![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
![]()
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
Annabel, ja nie wiem co piekniejsze na zdjęciu, Twoje dzieciaki, czy te pierniki
![]() ![]() Martuko ślicznie u Was, a Wy widzę niezmordowani, nawet w święta nie odpuszczacie remontu ![]() A co do Twoich i Rudej narzekań na remontowanie, to ja Wam zazdroszczę, ze macie co remontować ![]() ![]() ![]()
#783 |
Zadomowienie
|
Dizeń dobry
![]() Annabel ale masz super pomocników ![]() ![]() ![]() Martuko śliczna choinka ![]()
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2008-12-28 o 09:31 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
Witam sie po swietach
![]() Tola Miki to najpiekniejszy i najcenniejszy prezent, sliczny jest ![]() Bandola Elegancik z Twojego Krzysia, ze hoho ![]() Sija fajowy kot w avatarku ![]() Annabel dzieciaczki piekne i jakie przejete robieniem pierniczkow( mniam) Dziewczyny sliczne te wasze choinki, kazda inna i zarazem piekna ![]() no to co milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Zadomowienie
|
Witam!
Krzyś dziękuje za miłe słowa od Ciotek ![]() Cytat:
Tak sobie zerknęłam na zdjęcie Mikiego, czy on tak jest ubrany w domu, czy tylko do zdjęcia, bo jak na noworodka to jest mu może zimno. Ja ubierałam w body , na to pajac i jeszcze w rożek chociaż był kwiecień, dopiero jak skończył miesiąc, półtora niczym go dodatkowo nie przykrywałam albo czymś lekkim a spał w rożku, dopóki się w nim mieścił, bo uwielbiał być skrępowany jak w mamy brzuszku. A co do spania, to moze łóżeczko jest na jakiejś żyle wodnej, nie to feng shui czy jakoś tak ![]() A z tym płakaniem Mikiego to może kolka, może coś zjadłaś, że mu nie podpasowało? Martuko świetnie urządziłaś mieszkanie, dekoracje bardzo pasują, ten czerwony kolor, ślicznie. Annabel ale duże te Twoje dzieciaki, pamiętam ze zdjęć takie małe szkraby. Fajnych miałaś pomocników, święta nabierają kolorów gdy sa wspólne przygotowania. To fajnie, że wyniki wyszły negatywnie, domyślam się, że miałaś czarne myśli, a teraz dużo pozytywu, nowy rok, nowe możliwości i będzie dobrze! ![]() A jeszcze wypowiem się co do chust, jest to bardzo dobra rzecz, ja nie korzystałam, ale z mojego watku sobie chwaliły i z tym noszeniem i przeciążeniem kręgosłupa to bujdy, dziecko leżąc jak w kołysce ma idealną pozycję, poza tym nikt nie trzyma dziecko w tym 24 h na dobę, dziecko przecież śpi, je , bawi się itd. A ja dlatego nie korzystałm bo wolałam wózek, jednak wygodniej tym bardziej w lecie, człowiek od noszenia jest spocony, moje dziecko nie potrzebowało takiej bliskości a ja nie potrzebowałam tez wyskakiwania z domu po np. cukier. Później jak dziecko stabilnie trzyma główkę- nosidełko lub w chuście pionowo, też mi się nie przydało była jesień a właściwie w tym roku od razu przed zima ciągle lało za zimno by brac dziecko w nosidełko a w kombinezonie czy też w kurtce to masakra, raz wzięłam dziecko- on spocony ja jeszcze gorzej. Bałam się , że się przeziebi a ja oczaruję swoim zapachem wszystkich ![]() Reasumując zależy kiedy dziecko się urodzi i kiedy używać, u mnie sie nie sprawdziło!
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
#787 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam padnięta z małżem, od 8 na nogach - najpierw do kościoła, potem na chwilkę do teściów, potem na dłużej do babci, zakupy na sylwestra w Carrefourze (nawet nie było strasznie dużo ludzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#788 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj próbowałam wbić się do fryzjera w realu - w ciągu pierwszych trzech sekund rozmowy mnie wkurzyli i zaniechałam
![]() przy okazji spojrzałam sobie na cennik "sylwestrowy" i mi szczeka spadła, ceny dwa razy wyższe niż normalnie - ja nie wiem, czy to jest taka dobra praktyka podwyższać ceny w jakiś szczególny dzień, tym bardziej, że to nie jest dzień świąteczny, zrobią to samo co normalnie a skasują podwójnie??? może bym nie marudziła, ale wyobraźcie sobie, że wieczorowe upięcie kosztuje 240 - 300 zł ![]()
#789 |
Zakorzenienie
|
Annabel i Bandola! Dzięki za odpowiedź.
![]() Bandola! Co do ubioru, to chyba faktycznie masz rację. Ubierałam go może trochę za lekko, choć zawsze był w rożku. Od wczoraj ubieram go cieplej, w rożek i ciepłe kocyki jeszcze na to dodatkowo. Teraz na pewno ma ciepło. A co do spania, to od kiedy Twój Krzyś spał sam w łóżeczku? Miki ewidentnie nie lubi swojego łóżeczka. W wózku czasami się udaje go uśpić, ale w łóżeczku niet... Ruda! O matko! A cóż to za ceny za fryzurę?! ![]() Planuję jutro tak na szybko wyskoczyć do olimpu z małżem. Miki ma zostać z babcią. Ciekawe, czy uda nam się ten zabieg... ![]()
#790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapytałam o możliwość dekoloryzacji a pani z wyższością mi powiedziała, że TEGO nie robią... wkurza mnie, jak fryzjerzy załapują focha i dają Ci odczuć: "durny kliencie, że zrobiłeś sobie g... na głowie, zamiast skorzystać z usług PROFESJONALISTY to teraz cierp..."
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Hello dziewczynki
![]() Zaliczyłam dzisiaj Olimp i Galerię Centrum i nic, kompletnie nic nie wpadło mi w oko ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio jakoś nic nie mogę na siebie znaleźć ![]() Dobra idę pisać projekt, bo na tygodniu to trudno mi się będzie zebrać ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Ale pustka
![]() Dobranoc laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ależ cięzko mi siędziś wstawało ![]() No ale trzeba brać się do pracy ![]() Miłego dnia ![]()
#797 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() annabel z taką pomocą to pewnie i pierniczki od razu smaczniejsze ![]() ![]() ![]() fajoski wzór ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po-świątecznie. Święta spędziliśmy u mojej mamuśki - leniwie i żarłocznie
![]()
![]() |
#799 | ||
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
Cytat:
Lulałam też w wózku ale to był błąd bo dziecku wózek powinien się kojarzyć ze spacerem a nie spaniem, ale było wtedy lato, wystawiałam na balkon i spokój, gdy jesień odzwyczaiłam go.
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
a ja mam urlop, jupi
![]() Cytat:
![]() dzisiaj idę do fryzia na osiedlu, zobaczymy z co z tego będzie, najwyżej zetnę na jeża ![]()
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A przy okazji Wam napiszę, bo zawsze zapominam, że w sierpniu moja mama tez dołączy do Lubelskich Żonek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ja swoich dzieci nie mam, jeszcze ![]() ![]() Annabel gratulacje dla Mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
PO krótce do wszystkich: Tola - prezent superowy! Bandola - buziaki dla Krzysia, przeuroczo wyglądał na święta - nie dziwię sie że wszystkich oczarował ![]() Annabel cieszę sie że wszystko idzie ku lepszemu ![]() ![]() Małpka śliczna niuna Martuko - fajowe meszkanie , my też mamy w kamienicy ale mamy obniżone sufity - teraz załuję trochę - ale nie było innej opcji wyciszenia Ruda - mam nadzieję że zregenerujesz sie urlopem troszkę ![]() Miss.hot fajowe prezenty ![]() a u mnie coraz gorzej i nie mam siły na nic, spałabym całymi dniami ale trzeba pracować ![]() ![]() dobra nie marudzę , miłego dnia wszystkim
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Jodie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
Jodie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Annabel! Gratulacje dla mamy! Będzie z nami pisać? ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.