a "zapachu"" piwka to już w ogóle nie cierpię ![]() Syla ja zazwyczaj mam 6 dni więc się modliłam żeby w 6dc nie było już 2 no i się udało- chyba z nerwów się wcześniej skończyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Olivka u nas suchoty juz ponad miesiac sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Podobno w późniejszym etapie ciąży są smaki na te sprawy- ale ja jeszcze w ciąży nie byłam więc nie wiem. Kasiu nic na siłę, ja nieraz mam taką jakąś niechęć chyba od tego że już tyle się staramy że zdarzało się i 2 tyg bez od owu do @ i po @ nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Pamietam pamietam i to mu powiedzialam ze BOg nie rychliwy ale sprawiedliwy i oddaje to co TZ dawal hihih zobaczymy jak to bedzie moze sie poprawi
W pierwszej ciazy mialam zupelnie inaczej ciagla ochota hih doostatniego dnia a TZ sie bal i nie chcial wiec byly suchoty przez ostatnie miesiac no i po porodzie ale wiesz ja mysle ze on nie rozumie teraz bo -brzucha nie mam ![]() -dziecki soe nie rusza nie kopie -Lekarz nie zabronil A JA NIE CHCE !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Ty niedobra
![]() ![]() Cosik mnie gardzieło pobolewa zmarzłam wczoraj siostrzeniec mojego męża miał urodziny i były na dworze i siedzieliśmy do 20 ubrałam się cienko bo oni zawsze w domu mają gorąco a tu surprise. Walnęłam sobie u nich kawkę a rzadko piję kawkę i nie mogłam spać całą nockę się wierciłam. Dziś w mocnym postanowieniu zaczynam pisanie II rozdziału pracy, ale co z tego wyjdzie nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.